30/6 - 2010

Denna soliga dag (nej, det regnar) började med skitäckliga drömmar. Drömde bl.a. om att jag blev skjuten i bröstet och skallen, och dog. usch.
Annars då? Jo, ska hem idag vid fyra, det kommer äga.


Puss


sun

hahaha, för det första, garvar bara åt eeeeeeeeeeer. Och för det andra, skrattar åt dig, dig och.... dig! Men vad ska jag säga, jag är glad idag! 

Folk snackar skit hit och dit. Älskar det. Man klagar på andra när man inte är ett dugg bättre själv. mihihihiiiiii

Pressa

är vad jag ska göra today. Ska bli så jäkla brun som det bara går! Imorgon vid sextiden åker jag iväg från sundsvall/stöde för att komma hem. Känns ändå ganska skönt att vara tillbaka, fast samtidigt inte. Kan inte allt ligga närmare varandra?! Guess not.

jumpsuit

Har hängt hela dagen inne i centrum. Riktigt skönt! Köpte en Jumpsuit (spännande) och hårfärg... Nu ska jag ta något att käka.

HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA, älskar när du tror att du är så jävla bäst. Det kommer ändå ta slut snart GUMMZAN


demi lovato

And at last
All the pictures have been burned
And all the past
Is just a lesson that we've learned
I won't forget
I won't forget us

Vingars brus

Dundertåget;Nina Ramsby – Vingars brus

Det är nu vi hoppas. Vi litar på dig.

Love is a battlefield

Jag fattar inte riktigt. Man börjar ju undra om du blivit hjärntvättad eller någonting. Eller så var jag viktigare. Vem vet.

Promenaden jag gick idag vad underbar! Solen sken och det blåste lagomt mycket. Riktigt skönt! Nu borde jag packa inför imorgon. Meeen.... det lär väl ta ett tag innan jag tar tag i det.


Love takes hostages, gives them pain. gives someone the power to hurt you again and again oooh, but they don't care

Idag smäller det. Jajemen. Jag har verkligen taggat att komma igång med träningen, så nu jäklar. Dock så fick jag typ en släng av magsjuka igårkväll. Idag är det bättre, men har dock ingen matlust. Jobbigt läge.

Don't stop believin'

Helgen har varit helt okej för min del, väldigt lugn och så. Köpte även en ny kamera igår (eller, familjen). Skönt. Men tror nog att min lillasyster kommer lägga beslag på den. Annars fyller mor min år idag, så jag väntar på att det ska bli gomaten snart! Och på Onsdag sticker jag till min syster för att fira midsommar med dem. Känns verkligen jätteskönt. Slippa oroa sig och så. Nu ska jag bara ligga i sängen och slappa jäkel.

Puss

What the hell are we supposed to do?

AH, vad less jag blir. Ska bli så jävla skönt att komma härifrån och skita i er. Jävla idioter. Kan inte alla bara inse att alla är helt jävla.... iäozghäiodshgpodgs AAAAAH.

Btw, bättre än mig? hahahaha, ägd kille du är.

Foki

hahaha, alltså. Förlåt men. har ni sett hennes senaste videoinlägg? Känns ju på nåt sätt som att hon trycker upp i ansiktet på en att man är fattig. Hon bloggar förmodligen bara för pengarna. Cp.


No one wants forever

If you want to be alone here with me you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before


Laurel Music – No One Wants Forever #2

Follow me

Har inte sovit ett skit inatt, riktigt drygt. Har försökt sola på våran lilla balkong, men det går inte bra alls eftersom det knappt kommer in några solstrålar alls. Blä. Annars, vad hände med sommarlovet? Finns ju fan ingenting att göra. Åh, vad less jag är. Min kamera funkar inte än heller. SNÄLLA FUNKA!!!!!

Syster Linda, om du läser detta, när kan jag komma och hälsa på?!

The thief

GAEYHERHYF. hade skrivit aslångt och nu försvann det. tagga. iaf. Jag städar garderoben. Skoj?

Bilder från fredagen, snodda av Nilla!



Eller, denna är väl egentligen efteråt. haha... en av påsarna



Ska försöka fixa in bilderna från min skadade kamera så fort som möjligt.

You and me

Always when we fight
I try to make you laugh
Til everything's forgotten
I know you hate that


Always when we fight
I kiss you once or twice
And everything's forgotten
I know you hate that

I love you Sunday song
The week's not yet begun
And everything is quiet
And it's always...

You and me always, and forever
You and me always, and forever
ba ba ba ba da ba, it was always
You and me always..

Now we watch TV
Til we fall asleep
Not very exciting
But it's you and...

Me and we'll always be together
You and me always, and forever

Always where I need to be

Jaahaaaa. Min systerson har just fått massa pengar för ett litet ärr han är på ögonbrynet. Och ja... jag är ju fattig just nu så.. Funderar.. på att göra illa mig. Jag vill ha pengar.

Feel fine

Helgen har varit superbra! Började fredagen med att grilla hos Pernilla, sedan styrde vi fest med badtunna hos henne. Folket som kom var trevliga och vi hade jättekul! Dock så blev jag ikastad i vattnet med kläderna på, med mobiltelefon och kamera. Telefonen fungerar, men kameran får jag nog säga adjö till. Tyvärr..:(! Resten av helgen har jag och Pernilla bättrat på brännan! SKÖNT!
Nu ska jag duscha och tänka på livet.

Well, I'm not your babe no more

Herregud. Världens kaos igår. Alla grät, studentfesten gick åt helvete, sjukhus för vissa. Så jäkla glad att jag inte drack och höll mig i skinnet.

Ikväll drar jag på grill/badtunne party hos Pernilla! Det kommer äga. Ni andra får ha det superb. puss.

Think of me

Ja, skolavslutningen kunde ju verkligen ha slutat bättre. Mina betyg sög och allt var allmänt jävla jobbigt. Har så himla mycket känslor som vill ut och försvinna. Ska duscha bort mina bekymmer och ångest nu. Om det går.

Well, go on

Har inte varit utanför huset sen i lördags, har nästan inte rört mig ur sängen. Jag orkar helt enkelt inte. Är så less och besviken på livet i allmänhet. Ensamhet suger. Vill bara lägga mig ner igen och sova så länge det går. Jag är inte taggad på sommarlovet alls, inte taggad på någonting alls.
Jag får dåligt samvete över allt jag gör. Att jag lägger ut pengar på grejer, överhuvudtaget. Att jag röker, att jag inte gör mitt bästa i skolan, att jag inte finns där för mina vänner, att jag är så jävla elak och känslokall, att jag festar och dricker, att jag inte kan släppa greppet om saker, om personer. Allt känns så... jävla falskt och meningslöst. Ibland känns det som om... jag inte passar in här. Jag är så jävla arg och ledsen på mig själv. Världens minsta kommentar får mig att lipa som en bebis.

En gång i tiden var vi på riktigt, genom allt. Vad har vi nu?

Never ending story

är filmen jag just tittat på. Åh, den är så fin. Har ni sett den? Eller läst den? Jag älskar när man verkligen fastnar i en bok och verkligen lever sig in i den. Man tror verkligen att de i boken hör en. Har ni läst någon sådan bok någongång? Det har jag! Eragon. Jag lovar, mycket bättre än filmen. Nu ska jag snart påbörja en annan film... Vet dock inte vilken. Tips?

heeey macarena



Gårkvällen blev NICE! Klättrade lite överallt med Stina. : )

Dream on

Sitter just nu med färg i håret. Spännande! Första gången jag färgade på mig själv också... så vi får väl se hur det har gått!
Senare ikväll drar jag ut på partaj, nykter! Andra helgen i rad jag är nykter, känner mig stolt. Och nej, jag är inte alkis, hah.

Overkill

I can't get to sleep
I think about the implications
Of diving in too deep
And possibly the complications

Especially at night
I worry over situations
I know I'll be alright
Perhaps it's just imagination

Day after day it reappears
Night after night my heartbeat shows the fear
Ghosts appear and fade away

-----------

Har inte en blekaste aning om vad som händer idag. Kanske en ny hårfärg? Blond, Brunett, Rödhårig, Grönhårig, flintis? Vad tycker ni?

This is the thing

Sitter på mitt rum och väntar på bättre tider. Känner mig så jävla lost. Har ingen aning om var jag hör och inte hör hemma. Vilka förtjänar egentligen att bli nämnda för vänner, och vilka borde inte?
Jag hatar att tänka för mycket. Jag hatar det! Jag hatar att vara ensam, det gör jag verkligen. Jag vill bara få hem ett brev där det står allt om mig. Vem jag är.
faaaan.


When I woke up I was all alone With a broken heart and a ticket home

Dagen har tillbringats i staden med Rebecca och Pernilla. Vi tittade lite på de finklädda studenterna som hade bal idag! Jag längtar redan till nästa år då det är våran tur. Spännande! Nu ska jag ta och tanka ner lite sköna movies och slappna av.


Can't sleep

Som rubriken säger. Jag kan faan inte somna. Fast kan bero på att jag sov från 16.00 till 22.00 idag. Smart.
Har precis sett Troja, och det är en sak med den filmen som är helt sjuk (ni som inte sett den kan ju... låtsas som att ni vet eller nåt). Ni vet Hektor och Akilles? a, Först HATAR man Akilles för att han dödar Hektor. Men senare när Akilles dör (sry om jag spoilar) så blir jag också arg. Jävla människor, jävla girighet. Allt får mig att tänka på vad folk egentligen kan göra för att få vad dom vill. De snackar skit bakom "kompisen"s rygg för att få bättre betyg, de snackar om falska vänner när de själv inte är ett dugg riktiga. Oj, så less man blir. Men vet ni vad? Det kanske är dags att man skiter i alla andra och börjar fokusera på sig själv? Man kan ju faktiskt inte förändra andra, även hur mycket man vill. Suck...
Livet är så jävla orättvist. Men det är så det ska vara. Fattar ni hur ologiskt och orealistiskt det hade varit om allt var rättvist? Det måste ju liksom finnas någonting som skaver hela tiden. Det är ju så det ska vara. Bara att inse, man får verkligen inte så som man vill. Acceptera.

Nu måste jag försöka sova. Godnatt på er.

One more time

Testar ännu en gång på att få vinna en goodiebag av linda! Nu håller vi baara tummarna!



http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/06/02/dags-att-lotta-ut-annu-en-goodiebag/#comments

TÄVLA

Och någon dag är jag tillbaks och allting blir som allting borde va.

Usch vad trött jag är. Men det är bara att härda... Helt galet. Jag orkar inte ens duscha, och jag ÄLSKAR att duscha. Tror jag ska sova nu i alla fall. För er som bryr er! haha.

Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
LYSSNA

Save your kisses for me

Wiho! Idag kom tröjan(?) jag beställde från Nelly i söndags. Den är superfin och perfekt att ha när det är varmt. Tyvärr så har jag ingen bild på den just nu, eftersom min kamera inte har nå batterier. Men det kommer folket, det kommer! Ska även visa er några andra plagg jag köpt.

Pusss