Bad update maybe.

Som rubriken lyder. Dålig update i helgen. Men i alla fall. Den har tillbringats med Alexander och flickorna. Riktigt trevligt. Och vi får inte glömma Måns, som trots allt följde med på stan lördag dag. Såg på Twilight (!!!!!!) på lördagkväll med Alva, Rebecca och Stina, efter en nice middag (mozzarellapizza) med Rebecca och Alexander.

På Fredag fyller Tommy 16 år, och då blir det födelsedagsfest för fulla muggar. Jag, Alexander och Måns har tillsammans köpt världens bästa present till honom. Kan lova att den blir välanvänd ; ). Rebecca, Jesper och Pernilla har också köpt en rolig present. Vi har också bestämt (jag, Alexander och Alva) att vi ska baka världens finaste tårta till honom också! Åh,man kan verkligen säga att jag taggar just nu.

På nyår kommer förmodligen Emelie (världens bästa barndomskompis) hit till Umeå för att fira nyår med mig och mina vänner! Det kommer verkligen bli roligt! Eftersom jag inte träffat henne sen 6an, tror jag! Längtar till nyår till tusen! Föresten så har jag tittat ut en klänning. Checka in den. Vad säger ni?


399SEK- Nelly.com



Twilight.



Jag är tokig i Edward!! Kan liksom inte riktigt släppa det!

Lycklig

Alltså, jag blev typ helt överlycklig nyss, när jag kom på att det är fredag imorgon! Att det redan är helg! Och att jag ska tillbringa hela helgen med så underbara människor! Kanske är livet på väg mot en ljusare sida? Ursäkta att begreppet jag valde, lät lite väl emotionellt, men det passar bara in så underbart bra just nu! Jag längtar efter allt som jag har missat. Jag längtar efter mina vänner. Och jag längtar efter Alexander. Min underbara Alexander. Han är den som får mig att le när jag helst vill gråta, han finns alltid där och hjälper mig genom mitt liv. Han är solen i universum. Han är verkligen en stor del i mitt liv. Nästan hela mitt liv faktiskt. Och jag vet nästan att du läser detta. Jag älskar dig Alexander! Lova, att aldrig lämna mig. Jag klarar mig inte utan dig, det vet du. Det märker du direkt. Du är så underbar. Skulle kunna hålla på att skriva sånt här i timmar, men vem orkar läsa? I alla fall, så är du bäst! <3

Imorgon är det bad! Och jag måste raka benen. Huvva.
Puss på er!!

Home.

Japp. Är hemma just nu, pga. Att jag ska städa rummet och hämta lite kläder osv. Första gången på länge som jag är glad över att det är bad imorgon! wiho.

Ihelgen ska jag tillbringa den mesta tiden med älskling. Har saknat honom så himla mycket!
Och nästa helg blir det födelsedagsfest hos Tommy! Frågan är vad jag och Alle ska köpa för present.... hm?
Nu ska jag fortsätta städa!
puss

Kärlek.

Snart sju månader med hjärtat. Du betyder så oerhört mycket för mig. Jag är hellre ledsen med dig, än glad utan dig. Du är mitt allt, mitt hjärta, mitt liv. Älskling, lova att aldrig lämna mig. Aldrig!

-----

Snart 1a advent. Helvete så snabbt det går?

Skola

Jag kom i tid imorse, som jag sa! Känner mig duktig.
Fast allt känns så fel. Förlåt för det som har hänt. Ta mig hem.

Nervösaste.

Första natten hos stödfamiljen inatt. Nåt som jag vet just nu, är att jag kommer hinna i tid till skolan imorgon. Jag vaknar alltid så himla tidigt och är ovanligt pigg hos människor jag inte känner sådär superbra. Gör ni också det? I alla fall. Så känns det så sjukt fel. Jag bor inte här, vad gör jag här? Osv. Jag vill inte att det ska behöva sluta så här. Jag vill hem. Åh. Fast på ett sätt känns det bra. Fast ändå inte. Jag kan inte bestämma över mina känslor just nu!
Föresten Alva. Så känner Peter (han i min stödfamilj) Din papa. Dom har spelat hockey tillsammans, varit i USA tillsammans och han var på deras bröllop! Berätta för din pappa om Peter Svensson! : )

Jag saknar Alexander supermycket. Så det gör ont.
Jag ÄLSKAR dig!

Nu ska jag sova... eller. Snart.
Ah.

Party at becca's place.



Och jag är i mitten! Yey.

It's finally happening.

Imorgon, då smäller det. Då flyttar vi. Jag vill verkligen inte. Men om det är det som behövs för att du ska ändra på dig, så får jag ta det. För jag är verkligen less på dig och dina lögner. Du lovar hela tiden, men ändå gör du samma misstag om och om igen. Jag är trött på dig och ditt beteende. Så otroligt trött.
Snälla. Du trodde aldrig att det skulle gå så här långt. Visst? Snart exploderar det i min hjärna, och då kommer jag skälla ut dig. Så som jag aldrig gjort förut. Jag ska få dig att klandra dig själv, så som du gjort mot mig. Jag ska göra ditt liv till ett rent helvete. Jag svär. Jag ska verkligen göra det.

Äntligen!

Nu har jag köpt en vinterjacka. I really like it!


                                                    999 : - På stadium.

Yiho.

Snart blir det Djupvattenträning med Stina och Alva. Hoppas det blir något positivt!

Världens mest irriterande dag!

Jag är arg. Verkligen jättearg! För det första, så fick jag IG på mitt teoretiska köksprov. HUR BRA ÄR DET?! Jag menar. Jag går hotell och restaurang, och får IG. Jag blir så less.
Sen, så är Specpedagogen vi har på skolan. Helt störd i huvudet. Orkar inte skriva om allt, så jag kopierade det när jag förklarade för stina och rebecca.

Jag ska ju träffa henne för att "strukturera upp läxorna". Och idag, så träffade jag henne, och hon ba: Vi ses väl på torsdag? (hon är asful och äcklig och har svampfrilla och äckel.).
Jag ba; kanske.
Hon ba: Har du köpt en kalender än?
jag: Nej, det finns inga 08 kvar.
 Hon: Jamen en elevkalender! (dom är asdyra )
Jag: Näe, dom är asdyra!
Hon: Jaha,men be dina föräldrar då?
Jag: Näe? Det är väl lika dyrt för dom?
hon: Jaha?
Jag: Då kan ju du köpa åt mig, om du inte tycker att det är dyrt.
Hon : (med dampröstsatan) JA! MEN DÅ KOMMER JAG SKICKA RÄKNING! Sen sprang hon iväg och ba vände ryggen till mig. Och typ skrek.

Okej, jag kanske tog i lite, och var kaxig. Men hon kan väl ändå inte begära att jag ska ha råd med allt? Jag menar, hon har varit med båda mötena vi hade, och vet att jag inte har så mycket pengar. Och att hon ens skriker åt mig?! Pedagoger ska väl för tusan kunna prata lugnt med eleverna? Jag håller verkligen med Linnea, en tjej i min klass. Hon har rätt när det gäller att många är fel sorters människor utbildar sig till såna yrken som Kurator, Specialpedagog, osv. Jag menar. Det första man bör, är väl att kunna samla sig? Och ha tålamod!
Ah! Jag blir så förbannad!

hurrryyyy

Fattar inte ens att jag skriver. SKYNDA TILL SKOLAN!

Usch.

Jag är verkligen trött på dig och dina lögner. Du är ett levande skämt, som jag redan sagt till dig.
Vad fan tror du att du håller på med?


- - - - - - - - - - - -

Alltså, jag tror bannemig att vi kommer bli insöade. Jag är verkligen blöt som en hund (hmnu?).
Nu ska jag sova!

Vinterdag!

Åh. Just nu känns det som om det kommer bli en riktig vinter/jul. Tycker inte ni det?
Tog lite bilder på vädret just nu.







Ändå liiite julstämning?

Sen ska jag träffa min älskling. Puss

I'm yours to keep if you want too.



Kul att leka med kameran.

GALEN

Jag blir helt galen snart! AAAH.

Swallowed by pain, as he slowly fell apart.

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds.

Dikten fortsätter med att beskriva hur mannen ser sig tillbaka och märker att under hans tunga och svåra tider finns bara ett par fotspår. Han frågar då Gud varför Gud lämnade honom under de svåra stunderna. Gud svarar då "Mitt kära barn, jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig."


Syster skickade den till mig. Och jag tycker den är otroligt fin. Vad tycker ni?

- - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - -

Ska det verkligen behöva vara så här? Jag vågar inte vara ensam hemma med dig längre. Ifall du skulle göra dig illa. Förstår du inte hur mycket du klandrar oss? Hur mycket skuldkänslor du ger oss? Jag vill inte flytta till nån stödfamilj. Jag vill bo hemma. Men för att jag ska kunna göra det, så måste du satsa helhjärtat på att försöka få till ditt liv. Jag har egentligen slutat att tro, men någonstans inom mig, känns det som om vi kan fixa det. Även om det är en väldigt lång väg dit.

/ J

Tacopaj med girlsen.

Jättetrevlig kväll igår! Kändes roligt att samla alla tjejer igen, även om inte alla kom. Tacopajen vi åt till middag blev succé! Tycker jag i alla fall. Mums mums.
Senare på kvällen blev det drag, och vi dansade, sjöng, och hade bara riktigt roligt. Tack!

Jag blir illamående pga. Dig. Tack för att du är så jävla dum i huvudet, och tror att det blir bättre om du försvinner. Tycker du inte att vi redan mår dåligt? Helvete.

:)

Ikväll blir det lussebullsbakning med sötnos! Det taggar vi.

Alva var och hälsade på idag. Det var riktigt trevligt må jag säga.

Vad kan hon göra trots att det är hennes dotter?

Jahapp. Nu har jag varit och hälsat på Peter och Anita (stödfamiljen). De verkade trevliga, men skenet kan väl bedra. Nämen, det verkade helt okej. Fast det är förns nu jag fattar att det verkligen händer. Usch. Jag vill inte ens ha det så här. Men det verkar inte bli någon ändring på dig. Så... ja. suck.

Åh.

Har inte ätit ordentligt på tre dagar. Eller egentligen ingenting. Vad händer?!

Jävla Inga fucking Olofsson.

Och inte får man sovmorgon imorgon heller. För jag måste träffa specialhelvetespedagogen. PÅ EN SOVMORGON?! COME ON! Bara för att en del inte har något liv! Ah, så less jag blir. För om inte jag har sovmorgon så kommer inte jag hinna till badet som vi har på idrotten, och då kommer allt skita sig.
Jag lovar, jag är så här --------------- nära på att ge upp allt och dö. Inte nog med det så har jag så sjukt otroligt ont i nacken så det finns inte. Snälla gud, give me some space! Hoppas helgen kommer så fort som möjligt. Jag vill umgås med världens underbaraste. Så jag kan skratta, gråta ut allt, och bara vara. Tagga Tjejkväll iaf. Även om det kanske inte blir som tänkt.

Trösta mig.

Jag älskar dig Alexander.
Becca, Alva, Stina! We´re going to make it.

SKIT!

Åh, jag vet inte varför jag är så jävla förbannad. Men jag har verkligen lust att skrika. Skrika som en jävla galning! Allt är så sjukt irriterande just nu. Och det är inte någon som har gjort nåt, tror jag. AH! Jag blir helt galen! Alltså, jag lovar. Om någon ens nämner någonting just nu, så bli inte förvånad om de blir utskällda. Jävla SKIT!

Och inte blev det någon tandläkare inte. Pappa vägrade skjutsa mig. Så nu måste jag betala 100 kronor till tandsatan. Kul? Näe. Och jag ska på skolan 14.00. Kommer säkert inte ens få studiebidraget heller. Och då dör jag. JAG BLIR SÅ LESS PÅ MIG SJÄLV. Och avundsjuk är jag också. Så otroligt. Jag vill ha talang för någonting, jag vill vara fin. Jag vill ha en bra familj. Men får jag det? Nej. Åh. Jag är så avundsjuk så det gör ont. Jag vill vara bra.

Nu ska jag fortsätta arga. Kanske skrika lite?

Du verkar inte förstå hur arg och ledsen jag blir när du snackar så där. Jag vill inte veta hur snygg hon är för sin ålder. Vet du hur ful och äcklig jag känner mig då? Du kan väl i alla fall förstå varför jag blir så arg? Men jag älskar dig ändå. Och kommer alltid att göra.

Tandläkaren.

Japp, nu bär det iväg mot världens värsta ställe. Ska laga två hål. Wish me luck!

Senare blir det träff med familjen. Spännande! Eller?

Excel

Sitter och lyssnar på när Martin (läraren) snackar om excel. Verkligen inte intressant.

Älskling är hemma!!!

Madagaskar 2

Anita och Peter. Så heter mina nya "stödföräldrar". Fy vad konstigt det känns att säga/skriva så. Det känns så fel. På torsdag ska vi åka och träffa dem, och förmodligen redan nästa vecka blir det flytt. Jag kommer ju självklart bo hemma också, men inte lika ofta kanske. Det ända jag går och tänker på just nu, är hur deras badrum ser ut. Hoppas det är fint. Hoppas dom är snälla. Hoppas allt blir bra.

Snart ska jag se på Madagaskar 2. För jag är så otroligt busig att jag laddat ner den. Wiho! Jag är nämligen ett stort fan av Madagaskar. Som en del andra också ;).
Babe har inte ringt ännu, kanske sover han fortfarande. Hoppas det gick som det skulle. puss.

Partymix

Har skickat en väldig massa partylåtar till Rebecca igår. Minst 200 st. Men det vare värt!

Just nu opereras förmodligen Alexander. Kan jag sluta oroa mig?! Det är ju bara så otroligt jobbigt. Åh.

Förgrymmade unge!

Jag vet. JAG VET! Jag försov mig imorse, och vågade inte gå till dagens lektion, eftersom det är kök idag. Om man kommer 5 minuter försent, då blir man nerslagen. Typ. Kanske inte bokstavligt talat dock. Så jag har bestämt mig för att läsa ut engelska boken idag! yiho. Har så jäkla mycket frånvaro. Hoppas jag iallafall får studiebidraget. Annars haxxar jag mig in på skolans datornät (vilket inte är så jättesvårt egentligen, kan jag tänka mig) och raderar all frånvaro. So long, suckers!

Nu ska jag läsa. Eller sova. Får se.

Puss

Puss på dig!

Alexander ringde från sjukhuset  för ett tag sedan. Usch vad jag saknar honom. Och jag kan tänka mig att jag är mer orolig för honom än vad han är.
Älskar dig!

Nu ska jag Sova.

Natti!

Ja, just det.



Vet att det tog ett ganska bra tag, men äh! Nyfrillan!
egentligen samma frisyr, men bara mycket kortare.

Korvgryta

Hejsan hoppsan lillebror!
Har varit i skolan idag (förvånande, right?). Och gick till och med på speclektionen fast jag inte behövde. Eller jo. Kanske lite, eftersom att jag är så efter i alla arbeten. Ska läsa 75 sidor till onsdag, i en engelsk bok som jag lånade idag. Fick då reda på att jag är spärrad från att låna böcker, om jag inte betalar 50 : - till stadsbiblioteket. Känns surt. Men som man bäddar får man ligga! Så är det bara.

Funderar på om Alexander ska stanna över natten på sjukhuset inatt. Han ska på operation imorgon, pga. Någon knöl över knät. Benutskott eller någonting liknande. Saknar honom redan. Jag vet att det kommer att gå bra, men oroa mig gör jag alltid. Puss på dig älskling.

Nu ska jag försöka leta rätt på mitt minneskort till digitalkameran, som min "underbara" syster har tappat bort. FÖRGRYMMADE UNGE! Gaaah.



Boken jag läser just nu.

Puss på er!

Vi har fått en familj nu. På Haga. Och på torsdag blir det träff med dom. Jag är ganska nervös. Men vi får hoppas på att det är bättre där än här. Omg, lugna mig!

Jag är trött på att vara en medelmåtta!

Jag vet inte riktigt hur jag började tänka på det, men det gjorde jag i alla fall. Jag är bara en random. Jag är det. Jag är inte speciellt bra på någonting. Jag är inte fin, jag är inte bra på att sjunga, dansa eller liknande. Det får mig att fundera. Vad är jag bra på? Det måste ju liksom finnas någonting som jag är EXTRA bra på. Eller?
Åh. Jag blir så otroligt less. Jag vill också vara bra.

Mitt stora fetiska gröllop!

Min smärta i fötter och fingrar är inte att leka med. De ynka 5 minusgraderna ute, känns som 30. Men jag får ju egentligen bara skylla mig själv, eftersom jag inte har några riktiga vinterskor. Tips?

Just nu sitter jag på sängen och myser med Alexanders stora tjocktröja. Usch. Känns verkligen konstigt att jag redan saknar honom, när jag tillbringat nästan hela helgen med han. Men att sakna, är väl ändå bra?

Nu borde jag verkligen duscha. Mitt hår känns lika fettigt som grönmjölken smakar. Huvva!

Puss på er!



Birthday!

In my dreams I hold you tight. I wish that I never let go.

Gah. Jag måste nog ha världsrekord på att vara/ha tråkig/t. Och det blir ju inte bättre av att vädret är kasst. Näe. Jag måste verkligen ta tag i livet. Eller nåt.

Nu ska jag gå ut i regnet med Wilma.

Sigh.

Hej alla.
Pappa tvingade mig att stanna hemma idag. Och det sög ju. Eller, egentligen inte. Men det sög för att det är pga. att jag är sjuk. Jag vägrar vara inne hela helgen. Jag v ä g r a r.

Suck... Alltså. Vädret? Vad hände egentligen? Det behöver i alla fall inte regna. Right? Äh. Kommer ändå sitta inne och dega, så likabrare. Kanske äntligen göra en ny header? Ja, det tror jag bannemig.

Alexander är världsbäst. Jag Älskar dig.


Brother.

Okej. Allihopa. Det här är, och kommer förmodligen vara den enda bilden på mig och min bror. Let's laugh.


STINA! DEN HÄR BILDEN MENAR JAG!

Du är ett S K Ä M T!

Hahahaha. Helt seriöst. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Du gör mig så sjukt irriterad och arg. Vad i helvete får dig att tro att du kan hålla på så här?! Det märks ju att du inte är mogen än i alla fall.

Jag har dampskratt. - Stina knows.

Stepmania

Jag vet egentligen inte hur många spel jag har på min dator just nu. Men det är i alla fall över 20. Bra? Nja, snarare otroligt nördigt. Men vad gör man inte när man har tråkigt. Jo, spelar. Eller. Det gör jag.

Min feber har inte lagt sig ännu. Och det suger. Rent ut sagt. Jag vill så otroligt gärna träffa mitt hjärta. Har bara träffat honom en gång, sen han kom hem. Det suger också.
Alltså, jag måste sluta upp med mina "det suger", "fucking" osv. Det är dåligt uppförande! Det lärde jag mig av... någon gammal människa på skolan idag. Vi satt ungefär tio stycken på en bänk, då en man (?) med rullator kom och började snacka med oss om rökning, dåligt uppförande osv. Det slutade med att om jag lovade honom att jag aldrig skulle röka, så skulle jag få en hundring av honom nästa år. Jo, sure. Innan han gett mig den där förbaskade hundralappen så lär väl han vara ännu mer senil än vad han var nu. Sen sa han att jag var snygg, och flirtade med mig. Alltså, nu snackar vi om en man på ungefär... 70-80 år. Tror ni det känns någorlunda fräscht? Nja. Nästa gång jag ser honom, så tänker jag definitivt inte gå fram. Uuuh.

Nu ska jag... Ja. Vad ska jag göra? Kanske spela stepmania.
Ha det suuupergood!

Puss!

Alexander!!!!!

Sick. Like always!

Klarade inte av skoldagen idag. Fick gå hem efter andra lektionen pga. att jag hade huvudvärk, frös, och höll på att svimma. Jippi! Näe. Jag blir så otroligt less på att må så här. GÖR MIG FRISK! Vill kunna träffa min älskling!

Polarexpressen.

Ska jag se nu! Kanske skulle man ta och plocka fram pepparkakorna? Wie. Stina gillar den filmen. I know it.

En elegi för alla sorger den här hösten handla om.

Vad är det du inte förstår? Jag är så otroligt besviken på dig. Allt blir ju bara värre när du gör som du gör. Och dina jävla kompisar. Dra åt helvete med dom!

Stupid pink eye!

Klockrent. Så jäkla typiskt! Mina ögon är verkligen inte fina. Alldeles uppsvullna och... usch.

Nu ska jag fortsätta se på DH.

All I want for christmas is you!

Ingen skola idag heller. Men jag har i alla fall inte feber just nu. Vilket känns otroligt skönt. Men min syster har tydligen fått ögoninflammation. Så jag har bestämt mig för att bosätta mig inne i mitt rum. Eftersom att det tydligen är väldigt smittsamt. Haha, så jäkla klockrent det skulle vara om jag fick det.

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och lyssnar på julmusik. Så sjukt jäkla otroligt taggad jag är på Julafton nu. Och på allt som tillhör julen. Har föresten lovat Alexander att vi ska baka lussebullar tillsammans. Kommer säkert bli de snyggaste lussebullarna som skådats! Yeah, right... hm.

Nu ska jag se på Southpark och käka lite. Magen låter ungefär som ett Jetflygplan (tror att det är dom där stora flygplanen).

Tjobaba!

God Jul. Höhö ^^

Allt är inte guld som glimmar.

Det är bara att acceptera. Det kommer aldrig bli en ändring på detta helvete. Är så otroligt less på dig. På våran relation. Visst kan vi ha våra stunder tillsammans. Men när var det sist? Jag vet att jag beter mig som skit ibland. Men om jag ska vara ärlig, så är jag bara så jävla orolig över dig. Och jag saknar dig. Vi ska stötta varandra och hålla ihop. Inte bråka för varje liten sak som kommer i din väg.

Jag vet att du mår så fucking jävla dåligt just nu. Jag är inte blind. Men går du verkligen rätt väg? Blir det bättre av ditt umgänge som har exakt samma problem? Du behöver någon som tar sig tid med dig. Du behöver prata med någon som verkligen lyssnar.
 
Jag vet hur du mår. För jag har varit på samma plats. Jag har mått så jävla dåligt jag med. Haft stunder då jag bara vill bryta ihop. Jag kan fortfarande känna så. Men jag har nog kommit över det värsta.

Du och jag. Vi är systrar. Vi kan klara det här. Utan att bråka. Jag vet det. Jag vill det. Sluta umgås med de som mår som dig. Kanske känns det som om det är bättre, men det är det inte. Jag vill så jävla gärna hjälpa dig! Vi brukade alltid ha kul tillsammans. Men, jag vill inte bli din mamma. Jag vet att jag har en tendens att ta över rollen. Men vem annars ska göra det? Jag vill leva med regler. Jag vill ha någon som säger stopp. Och jag vet att du känner likadant. Därför reagerar du som du gör. Jag vet det.

Du betyder så otroligt mycket för mig. Men om det ska fortsätta så här, så vet jag inte vad jag ska göra. Sist trodde jag att jag skulle bryta ihop. Mer än vad jag redan gjort.

Maktlöshet är inte när du tar kontroll över dina handlingar. Maktlösheten kommer när du känner att du inte har kontroll över din kropp. Du kan inte andas, du skakar och kan inte prata. Man kan inte hålla allt inom sig.


Janna

Feber.

Förstår inte ens hur jag kan vara vaken nu. Sova.

Yoshi's Island.

Jag SKA klara det. Jag ska.

What is OUR problem?

Blir helt jävla galen. Vet inte ens någonting. Allt känns så... Jävla fel.

With a sigh you turn away. I wish I could hold you closer.

Secret agent.

Förbannade satans sjuka! Sitter som vanligt (ligger) i sängen med feber. Varför? VARFÖR? Känns bara så otroligt dumt. Finns verkligen ingen mening med att vara sjuk. Eller? gah, kommer dö i förtid pga. Aggressioner som orsakats av all sjukdom!

Jag förstår inte. Varför är du så frånvarande? Trodde verkligen att
du skulle bli glad av att höra av mig. Men tydligen inte. Har det hänt
någonting? Nåt... som jag egentligen inte vill ska hända. Snälla.
Jag vet inte hur jag skulle ta mig till.

I'm NOT okay!

Åh, så  härligt. Har precis städat klart rummet. Och jag lovar er. Det var inte det lättaste jag gjort i livet! Tror att jag ska städa lite oftare.

Igår åkte jag och Rebecca till Röbäck för att hänga med gänget. Var så jäkla sur och gnällig att jag gick därifrån ett tag med Måns. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Det känns alltid så himla bra när man bara får släppa ut allt. Speciellt när man vet att den man pratar med verkligen lyssnar och bryr sig. Måns, du betyder verkligen mycket för mig! Tack.

Just nu sitter förmodligen Alexander på väg hem på ett plan. Usch, så mycket jag saknar honom. Längtar efter att få krama och pussa honom. Min älskade älskade Alexander.

Jag vet att jag ska lägga ut en bild på min nya frippa, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Och jag lovar att jag ska bli mer bloggaktiv! Men skolan tar rätt mycket plats just nu. Och andra saker.



Nu ska jag spela Mario Kart.

Har föresten sett Låt den rätte komma in. Och den var sjukt fin. Även fast jag inte riktigt förstod allt den handlade om. Men jag tycker helt klart att ni bör se den. Och för att vara en svensk film, så var den SJUKT bra. See it.

Were running in circles again

Såg nyss att Alexander och hans klass var i tidningen. Dock bara litegrann.

Nu ska jag klä på mig.

Så underbar! SÅ UNDERBAR

6 månader idag med hjärtat. Känns underbart.
Älskar dig!

Åh, Hjärtat!

Alexander ringde just. Från Berlin. Pratade i 14 minuter, sen fick han förmodligen slut på pengar. Han berättade att polackerna och slovakierna var helt crazy och hade haft fest på hotellet, varit på strippklubb osv. Haha, vilka jävla pajaser. Hur som haver, så saknar jag honom.


Älskar dig!!

Jägarexamen

Japp. Till vintern blir det. Är faktiskt sjukt taggad. Fast frågan är ju om jag inte kommer tycka synd om älgstackarna. Äh, screw them!

Klippte mig imorse. Hon sa att jag hade VÄLDIGT slitet hår. Och det håller jag med om. Usch. Men nu är det kort och fint. haha

We belong together

Jahapp.
Har inte kunnat skriva någonting eftersom min dator är konstig och vägrar låta internet komma in, och jag har inte orkat skriva på den stationära. Men, nu blev det så. Jippi?

Det har hänt en hel del. Och det mesta skulle jag vilja skriva här, men det tänker jag inte. Allt känns förjävligt rentutsagt. Men annars. Jo, det duger. Helt klart! Har hängt omkring i Röbäck med vännerna och chillat. Också sagt adjö till mitt hjärta, som just nu är i Tyskland med sin klass. En hel vecka. Och under den veckan så firar vi ett halvår tillsammans. Så jävla typiskt! Eller hur? Jag får väl helt enkelt fira den själv. Yeey.
Annars taggar jag och de flesta (?) nyår. Och det värsta är att vi egentligen borde börja planera redan nu. Eller, snart i alla fall. Annars kommer det tyvärr inte bli något. Och det vet alla Röbäckare också, sorgligt nog.

Jag förstår inte hur vissa personer tänker egentligen. Speciellt inte när de tror att de är så otroligt jävla snygga, att de "kan" flirta osv. Med allt som rör sig. Märker de inte hur de omkring börjar ledsna och ignorerar? Själv tycker jag att såna personer är otroligt jobbiga. Speciellt när de sviker sina nära. Så jävla... Nä, hittar inga ord för DIG. Om du fortsätter så lovar jag att jag (och säkert fler) säger upp vänskapen med dig. Vad säger ni? Är det Okej att flirta med sin bästa väns pojkvän? Fy fan.



Usch, vad jag vill klippa mig.

you make me feel like Mmmh

Godermorgon !
Eller, klev ju egentligen upp för några timmar sen och duschade. Varför kan man ju fråga sig. På en lördag liksom?
Idag ska jag försöka träffa Rebecca och snacka lite med henne. Kanske ta en fika på stan? Det är ju i alla fall ganska fint väder. Även om det ser ut att vara 30 minus.

Nu ska jag äta lite frukost och chilla. Någon som firade Halloween igår?