bajs

Varning för ett väldigt intressant inlägg. Nat.
Har shoppelishoppat lite idag, men vet inte ens om jag är nöjd. Kollade på några träningskläder, men jag såg fan ännu fetare och fulare ut än vanligt, då är livet kul.................. Är assugen på att klippa mig, men jag veenne.. Kommer blir cp.
Längtar i alla fall tills min kissemisse kommer hem (LÖRDAG!!!), ska förmodligen till djurmagasinet imorgon för att köpa lite grejer, mysipysen ska få det så gosigt som möjligt!
Nu ska jag vara allmänt sur och tycka synd om mig själv (vilket jag gör typ hela tiden så blir väl ingen större skillnad). Ska kolla om vi har lite deppglass hemma också...

Trodde aldrig att någon som är mig så himla nära kunde göra mig så illa. fyfan.

Hej och hå!

Halloj!
Shit vad veckorna går snabbt nu... Känns som om det enda man gör på dagarna är att äta och sova. Vilket jag också bara gör nu när jag inte har något jobb, men, det gör inte så mycket. Vaknade imorse när Mattias skulle till jobbet och då SPÖregnade det verkligen. Tror ni jag var nådigt nöjd när han sa att han skulle jobba utomhus? Oooja..
Ikväll blir det i alla fall fest hos Johan som fyllt 20! Grattis på dig! Och imorgon ska vi käka kräftor med min familj, mysigt! Och nästa helg.... Får jag äntligen hämta min kisse! Är så himla otålig nu så det finns inte... Tror jag smyger mig hem till Ida (hon som har kissarna, eller egentligen hennes syster) och tar med mig honom (kissen) hem! Lilla gulleprinsen!
Nu ska jag spela Age of Empires och käka billys (herregud...).
PUSS

Imissu

Har just städat klart rummet, eller, ska bara slänga några döda blommor/växter först...... Det är alltid lika skönt med ett nystädat rum! Det som fattas är några tända ljus och min mysmattias!

Hope it gives you hell

Sitter och är nervös som tusan ska ni veta!! För jag ska faktiskt på Jobbintervju 13.00!! Gah... Håll tummarna!

bambambaaammmm....

imorgon, 13.00, då gällere.

We've got to do something

Tjenatjena köttfärsbena! (vafan?)
Ska alldeles strax ut på en promenad runt Böleäng/slätten, men först ska jag städa mitt rum så jag slipper göra det när jag kommer hem igen och ska se film! Eller så ser jag film och går promenaden sen? mohahaaaa.. Vi får la se!

bajs

Nu är det faaan jobbigt alltså... Har typ jäättelite pengar kvar på kontoeet och vet inte vad jag ska lägga det på. Måste verkligen ha pengar + sms på mobilen, annars = död resten av livet. Väldigt intressant inlägg för er, meneeeh, aja :)
Alltså, vet ju att jag ser sjukt rik ut, med alla dyra kläder osv, men så är tyvärr inte fallet mina underbara bloggläsare <3<3<3<3

Weird

Känns så jäkla konstigt nu när alla klagar på att det är en vecka kvar tills skolan börjar. Kan liksom inte inse att jag gått klart och ska börja leva "på riktigt" nu. Håller ni inte med mig? Vissa har ju turen att redan ha jobb också, och jag är tyvärr inte någon av dom. Huvvaligen....

Piinzaahmm

Känns som om jag sökt 143287 jobb idag, får bara hålla tummarna nu! Ska snart en tripp till stan för att göra lite ärenden (vuxenpoääng), är så himla härligt väder idag så vill bara vara ute hela tiden tror jag :)

skoj, oj så skoj!

Alltså... Känner mig som väärldens töntnörd. Igår köpte Mattias ett nytt tv-spel till sitt Xbox och spelet är ett RPG (orkar inte förklara, googla... hehe) och man levlar osv. OCH jag är heeelt fast. Vill bara spelaspelaspela och jag blev allvarligt lycklig varje gång jag dödade någon som var dryg/svår. Plus att jag lånade sista harryP boken igår (lite sen, I know) och för det första, så vaknade jag 06.30 och började läsa till typ halv tio och har då redan hunnit ungefär halva om inte mer.
Känner mig som världens töntigaste tönt. Aja...
Helgen kommer i alla fall spenderas med Mattias, min bror och hans flickvän Elin. Kommer nog bli skitkul! Nu ska jag slänga in lite färg i håret och käka mackor!!

Complicated

Hejhopp!
Har just kommit hem från lägenheten (som jag slipper nu!!!!) och städat ur det sista, så nu bor jag hos mami och papi igen. Något som inte är så jäkla kul är mina nya, jättefina skor som ger mig skavsår from hell! FY i FAN säger jag bara. Varje steg jag tar känns som om någon typ sågar av mig hälsenorna, skönt va? Får typ tillbringa resten av livet i crocs. Kuligt. Ajaaaaaa.......
Juste! Var på Nolia med Stinis i förrgår, det ägde. Köpte bara småsaker till mig och Mattias som vi ska ha i våran blivande... ja ;) ;) klura på den ni! Stina köpte asvackra grejor hon med! Sen käkade vi Tacos (Typisk Janna och Stina mat, även fast Stina bara kletar ut allt), och det var gööött. Åh, nu blev jag sugen på Tacos... :(
Nu ska jag gråta över mina stackars fötter.
Ciaooooo
Snygg chey har ont i vristerna/hälsenan.........
Kan även informera att det faaaan inte var lätt att ta den där bilden. Tur man är vig.

I'm lost without you.

Måste bara berätta att jag och världens finaste kille har 10 månader tillsammans idag.

When I look at you.

Jag vet bara inte hur jag ska bete mig. Alla känslor kommer på en och samma gång och gör mitt huvud till ett helvete. Jag hatar det här.

I'm shouting your name all over town

And we don't know how,
How we got into this mess is a god's test,
Someone help us cause we're doing our best,
Trying to make it work but man these times are hard

Trodde aldrig att vi skulle komma till det här.