häj

Sitter och letar lägenheter för fullt. Har hittills skickat EN intresseanmälan... Så om ni vet någon som hyr ut en 2a nära stan, tveka inte, RING MIG!

Dag 11 - Mina syskon

Okej. Det här kommer bli ett ganska långt inlägg. Eftersom jag har 6 syskon : P Vi börjar väl med den yngsta!



Jo Knutsson är 17 hela år och är min helsyster



Karl Knutsson är 24 år och är även min helbror



Jens Larsson är 29 (?) år och är min halvbror på mammas sida.



Jessica Larsson är 32(?) och är min halvsyster på mammas sida.




Linda Emanuelsson, orkar inte räkna ut hur gammal hon är.... haha. Men även hon är min halvsyster på mammas sida.



Och den äldsta! Marie Larsson. Även hon är min halvsyster.





Kul info va? nja. Men är glad över att jag har mina syskon!!

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Intressant nanting!!
Trosor och en tjocktröja. Mahaaaa :)
Nu ska jag spela lite Skyrim (skulle aldrig börjat igen.... nu är jag FAST) och ikväll ska jag gosa med min PRINS och kanske träffa min syster. Woop.

Tjenamors! Ber så hemskt mycket om ursäkt ...

Tjenamors! Ber så hemskt mycket om ursäkt för denna dåliga uppdatering! nooot. Nämen :p I fredags åt först jag och tjejorna på Allstar, sedan drog vi på five. Vi satt mest vid ett bord och skrattade åt alla andra + att vi berättade för varandra hur fina vi var. Nåwh!! Lite dans blev det också. Efteråt blev det lite kaos (vad vore krogen utan kaos?) och det är det väl fortfarande? Hmnu. Drog iaf hem och sov med min prins efteråt (som hade gameat med min bror innan). På lördagen var jag bakis som en ko och tillbringade dagen i bakiskoma. Typ. Lagade asgod middag och såg på filmer, perfekt lördagkväll om man bortser från att jag var bakis. Idag skulle jag egentligen på utbildning och middag med jobbet, men kände mig lite sjukis och hängig så jag skippade det. Istället tog jag och Mattias en liten tur med skotern för att äta lunch med hans familj som var i skogen och lekte friluftslivare ;). Efter lunchen så drog vi nästan direkt hem för att jag inte var på pigg. Sen dess har jag suttit framför datorn och spelat skyrim. Det äger!! I alla fall när det går bra för mig. Btw så börjar min nya diet imorgon. Orkar inte gå omkring och vara ledsen för att jag inte tycker om mig själv. Heeeelvetet. Jag ska klara det, så är det bara. Imorgon kanske det även blir skrana och grillning med gänget. Wooooop. Älskar vännerna jag har. Så himla roliga och förstående. Puss på er!!<3 Nu ska jag sova.


klappskalle

Har just sett massa serier, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt. Dvs, lekt hemmafru. haha. Sen hann jag även se ett avsnitt från Big Brother. Öh. Kan ha varit det mest pinsamma jag sett på länge. Hur kan det ens få finnas såna människor? -.- Bara äckligt och pinsamt. Skäms ju även fast jag inte känner någon av dom. Huuuur kan det komma sig?
Jaja.... Ska jobba ikväll också. Känns skönt!! Alltid najs att få in lite peninga, och det blir ju inte sämre för att jag har så roliga arbetskamrater. Woopwooop.
Juste, ska nog äta en semla idag också. Ha en bra FETTdag.
Herrå.

Dag 9 - min tro

Ja... vad är min tro?
Jag tror inte direkt på gud, men jag tror nog att det finns någonting. Jag skulle nog påstå att alla behöver någonting att tro på, vare sig det är jultomten, gud eller någonting annat. Jag behöver i alla fall tro på någonting ibland, speciellt när livet är lite värre.

But I’m always looking out for you

Förhoppningsvis så kommer snart Mattias hem, då ska vi åka till min bror som fyller år! Grattis!
Ska även berätta att min syster (som piercar) kommer upp om en vecka. Om någon vill pierca sig, hör av er till mig!
Pusshaj.
Vet inte ens varför jag tänker som jag gör. Det ÄR inte värt det.

Dag 8 - ett ögonblick

Fattar inte riktigt den här meeen? aja, får väl berätta om något ögonblick då.
Minns så tydligt, ögonblicket när jag fick veta att min bästa väns mamma gick bort. Allt liksom stannade upp och jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Fy. Vet att det kanske inte var det roligaste minnet, men det var det första som kom upp.

Har just läst ut boken Räcker det om jag ä...

Har just läst ut boken Räcker det om jag älskar dig? Av katarina von bredow. Helt okej faktiskt, tillräckligt bra. Läste ut den på ca två timmar..... Jag har fått någon slags bokmalssjuka. Men... Jag gillare. Gnatt


After midnight

I can’t get my feet up off the edge
I kinda like the little rush you get
When you’re standing close to death
Like when you’re driving me crazy

Hold on as we crash into the earth
A bit of pain will help you suffer when you’re hurt, for real
Cuz you were driving me crazy

By your lips, your words a robbery
Do you grin inside? You’re killing me
All along we talked of forever
I kinda think that we won’t get better
It’s the longest start, but the end’s not too far away
Did you know? I’m here to stay

We’ll stagger home after midnight
Sleep arm in arm in the stairwell
We’ll fall apart on the weekend
These nights go on and on and on

I can’t keep your voice out of my head
All I hear are the many echoes of
The darkest words you said
And it’s driving me crazy

I can’t find the best in all of this
But I’m always looking out for you
Cause you’re the one I miss
And it’s driving me crazy

By your lips, your words a robbery
Do you grin inside? You’re killing me
All along we talked of forever
I kinda think that we won’t get better
It’s the longest start, but the end’s not too far away
Did you know? I’m here to stay

We’ll stagger home after midnight
Sleep arm in arm in the stairwell
We’ll fall apart on the weekend
These nights go on and on and on

We’ll stagger home after midnight
Sleep arm in arm in the stairwell
We’ll fall apart on the weekend
These nights go on and on and on

We’ll stagger home after midnight
Sleep arm in arm in the stairwell
We’ll fall apart on the weekend
These nights go on and on and on

We’ll stagger home after midnight
Sleep arm in arm in the stairwell
We’ll fall apart on the weekend
These nights go on and on and on


sockerdricka i foten

Har jag nu. Fyfarao :(

Igårkväll var det CRAZY! Hahahaaaa.... Eller. Egentligen inte :P Men dansade mycket iaf! Kul det! Mår inte superbra idag, men, what the heck... hih. Märkte även att jag har ett brännsår på armen. Antar att någon jävel fimpade på mig igår :( schyrre. Det gör ont som satana.

Ikväll ska jag laga gomiddag, sen kanske jag och Mattias ska gå på bio :) Puss på er!

Dag 7 - Min bästa vän

Detta var en ganska svår sak att försöka skriva om. Har inte en bästa vän, utan några som är väldigt nära. Typ bästa vänner!

Rebecca Ahlberg - En av dem som varit med mig längst, sen femman! Tror vi vet allt om varandra :P

Pernilla Boström -  Träffades första gången i 1an på gymnasiet, sen dess har det bara gått utför ;)

Stina Nordell - Har också varit vänner väääldigt länge, sen femman där också. Vi har gjort många roliga grejer.

Angelica Asplund Rönnmark - Har egentligen inte umgåtts supermycket förut, men nu på sista tiden så har det blivit så.

Ni är underbara hela högen och älskar er verkligen! Vad vore jag utan er? Väldigt ensam skulle jag tro. Pusspusspusspuss på er!!! ♥





All the small things

 


Dag 6 - Min dag

Min dag!! Woho : P

Vaknade, gick upp och rökte, startade datorn, sminkade mig, klädde på mig.... Och nu sitter jag vid datorn. Väntar på att Angelica ska komma förbi så vi kan gå på staaan. Sen ska jag hem till mig och baka, vänta på Stina, fixa oss inför ikväll, åka till Isa, äta middag hos Isa, festa som galna 80talister, dra på krogen, dansa, stå i kön ut, äta fett, sova.

Hahahaaaaa.... Mer utförligt kan ni fan inte få det. Nämen, kommer inte kunna skriva något ikväll såattteh. Känns ju verkligen som om jag tar dessa dagar seriöst. Eller hur? fnisssss.

I used to know

 


Det finns dom människor som har sårat mig ...

Det finns dom människor som har sårat mig så mycket och svikit mig, utan att riktigt förstå det. Människor som jag bara för några månader sedan trodde att jag kunde lita på. Men så är det tyvärr inte längre. Fast egentligen så är det väl bra att inse det för att slippa bli stucken i ryggen igen. Men det är just det som är problemet. Jag vill egentligen inte inse att det var dom som lämnade mig, när det egentligen borde varit tvärtom. Jag hatar när människor ignorerar mig eller bara lämnar. Återigen - jag har mina riktiga vänner, men stör mig på att det blev som det blev. Förlåt för att det blev ett till inlägg som handlar om typ samma sak som det förra. Men kände att jag blev tvungen att skriva av mig mer. Imorgon får jag i alla fall träffa mina tjejer och leva livet. Godnatt.


It's gotta be you

Ibland när jag inte har något speciellt att göra, så kan jag lätt börja tänka på saker jag har försökt att tränga bort. Tänker på tider då vänskap var det absolut bästa i livet, när man alltid var berädd på att göra allt för sina vänner. Konstigt egentligen, hur allt kan förändras så snabbt. Hade en bästa vän i vått och torrt på den tiden, som jag knappt pratar med längre. Det är som att vi inte ens känner varandra och pratar inte speciellt länge när vi ses. Hur kan det bli så? Att något som var så jäkla viktigt då, inte alls verkar betyda någonting nu. Självklart har jag några fina vänner kvar omkring mig och det är jag så otroligt tacksam över! Men jag antar att man alltid kommer sakna och vilja ha det man inte kan få. Uttjatad mening, men så är det ju.

Är så glad att jag har er, mina vänner. Som alltid ställer upp när det är något som är fel (eller bra) och vill mitt bästa. Ni ger råd och säger till om saker jag knappt tänker på själv. Jag vet att många av er har sagt till mig att jag måste tänka mer på mig själv, och inte leva åt någon annan. Jag tar åt mig allt ni säger, både bra och dåliga saker.
Älskar er.


Did you get my last call?


Dag 5 - Vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek? Det vet jag typ inte ens. Kärlek är det bästa och det sämsta som kan hända en! I alla fall om man tänker kärlek som i att vara kär i någon. Annars så ger man ju alltid massa kärlek till vänner, familj, husdjur etc. Kärlek är en känsla som knappt går att förklara. Den kan bota mycket, men samtidigt förstöra allt. För mig, just nu, så finns det bara bra kärlek.
Kärlek för mig är när jag får vara med min Mattias, träffa mina fina vänner och skratta ihjäl sig, när jag lagar god mat till någon/några osv. Den finns överallt!

Töntigt inlägg......

hoppsan!

Okej, måste rätta till förra inlägget. Var inte lyxfällan som spelades in, he var plus.... :( Aja, ändå coolt :D eller... nä. mahaha

How I wish that I never grow old

Som sagt så käkade jag lunch med Pernilla på Barista innan hon skulle jobba. Var mycket trevligt! Medan vi käkade så såg vi när dom spelade in lyxfällan. Eller, dom var där och åt iaf. Cooolt! Sen när pillan gick till jobbet så tog jag en runda på stan. Köpte en ny halsring (meeegafin) på HM och en mascara. Väldigt kul.
17.00 så beger jag mig till jobbet för att tjäna in litte peninga. GÖTT!


Dag 4 - Det här åt jag idag

Haha, värd sak att berätta?

Jag har i alla fall ätit lunch med Pernilla idag, och då blev det min favoritmacka från Barista. Haloumi och timjan! Mumma.... mohahah. Sen har jag ätit en macka här hemma också :P Sen blir det Blodpudding till middag. Intressant va?

-


Alla fjärtans dag

Herreeeguud.. Ni ska bara veta!! Igår cyklade jag TVÅ hela mil. Kan lova att benen var som gele efteråt :P Blir typ galen på mig själv. Hur mycket jag än tränar på en dag, så känns det alltid som om det inte är tillräckligt. Igår låg jag och tänkte på hur jag skulle vilja se ut (kroppen alltså) och det ska fan bli så! Är så sjukt less på att inte trivas som den jag är och så som jag ser ut. Eller, egentligen är det inte bara det. Det är så mycket som bara ligger och gror...
Jaja. Nu ska jag börja slipa väggarna i rummet som vi ska renovera. Kul.
Have you ever tried smile and hide your pain
Even though you're really not okay
I have, I have
Have you ever been caught in the pouring rain
Wondering if anything can ever feel the same, again





Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Jörgen och Ann-christin. Pappa är personlig assistent och mamma är kock. Haha... vet inte riktigt vad jag ska skriva:P Vet typ inte ens hur gamla dom är -.-.......

Dag 2 - Min kärlek

Mattias Dahlgren är min kärlek!
19 år (två veckor yngre än mig... mohahaa) och bor i Umeå. Vi träffades på en fest hos Tobias, augusti 2010, men blev tillsammans med honom två månader senare. Han är min bästa vän och världens bästa. Vi har haft våra svackor, men har alltid lyckats lösa dom.
Älskar dig!!

Goodbye my loveeer

Har haft en bra helg i Sorsele!! Igår kom vi hem, kan lova att det var skönt att få duscha! Tog även bort min hårförlängning, så nu har jag typ inge hår kvar. Kul. Ser ut som skallepär :(
Nu ska jag se på serier och chillaaaaa. Känner mig lite sjuklig så ska bara ta det lugnt idag.

Hej mina fina! Sitter framför eldstaden (?...

Hej mina fina! Sitter framför eldstaden (?) med min bästa och myser. Vi har det bra och roligt här i sorsele. Har åkt och kört masssssa skoter, så har inte lite träningsvärk. Imorgon ska vi nog ut igen innan vi åker hem. Haha... Känns som om jag skriver ett brev. Men det är det ju nästan, eller huur?;) nu ska jag pussa min Mattias och sedan börja med maten. Pussspusssspusss på eeer!! Ska även tillägga att jag ska bli mamma till fyrlingar. Om man ska tro på drömmen jag hade inatt. Hihi. Fast.. Nä


Make you smile

Nu ska jag panikpacka som en panikgalning! För vi åker till Sorsele idag!! Där ska vi vara heeela helgen och bara ha det kul. Åka skoter, grilla, åka snowboard (inte jag då) och allt som hör till. Kommer bli himlahimla roligt! :) Det blir alltså jag, Angelica, Simon och Mattias som åker. Ägit.


Dag 1 - Om mig

Kul information för er....

Jag heter Janna Knutsson och är 19 fina år (maha). Bor i Umeå med mina föräldrar och lillasyster, bor med min pojkvän i Innertavle också. Flyttade till Umeå när jag började klass 4 (till holmsund), men flyttade sedan till gammgo röbäck. Har som sagt en pojkvän som heter Mattias, vi har varit vi sen 9 oktober 2010. Har två katter som heter Kurre och Bullen (...). Jag jobbar extra på Scandic syd som servitris och gillar att vara med mina fina vänneeer. Hatar när folk ignorerar mig och ljuger. Gillar inte heller att snacka skit om folk. Har ett förjävla humör som inte är att leka med.

 

Nöjda? Känns som om jag skrev en kontaktannons. Fint. Jävligt fint.


Fis

Nu ni. Ska jag göra en sån här sjuuukt dryg lista. Men he bli bra.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

hupp

Blev ingen lunch med Pernilla, fick bli en annan dag.
Har i alla fall sett senaste Vampire diaries och The secret circle.... Såå.. ja. Nu ska jag titta på senaste Glee. Mohahaaa. Fast funderar på att göra det i sängen, är så sjukt kallt i mitt rum!! Kommer typ frysa ihjäl:P


 


Who do you think you are?

Snart bär det in till stan för att träffa Pernilla, skönt! Måste verkligen få prata ut om allt.
Ha en bra dag.

Det snurrar miljoner tankar i mitt huvud j...

Det snurrar miljoner tankar i mitt huvud just nu. Så mycket som jag vill och inte vill göra. Är ledsen och sårad över vissa meningar jag fick höra ikväll. Är så himla kluven! Vad ska man göra när någon säger att en sak är fel och den andre säger precis tvärtom? Själv har jag ingen aning. Försöker att få alla nöjda, men det fungerar inte så. Kanske skulle man helt enkelt skita i allt och dra någonstans? Vet att man inte kan springa ifrån problem, då de alltid hinner ikapp en till slut. Men just nu så orkar jag inte ta tag i dom! Orkar inte lägga ner så mycket energi på det. Åh. Har ingen aning om hur jag ska fixa allt. Helvete också!! Det borde finnas facit på livet. I alla fall ibland. Skit. Jävla skit! Det värsta är att jag inte vet hur jag ska bete mig. För en som är uppfostrad på ett helt annat sätt än vad jag är, så verkar allt så självklart. Att det ska vara rättvist. Men livet är inte rättvist, det har jag fått inprintat i huvudet. Och det vet jag. Vet att det här inlägget blev cp och helt ointressant, men jag orkar inte bry mig. Hejdå


Det ordnar sig

Idag har jag gjort mycket kan jag lova! I alla fall om man tänker på att det är jag som gjort det:P Har rivit tapet i sovrummet nu, så det som är kvar är målning och nya tapeter! iiih! Det kommer bli så jäkla bra. Har även tränat lite idag, men ändå känner kroppen att det inte är tillräckligt. Skulle nog kunna löpa en mil! haha, nämen. Ska i alla fall duscha nu, så man är lite fräsch till jobbet ikväll. På tal om dusch! Har köpt en ny duschkräm (och bodybutter) från The body shop som luktar choklad. Och jag överdriver INTE! Får passa mig så jag inte tar en tugga av mig själv efteråt ;) mahaa.
Juste, ska käka lunch med världens bästa Pernilla imorgon!! Har saknat min blondie.
KÖP!

Haluuu. Ligger i sängen och ska läsa lite....

Haluuu. Ligger i sängen och ska läsa lite. Är faktiskt sjukt skönt att läsa innan man somnar, speciellt om man har svårt att somna (som mig)! Ett litet tips bara ;) åt en sjuuukt god middag hos familjen Dahlgren och glass efteråt. Är så jävla mätt så det finns inte. Varför äter man alldeles för mycket när det är god mat? Tokuut. Imorgon ska jag först cykla en stund, sedan lunch och sen ett informationsmöte på stan med AF. Kuligt värre. Jaaaja. Ska även på Rusta och Expo med älskling. Vi håller ju på att renovera lite smått i huset vi bor i, så jag kan inte låta bli att titta på grejer :] men hörreni! Ha en mysig natt och sov ut ordentligt inför veckan som kommer. ;)


Mina fötter

= Frusna.
Fint va?

hoppsi

HALLO!
Har just kommit hem från TC (krogn) och har tametusen orkat tvätta bort sminket. Är inte så jävla nykter (men inte så full heller), men ska försöka skriva så gött he gå. Dagen började med att gå på stan med Stina, käkade lunch och köpte ett linne på bikbok. Kul :) Sen drog vi på förfest/middag hos Malin, sen drog vi till TC. Var gaaaanska överskattat ställe. Tycker Corona och Five är lika bra:P Aja. Nu ska jag se på SIMPsonS och försöka sova. Känns alltid lika hemskt när jag inte sover med Mattias. Saknar honom så jäkla mycket, och varje gång jag ska sova utan honom så fryser jag ihjäl. Han är ju mitt element!! Mattias är världens bästa pojkvän, kunde inte hittat någon som skulle kunna vara bättre än honom. LOVEU.

Har påbörjat en ny bok nu, Percy Jackson -...

Har påbörjat en ny bok nu, Percy Jackson - född till hjälte. Hitills så verkar den vara helt ok. Kanske lite barnslig, men det är ju jag med, så ingen skada skedd ;) imorgon blir det promenad/spark och sedan stan. godnatt på er!


hohoho

Sitter och tittar på Mammor & Minimodeller... Haha. Alltså, vad fan hände? Orkar inte ens ta någon av mammorna seriöst.

Arbetsintervjun gick bra, men fick tyvärr ...

Arbetsintervjun gick bra, men fick tyvärr inte jobbet eftersom någon annan med mer erfarenhet var mer intressant. Jahappp... Lite surt känns det eftersom jag tyckte att det gick så bra. Sen fick jag reda på att allt vi planerat inför helgen gick åt skogen, så mitt humör har inte varit nådigt idag. Pms + dålig dag = hejdå. Typ. Tur att mina arbetskamrater på scandic alltid är så snälla och hjälpsamma! Stort plus i kanten säger jag (jobbade 18-23 ikväll). Nu har jag just sett klart på första delen på sista Harry Potter filmen, så jävla bra! Har dock sett alla filmer förut, men kände mig sugen på att se dom. Så nu ska jag se sista delen och käka salami. Fina grejer ska ni veeeta. Herå


Är på bajsdåligt humör... Men snart kommer...

Är på bajsdåligt humör... Men snart kommer det förmodligen bli bra igen. För jag ska på arbetsintervju !!!!!!! Halv ett bär det av!