Team Awesome

Var på fortet ikväll, för att fira Johanna som fyller 20 idag! Mitt lag klarade 9 banor av 25.... Sen sprack jeansen också... hahah. Nu har jag sett senaste avsnittet av Glee, galet bra. 
Nu blir det sängen. GNATT!

snor

Crookers – Cooler Couleur - Feat. Yelle

Long time

gooooodmorgon!
Nu ska jag berätta för er om min otroligt roliga gårdag! Vaknade upp på ett ställe, sen drog jag hem för att duscha för att senare åka till Stina. Vid femtiden hade vi vinprovning med finaste personalen på Scandic, det blev även en supergod middag efteråt! När alla var mätta och hade det gött som fan så drog vi hem till Stina för att förfesta lite,men drog vi ut senare? nej. Men vi hade askul ändå! Inte lika kul dock att jag kom hem vid fyra... Hade i alla fall en riktigt skön kväll!
Just nu ligger jag i sängen, med gammsminket och funderar på om det är värt att kliva upp idag. Är sjukt sugen på cola, så får väl köpa det då. morr.
btw, har fått nån jävla knöl på käken som gör ont. Vad fan kan det vara då?! :(


hoho

Jag och Rebecca har gått lös på stadens affärer idag!! Bilder på grejerna får ni se sen. Just nu sitter vi i ett trapphus (som gamla goa tider) och väntar på att Pernilla med tjockmagen ska bli klar från ett möte. Sen blir det lunch och snacka skit, trevligt kan jag lova!! Har ingen aning om vad som händer ikväll... jaja! Ha en fortsatt trevlig höstdag!


Jag får liksom ingen ordning

 
Ska snart på stan för att träffa Rebecca, sen ska vi käka middag tillsammans. Mys! Fina bilder va??

You could be happy

Kom hem från jobbet för någon timme sedan, och sen dess har jag kollat på HIMYM. Hade tänkt att ta en lång jävla sovmorgon imorgon, och sen plugga. Har ju faktiskt två prov inom en snar framtid! 
Har funderat ganska mycket på vad jag egentligen vill göra med mitt liv, men inte har jag blivit nå klokare inom det området inte.  Önskar att jag vore mer spontan av mig, och kanske inte så himla feg... Det är så svårt att veta vad man vill, när hjärtat säger en sak och huvudet en annan. Sen börjar man fundera på vilka runt omkring en som är äkta och vilka som inte är det. På min födelsedag fick jag i alla fall se vilka som visade sig vara på låtsas, tack för det! Men samtidigt är jag väl inte riktigt förvånad heller. Tycker bara att det är så otroligt dålig stil när man känt varandra så pass länge, och umgåtts så som vi gjort. MEN! Såna som drar ner en klarar man sig så mycket bättre utan. Har märkt att vissa är sjukt duktiga på att snacka skit och sedan låtsas som om inget hänt. Käften bara går och går! Jaja, vill bara påpeka att jag absolut inte tänker vara ett andrahandsval. Och det gäller även DIG herrn, så du vet. 
 
Nu ska jag sova och drömma riktigt fina drömmar! Det tycker jag att ni också ska göra,
 
 

bestämt, nästan

I mars byter jag stad. Så det så!:)

Ge mig bara

Jag vill ha en kamera! En liten, smidig, bra och billig digitalkamera. Tips ?? 

This is love

Gick superbra att jobba idag, kul! Har i alla fall typ nyss sett på Svenska Hollywoodfruar... Förstår inte hur i helvetet Gunillasatan tänker. Hon måste ha någon bokstavskombination, eller? Herreminje... 
Nu ska jag se film IGEN, samma som jag skulle se igårnatt... Men somnade när det hade gått typ fem minuter av den. 
Juste, idag blev jag bjuden på lunch av Pernilla och fick även några presenter! Vi pratade verkligen om allt möjligt, gick omkring på stan, fikade... En riktigt skön heldag! 
 
Godnatt!

Nights in white satin

Snart drar jag till stan för att gå på lunchdejt! 
Maur

Too blind to see tomorrow

Ska se på The Big Bang Theory nu, och senare ska jag banne mig klämma in en film. Sov så gott fina ni!!
 
 

Men nåh!!

 

Keep looking

Idag har jag hunnit med skola, en tur till returmarknaden (BÄSTA!!) och städat. Både roligt och tråkigt. Just nu ligger jag i sängen och är lite sad... Varför vill finnarna kriga i mitt ansikte för? Dumt. 
Imorgon, så ska jag hämta ett paket från HM på OKQ8! Maha, känns kul i alla fall. 
 
I Lördags hade jag ju fest i kvarterslokalen och den blev lyckad! Lite drama är det ju alltid, men annars så var alla nöjda! Tack så mycket för sällskapet och presenterna. PUSS! Färgade även håret i lördags, så nu är utväxtjäkeln borta. Nu ska jag spela XBOX, CIAO.
 
 
 
 

Det tar slut här.

Bra början. Väldigt bra. 
Är så jävla less på att ha det så här, att må så här. Ett enda stort kaos. Ta mig bara  så långt bort som möjligt.

One sweet day

Har hämtat nyckeln till lokalen idag, så nu är det bara att fixa!! IIIH, sjukligt taggad på imorgon kan jag lova.

Fan i helvetet

Somnade assent igår, och tror ni inte att mammajäkel väcker mig vid typ sjutiden? Jävla korvschnitzel. Och inte bara det att hon väckte mig, hon släppte även in kattsatans till mitt rum. Trött som ett troll var jag och humöret var inte bättre. Men som tur var kunde jag somna om i alla fall! 
Nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år! Vet inte varför jag är så excited egentligen, men antar att det är festn som göre! Det kommer nog bli superKUUUUL! KÄnner inte ni också deeeet? HihihIHihi. :p Nämen. Seriöst nu då. Det blir kul. m.
 
HEJDÅ
 
 
 
 
Så här kände jag mig imorse.

Ibland äre ju fan frågan

Har jag sagt att jag råkade he sönder min fina kandelaber? Inte? Det var en gång... En kall höstkväll i September så låg jag i sängen för att beundra denna fina skönhet, när jag plötsligt fick en klump i magen och kände att det var något som inte stod rätt till. Jag studerade kandelabern noga och fick då till min fasa se att ena armen var sne. Samtidigt som jag hörde vindens skrämmande sus utanför fönstret tog jag mod till mig för att försöka böja tillbaka armen. Jag började sakta men säkert ta i, det gick bra i någon sekund. Sedan gick allt så himla snabbt och plötsligt var den av. Jag blev helt stum av förtvivlan och visste inte var jag skulle ta vägen. Nu står hon här bredvid mig, lilla gumman, med en arm mindre. Sorgligt men sant. 
 
Frågan lyder. Har jag någon superkraft som gör att jag är jättestark? Är kandelabern från ett svagare släkte? Ingen vet och detta kommer förmodligen förbli ett mysterium.
 
 
 

Oh no!

Ikväll ska jag spela Xbox. Sen sova. Sen... ingen vet! På fredag ska jag i alla fall hämta nyckeln till lokalen, sen på lördag blir det FeeeEeeest. Herrå

Vi har inte en chans

Plugga plugga plugga, snora snora snora, plugga... etc. :) 
 
 

Herreminje

Jag har blivit en blocketnörd. Jag köper ingenting, men kollar typ hela tiden. Vill ha en lägenhet nu nu nu, så jag kan skaffa mig ett riktigt liv. haha. Söker lägenheter varje jäkla dag, men inte då. Int fan vill dom ha mig int. BAJS

4

Vaknade för ett tag sen, är helt slut i kroppen! Måste bli frisk. Jag måste! Vill jobba, träna, inte ha ont i huvudet konstant. Så nu blir det att rekordkrya! Borde städa också... Inte konstigt att man blir sjuk, så som det ser ut här. 
 
Snoriga pussar till er!

Bebiis

Ikväll drog jag till Yttertavle för att äta middag/fika hos familjen Boström, för att fira Pernilla. Riktigt gott och trevligt var det! Nu ska jag se nåt avsnitt av Game Of Thrones och vila, känns som om febern är tillbaka. Hoppas ni har haft en bra kväll, God natt!

Nillanpillan

Idag fyller bästaste Pernilla 20 år! Grattisgrattisgrattis till DIG! 
 

har jag?

Vet inte om jag tidigare skrev att jag sett nya snövitfilmen? I alla fall så gör jag det igen. SE DEN! Sjukt bra film. 

Mmmm

Failade på provet, så nu ska jag lägga mig och gråta. HEJDÅ

Fool's corner

Den här förkylningen kommer döda mig. Har feber men ingen alvedon, vad ska jag ta mig till? Och imorgon ska jag upp tidigt i helvetet för att skriva prov. Roligt.
 
Godnatt

See you messed up my mental health I was quite unwell

I was so lost back then
But with a little help from my friends
I found a light in the tunnel at the end
Now you're calling me up on the phone
So you can have a little whine and a moan
And it's only because you're feeling alone

At first when I see you cry,
yeah it makes me smile, yeah it makes my smile
At worst I feel bad for a while,
but then I just smile I go ahead and smile


What brings us together is what pulls us apart

Jag är så helvetets jäkla förbannad på allt idag. Har bestämt mig för att inte vänta längre, så nu är det slut med det. Vill man, så vet man det! Tänker inte vara någon jävla leksak som man kan komma till när man känner för det. 
 
En annan sak som jag stör mig på så satans mycket är "vänner" som bara hör av sig när det hänt någonting, för tydligen måste någon gått bort eller att man själv mår dåligt för att få kontakt. Fan, då kan man väl bara skita i att höra av sig alls? Gah, vilka jävla idioter det finns alltså. 
Just det. Igår efter jobbet drog jag och några vänner på en fest. Det var det värsta. Har aldrig sett så många uppblåsta människor på samma ställe?! haha. Det är så jävla roligt att de som var där försöker vara så "unika" som möjligt, och inte inser att typ 80% av Umeås invånare ser likadana ut ? Och allt är ju så himla "coolt", "soft" och positivt hela tiden. Så jävla patetiskt.
Sen du, som kräver så mycket uppmärksamhet att du inte ens vet vad du själv håller på med. Kan du förstå att vi har slutat bry oss? Sen att jag är fast här med dig konstant gör ju allt myyycket bättre. Du har stora jävla problem och dom går ut över oss. ÅH! 
 
Jag vet att man ska "njuta" över de positiva stunderna i livet, men idag så går det faktiskt inte. 
 
Det här var sista gången.

Bad day

Inte världens roligaste start på dagen idag. Så nu ska jag SOVA!
 
Cpbananfot?

10

Jag är så trött att jag inte ens orkar tänka. Somnade någon gång efter tre i natt och haft drömmar konstant. Riktigt störda var dom också. Mår illa och huvudet är inte på min sida idag. Har inte tid med det här, måste plugga som fan och sen ska jag till jobbet. Ska även hinna hyra en lokal där jag kan ha min födelsedagsnånting.... BLÖH!!! 
Nu ska jag hämta in posten (som är typ det roligaste på hela dagen) och sen slänga in nån mat i käften.
 
Godnatt

River en vacker dröm

 

You can't have my heart

Ligger halvt död i min säng och har just sett på Snow white and The Huntsman. Sjukligt bra film, dock sög slutet lite men meeen. Orkar inte vara förkyld längre, så då är jag inte det! punkt slut. Så första steget blir att tvätta bort gårdagens fina mejkap och kanske fixa håret. Måste ju se lite go ut när jag ska jobba ikväll, för inte fan kan man se  ut som ett troll int. Hoppas ni får en härlig Tisdag, för det hoppas jag att jag kan få.
 
PUSS

You know I'm such a fool for you. You got me wrapped around your finger


Stop it

Idag på lektionen så räknade jag hur mycket som helst, och behövde inte ens någon hjälp. HUR BRA? sjukligt stolt blir man! Ikväll ska jag plugga lite historia, sen får jag se vad som händer. 

there is no time for us

 
 
Sitter ba här på golvet och är cool. Så kan det vara ibland

NEJ

And I'll find strength in pain
And I will change my ways
I'll know my name as it's called again

Cause I have other things to fill my time
You take what is yours and I'll take mine
Now let me at the truth
Which will refresh my broken mind

13

Ligger i sängen och lyssnar på skön musik. Funderar över mycket idag. Jag har ingen aning om var jag står och vad som krävs för att få min röst hörd. Är så jäkla frustrerad över beteenden som vissa har. 
 
Orkar inte idag. 

I need to know how to live my life as it's meant to be

Mumford & Sons – The Cave
 
Du gör mig galen. Och nej, det är fan inte okej.

Awake my soul

I struggle to find any truth in your lies
And now my heart stumbles on things I don't know
My weakness I feel I must finally show

Lend me your hand and we'll conquer them all
But lend me your heart and I'll just let you fall
Lend me your eyes I can change what you see
But your soul you must keep, totally free


It's my problem, it's my problem On how fast I will succeed

Gick megabra att jobba igår, wohoo! Det är alltid lika skönt att cykla hem sent på kvällen med lite musik i öronen. På tal om musik, så har jag hittat några nya godingar! Vill ni veta? Klart ni vill.
 
Marina and The Diamonds – Are You Satisfied?
 
Marina and The Diamonds – Oh No!
 
The Black Keys – Gold On The Ceiling
 
Foster The People – Pumped Up Kicks
 

Sådärja. Ha en bra fredag!

How could anybody deny you?

Är förkyld som... fan. Asont i halsen och trög i skallen. Får inte heller glömma snuvan. KUL! Men det blir ingen vila pga. det! Hela dagen ska jag plugga, tills jag börjar jobba 18.30. Så vi hörs när vi hörs!
 
Justja. Har ett litet problem. Ska jag, fortsätta vara blond? Eller, färga håret någon annan färg? JAG VET INTE

Most of all

Ska alldeles strax cykla till jobbet, skönt i detta blåsväder... Hoppas ni får en trevlig kväll!

When you're happy like a fool let it take you over

Har inte sovit en blund inatt... Inte sådär superkul. Tog mig iallafall till skolan för att ha historialektion, det var ganska trevligt må jag säga! Senare drog jag till stan, käkade lunch medan jag pluggade lite för att sedan dra till Expo. Vet ni vad jag hittade där? SUUPERFINA påslakan + kudde för 99kr styck. Dog nästan lite när jag hittade dem. 

What I like about you

Snodde några bilder från Stinas FB. Så här kul var det i lördags vid fyratiden på morgonen.....
 
 
 

Good life

Nyvaken och jättefräsig, eller hur? Var lite busig med camen och låtsades att världen blev sned, så ni som trodde det var på riktigt är ju tokiga!

Alla tiders historia..

..Heter boken jag fick hem i brevlådan idag. Så nu betyder det att jag kan börja på riktigt med kurserna. NU! Ska jag sätta mig ner och betala lite roliga räkningar. Känner ju inte precis för att betala 1500 till tandläkarskiten, funderar på att sluta gå på folktandvården och vara hos någon privat istället? Vi får se, vi får se! 
 
Ha en trevlig dag! Det ska jag ha. :)
 
Hittade en gammal bild från Bulgarien. VILL DIT?!

keep on going

Har pluggat hela dagen, typ! Och det går faktiskt jättebra. Är typ hur stolt som helst! I början gick det jävligt trögt, men sen så! mohahaa.. Har varierat mellan att se MITM och räkna. He e grejer de. 
 
 
 

atjo


breathe

Så skönt att vakna upp med halsont och att vara täppt i näsan. Känner mig sjukt fräsch också. Ska väl snart gå och käka frulle, sen blir det att plugga. Huvvaligen.

Jaja, ha en bra dag alla ni! Pöss

men ja

Gårdagen var trevlig! Vissa saker hade ju dock kunnat varit annorlunda, men... sånt händer. 
Nu ligger jag i sängen och inte gör ett skit. Har varit med Stina hela dagen idag och pratat ut om allt möjligt. Vi hamnade tillslut hos mig där vi hade myspys med tända ljus och skön musik. Helt okej söndag! 
Imorgon blir en pluggdag uta helveteee! Sååå... 
 
Puss

Look at the stars, Look how they shine for you

Blev jobb på Scandic igårkväll, roligt!! Slutade dock väldigt sent, så jag slaggade hos Rebecca då jag inte orkade cykla hem i spöregnet. Nu är jag i alla fall hemma igen, ska duscha och välja kläder inför ikväll, sen drar jag till Stina för att hjälpa henne med festen! Är sjukligt taggad på ikväll, det kommer äga. 
 
Sitter och lyssnar på goa Coldplay nu, kanske inte är party/taggmusik meen jävulskt sköna! 
Nu ska jag duscha. Hare GÖTT.
 
 
Stämmer ju faktiskt, men vem är man? haha: P