Beslutsångest

Hej igen alla vänner!
Idag har jag solat, nästan badat och fiskat. Jag trodde inte att jag hade blivit nå brun, men jodå! Iallafall på ryggen. Men det är alltid nåt, right?
Fiskandet gick däremot inte så bra... Men det kanske var tur egentligen. För jag vågar ju inte ta i fiskarna. Vad är det som är så läskigt egentligen? Jo, nu ska ni få veta.

  1. Dom ser läskiga ut. Taggar överallt, stora tänder. You name it!
  2. Dom sprattlar och blåser upp sig när man får upp dem. Usch.
  3. Dom har oftast kroken längst in i munnen. Och jag vill helst ha kvar mina fingrar.
  4. Knäcka nacken? *knak*, Nej tack.
Och ändå älskar jag att fiska... Vad det är för fel på mig, kan man ju verkligen undra. Kanske är det spänningen i det hela som är roligt. Själva nappandet... hm.. tål att tänkas på.

Åh, jag vet inte när jag ska åka hem... Kan ju åka i princip när jag vill, men då blir det ju egentligen ännu jobbigare att bestämma sig. Vill verkligen träffa Alexander, Alva och Rebecca mfl. Speciellt Rebecca, nu när hon åker till Frankrike i två veckor. Men samtidigt vill jag stanna här hos min syster, och tillbringa förlorad tid med henne också. Eftersom vi nästan aldrig ses. Oj så jobbigt detta blev... Torsdag eller Fredag, det är frågan. På Torsdag hinner jag träffa Rebecca innan hon åker, men det är ju imorgon. HJÄLP?!

Nu ska jag spela Warcraft. Det äger. :)

Pusshej mina gull!  / Janna


Sundsvall m.m

goddagens peeps!
Just nu sitter jag hos min syster i Sundsvall och väntar på att göra någonting vettigt. Vi ska förmodligen åka oc bada någonstans, i detta underbara väder. Jag måste ju erkänna att jag har blivit lite brunare! Eller, iallafall i ansiktet. Och det är väl egentligen bara fräknarna som har blivit fler. Men jag har lärt mig att acceptera dom nu.
Nu ska vi åka, loggar in senare ikväll och uppdaterar.

Hejsvejs!

Rain, rain go away.

Morgon peeps!
Kan ju inte säga annat än att vädret här uppe verkligen är skit. När kommer egentligen den länge utlovade och efterlängtade sommarvärme? Är trött på att det alltid ska regna. Och brun är jag inte heller. Kan det bli värre?Jo, det är klart. Men det känns inte som det just nu. Jag och Rebecca ligger fortfarande med våra pyjamaser i hennes säng och depp/slöar. Försöker också hitta en snygg mobil till Alva. Några förslag? Skulle vara väldigt snällt.
Just nu grämer jag mig för att cykla hem till mig. Det spöregnar verkligen. Usch.
Nä, nu orkar jag inte!

Puss hej/ Janna

Fy för myggor!

Godkväll raringar!
Ikväll vet ni, så har jag varit i Röbäck med mina vänner. Tyvärr så gjorde vi inget vettigt, utan stog mest utanför Rebeccas hus och snackade lite om diverse saker. Jag hittade min kära, och borttappade sparkcykel (dock så var det egentligen inte min, men jag har hittat den förut!). Jag och Alva var iallafall taggade på utomlandsresa till hösten, eftersom det inte blev nåt nu i sommar. Hoppas att hennes grandpäron låter oss åka. Mysigt !
Vill bara informera er om att jag har ungefär 20000 myggbett tack vare dom små krankelbenen! Fast det var bara tur att de fick en bit av mig. Funderar på om jag ska träna lite myggkarate senare. Vad säger ni om det? Haha... om det ändå fanns.
Nu ska jag nog lägga mig och snacka lite med Beccis! Sov så gott mina sötnosar!

OH BOY! / Janna

P.S
Jag vill att Alexander ska komma hem. Han har inte ens pengar på mobilen, så vi kan inte snacka heller. Fan vilket hell!
D.S

Göteborg ftw.

Godmorgon mina friends!
För det första, ursäkta för att jag inte har skrivit på ett tag. Men vårat internet har kruppat ihop sig helt. Fast det kanske var bra på ett sätt, för under tiden så har jag ju varit i Göteborg. Där var det faktiskt hur nice som helst, jag och Alva ville flytta dit direkt, men så säger vi väl till alla nya ställen vi åker till. Jag shoppade faktiskt inte så mycket som jag trodde, och det var faktiskt inte så bra shopping där nere som jag hade trott. Men det var faktiskt tur att jag inte gjorde det, för isåfall hade jag inte kunnat shoppa här i umeå. Igår var jag nämligen på stan med Alva, och det var nog den bästa dagen i mitt liv. Rea överallt. Ojoj. kanske lägger in några bilder på mina fynd senare, om min kamera vill göra som jag vill.
Alexander har fortfarande inte kommit hem, och det gör mig galen. Har inte träffat honom på en månad. Men förhoppningsvis så kommer han hem nästa vecka. Tagga järnet! :)
Nu ska jag fortsätta att vara social med Rebecca och kanske hjälpa henne med hennes blogg! :)
Puss hej cupcakes!

/ Janna

Please

Ge mig maat! Blir helt galen snart. Om bara mina underbara föräldrar kunde komma hem från Maxi snart, och börja laga mat, så skulle det vara underbart.
Haha, ändå att det där var rimmigt.

Juste... Alexander kommer förmodligen inte hem från sin stuga förns om tre veckor. Pga. Ett sommarjobb. Åh. Och jag som var så taggad på att få träffa honom på torsdag. Kommer verkligen inte klara av att vara utan honom mer. KOM HEM! Snälla?
Får försöka tagga till Göteborg istället. Yeey

Spanien med Alva

Vad säger ni? Ganska bra om det blev av.. :)
spain

Morning sunshine!

Godmorgon allihopa!
Eller, morgon är väl egentligen fel. Fast jag vaknade ju iochförsig nyss. Är det bara jag, eller har man verkligen vänt på dygnet nu när det är sommarlov? Jag tror tametusan det.
Igår var det iallafall roligt. Fick träffa Stina som jag inte har träffat på över två veckor (?). Vi, Sofia och Angelica satt och snackade om gamla minnen osv. Kanske är det roligaste som finns, om det är roliga minnen ofc. Vi kom fram till att vi vill ha en äkta "tjejkväll". Ni vet, gå omkring med morgonrockar, ansiktsmasker, se på chick flicks och snacka. Låter inte det hur underbart som helst? Och det skulle verkligen passa bra nu när vi börjar gymnasiet. Så vi fortfarande håller kontakten med varandra. Även om jag tror att vi kommer göra det ändå, men bara för rolighetensskull liksom. Det tror jag blir hur perfekt som helst! Något förslag på bra filmer? :)
Nu tror jag att jag ska göra lite Té och sätta mig på balkongen. Och bara njuta av sommaren.
Vi hörs!

Puss Janna


finaste
Världens finaste nior.

Röbäck

Tjoho peeps!
Ska alldeles snart till Röbäck för att träffa mina vänner.
Måste skynda mig. Och för mig som kanske är världens tidsoptimist, kan det bli svårt. Men jag försöker.


Pusss Janna

Köp till mig? Snälla

Snyggsnyggsnyggaa

Ny blogg!

Tjenare.
Har just bytt blogg från bloggagratis. Och eftersom man kan ha en lite snyggare blogg här, så jaa.. Blev det det istället.

Det har hänt ganska mycket sen sist jag skrev. Klarade sommarskolan med det bästa resultatet av alla. Vad säger ni om det då? Jo, tack. Är faktiskt stolt över mig själv. Det trodde jag aldrig. Men om man bara lägger ner lite mer tid på vissa saker så löser det sig. Och jag fick ju faktiskt 2500 för att vara där. Haha, känner mig rik.
På fredag åker jag och Alva ner till Göteborg med hennes familj. Känner på mig att det kommer bli riktigt kul! Kanske inte bilresan ner... Men förövrigt! Fast jag måste verkligen ta det lugnt med shoppingen där nere. Jag och Alva ska ju förmodligen åka till Alicante (spanien) i Augusti. Kommer också få träffa Christian från Alingsås som jag inte träffat sen förra sommaren i gbg. Spännande! 
Nejdu, nu ska jag nog gå ut på balkongen och sola lite.

Pusss Janna

Välkommen till min nya blogg!