Bara allmänt såhär... blä

 


Do you ever feel like a plastic bag Drifting throught the wind Wanting to start again

Ibland vill man bara skrika "STOPP!!! STANNA!" och spola tillbaka tiden. Kontrollera alla de som är en nära, fast som egentligen inte alls är nära, bara såna man önskar va det. Man får ett hugg i magen och vill sitta i ett hörn och inbilla sig något helt annat än vad som är verklighet. vill inte, vill inte, vill inte. Panik. Jag vet inte om jag gjort någonting rätt.

wihoo

Ska spela sims 3 nu!!!!

Där kärlek och hat går hand i hand, sitter jag och bara saknar dig.

Ibland känner man sig inte ett dugg uppskattad. Människor är förjävliga helt enkelt. Tänker bara på sig själva och bryr sig inte om andra. Man tror sig ha världens bästa vänner, sen blir man sviken.
Jag vill sluta drömma.
Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten ,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans .
När man är tillbaks där allt började.

Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta.

Jag försöker att gå som en man,
nerför hjärtats ensamma gata.
Där kärlek och hat går hand i hand,
sitter jag och bara saknar dig.
Nu är allt sagt och gjort,
och jag kommer aldrig att få tillbaka dig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig 

Jag försöker att gå som en man.
Nerför hjärtats ensamma gata.


Headache

Alltså. Fyfarao. natten har varit hemsk! Snorig = täppt i näsan 24/7, världens jävla huvudvärk osv. Det är ju alltid kul, right? Inte nog med det så är Mattias också sjuk, vilket innebär att jag inte har någon som orkar ta hand om mig. Ikväll var det tänkt att jag skulle till Isa för att fira henne + förfest, sen corona. Men jag tror inte att det blir av, om ingen vill ha en gnällig jävel med sig? Ingen?? Förstod väl det. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och försöka mysa.
PUSS

We had our time baby

Helgen har tillbringats i Stöde hos min syster! Där har jag ridit, tatuerat mig (wohooooowio) och shoppat lite sörrru. Tänkte slänga in en bild på the tattoo om ni kanske vill se.
Nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir det skola + öppet hus. Så kom gärna circus 18.00 om ni vill träffa moi och se mig blanda lite drinkar osv. Pössuuuueejögd

Där har ni den! Färgerna är lite konstiga nu, men går till sig om några dagar!


bajsprutt

har typ hittat världens perfekta balklänning!!!!!!!!!!

så säg mig, vad väntar vi på?

Idag ska jag plugga med projektarbetet. Säger man ens "plugga med"? Lät weird. Meen, sen ska jag ut och gå för att vara hurtig.
På Torsdag åker jag och Älskling till Sundsvall för att vara där i helgen. Ska även träffa pernillaaaaa!!!!!!!!!!!

det var så väldigt längesen vi svek oss själva och dig igen

Nu är det ju såhäääär, att jag ska göra en sak snart. hihihih, PR-trick NANTING. ellerhur? ;) ;);) Nämen. hih. ni får see.
Om ni undrar så lyssnar jag på Hästpojken - gitarrer & bas, trummor & hat. Den får mig att tänka på sommaren som nyss varit. Då jag, Rebecca och Pernilla satt på Beccas balkong och tog några kvällsinnanfestDrink och cigg. Sommaren var underbar. Typ. Oftast. Känns sjukt just nu när man tänker på allt man gjorde. Alla bråk, fylleminnen, skratt, sena nätter, badtunnekvällar och spakvällar med världens finaste människor. Och inte nog med det så fann jag en av världens bästa person på en spontanfest jag och Pernilla åkte till. Och det slutade med att jag hamnade hos Mattias. Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här, men nu gör jag det.
Jag minns så himla väl hur jag och Pernilla hade pratat om Mattias innan, och jag hade verkligen ingen aning om vem han var. Sen träffade vi som sagt honom på Tobias fest i Innertavle. Vi snackade lite då och då, och det kändes som om vi redan visste vad som skulle hända (nästan). Jag berättade lite senare samma kväll för Pernilla att jag tyckte han var megafin och att jag ville träffa och prata med han mer. Det slutade att Pernilla åkte hem innan mig och att jag hamnade hos honom med Christoffer och Linnea. Sen dess har det bara varit kärlek!
Mattias. Du är en sådan person man aldrig träffar två gånger under samma livstid. Vi förstår varandra utan att säga ett enda ord. Jag kan inte vara utan dig på nätterna, när jag är ledsen finns du ALLTID där. Klart vi bråkar, men vi löser det alltid. Jag är så kär i dig som man bara kan bli! Det är du och jag, för all tid.
<3