Breathe in breathe out

Under täcket så fäller jag tårar
känns som jag är den enda som inte kan sova
Det är inte rättvist att du är den som drabbas
Jag svär det borde vart jag, har svårt att andas


Jag vill inte att du ska dö.

Of all the lonely people, I wanna be loved by you

Dummadumma Janna. Börjar tro att jag har sågspån inne i skallen istället för en hjärna. Alltid the bad guy.

W-L

Jag har blivit gudmor! Känner mig sjukt stolt. Helt underbart.
Nu: stan.



Sötnosen!

Do you ever think of me?

Sitter och har AAASTRÅKIGT. Kan verkligen inte komma på någonting vettigt att göra. Det enda jag tänker på är att jag saknar min tungpiercing. Det suger. Ska nog göra om den nu när jag får pengar. gr8!

Suck... Förstår inte hur du där uppe tänker. Vi behöver inte det här.

Vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen

Jag är proppmätt efter allt jag ätit idag. Bakade bl.a. kakor idag på skolan, ni kan ju gissa om jag tjyvåt lite kakdeg. Fyfan vad gott det var. Dock så ångrar jag det nu... Ouch, min mage.
Ikväll ska jag verkligen gå och lägga mig i tid, så jag slipper komma försent igen. Dock så innebär det att jag missar Paradise Hotel... suck. Det är verkligen ett program jag älskar, don't you? :P

Kom på nu att mitt rum måste vara urstädat på måndag. Byggubbarna kommer nämligen för att typ renovera det. Så det innebär att jag måste bo i vardagsrummet i fem jäkla veckor. Kanske blir till att flytta in i brors lägenhet under tiden? Tror nästan att det blir så. Så ja, om någon är snäll och har tråkigt får ni jättegärna hälsa på. iih, känns verkligen som att det är min lägenhet det där. Eftersom min bror bor med sin flickvän så är han aldrig i sin lägenhet. = jag bor där. UnderBART.

Nu: vila magen.

PUSS


Men jag har nåt på känn, Vi kommer inte att ses. Aldrig nånsin igen.

Har precis kommit hem från skolan där vi haft öppet hus. Det har varit riktigt jobbigt att vara där hela dagen, så nu belönar jag mig själv med ett glas cola och chokladpudding. Jag passade även på att gå till SunTan på öbacka för att sola solarium (vi hade tre timmars hål). Så OTROLIGT skönt det var! Drömde mig bort till utlandet när jag låg där i värmen. Om man ändå kunde unna sig något fint varje dag. Men icket. Nu ska jag kolla runt lite grejer på internetoch sedan lägga mig och sova. SKÖNT! Puss.

typ den finaste jag vet. Skulle kunna skryta för hela världen att det var du. Du, du duuu.

To win my love takes so much more

I've been upset and I've been down 
I've been throwing things around
Since you no longer here beside me
And my friends say: Hey! Whats new?
They just heard that we were through
Well I guess I'm alright baby

So my friends heard that were through 
Now they think I still love you
But you weren't really all that baby!
Like a walk down in the park
A light shining in the dark
It's been nothing and now clearly

It's funny you just changed
The boy that I once knew
Started acting strange
I didn't know just what to do
It seemed I had no choice
But turnaround and leave
And though for sure I cried
It took some time but now I see



I get down on my knees

Haha, helgen var oslagbar. Var hemma hos Robin för att chilla. De drack och hade trevligt (hade jag också). Sen tappade en random tjej bort sin mobil, och anklagade MIG för att tagit den. Robin berättade för henne att jag inte gjort det, men hon vägrade förstå och påstod att jag stoppat upp den i fittan. Hahaha, så jäkla kung. Hon hotade även med att slå ner mig osv. Det var trevligt. Dock inte att hon förstörde "festen" för alla andra. Älskar när folk är fucked up.

annars så har helgen varit mys. Bodde ju i min brors lägenhet hela helgen med flickorna. Jag började snacka inredning direkt när vi kom dit. Åh. Tror jag ska sno lägenheten av honom. Höhö.

To hurt the ones you love you know you never meant to but you do

Dammsuga, plocka ur och i diskmaskinen, gå ut med hunden, lyssna på skön musik, städa rummet, fixa mig, dra ner på stan, fixa nycklarna, träffa Pernilla och Rebecca på stan.

Det är ungefär vad som står på min lista idag. Helt ok ändå.

Är du rädd för ditt eget barn? Lilla mamma

Det onda i min hals har nu försvunnit, och imorgon slutar jag smitta. Att sitta inomhus i tre dagar får mig att bli så jäkla rastlös och galen. Men imorgon får jag äntligen träffa mina flickor igen. Får dock inte gå på skolan, men det gör verkligen ingenting. Senare imorgon kommer jag, Pernilla och Rebecca flytta in i min brors lägenhet under helgen. Kommer nog bli superbra, tror ni inte? Och nej, inget festande kommer det bli! För jag äter pencillin och får inte dricka. Dock så behöver jag inte dricka för att festa, men ja. Känner mig ändå inte så taggad på fest efter helgens typ medvetslöshet. Så ja, drickan kommer stå på hyllan ett bra tag framöver.

Hur är det annars då? Eftersom jag inte skrivit så ordentligt här på ett ganska bra tag så kanske det är dags. Jag mår faktiskt superbra. Kan inte säga att livet leker, men det flyter verkligen på. Och det känns underbart. Det är inte pga. Någon ny kärlek som man skulle kunna tro, nej. Jag går helt enkelt bara mot ljusare tider! Även om de som står mig närmast tyvärr valt fel vägar i sina liv så kan jag helt enkelt inte bli ledsen. Jag är för lycklig! Även fast jag har varit typ dödssjuk hela jäkla veckan, polisen tagit min dator och andra randomgrejer. Nej, jag, är, glad.

PUSS

People are strange when you're a stranger

Magic summernight

Börjar äntligen bli frisk! Oyeaah! Får dock inte träffa någon på en dag till eftersom jag fortfarande smittar. Det suger.
Det som gjorde min dag idag var i alla fall att jag hittade en mapp på datorn med gammal musik som jag lyssnade på när jag gick i typ sjuan. Underbart.

Nu: pizzabak

Ser bara fel

Polisen tog min dator idag. Helveteee...

Wtf were I thinking?

Ligger just nu i min säng och tycker synd om mig själv, för jag har nämligen fått halsfluss. Tror jag. Får väl se vad doktorn säg! Nu tror jag att jag ska koka lite noodles, det skulle vara asgott om jag kan käka det.

Pusspådu

Definitivt inte den sista

Ikväll, fest again! Känns som det är det enda jag gör:p Suck. Men victor har ju förfasen fyllt 18!!


ALDRIG NÖÖJD

Nöjd?

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill


Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?




summerlove

Utomlands i sommar?! Ja tack. Satt och tittade igenom bilderna från i våras då jag och moa åkte till Bulgarien. Saknar det übermycket! Så Moa, hör bara av dig om du vill dra igen!!! För jag är på. Det enda problemet är pengarna...


I belong to you

Borde verkligen ta tag i läxan vi fått. Ska skriva en rapport om våran praktik, så sjukt tråkigt! Och för mig blir det ännu svårare eftersom jag knappt var på min praktik. gud säger; Skyll dig själv. Tror även att han bestraffar mig med feber och hosta. damn you...
Annars sitter jag och lyssnar på Muse. Så otroligt sköna. Mummmms.

Haha. Kom på en sak som jag tycker är jättejobbigt och pinsamt. Ni vet när man sovit hos någon "ny" kille. Sen på morgonen ska man ta på sig leggingsen. Gah. Det tar lång tid och är jobbigt. Vet dock inte varför jag kom på det. Mina tankar är speciella!

Finaste superRebecca!

Du är bästilibäst!!!


Now when you work it out I'm worse than you Yeah when you work it out, I want it too

Skönt att få feber just när skolan börjar. Jag som tyckte att jag klarat mig ganska bra hittills när det gäller sjukdomar. Men någon gång måste ju bli den "första". Ska i alla fall fylla badkaret med asvarmt vatten, lyssna på musik och chilla. Det är nåt som jag verkligen skulle behöva. Något annat jag vill ha är min kamera som jag glömt hos Kennie. Så jävla typiskt. Jag + Fest = BORTTAPPADE SAKER. Så ovärt.
Ska nog käka någonting. Är sjukt hungrig, haha.

Puss.

Every step that you take
Could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take
What if you should decide
That you don't want me there in your life.
That you don't want me there by your side.




Ändå att jag inte alls känt dig länge. Men bara för att du "halvdissar" mig blir du mer spännande. oh...

puss

That green eyes, you're the one that I wanted to find
And anyone who, tried to deny you must be out of their mind


Honey you are a rock
Upon which I stand
And I come here to talk
I hope you understand

Strong, I'm feeling strong, but I can't go on, because I can't live without you.

Första dagen på skolan sög. Folk frågade mig om jag var hög eftersom jag var så jävla trött och borta i huvudet. Inte bra alltså. Känns inte bra att man får dampryck och skriker på läraren första lektion. Vad hände där?

Imorgon ska jag förmodligen käka med Robin och sedan se någon bra film. Låter jättebra! Vet dock inte vilken film det kommer bli men.. Det löser sig alltid! Nu ska jag ta tag i mitt rum och bädda. Dock så kommer det typ ta hundra år.

Just nu känns det som om mitt hjärta vill gå två vägar. Stanna i det trygga jag har nu, men ändå chansa och se vad det leder till. Egentligen har jag så många val, men blir aldrig nöjd. Det måste kännas P E R F E K T. Om ni förstår vad jag menar. Jag vill inte gå och vänta på att jag kanske ska känna någonting. Det ska komma direkt till hjärtat. Man blir less av att gå och grubbla på grejer man inte kan påverka.

Nyår


Last time

Då var vi framme till den punkten i livet där man skiter i precis allt. Folk kan få säga vad de vill och bete sig så omoget de vill. Det är deras problem. Men bara för att andra sjunker till en sådan låg nivå behöver inte jag göra det. Men tyvärr så kan det bli värre ändå. Och då får vänskapen ta stryk. Men just nu orkar jag inte bry mig. Vem behöver falska vänner? Speciellt de som påpekar hur jävla fult det är att snacka skit när de själv gör det. Jag kan erkänna att jag är rätt duktig på att snacka utan att tänka efter. Hur man än gör så blir det bara en jävla stor dubbelmoral. Så egentligen vore det bästa att helt enkelt hålla käften. Så ja, gott folk. HÅLL KÄFTEN.

puss

jag lever.................. bu