Inte så jättekul väder

Vädret må ju vara sämst idag... Sen har jag en galen katt som står och skriker utanför mitt rum. TYYYYYYYYYYST! Har sovit jättekonstigt inatt också, typ vaknat varje timma. nu ska jag äta frulle.

Lets go!

Jobbade sent igår, kan lova att det känns idag. Känns typ som om jag har festat jävel och är bakis som en gnu. Okej, inte riktigt bakisaktigt, utan.. typ jättteetrött. I alla fall så hade vi det riktigt kul igår på jobbet och allt gick superbra.
Imorgon ska vi tjejer pallra oss iväg till en resebyrå och kanske (kanskekanske) äntligen boka en resa. Mycket velande hit och dit, men jag hoppas verkligen att det blir av. Har redan massa roliga scenarion i huvudet (VAD FAN HAR JAG GJORT MOT DIG?! och "DRICKA ALKOHOL PÅ STRANDEN? ") och jag tror garanterat att det kommer bli underbart. Annars så rullar väl allt på, börjar en ny praktik den 2a maj (tror jag?) och senare blir det jobb med bästa Angelica på Norrbyskär i tre veckor!! Som sagt, livet börjar bli lite bättre för var dag som går. Visst finns det lite svackor varje dag, men har börjat uppskatta de små grejerna i vardagen mer! Tror man måste göra det för att på något sätt orka med livet ibland.
Nä, nu taggar vi Valborg! Ska grilla med bästa tjejorna i världen!

NU.....

Drar jag in till stan för att lämna in några papper och för att käka lunch med Rebecca. Sen vid fem drar jag till jobbet! Göttmos.
Måste ju bara säga att vissa drömmar är störda. Vaknade av att jag var så jävla förbannad och grät. Tur det bara var en dröm :P
Ha en bra dag!

One thing I would do, to never let you go

Sophie Zelmani – If I Could

And did I get the chance to say that I wanted you to stay?

Haha... Ja. Att inviga Stinas vinglas gick bra. Blev liiiite spårat på slutet kanske? Jajaa... shit happens :) Fick i alla fall träffa Pernilla och känna på hennes lilla bebiskula :D I Oktober kommer lill*n!
Nu ska jag fräscha till mig litteee, funderar typ på att lägga mig och sova. Muhaha.

You are loved

Känns verkligen som att allt börjar gå uppåt nu, och det är så jäääkla skönt. Hur fan skulle jag kunnat ta mig upp ur gropen alldeles själv? Utan mina bästa hade det nog inte gått. Dock besvikna på vissa.. men men.
Ikväll ska vi inviga Stinas nya vinglas, hur braa?! underbart. Sen får vi se var vi hamnar, men det blir nog superbra.
Imorgon ska jag jobba, känns också superbra. Gillar att vara på Scandic!
Nu ska jag... kanske byta om från morgonrock till vanliga kläder: P

Om man ska krascha så ska man göra det riktigt snyggt.

Andas. Det kommer gå bra. Andas Janna. Släpp taget och börja om, ibland är det det som krävs.

Without you

Ååååh, vilket problem jag har alltså. Orkar inte duscha, känns sjukt drygt : P haha, fräsch jag är. MEN, he få bli snabbdurren. Int vill man lukta fisk.................. hahahhaha. Jag är störd, hejdå.
/ Emofjortistummen upp!

Du förändrar allt.

Kanske var det tur, att jag föll så djupt
För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut


Sitter i mitt rum och gör inte ett joota. Känns i alla fall som om det värsta från svackan verkar vara över, tur är väl det. Igår jobbade jag, och det blev jobb ikväll med. Skönt!
Annars så... kan jag inte sluta tänka på.. att framtiden är så jävla jobbig.
Alla känslor blandas och jag vet inte varför jag börjar känna som jag gör.
Du är och kommer aldrig att vara bra för mig, men ändå lyckas du hitta in i mitt huvud.






Turning tables

Next time I'll be braver
I'll be my own savior
when the thunder comes for me
Next time I'll be braver
I'll be my own savior
Standing on my own two feet