Tree
















DET, mitt folk. Var GÖTT. Måste även informera om att SWEET och DUDE var mitt och Isas partytrick hela helgen. Fan vad vi kammade hem polare alltså. Allt från Lule till... Ja. Allt.


Welcome to crystal lake

Tjena alla fans...
Jag lever. Trott eller ej! Och jag kommer hem imorgon. Coolt.
Igår såg vi på Fredag den 13e. Och jag höll på att dö. Kunde nästan inte sova någonting på hela natten pga. Filmen. Var helt säker på att Jason skulle skjuta en pil i huvudet på mig... Men som tur var hände ingenting. Frågan är VARFÖR jag ens tittar på skräckfilmer när jag VET att jag inte tycker om dom. Jag är allt bra konstig jag.
Annars så stökar vi på här nere. Det renoveras hit, dit och fram och tillbaka. Det jag har hunnit med idag är att måla tre stycken ramar. Väldigt duktigt av mig.

Jag har fått LÖN! Helt otroligt. Dock så har de dragit skattgrejs av den även fast de inte skulle gjort det. Dock bara 500 kronor. Men I need them! Jävla... Skattgubbar och tanter. Fast ändå är jag så himla nöjd med att jag faktiskt har pengar för en gångsskull. Jag är bara rädd att jag kommer shoppa upp dom på direkten. Då blir jag ledsen.

Måste bara svara på en fråga jag fick.
Är ditt sexliv bra? Hahaha, alltså. Underbart. Vilken fin kommentar! Tyvärr, lilla du. Så tänker inte jag svara på det, eftersom du verkligen inte har någonting med det att göra. Men kommentaren, gjorde fan min dag. Wonderful.

Nu ska jag chilla vidare.

PUSS

Måste även tacka Moa, som verkligen visat vilken vän hon är. I alla situationer. Du är guld värd!

Det snurrar i min skalle, rejält.

Ja,ni... Trästock. Festivalen jag aldrig kommer glömma. Jag kan inte säga annat än att jag förstörde helgen för mig själv och en del andra. Men vi hade roligt ändå... Trots en del händelser. Tyvärr såg jag bara ca fem minuter av både Maggio och Florence... Var jag var... Vet jag inte ens själv. Kanske i Luletältet? No idea!
Det jag har lärt mig är i alla fall att man inte blir ostraffad av tre dagars fylla. Direkt när jag kom hem fick jag halsfluss. Älska... Så nu käkar jag piller. Inte lika kul.

Just nu är jag hos min syster i sundsvall. Otroligt skönt. Även om hennes dotter driver mig till... Vansinne. Men vilka femåringar gör inte det? Jag + Barn =.... död.

Nu ska jag kanske ta någonting att äta.
Puss.

LOVE IS MY DRUG

Men har som sagt inget tillgång till internet hemma. Så jag vet inte alls hur lång tid det tar innan jag uppdaterar. Förlåt allihopa.
På Torsdag till söndag. Då är det FEST. Trästock såklart. Festa i tre dagar. Kan det bli bättre?!

Miss Li
Veronica Maggio
John ME
Deportees
Florence Valentine

MFL.
LOVE IT!

Uppdaterar när jag lever. OM jag överlever allt skoj. PUSS.


Du kunde inte ha stuckit till ett bättre tillfälle än det här. Tack. Det enda du gjorde bra.

thinkin and being are two different things

Jag är inte död! har tyvärr inget internet hemma... :( Buhu.

I'll be back!

fen

du är-

jag säger

Blä.
Nu ska jag sova, och hoppas på att en viss person kommer hem i en lagom tid.

Godnatt

Strawberry swing

Ännu en dag på sommarjobbet avklarat! Great! Det gick sjukt segt idag kan jag lova... Märker att jag även måste köpa nya skor, mina är ju som ett helvete. Buhu, poor my little feets.
Ikväll kommer Alexander hem, och de har anordnat en fest för Alva, tror jag : p Vet dock inte om jag orkar komma. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon. Sen är det Torsdag, och efter det, helg, sen jobbar jag två ynka dagar till, SEN höörni, är det TRÄSTOCK! Gissa om jag taggar?! Hoppas dock att jag får plats i någons tält... : p höhö. Jag tycker faktiskt att det kommer hyfsade artister dit... Vad tycker ni? Ska ni dit? Jag tycker gratis är GOTT.

Måste bara skriva, till er som kommenterade mitt hår. När jag, JANNA, gör dessa gubbar ":p , ;p" Betyder inte det let's GOO, eller någonting glatt. Hårfärgen blev jag så missnöjd över att jag färgade om det direkt. Så nej, det är verkligen ingenting jag vill ha igen. Tack för mig!



Gamla goaste Tissla och jag! PUSS

Buhu...

Kunde inte somna... Så därför tittade jag på:



Istället! Otroligt rolig film. Satt helt ensam (som jag fortfarande gör) och skrattade ihjäl mig. Antar att jag måste sett ut som någon... Väldigt störd person.

NU, ska jag sova. Jag måste.

PUSSGONATT!

Och tack för den fina kommentaren, jag ska lätt bli orangehårig igen!

Sleep tight.

Tror tusanimig att jag ska sova nu. Med tanke på hur trött jag var i morse kanske det kan vara en bra idé. Ni andra får ha det så super, och glöm INTE att fortsätta med frågestunden!

Puss från MIG!



Kanske ska bli blond igen? hm... Haha : P

Godnatt!

underbart!

Har precis duschat och känner mig fräsch! Just nu sitter jag och tittar på Sanningen om de bannlysta, har ni sett dom? Dom är helt underbara kan jag lova! Precis min underbara humor...

Njuuuuut.

Swedish idiot!

Hej sötnosar!

Har precis kommit hem från jobbet... Satan så mycket folk det var idag! Trodde seriöst att jag skulle bli galen... Fötterna gjorde ont, jag var trött som en apa som ramlat på 50 000 bananskal, och less på allt surr omkring mig. Det är en sak jag inte förstår, och det är REA. Bara för att någonting har blivit billigare, är det okej att bara kasta omkring det då? Gah, vad hände med människorna?
Jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb..... Fast tur är det att mina arbetskamrater är trevliga och roliga! Annars skulle jag nog aldrig ta mig upp ur sängen, vilket jag knappt gör ändå... hehe.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och tagga inför imorgon... Alexander kommer ju hem! Saknar honom übermycket... Även fast han bara varit borta i ungefär en vecka. Buhu!

Nu, ska jag nog ta en dusch. Känner mig som världens svettbomb, (kan bero på att någon i min familj också påpekade att jag luktade bajs :( JAG GILLAR SMUTS!!!!!! Haha... )

PUSS



Så här ser jag ungefär ut när jag pratar med kunderna på H&M... Not

FRÅGAFRÅGFRÅGA!!!

Har även märkt att besökarna har blivit fler, och kommentarerna! Otroligt roligt :) Kommentera mera!

I need you more then you need me.

Har precis kommit hem från Citysol där jag solade (ganska självklart egentligen, men...) ett tag. Jo, och lite brunare har man väl blivit, men jag får dra dit någon fler gång. 
Igår gjorde jag verkligen ingenting, låg i sängen och tittade på film. Men det var ganska skönt det också! Någonting som verkligen inte är skönt är att jag har fått 10000 olika virus på min dator. Buhu... Kan inte ens använda mozilla längre, så nu har jag google chrome. Men det duger det med! 

Nu ska jag nog fixa mig lite innan jag drar för att träffa Rebecca. NI får ha det superbra, och glöm inte att ställa frågor. Come on. Det skulle vara suuupernice :) 

PUSS!


snaaart

Elegi.

Så jävla skönt att du sticker. Och du med. Fy fan. Tack.

Fuck you.

Sitter nu och väntar på att Mamma och Pappsen ska komma hem... Varför vet jag inte, men antar att jag inte gillar att vara ensam... Buhu.

Annars så är väl allt okej. Är trött på alla jävla ursäkter från idioter. Skyll er själva säger JAG. Är man så dum i huvudet så får man räkna med att det blir konsekvenser. Nej men... Oj. Det är lugnt. Det är ju så jävla klart att det är JAG som överdriver (som vanligt). Och du vet ingenting om hur jag känner. Du kan dra åt helvete.



Fuck you Fuck You Fuck you very, very much Cause I hate what you do And I hate your whole crew.

You say
You think we need to go to war
 well you're already in one
Cause it's people like you who need to get slew
No one wants your opinion

crazy nights!

Ja, igår var en konstig kväll må jag säga! Skriver mer om det senare, nu ska jag fixa lite stuffs! Och gå ut ett tag ;)


JESSICA! JAG HAR HITTAT VÅRAN LÅT

Eyecandy!!!!!!



Seriöst, ni MÅSTE hålla med mig? Världens typ snyggaste.

Satt faktiskt och lyssnade ett tag på Blink 182, + 44 och Boxcar racer. Så underbart sköna! Någon fler än jag som tycker om dom? = )

Godermorgon...

på er! Inget jobb idag... Varför säger jag inte, så det så! Istället ligger jag i sängen och ser film. Rätt skönt det med.

Någon som har någonting roligt att berätta?

Besöksrekord!

Tror jag! Vad kul! Skulle vara roligt om alla ni som orkar läsa mina meningslösa inlägg kunde slänga ihop några kommentarer ;) Eller hur?

Imorgon har jag jobbat en HEL vecka. Iknow... Det trodde ni inte om mig va? Att jag orkar är ett mysterium. Ska nog vara med Becca imorgon och chilla. NU allesammans, ska jag sova. Imorgon är en stooor dag.

GODNATT! :)

Honest, this breaks my heart.

Som föregående inlägget, Jobbet idag var slitsamt. Man blir verkligen trött av alla människor som pratar och går omkring. Det är påfrestande för kroppen! Det känner jag verkligen i mina fötter. Och i hjärnan. Huvva... En annorlunda händelse var idag, en tjej och hennes kompis som gick in i en provhytt. Efter ett tag hörde jag ett snyftande. Sen började hon storgråta! Och jag stod kvar på min plats som ett frågetecken... Men det verkade vara ett kärleksproblem. Stackare!

Ikväll, då SKA jag och stina sola! Det har jag bestämt. För jag ska bli asbrun. Iknow, det är lite fusk med solarium, men wtf? I don't care, for now :D Haha,skulle verkligen inte förvåna mig om någon kommenterar någonting så idiotiskt som "VILL DU HA CANCER ELLEEE?". Och ja. Klart jag vill...? : p Stör mig så innerligt på människor som kommenterar saker dom inte har någonting att göra med. Huvva!

Idag efter jobbet åkte jag, idiot 1 och idiot 2 till strömpilen för att shoppa. Hm, vänta nu. Kanske bli utskälld för att man är dum i huvudet istället? Det låter bättre. Jag kom i alla fall hem med en bh och en randig tight tröja. Var väl okej. Hittade en massa andra gosaker på H&M. Men varför jag inte köpte dom sakerna får ni fråga mina snälla föräldrar! pft..

För övrigt så har min syster fått en polisanmälan! JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!

Arg

Jag förstår inte hur ni kan bestämma över alla saker som är mina?! GÅ OCH DÖ!

För övrigt så har dagen sugit.

Mr looooonley

NU är det slutbloggat för ikväll. Imorgon ska jag sola solarium, köpa nya underkläder (alla mina är trasiga... buhu) och chilla.

PUSS.



Föresten! Vad tycker ni om min nya header? Cool va? Och kom ihåg, fortsätt fråga. Vad som helst!

PUSS

Hide and seek?



Köpt igår på gina!

Svar på frågor

hur kan du vara så snygg? Jadu Rebecca, man blir ju som man umgås! taggar du att börja jobba? Haha, jag gjorde. Men nu ångrar jag att jag taggade. brukar du festa ofta? Nej, inte alls faktiskt.  Vilken är din favoritfärg? Jag vet inte... Grönt, blått.. Alla färger är fina! Vilken färg tycker du att du passar bäst i? Jag vet faktiskt inte... Grått? Är du nöjd med ditt utseénde? Ibland, ibland inte. Det beror helt på vilket humör jag är på! Taggad på sommarn? Nja, eller jo. Ganska! Hur ofta brukar du städa ditt rum? Haha, jadu... Om vi säger så här, titta under sängen (om du kan pga. alla dammråttor). har du hittat min jacka? ;)  Nej stina... :(  Är du rädd för spindlar? Typ asjätterädd, ja. Vad är ditt bästa minne? Jag vet inte... Kanske när jag och Alexander träffades? Vad är ditt värsta minne? Tror det är hela året i femte klass, pga. All utfrysning osv. Tycker du om att fiska? I löööv fish! Men inte att ta i dom! gillaruu..mig? Klart stina! Äre kul att mobbas? Vilken hemsk fråga... Haha. Men ja, när jag är på mobbarhumör, men det är bara på vissa kompisar ;)  tacos eller kinamat? Dum fråga! TACOS godis eller glass? Gaah... Godis tror jag.. Hår eller ögon? (på boyss alltså) Hm... Ögonen tror jag, fast det beror på. trög eller smart? Haha, det kan faktiskt vara ganska kul om någon är lite trög, men inte för mycket heller. En übersmart person är inte heller så rolig. hund eller katt? Hund!  Cykel eller buss? Cykel! hallon eller jordgubb? Jordgubb! Gillar inte kärnorna i hallonen... jag är bäst? Sure Stiniis. Vad är dina planer i sommar? Mina planer i sommar är jobben, men också Trästock i skellefteå! Hur träffades du och din kille? Vi har gick i samma klass jättelänge, men började träffa och snacka med varandra efter valborg 08.  Favorit plagget i garderoben? Gah, typ mina leggings? Eller mina svarta tighta kjolar som man kan ha till ALLT.  Och den klassiska frågan: är du oskuld? Inte det!

Då var det avklarat... Fortsätt fråga!!

Förlåt!

För designen... Men förhoppningsvis blir det bättre snart! Istället för att titta på en urful design, kolla bilder istället vettja!





Homecoming

Har precis kommit hem från jobbet och är typ världens tröttaste. Buhu... Plus att jag har tejpat ca: 200 leggings idag. Tagga. Nu ska jag vila!