he's got eyes comparable to sunrise

Sitter just nu i bussen på väg hem. Tackar gud för mobilt bredband. Innan jag hoppade på bussen från sundsvall så skyndade jag mig genom några affärer i centrum. Fick med mig nyårsklänningen för iår! Helsnygg! Förutom att den glittrar av sig som satan. Nu ska jag plocka ihop lite grann runt mig. Ser ut som... Ja, bajs!

Puss.

Det finaste på dig älskling är... allt. Du har inga fel alls. Hur kan man vara så perfekt som du är? Hur kommer jag någonsin kunna hitta någon lika bra som du? Aldrig. Inte en chans! Du är underbar.

This is the life

När kommer jag hem då? ingen vet! innan nyår i alla fall:P Vill bara fråga er. Hur lagar man ett trasigt hjärta?

Makeup is running down her face And her face it tells a story Of days gone by and days to come She’s every color that you know

sitter just nu i min systers kök helt ensam. Barnen är på skolavslutning och min syster, hennes sambo och bebisen är inne i stan. Efter de kommer hem från skolavslutningen så ska jag vara barnvakt åt världens galnaste sexåring. Frågan är ju hur det kommer gå, eftersom jag har hyfsat kort stubin. Nu ska jag käka frukost och sedan ta det lugnt den lilla stunden jag kan.

PUSS!


Det är ju roligare om ingen vet... spännande. Right? ;)

Jag liksom föll över kanten

Riv hjärtat ur kroppen på mig så jag slipper denna eviga jävla smärta. Alltid är det någonting som är åt helvete. Jag klarar det inte bara.

No life without love

Still crying when I think about us.

You gotta let it go

I'm alive! Too bad for you! ; P Har precis fixat spotify till min syster och hennes sambo. Jag är så bäst. Snart är det jul och jag har absolut ingen julkänsla... Suck: P


Well, what the heck, I went and did my best And, by God, I really tasted something swell And for a moment, why, I even touched the sky And at least I left some stories they can tell, I did

Hello. Har nästan precis kommit hem från staden där jag inhandlade lite julklappar. Mysigt värre med snön och allt! Dock så hade jag ingen sötnos att mysa med. haha! Imorgon lämnar jag Umeå framtill Nyår tror jag. Kommer bli så otroligt jäkla skönt! Får både träffa en del av min underbara släkt och släppa taget om allt kaos här hemma. wunderbart!

Jag vet... Jag är så sjukt normal!
PUSS!!

eight below

Såg jag nyss på 9an. Mycket fin film, ja ja!
Vad har jag gjort idag då? Om jag ska vara ärlig så har jag gått omkring i pyjamas hela dagen. Very nice. Kommer säkert vara uppe till fem inatt med. Jag sover på jättekonstiga tider... huvva.

Love u.♥

18 and life

Jag hatar när man inte kan sova. Gah.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Jag är bara så himla förvirrad. Är det verkligen samma känslor du har? Jag förstår inte. Vi sa det båda två. Det kan du inte förneka. Vi lovade. Föralltid. Du vet själv vilka typ av människor jag avskyr. Och nu har jag blivit en av dem. Du är så jävla... underbar. Och jag hatar det vi har. Säg inte att du inte saknar det ibland. För det tror jag att du gör. Du vet att jag väntar. Så länge jag behöver.


13

Här sitter jag nyvaken och käkar tacochips. Asgott.
Igår/inatt var vi hemma hos Victor för att luciavaka. Det slutade med en stulen julgran, krig med pennan och indisk/turkisk musik. Vet inte riktigt hur det låter för er, men för mig var det en kung kväll! Hoppas att ni hade en lika bra natt som jag.
Puss.

Inte alls lika kul längre.

I can't do this all on my own

Jag är hemma. yeey.
Love you.

14.00 9/12-09

Hejdå staden umeå för ett tag!


Klarar inte av dig längre. Kärlek ger jag dig. Så himla mycket kärlek.

You have stolen my heart

Jag har typ nästan nyss vaknat. Det är ju jättebra. Eller? Hela natten gick åt till att tänka och åter tänka. För att sedan ta ett beslut. Ett beslut som verkligen sårade. Men ibland måste man helt enkelt sätta sig själv som första prio. Detta är bara ett av tusen beslut jag måste fatta. Men det är en bit på vägen.


7/12-09







Alla DESSA studentfester....

I just want you closer, Is that alright? Baby let's get closer tonight

Åh, jag hatar när mitt rum är stökigt. Så jäävla drygt. Ska typ hyra en städerska eller någonting. Kanske skulle komma en liten bit på vägen för att reda ut mitt liv.

I'm no superman.

Helgen var speciell. Minst sagt! Och man kan väl säga att jag gjorde bort mig litegrann där på slutet. Men vad ska man göra? Gjort är gjort! Dock så var det ju synd att folk förmodligen blev sårade av det... Suck!


Nu: FEST

Ha en bra kväll!
Puss

Ett måste! Eller.. Flera!

Här kommer jag med några übersköna låtar! Tveka INTE att lyssna!

Brave Squirrels - New slang
Fountains of Wayne - Hey julie
Harry Chapin - Cat's in the cradle
Cheap Trick - I want you to want me
Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Dashboard confessional - Stolen
Marvin Gaye - Let's get it on
The Coral - Dreaming of you
The Rascals - A beautiful morning
Paolo Nutini - Last Request

Klicka på låtarna för att få lyssna!

Jag grät Och vi kysstes Fast jag borde ha bett dig å gå Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Suuck...

Jag har försökt att ge dig hela skulden. Fast jag innerst inne vet att den är min. Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?

Sjukt less alltså! Förstår inte vad jag håller på med...  Jag har ingen aning om någonting längre.

Ja vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt
Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut



Poison

Oj! vad jag skriver inlägg efter inlägg efter inlägg känner jag. Men det är väl kul? haha, höll på att skriva kuk (rolig humor). Har precis sett klart filmen Eragon och kunde inte låta bli att gråta en skvätt på slutet. Jag är verkligen SÄMST när det gäller känsliga scener. Lyckas alltid gråta till varje film jag ser. Men det kan väl vara skönt det också ibland antar jag. Haha.

Imorgon kommer min lillasyster hem! Fast jag kommer typ nästan inte träffa henne någonting alls eftersom jag praoar hela helgen. Vilket SUGER. Men snart är det jullov och då sticker jag ner till sundsvall för att fira julen hos min syster! Någonting jag längtar efter mer än annat! Kanske är det också för att hon precis har fått en liten bebbe... Som jag mer än gärna vill gosa med! Om hon är snäll: P
Nu ska jag försöka lägga någonting varmt på magen eftersom den gör sååå jäkla ont.

Peace!


typ?

AvrilLavigne

You're the only one
I'd be with till the end.
When I come undone
you bring me back again.
Back under the stars,
Back into your arms.

And I don't wanna fall to pieces
I just wanna sit and stare at you.
I don't wanna talk about it
And I don't want a conversation
I just wanna cry in front of you.
I don't wanna talk about it
'Cause I'm in love with you.

En svår och jobbig grej

Igår var vi hemma hos Sebastian och tittade på bonde söker fru. Haha, vad hände egentligen med det programmet? Ingen vet... Nu sitter jag i alla fall på min säng (som vanligt) Och käkar stekta champinjoner. Fan vad gott det är alltså!!! mums...

Nu är jag trött på detta. :)


MES

Haha, ja. Nu är det så här gott folk. Att jag tagit ut min tungpiercing. Och det tackar jag gud för att det gick. Förstår inte varför jag gjorde den egentligen. Min hjärna måste helt ärligt varit på en annan planet. Men nu är det över iaf. Dock så pratar jag fortfarande lite sär, men det går över. Det kändes bara inte som jag : P Nu blir det painkillers. Kyss.

Almost there, don’t give up now Only thing that’s on my mind Is who gon’ run this town tonight

Är så jäkla glad att jag satte upp denna ljusslingan i mitt rum. Blev det inte mysigt?!


Ajajaj

Denna natt måste definitivt varit den värsta på en lång tid. Var såhääär jävla nära på att ta ut piercingen. Pga. Den så kunde jag inte somna förän ca halv fem på morgonen. Väldigt trevligt. Och inte blir det bättre av att hela min familj mobbar mig för att jag måste livnära mig på nyponsoppa. Alltså, vad tänkte jag med när jag gjorde detta? Var jag full? Hjärnan var i alla fall inte i dess fulla bruk har jag konstaterat. Jävlajävla dumma mig. Och jag kan inte ta ut den nu heller, för tungan är alldeles för svullen.
Bra gjort Janna. Men som sagt. Som man bäddar får man ligga.
Så jävla TYPISKT mig.

MUMMA

Någon fler än jag som blev sjukt sugen på pepparkaksdeg?!


Kommer du ihåg? Varje gång vi bråkat och sedan blivit sams igen.

 


Nu är nån annan än jag närmare

Puss...

All that it takes, one more chance. Don't let our last kiss be our last. Give me tonight and i'll show you

Här sitter jag lite smått deprimerad i mitt minirum. Dels för att jag verkligen inte kan äta god mat och för att jag har mycket att tänka på. Sitter här med vällingen som jag nyss kokat och hoppas. Hoppas på att det ska bli som förut. För det finns väl egentligen ingenting annat man kan göra? Än att hoppas. Men vet ni? Det är hyfsat utjatat. Äh :) Får helt enkelt ta och kämpa. As usual!

Not a day passed me by, not a day passed me by.
When i dont think about you.
And theres no moving on, cause i know you're the one.
And i can't be without you.


Grötgrötgröt

Sitter jag och äter (eller försöker i alla fall). Dumma jag som alltid ska komma på en massa knasiga idéer... Huvva.

"När jag är med dig känns det som jag är on top of the world"
puss.