Froggie

Tjoho! Har precis kommit hem till Alexander efter att ha varit och klippt Stina. Jag tycker att det blev skitbra! Efter maten ska jag ner dit igen och sminka henne. Roligt!!

Nu ska jag bygga lego med Leonard (Alles tremening tror jag) Och alle!

Confusion never stops. Now now darling oh don't lose your head cause none of us were angels and you know I love you.

Nu blev jag jättejätte irriterad. GAH! Får jag slå ner någon?!

I'm going to Australia

Men dock bara på engelska lektionerna. Annars hade jag fått punga ut med 19 861 kr för bara biljetterna dit. Men jag skulle verkligen inte tacka nej! Det är så att vi ska planera en utlandsresa till en stor engelskatalande stad. Jag valde Sydney. Rätt intressant.

Är precis hemkommen från första dagen på Hållplatsen, som är en grupp för unga anhöriga till missbrukare. Vi var få personer, så det var skönt. Och det var inte alls jobbigt när jag skulle presentera mig. Gick helt okej. Så jag går nog dit nästa torsdag också, även om det är på Alvas födelsedag! Men det tar vi igen nästa helg med fetfest!

Imorgon ska jag klippa Stina, och det blir det bio med hela 17 personer! Helt jävla galet! Kommer dock bli väldigt roligt hoppas jag! Har ju som sagt bokat en hel rad. Tagga.
Fest blir det också, på lördag förhoppningsvis. Någon som vet? :)


Snyggsnyggsnygg.

Övning svenska.

Blir galen. Det är sjukt otroligt drygt med alla dessa grammatikskit. Usch.

Efter skolan blir det i alla fall träff med Alva för att hämta ut biobiljetterna. Ska också köpa väskan! Lovar att lägga in en bild.
NU: Tillbaka till skitskolan.  Fast. Vänta nu. Det går förmodligen bättre om jag "låtsas" att det är kul! Haha . så vi gör om.

NU: Tillbaka till pluggandet! :D

Ironiskt dock..

Are we humans?

Har precis varit ute med Wilma (vovven min) och Alle. Fick lite smådamp på honom för att han var dryg. Haha.

Idag fick jag veta av min engelskalärare att jag ligger på VG. Hur bra känns inte det? Är typ asstolt. Nyss låg jag på Ig. Jag måste vara världsbäst. På svenskan skulle vi hålla ett argumentationstal. Och jag som inte hade skrivit någonting alls fick improvisera allt. Och jag hatar verkligen att stå inför stora grupper och prata. Men jag gjorde det ändå, och det gick otroligt bra. Kände dock att ansiktet förvandlades till en stor fet tomat. Ämnet jag snackade om var att jag tycker att man inte borde lägga ner så mycket tid och pengar på att försöka få utdöende djur och växter att bli fler. Något som jag alltid tyckt och alltid kommer tycka. Lite udda samtalsämne. Men det gick som sagt bra.
Matteprovet gick dock mycket dåligare. Fast proven vi gör nu, har ingenting med betyget att göra. Så egentligen borde jag inte lägga ner så mycket tankar kring det. Istället får jag försöka plugga till nationellaproven. NP suger verkligen. Usch.

Nu SKA jag se Wall-E med Alle. Varesig han vill eller inte.
Puss.


Jag vill ha!

Stjärnor!

Haha, så jävla king. Vi har bokat en hel rad tills bion på fredag. Underbart!

Älskopälsko

Vet att det blir rätt många inlägg nu, men .. Måste bara visa. Jag har sjukt coola ögon ju! Visste inte att dom var så snygga. Höhö.


han vill alltid vara som dom, men jag vill ha han som han e min bror, käre storebror.

På fredag ska jag, Alva, Rebecca och Stina på bio och se premiären av "I taket lyser stjärnorna". Är verkligen överpepp. Känns skitkul. Ska också köpa världens snyggaste väska på Accents om jag har tid imorgon. Otroligt jäkla snygg.

Just nu sitter jag och diggar Laleh. Och taggar sommaren.


One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind

Skönt att fått gjort bort datorkunskapen! Riktigt skönt måste jag erkänna. Även om det kanske inte riktigt blev så bra som jag ville.

Idag på köket så gjorde vi pannbiffar med typ västerbottensost i. Rätt gott, och jag fick världens beröm av Fredrik (läraren) för att jag var så duktig på att steka (höhö) dem.
örfilade också Oscar idag för att han betedde sig som en skit mot Stina och sa att hon var fet (inte första gången) Och då brann jag av och gav honom en rejäl bitchslap! Haha, låter som om jag är värsta crazy, men jag blir så jävla arg när folk slänger ur sig så otroligt onödiga kommentarer. Så rätt åt honom.

Nu blir det mat. Sen plugg.

Nu

Plugg med Stina och Becca. Ciao

Så otroligt less

Alltså, jag är seriöst den dåligaste människan av alla! Jag säger att jag ska plugga hela tiden, men gör jag det? Nej. Inte alls. Helvetet.

Godnatt

Eeeva

Har precis sätt Wall-E. Och jag grät mig typ igenom den. Tänk, alldeles ensam på hela jorden. Usch.



Ludovico Einaudi

Tjoho! Sitter indränkt i kartonger! Eller nästan. Som de flesta av er vet, så ska jag flytta i slutet av februari. Och jag tycker att det är dags att börja sortera, paketera och slänga lite onödiga saker jag har i mitt rum.  Och hitills har jag fyllt två kartonger! Snart. Känns skönt att få bort lite saker. Men så fjantig som jag är, så har jag fäst mig vid en hel del saker som jag verkligen inte kan slänga. Fast jag inte ens använder det osv. Nä, åter till packningen. Sen blir det matte, näringslära, datorkunskap (som jag måste lämna in innan slutet av Januari, annars blir det IG. Fast han sa att jag hade VG. Konstiga lärare..).



Erkänn att ni tänker på flytt när ni ser dessa? Alltid banankartonger.

Typiskt.

Jaha, den här dagen började ju bra. Försov mig. Vaknade... nyss? Och slutar skolan om en timma. Fy vad arg jag blir när jag gör så här. Börjar fundera på om jag ska köpa en ny säng. En hård och oskön. För mycket är ju trotsallt sängens fel (och inte är det mitt fel, bra Janna. Skyll på sängen), Den är för skön! Antar att det är många av er som känner igen er?

Idag SKA jag plugga matte. Jag måste. Kan inte någon som är assmart i matematik dela med sig lite? Jag är verkligen urkass. Så därför försöker jag undvika den. Men, det har verkligen inte funkat. Fick gå sommarskola i somras, i tre freaking veckor! Astråkigt. Men å andra sidan så fick jag ju skylla mig själv. Från och med nu ska jag tycka att matte är askul. Wiho!

Nu ska jag försöka ragga upp någon som vill gå på stan. För mina money kommer idag! Tjiho.


galen!

Har försökt fixa bloggen. Snart har jag inge hår kvar på skallen! Blir galen. Nu ska jag sova. Och imorgon, börjar ett nytt liv. Som jag har sagt tidigare. Minst hundra gånger. Men nu jävlar. Är trött på att vara en fetapa. Hejdå gamla liv, hello newone!

Sov gott!

Glasses



Haha, vad säger ni? Passar jag i glasögon? Nej, tack. Hoppas min syn alltid förbli bra.

Glasses



Haha, vad säger ni? Passar jag i glasögon? Nej, tack. Hoppas min syn alltid förbli bra.

Oh boy

Vaknade av att sötnos kröp ner i min säng imorse.
Och har precis bastat med Alexander. Eller, för ett tag sedan. Nu är han på korpenmatch med hans pappa. Jag har i alla fall märkt att jag inte är någon bastare. Klarade av att sitta i bastun i kanske fem minuter. Sen gick jag och duschade, och så höll det på. Men det var ganska skönt att bara relaxa ett tag också. Snart har vi nio månader tillsammans älskling!

Igår blev det som sagt stan med Stina. Var otroligt skönt! Och Linn, jag vet. Men det var inte tänkt att jag skulle köpa någonting. Egentligen. hehe. Jag och Stina satte oss ner på Station och fikade muffin och chokladboll. Vi snackade om allt möjligt! I typ två timmar. Men det är ju kul så.. :) Och Stina den jäveln köpte två par shoes. Vill ha!

Nu blir det matte. Tyvärr. Känns så himla tråkigt. Fast jag har ju faktiskt prov på onsdag. Vet inte ens vad jag ska träna på, men det blir nog bra!



Stina in action

Staden med Stina

Skulle egentligen leta efter ett par skor, eller en väska. Men hittade denna skönhet istället. Visst ser det inte ut som det är leggings? Men det är det! Från Gina tricot. Underbart.




House of the rising sun

Godmorgon vänner!
Känner mig typ lite stolt över att jag är vaken så här tidigt. Eller, för mig är det tidigt.

Läste precis om det här. Och jag som ska på stan idag! Usch... Vad är det för fel på folk egentligen?!

Heart Of Hockey

Usch vilken spännande match! Har precis sett Leksand - Mora på tvn. Satt som fastklistrad framför den. Förstår om Alexander och Pontus har haft roligt, även om Leksand förlorade efter straffar.
 Längtar verkligen tills jag får se Modo - Saik. Och det roliga är att vi verkar bli ett gäng som åker dit till Övik ändå! Så otroligt kul!

Nu: Sängen. Tror jag.

Natti


hej

Jag måste seriöst vara världens tråkigaste person. Ligger i sängen med morgonrock och funderar på att sova bort kvällen. Låter rätt trist, eller hur? Men alla är ju typ bortresta, och jag är inte precis taggad på någon fest heller. Så, sova blir det. Heela natten. Hela dagen. Kanske ladda ner någon bra film? Har typ lust att äta och sedan gå och lägga mig. Såååånatti.

nu

Godnatt vänner! Hoppas ni får en trevlig sömn. Ellernåt?



Någonting roligt, så ni somnar med ett leende på tha lips.

Ibland har man tråkigare än andra.




Goodbye my lover

Usch. Har precis sagt hejdå till Alexander. Han ska på hockey nere i Leksand med Pontus och är borta hela helgen. Känns hyfsat jobbigt, även om det bara är en helg han är borta. Men på söndag kommer han hit hem till mig igen. Dock klockan sju på morgonen. Men jag ska klara att kliva upp! Åh, saknar min gull redan. Puss!!



Föresten så förlorar väl modo ikväll. Mot Saik. Alle har mobbat mig som satan. Men den 12/2 Vinner dom! Ska nämligen till Övik och titta :) Någon som följer??

Random

Lite partypics för att glädja.

















Haha, alltså. För det första så ser Elias helt crazy ut. För det andra. hmm.

You know what I want

Först och främst så vill jag be om ursäkt till de som blivit offer till mina humörsvängningar idag. Ursäkta.

Har just kommit hem från maxi (my other home). Det var otroligt trevligt. Vi var dock nära på att krocka med en annan bilist på vägen hem.

Nu ska jag chilla, och öppna min fetaostförpackning som jag köpt för att tröstäta.
Puss


Morning

Vaknade av att den här sötnosen pussade mig!


Känns som mina fötter just nu..



Fast det är ju verkligen inte så farligt. Verkligen inte. Usch.

dot och valen

Alltså, skit! Har så jävulskt ont i hälarna, eftersom jag fått skavsår på båda av dem! Hallå? Det är ju värsta sommargrejen. Alltid har man skavsår på somrarna. Inte på vintern. Jäkla pajas.

Jag och Rebecca har snackat lite med navelpiercing med Pernilla idag, och hon skulle snacka med någon hon kände (på ume skinart). Får väl se om jag vågar. Jag vill alltid en massa saker, men vågar aldrig. Typiskt mig. Men så fort jag får pengar ska jag snacka med Pernilla, och fixa en tid. Usch vad jag är nervös. Varför skriver jag sånt här, när jag ändå blir så jädrans nervös av det? Ska typ fråga om han kan söva ner mig. Skämt åsido. Det kommer nog gå fint, right Becca?

Nu: Sängen.
Imorgon: Skola, säga hejdå till Alexander.
Fredag: Har inte ett jääävla skit bestämt. Någon frivillig som vill hitta på någonting med mig? Stan kanske?

IPREN

Vilken hejdundrande idrottslektion! Vi hade skriller (som jag egentligen suger på), men jag ägde sönder! Hade även en hockeyfight med Robban, och fick göra mitt efterlängtade mål efter ungefär 39 missade skott. Men, är man sämst så är man. Svettig som en riktig foppawannabe. Som våran vikarie skulle hälsa till ordinare läraren. Smör!

Har precis varit på strömpilen med tha family. Och jag lovar er. Aldrig mer. Min lillasyster betedde sig ungefär som en 5åring. Fast hon är 14. Hittade också ett par fejkuggs på din sko, men den minsta storleken var 39 och jag behövde 37. Snacka om deprimerande. Men på fredag. Ska jag hitta ett par.

Snart kommer det några som ska titta på lägenheten. Hoppas dom tackar ja och vill flytta nu! För jag vill flytta så fort som möjligt till Böleäng. Åh, vad jag taggar.

Nu blire äckelmammasköttbulllar :(


svenska

Snart blir jag crazy. Jag är trött.

We belong together

Tjoho .
 Håller på att somna. Så är läget just nu.
Var i köket hela dagen idag och fick veta att vi måste välja vad vi ska ha för inriktning till 2an och 3an om ca: två veckor. Vi ska också välja induviduella val. Vet redan att jag ska gå kök, och INTE hotell. Men de individuella valen är jag fortfarande osäker på. I tvåan kan man välja Trafikantutbildning (50 poäng, man får bara välja 150 per år). Då läser man alla teorikurser som man läser när man ska ta körkortet. Känns sjukt värt. Då är de bara det praktiska man behöver betala. Annars äre free.
     Annars var det första jag fick höra när vi fick informationen "Janna, ska du inte välja Restaurangsstyckning?". På skämt åsido. Hoppas jag. Det ska jag verkligen inte välja. Kanske om jag får en miljon.
Skar mig också idag. Inklusive tre stycken till. Fast, jag skar mig på värmeskåpet. Hur klantigt är inte det? Fast då kanske jag är skickligare med kniven än de andra. Mohaha. Fast passa mig för värmeskåp ska jag nog göra i framtiden.

Imorgon blir det chillbanan tror jag. Fast egentligen har jag typ 500 läxor. Bl.a. Ett argumenterande tal. Som vi ska läsa upp för klassen. Väldigt kul.. Jag som typ har världens fobi för att prata inför folk. Haha, det låter som om jag har tusentals fobier. That's me folks! Tjejen med fobierna.

Nej, nu ska jag äga alle i mario.

Puss på er!

Föresten så ska jag köpa gymkort på simhallen. Wiho! Det betyder; Jag får hänga och träffa Alva mer. Förhoppningsvis. Känner att jag måste ta igen lite förlorad tid med henne. Speciellt innan hon dissar och flyttar till Costa Rica i ett jävla år. Jag lovar Alva, jag ska ta studenten igen, bara för din skull! Ska komma med vitkepsen och allt. Hihi.

:(

Usch. Jag blev helt plötsligt sjukt ledsen. Eller, jag vet ju egentligen anledningen till varför det är så. Men det är ingenting jag tänker ta nu. Är i alla fall i värsta svackan just nu. Tips på att må bättre?

Idag var det som sagt kök. Eller i ca: två timmar. Fick stycka kyckling. Och det tog ungefär en timma innan jag kunde ta i den första. Fy fan.

Nu ska jag gråta lite.

I lööve Keso.

Alltså, jag känner mig lite smått bloggberoende. Klickar hela tiden in på de gamla vanliga bloggarna jag läser ca; tio ggr/ minut. Skriv, vänner. SKRIV.

För övrigt så har jag nyss käkat en asgod hemmagjord mackis! Med Keso och tomato. Göttigött. Annars har jag gjort matten (är asstolt), och lite engelska. Har också läst lite om varmköket. Och fick reda på att imorgon blir det att stycka kyckling. Fy usch. Jag som har värsta fobin för kyckling.

Någon som vill switcha med moi?



Wiho!

Jag har gjort lite matteläxa! Är freaking stolt!

pics from yesterday












Flying Jacob a la Jesper

Tjingeling.
Sitter nyvaken i Alexanders rum och väntar på att han ska komma hem (han har nyss åkt). Han ska döma en innebandymatch, och jag orkade inte följa med. Fast , nu ångrar jag mig. Känns lite långtråkigt att sitta här alldeles själv. Men jag får allt skylla mig själv tycker jag.

Igår var jag med Rebecca, Alexander och Jesper. Jesper fick för sig att han var mycket bättre än mig och Rebecca (vi går ju Hotell och Restaurang om ingen visste) på att laga  mat. Så då blev vi fyra inbjudna på en riktigt tjusig och god middag. Som rubriken lyder, var också maträtten. Förutom att han skar sig en gång och brände sig en, så gick det ganska bra. Och förutom att han tappade ut allt på golvet också. Men han var väldigt engagerad ska ni veta!
Vi spelade också spel. Såna här gamla, hederliga sällskapsspel. Mellan tummen och pekfingret var ett av dem. Och jag lovar, ingen normal människa kan egentligen kunna dessa jävla frågor! Ni kanske förstår att det var jag som kom sist hela tiden. Jäkla skitspel.

På fredagen blev det också finmiddag. Jag, Pernilla och Rebecca lagade varmrätt (Fajitas) och efterrätt (Japp-Mousse). Det var därför Jesper ville utmana oss. Eftersom vi var så stolta över våran insats. Vi fick mycket beröm kan jag lova. Riktigt gottigott!

Föresten Stina. Så berättade jag om våran "plan" för Jespers föräldrar igår. Och de tyckte att det var en jättebra idé! Och att det  förmodligen inte blir svårt alls att bli hjälptränare. Det är tydligen jätteuppskattande! Så vad säger du?

Nu ska jag nog gå och lägga mig igen. Vad annars ska jag göra liksom? hihi.
Ciao!

Är det någon som vet något tips på ett bra gym? Har funderat på Simhallen, också Träna. Men jag vet inte! Hjälp?



save tonight

ÄNTLIGEN! INTERNET! LIV! har varit utan i typ hundra år. Eftersom det är nåt fel på min idiotdator.

Det har inte hänt så mycket egentligen. Har bara gått i skolan, varit på 500 möten och... chillat. Nu ska jag chilla med Rebecca. Föresten så hittade jag ett par helt okej Fejkuggs idag. Lycklig.

Hade musik på skolan idag, och alla sjöng. Utom jag. För jag har fått tillbaka gammgo hostan. :(

Nothing else matters

Tjoho!
Ni vet ju allihopa att jag snart ska flytta till en större lägenhet med tha family (jag slipper dela rum!). Och då ska jag måla om rummet osv. Så nu har jag varit och tittat lite på olika hemsidor och hittat någonting riktigt snyggt. Det är typ en väggdekor. Som man klistrar upp på väggen.


Jag skulle antingen vilja ha denna, eller någon annan typ av väggdekor eller snygg fondvägg. Tips?!

För tur

Världens typ lyckligaste. Får äntligen flytta hem. Eftersom syster har fått gjort det. Men om vi inte sköter oss så får de försöka hitta ett annat ställe. Jag lär ju kunna sköta mig, men min syster däremot... Har i alla fall varit och hämtat mina kläder osv. På Haga idag. Känns underbart. Just nu taggar jag flytten till Böleäng mest.

Hade heldag i köket idag. Gick väl helt okej, förutom att jag brände mig på stekbordet och kände mig som en finsk bastugubbe (eftersom jag stått vid stekbordet och stekt, höhö). Vi panerade fisk osv. Lyckligtvis så rensade de fiskarna osv. Igår, så jag behövde inte röra de små äcklona.

Någonting som jag absolut måste ta tag i är träningen. Jag måste verkligen börja träna igen. Eller, träna i alla fall! Börjar se ut och känna mig som volvo ggr 10 . Okej, värre. Känner mig absolut inte fräsch. Så jag har i alla fall kommit fram till att godis osv. = pytte på helgen. Fast helst ingenting alls. Fast om jag känner mig rätt så kommer det bli förjäkla svårt. Men jag kan klara det. I know it!

Nu måste jag ta tag i pluggandet. Ska skriva ett tal till imorgon på svenskan. Usch. Jag hatar verkligen att läsa inför klassen. Fast egentligen är det bara för fyra stycken. Men ändå. Vet inte ens vad jag ska skriva om. Och det känns ju... Bra. Jaja. dags att ta tag i drygheterna.
Föresten så vann Modo mot Timrå. Så jäkla underbart. Otroligt.

Puss



Underbara Lars!

Någon som vill följa och se honom någongång? snällasnällasnälla.

Inte

Idag är en sådan dag som egentligen inte borde finnas. Vaknade alldeles för sent, och upptäcker att jag har otroligt ont i
halsen och huvudet. Förkylning, igen?Snälla. Jag som typ nyss blev av med en. Men vad ska man göra? Så nu har jag precis duschat (eftersom det inte blev någon skola idag) och saknar min morgonrock som jag fick i julklapp. Och även fast jag är sjuk, förkyld, whatever. Så hade jag tänkt att jobba lite med skolarbete. Inte likt mig,ellerhur? Tänkte det!

Idag blir det ett jätteviktigt möte med familjen och sociala. Känner faktiskt lite press, eftersom jag verkligen måste säga vad jag tycker. Och jag vill ju som inte att någon ska bli sårad. Men, sanningen måste fram. Så är det bara. Och sanningen kan verkligen suga ibland. Sad but true.

nu ska jag chilla. Peace ouuut



På din grinn

Tjoho!
Har just spelat CS i typ 500 timmar. Pinsamt, jag vet. Men jag kan inte rå för det! Det är så himla kul. Speciellt när man är bra någon gång.

Anita och Peter försöker övertala mig att börja åka längdskidor. Sure. Försök med det ni! Visst, åka skidor kan vara helt okej. Om man har rätt sällskap. Right? Nja, skidor är nog överhuvudtaget ingenting för mig!
Imorgon börjar skolan och allt. Men det är bara att tänka positivt! Snart är det äntligen sommarlov. Om några.. månader. Jag är så sjukt taggad på sommarlovet just nu! Inte för att jag har någonting bestämt, men ändå. Tänk er, Sola och bada. Typ varje dag. Kanske dra på Yran, Peace and love? Leva livet helt enkelt! Men tills dess, skolan. Kämpa! Har ni någonting planerat i sommar? Någonting som jag absolut skulle vilja gå på, är en Lars Winnerbäck konsert. Det skulle verkligen sitta fint!

Har också funderat på att dra ner till min syster Linda någon helg. Har verkligen saknat att vara där. Speciellt när vi inte syns så ofta längre, och att vi inte syntes på julhelgen. Så det skulle verkligen vara roligt!

Nu ska jag sätta mig ner med den förbannade engelskaboken och försöka hitta 30 st svåra ord. suck. Hoppas ni inte har lika tråkigt som mig!

Gott om snö.

Har ni sett månen? Den är sjukt stor. Blev typ impad.

Har precis kommit hem från anderssons. Alexander är med Ado och ser när IBK Dalen spelar. Riktigt trevligt för dem! Själv sitter jag och är både glad och ledsen. Det beror delvis på att jag ska tillbaka till Haga ikväll. Annars vet jag inte riktigt varför jag är glad. Kan bero på att jag varit med världens underbaraste människor hela helgen.

Imorgon missar jag matten (verkligen vad jag behöver...) eftersom jag ska på möte (som vanligt) Med sociala. Måste ju erkänna att mitt liv består av alldeles för mycket möten osv. Hur många ungdomar i min ålder lever så här? Möten hit och dit. Otroligt irriterande och jobbigt. Men vad ska man göra? Bara att bita ihop.

Nu till någonting roligare! Alva har "köpt ut" skor åt mig i Stockholm! Riktigt snygga! Från Cheapo. Tack till dig alva!
Ungefär såna här, fast kortare skaft.



Ikväll blir det mozzarellapizza med tha family.

Föresten, så hade jag och Stina tänkt att bli fotbollstränare till småtjejerna i röbäcks IF. Vad tror ni om det? Vi är otroligt taggade må jag säga. Så vi ska förmodligen snacka med klubben, och kolla om det är något lag som behöver hjälp. Oh, så roligt!

yesyes

Åh, vilken härlig dag! Måste jag erkänna. Först Paradisbadet med Stina m.fl. Där vi förmodligen var värre än småbarnen när det gällde att åka i kanorna. Fick dock några blåmärken. Sen såg jag på Alexanders innebandymatch, då de vann mot GUIF. Måste kännas underbart! Modo vann också mot Södertälje med 7-2. WONDERFUL! Dom klättrar. Oj så de klättrar! Och vad är det jag har sagt? Underbara dag. Snart blir det tacos också. Som jag har svultit för att få njuta av den underbara maträtten. Mycket underbart i denna text. Inte sant? Hö hö.

Nu ska jag chilla vidare, och ikväll kanske det blir Umeåspelet hos Ado.

Puss på er allihop!

Tagga

Imorgon blir det Paradisbadet med Stina och hennes gang. Blir dock tvungen att ta bussen som går 08.00 på morgonen. Det taggar vi inte. Stina och Robin ska komma förbi mig innan vi åker med bussen. Tur det. Annars kommer jag typ försova mig. Stina har lovat att jag inte ska bli mobbad, och det hoppas jag att hon håller! Annars kommer jag sitta där själv i barnpoolen och deppa. Haha.

Nu ska jag inte göra någonting. :) Puss

Oh no..

Börjar om en kvart. Och det tar ca: 20 min att gå till skolan. Vilken dumbom jag är! SKYNDA

I'll come back, when you call me.

Ni förstår inte hur ont jag har i munnen. Jag tror inte jag har sagt det, men jag var hos tandläkaren idag, och lagade två hål. Ni som har lagat hål, vet vad jag pratar om. Visserligen hade jag bedövning. Men nu, efteråt så gör det så förbannat ont! De använder ju typ en "järnsak" som de spänner fast i tanden medan de lägger i fyllningen. Och min tandläkare drog alldeles för hårt, så "järngrejen" lossnade och det kändes som om hela min tand följde med. Plus att jag fick värsta såren i tandköttet. Och jag har mega tandläkarskräck. Och det enda som gick igenom mitt huvud just då var ; "ta det lugnt, andas. Det är snart över. Ta det lugnt!". Ungefär så, ja. Någon mer än mig som ogillar tandläkare?

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och duscha. Känns som om jag inte har duschat på 500 dagar. Men så är inte fallet. Jag skulle beskriva mig själv som en.. Duschoman. Om det nu finns såna människor.

På skolan switchar vi schema på måndag! Känns ganska roligt om jag ska vara ärlig! Det vill säga, bort med den förbannade datorkunskapen, och in med Estetiskt val! Som består av ; Bild, Drama, dans och musik. Jag som är lite tråkig av mig, valde såklart musik. Men jag älskar att sjunga! Jag kan inte påstå att jag är bra, men jag tycker det är otroligt roligt. För jag ser mig hellre som en musiker, än en skådespelare. Eller konstnär. Osv. Fast, även om det kommer bra ämnen, så kommer det också tyvärr dåliga. Och tråkiga. Som t.ex. Näringslära. Hur jäkla tråkigt är inte det egentligen? Ska ta med mig kudden varje lektion. Det är ett som är säkert!

Var på stan med Rebecca igår. Och köpte ett par otroligt snygga skor! M mmmm! Har suktat efter dem riktigt länge, och igår tog jag äntligen initiativet till att köpa dem. Även fast jag egentligen kanske inte hade råd. Men vad kan jag säga. Jag älskar skor! Funderar tillochmed om jag ska bygga en skohylla i mitt nya rum på böleäng. Kan inte vara så jobbigt? Eller?

På lördag ska jag kanske till Paradisbadet. Men jag får se om jag har råd. Skulle vara riktigt kul! Fast jag är typ värsta tråkig när det gäller sånt. Jag åker nästan ingenting, utan sitter mest i bubbelpoolen, chillar och är snygg (haha.)! Vet inte om jag isåfall ska åka med Stina och Robin, eller med röbäckarna. Eftersom några var taggade på att åka. Men först och främst, pengar. Kära ljuvliga pengar. Vad skulle vi människor vara utan er? Helt seriöst. En sak som jag alltid har tyckt, och funderat på är värdet på pengar. Vad är det som gör dem så speciella? Just dom. Vi hade likagärna kunnat använda stenar eller dylikt. Kom igen. Det är bara "papperslappar". Egentligen. Aja. Värt att tänka på.

Nu ska jag duscha. Jag måste duscha. Puss.

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Visa-alla?art=240608
Världens snyggaste!




Freak!

tjoho alla glada!
Har just kommit in igen, efter en vinglig tripp till konsum med becca. Köpte lite karra till "lanet" vi har. Vi är faktiskt sjukt duktiga på cs! I promise. Nu blire CS igen. Tjaao-


Nyårspics


Alva, Stina och Rebecca!


Älsklingar!


Lägg märke till att det är en tårtspade, och inte en stekspade.


ÄlsklingsRebecca och jag!


Finalva och jag!


Isa och Elias på stan


Ungefär en tredjedel av tha gang!


Party!



Sådärja. Några bilder i alla fall! :)

Nu undrar säkert många av er, vad himlans tidigt jag är uppe. Och nej, skolan har inte börjat än. Inte för mig i alla fall. Alexander sov här ikväll och han börjar faktiskt skolan idag. Så jag fick pallra mig upp och bara chilla tills han gick. Nu är jag hungrig som en kamel, och vill äta någonting gött. Idag blir det stan med Rebecca, och senare på kvällen ska vi ha lan! Vet att skolan börjar i morgon, men alltså. Vi är 2 cool 4 school. :p not. I alla fall så har jag fått över Rebecca på CS-sidan. Hon är värsta freaket också! Värre än moi!

Nu blir det mat för fulla muggar... hoppas jag. Sen blir det att krypa ner i en vaaarm säng.

Puss

no good.

Såg hockeyn inatt. Gjorde ni? om jag ska vara ärlig, så satt jag nervös och spänd framför tv'n hela matchen. Domarna var otroligt dåliga.. Man skulle nästan kunna tro att de blev mutade. Hmmm?

Idag ska jag och Alexander käka på stan. Kommer förmodligen bli på nåt randomställe. Eftersom det är en röddag idag. Annars så har jag precis sett klart The Duchess. Ni vet den med keira knightley som går på bio just nu. Den var helt okej. Lite långdryg, men rätt bra.

Nu ska jag klä på mig och kanske käka någonting lätt.
Puss.


I know christmas is over but..

Sötwilma! Min lilla tomte!


-------------------

8 underbara månader med dig Alle! <3 Älskar dig mer än någonting annat.


är du den här personen förtjänar du fan ingenting.

Just nu står det 1-1 Mellan Timrå - Modo. Kom igen nu!!

Har precis kommit till Haga. H som i Haga, H som i helvetet. Låter riktigt underbart, huh? Men snart är det äntligen över. Ni förstår inte hur jäkla konstigt det känns att vara här just nu. Dom har liksom, svikit oss. Och sagt upp kontaktfamiljgrejset. Och vi måste vara här ändå, tills den 22. Jag är seriöst så jäävla nära på att lägga mig ner och bara gråta just nu.
 Och inte är det någon som vill komma hit heller. Eller, vem fan i helvetet vill det egentligen? Syster vägrar att vara här (som vanligt) Och jag får vara ensam med dom, och får försvara henne som vanligt. Hur jävla egoistisk får man vara egentligen? Om det är någon som får skylla sig själv så är det DU. Och det jobbigaste är att du får så otroligt med uppmärksamhet. Även fast du gör fel. Och jag som gör rätt får ingenting. Jag blir så jävla osynlig på nåt sätt. Borde det inte vara tvärtom? Var är "belöningen"? All fokus är på dig just nu. Och om de tror att jag är så jävla duktig och ansvarsfull som det verkar så har dom så otroligt jävla FEL! Om jag ska vara ärlig, så vill jag bara få allt detta överstökat. Helvete.

Förlåt för att jag hela tiden verkar så pessimistisk. Men alltså. Om ni var i min sits, hade det nog varit likadant.

Du gör som du vill och skiter i vad andra känner! Skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner!

- - - - - - - - - - - - - -

Imorgon har jag och Älskling 8 månader tillsammans. Vi ska gå på bio, vet dock inte vilken. Förslag?

Tack, Alexander. För att du står ut med mig. Älskar dig så otroligt mycket. Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig.You took my breath away och jag vill aldrig hämta den! Vad skulle jag göra utan dig? Helt ärligt, så tror jag inte att jag hade stått på samma plats som nu. Visst brukar jag må skit nuförtiden också. Men det är absolut inte samma sak.Du har hjälpt mig med allt. Vi vet att vi alltid kan lösa saker tillsammans. Du är så otroligt underbar. Skulle kunna sitta här och skriva hur länge som helst. Bara för att det handlar om dig. Min finaste är du. Mitt hjärta, mitt liv. 

söta pics





Fina bilder? Jo, tackar för det! Kalsongerna vägrade Alexander köpa, så han köpte fula skellefteåkallingar istället. Och dom gick dessutom på 150 :- Otroligt ovärt. Nästa är på Alva, på nyår. Jag låter bilden tala för sig själv.
Och den tredje är ju såklart "the man" dårå. Haha, förlåt. Men såg ju på Rosa the movie igår. Och då säger Amir.. så. Eller ja. he he.

Ikväll ska jag hänga med röbäckarna! Eller, det var vad jag och Fanny hade tänkt oss. Meen... Vi får väl se! Jag måste ta ett rejält snack med Rebecca Ahlberg också :) Tjejor emellan!

Föresten. Ni vet att det finns "pizzakit" från saralee? Igår åt vi sån. Och innan så åkte mamma och pappa och handlade såna. Dom trodde att det var ett "kit" till en person. Så nu har vi tre stycken kvar i kylskåpe! Gud så jag skrattade när pappa kom hem. Lilletok.

Drömde inatt, att jag skulle på disco med Rebecca, Angelica och Sandra. På Linneaskolan. Jag svär. Fast Sandra och Rebecca var mest intresserade och upprörda av att Stöcksjön hade varit - 38 grader i vattnet. okaj..

Nu ska jag göra nudlar!!! Puss.

Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting men bara att aldrig nånsin tvingas hålla käften.

Har precis kommit hem från Robin (stinas pojkvän) Där vi såg på tv och snackade en hel del! Skönt med en lugn kväll för engångsskull! Käkade chips, glass och ostkrokar gjorde vi också. Otroligt vad man blir beroende av sådant! Måste erkänna att jag är riktigt svag för lantchips. Usch så gott! Men det är ju faktiskt helg! eller hur? Då får man unna sig någonting gott. Tycker jag!

Modo vann dagens match mot Färjestad. Så nu ligger de i alla fall inte sist! Och Skellefteå vann mot Luleå. Tur det. Annars hade väl en viss person som heter Alexander varit sur hela kvällen. Han var och såg på den matchen förstår ni.. Och han var inte lite nöjd!
 Föresten så hade jag och Alexander tänkt att se Modo - Skellefteå den 12/2 på Swedbank Arena! Någon som är sugen på att följa? Bara att hojta till isåfall! Skulle vara roligt om några fler Modofans hängde på :)

Snart ska jag lägga mig och se Rosa the movie. Eller ska man ta och titta på lite OTH? Så otroligt längesedan jag såg det. Och jag saknar det! kanske blir det så istället! We'll see!

Puss



my babe!

Narnia

Tjenahopp.
Har nästan precis vaknat, och nu ligger jag och tittar på Narnia. Filmen är med svenskt tal, så jag känner mig faktiskt lite retard.. Alexander har sovit här, och for till skellefteå för ungefär tio minuter sedan.

Idag blir det pluggning för fulla muggar. Även fast jag egentligen inte orkar..Måste läsa ut en dyngtråkig bok, som dessutom är på engelska! Sen en massa andra engelskauppgifter.

Nu, back to the moovie!



Morgriiiim

woho

bastu bastu heela dan!

Knowin' you can always count on me, for sure That's what friends are for.

Snart blir det minilan med Alexander. Heelt okay måste jag ju erkänna! Eftersom jag faktiskt blivit ett CSfreak.. :(

Idag har jag tillbringat dagen med älskling, och vi har bastat, smällt raketer, spelat CS, käkat pizza och baara chillat. Eftersom man kan säga att det är en chilldag.

Annars känns allting ganska komplicerat just nu.. Med kontaktfamiljen osv. Känner mig otroligt övergiven, och sviken. Dom skulle vara där för oss, eller hur? Och allt skulle bli så himla mycket bättre hos dom. Sades det.. Eftersom de gav upp, så känns det nästan som alla andra också kommer göra det. Vi var inte ens där en månad. EN MÅNAD!! Förstår ni? Vilket jävla skämt kommunen och sociala egentligen är! Mitt liv. Men jag antar att det bara är att bita ihop! Som vanligt..

Puss

Första mars flyttar vi till Böleäng. Längtar!

it's fucking 2009!

Kvällen igår blev helt okej.. Förutom att jag fick ta hand om de som hade druckit lite väl mycket. Kvällen började med middag hos Alva, sen drog röbäcksgänget vidare till Robin där festen var i full gång. Medan vi tjejer stod och mestadels dansade, så var killarna i vardagsrummet och tittade på Sverige - Ryssland. Visst vann dom? Tror det..
Sen drog vi självklart in till stan, med bussen från Ålidhem. Och där hörni, i  bussen. Där var det drag för fulla muggar! Alla tjoade och tjimmade (haha what?). Sen på stan, så fick jag min efterlängtade nyårskyss på tolvslaget ändå! Helt underbart.
Senare drog vi på efterfest hos André. Jag var trött och arg som en.. Jag har ingenaning. Och jag var väl mest arg för att jag hela tiden fick ta hand om alla fylle...svin? Det slutade med att Måns spillde ut hälften av hans spritflaska på mina nya Jeans. Då blev jag blåförbannad och ville där i från ännu mer. Senare fick vi skjuts hem av Alexanders mamma (tacktacktack!!!). Sen fick jag äntligen lägga  mig och sova. Så otroligt skönt.

Nu är Alle och duschar, medan jag sitter vid datorn och chillar. Nu ska jag klä på mig.
Puss