Free to be me

Alltså satan. Träningsvärken i min röv och benen är inte nådig. Tur man är vältränad.... Äh! Man måste ju börja någonstans, eller hur? 
 
 

Don't stop

Men halluj. Ligger i sängen och chillaxar lite innan det är dags att sova. Idag har jag varit på stan med Stina! Vi käkade lite, shoppade lite och pratade litt. Väldigt roligt! Sen drog jag hem, TRÄNADE, och åkte sedan hem till Stina. Intressant huh? 
Har i alla fall börjat läsa 50 shades of grey nu, som jag lånade av Stina. Herreminje säger jag bara. Alltså, ja. Den är spännande!! 
 
 
Den här sköna tröjan köpte jag idag på Gina för 49 spänn, hur bra? Plus att den var skönaste någonsin. Inte dåligt för fem öre. MEN, är på jakt efter nya solglajjor. Mina fina gick sönder i höstas...

Skrattar bara i solen

Godmöran! 
Är helt slut i kroppen och funderar seriöst på att sova hela dagen. SÅ. JÄVLA. TRÖTT. Men nä :) 

Vad händer?

Vet att det är så jävla fel. Varför kan man inte bara lyssna?

blölböb

Godnatt på er!
Har precis käkat glass och sett The Walking Dead. Hurruguuud så spännande det är. Nu ska jag hopp i säng och sova ut som fan, för imorgon är det MYYCKET på jobbet. Huvvaligen. Hela restaurangen är bokad... Blir spännande. 
GÅDNAJT evrybodi. 
 
 

Favorite two

Tjooobaba!
Sitter hemma och ba tar det lugnt medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Har typ bokat massa tvättider förut men inte orkat tvätta, så nu tog jag äntligen tag i saken. wohoo... Ikväll blir det i alla fall jobb från 18-23. Hoppas bara att jag är lite piggare då än vad jag är nu. Skulle också vilja vara ute lite idag, men eftersom jag har tvätt så vill det liksom inte gå ihop. Haha, vad intressant för er alltså! MEN, nåt som faktiskt är skönt med tvättmaskinerna som finns, är att det går skitsnabbt att tvätta. En tvätt tar typ max 40 min och torktumlarn 20. Och att det är två maskiner. 
Men jaha.... Jag har blivit en gammkärrring som pratar om tvätt. Jag måste skaffa mig ett liv

Who are we to play with hearts and throw away it all?

 
 
 
 
Inatt sov jag hos Stina och hennes kissemissar! Imorgon blir det jobb!

Låtsas som inget hänt


röv

Är på så konstigt humör idag. En riktig gråtdag faktiskt.
Jag vet att du inte är bra för mig och jag vill ju inte ens vara med dig. Så varför bryr jag mig ens? Faan.

Nothin' new is sweeter than with you

Ahh, Home
Let me come Home
Home is wherever I'm with you 

La la la la, take me Home
Baby, I'm coming Home

I'll follow you into the park, 
through the jungle, through the dark
Boy, I've never loved one like you

That's true

We laugh until we think we'll die, 
barefoot on a summer night
Nothin' new is sweeter than with you

And in the streets we're running 
free like i's only you and mee
Geez, you're somethin' to see.


Green Eyes

Glöm allt jag sagt.
Glöm allt jag gjort. 
Glöm allt omkring mig. 
Men glöm aldrig dig och mig. 
Vi syns igen men det tar sin tid. 
 

Love ‒ we need it now
Let's hope for some
So, we're bleeding out

I belong with you, you belong with me, you're my sweetheart
I belong with you, you belong with me, you're my sweet
 


Our hearts are wrong

Herreminjeeee, mina fötter är inte glada kan jag lova. MEN! Det gick superbra på jobbet i alla fall. Har äntligen skrivit färdigt det personliga brevet (ett tillfälligt i alla fall) och ska kika lite på mitt CV. Annars så borde jag sova, kroppen skriker efter sömn. 
JUSTE FAN. Nu äre ju Valentajns däj, så fint. Jag tror att jag ska käka middag med mig själv och ba ; AJ LÖV JO JANNA! 
Godnatttt.

Jobb

Holla holla!
Igår jobbade jag från 16.30 - 23.00 och var helt jävla slut efteråt. Fötterna ville inte vara med längre när jag kom hem... Men annars så gick det superbra att jobba, kan ju dock informera er om att jag inte var sugen på att kliva upp imorse. Klev alltså upp vid sju då jag började på Personal Partner vid åtta. Fy i fan. Blir även jobb ikväll också, kommer dock vara helt jävla död imorgon då jag har MASSOR att göra. Huvvaligen. 
Nu ska jag duscha och sen påbörja skrivandet av mitt personliga brev... 
Hoppas ni har det roligare än vad jag har!
 
HEJDÅÅÅÅ

Pillows on your side instead of you

You're my heaven. But maybe... Maybe I'm your hell.

Vi kan leva för varandra

Alltså satan vad jag har fettat idag. Chicken nuggets till middag med becca och sen karra + glass. Min mage = död. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska se massa nya serieavsnitt innan John Blund kikar förbi, kungligt. 
Imorgon blir det möte och sen jobb! 

Det handlar om dig.

Hörde på vägen in till stan
Fast ingen fatta, fatta jag
En Woody Allen-tragedi
Där du är krossad och jag går fri
Du är krossad och jag går fri

Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit

Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig

Fastän jag börjar från början
Så vill du aldrig släppa taget om mig
Och fast jag bara vill glömma
Så handlar alla mina låtar om dig

Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig, det handlar om mig
Det handlar om dig
Jag tänker på dig
Jag skriver om dig
Jag tänker på dig

Det handlar om dig
Det handlar om dig
Och fast jag börjar från början
Jag skriver om dig, alla mina låtar om dig
Det handlar om dig


Prepare to meet satan


It ain't over

HEJ!
Alltså satan i helvetet vad jag hatar mina naglar. Skivar sig å håller på! Hur schyst är det egentligen? blä. 
I alla fall så ligger jag i sängen med världens merrreeevärk, dör. Förväntar mig att ni skriver ner allt nu. Nä, nu ska jag bju på en standardblogglista. KULIGT VÄRREE. 
Som ni säkert ser så bytte jag design, orkar inte fixa med den nu... Såatteh.

Next thing we're touching

Godmorgon! Hehe. 
Kan ju vara så att jag somnade vid sex imorse, inte sådär superbra kanske. Men gjort är ju gjort! I alla fall så ringde Becca mig nyss (så jag vaknade) och vi ska hängsi ikvällsi. Hon har ju nyss flyttat till hennes allra första (egna) lägga, så självklart måste jag dit och stöka ner! 
Annars så måste jag verkligen kliva upp nu... Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik. MEN, måste in till stan för att lämna nå papper, så himla kuuuuuul. :) 
 
Btw, har ni hört den här? Cantoreggi – Sinners Heist

Tycker den är sjukt skön i alla fall, så ni veeet. Nu ska jag kanske duscha, i alla fall ta bort gammsminket. ALLTSÅ. Bara en sak, jag är SÄMST på att tvätta bort smink. Lyckas alltid somna i det och tvättar bort det dagen efter, om jag inte har såna här våtservetter. Men dom jag fick från glossybox svider ju fan? Blää. 
 
Over and out!
 

JUSTE!!

Ang. Mitt senaste inlägg. 
Visst läste alla om den där målningen på en skola? Vid två toaletter? 
Kan vara det mest pinsamma jag läst. Och hon får alltså ett pris för att? Ja, fattar inte ? VAD FÅR HON PRIS FÖR? Att vara typ den tråkigaste jävla människan i världen? Nämen, när skolorna börjar bli lite mer slappa (men ja, vet inte hur jag ska förklara) så ska det gnällas, som nån annan jävla gnällkärring. Ingen bryr sig? ELLER Jo, jag. Jävla tråkfanssatan kan dra hem till tråklandet och gnälla lite. 
Läste förresten idag att en kvinna som inte hade några ben skulle bli av med sin permobil för att hon körde med den för lite. DET är en grej att gnälla om. Inte en jävla töntmålning som ingen jävel skulle bry sig om. 
Vad fan hände med mänskligheten. BLä.

Saker jag stör mig så jävla mycket på

Hej allihopen! Skriver ett sånt här trevligt inlägg mitt i natten, så kul för er va? Att ha någonting spännande att läsa om när ni nyss vaknat. Helt otroligt! I alla fall så har ni säkert märkt att jag är en bitter jävla människa som inte gör någonting annat än att klaga, sån är jag! Så tänkte slänga ihop ett litet inlägg här om vad jag stör mig på, blir spännande ifall man får någon reaktion eller inte! MEnenee, skulle inte tro det. 
Men ja, ska vi sätta igång? NUMERrrrooo, uno! 
  • Börjar lite enkelt och lätt. Bacon ska vara krispigt. Gör du den sladdrig? Då kan du inte steka bacon. Simple as that! Hatar den där jävla konsistensen i käften av sladderbacon, fy i fan.
 
Okej, nummer två.
 
  • Bland det värsta jag vet är övertaggadepålivet människor. Meningen "tagga tjejer" får mig att vilja lägga mig ner på golvet, rulla runt och gråta. Jag skämtar inte. Hur ORKAR man ständigt vara så pepp (ett annat ord som får mig att vilja spy) och bara köra i 140? Kan även tillägga en annan sak som ofta brukar hamna ihop det med de här människorna. Lekar. Speciellt "lära känna lekar", snälla snälla snälla. Det värsta man kan göra är att kombinera "övertaggadpepptjejen" med satans jävla amöbaleken. Ni vet vilken det är va? Först är man en jävla geggamöba som ska utveckla sig till bättre grejer, typ kanin och annat fanskap genom att köra stensaxpåse. SAMTIDIGT som man gör nån rörelse och ropar det man är högt. Herregud. HAHA! Måste ju berätta en liten rolig sak för er som bryr sig. Fick höra "sluta negga börja digga" av en tjej i somras då jag blev förbannad över en grej. Vilken jävla sak att säga. 
Men herreminje, det här går ju ganska bra! Hyfsat skönt att få skriva av sig lite i alla fall, vare sig ni gillar det eller inte. HÖHÖ
 
  • Okej. Nu kanske några av er tar illa upp, men jag orkar faktiskt inte bry mig då jag är så satans less på detta gnäll. Detta jävla genusrövskit. Alltså, vem orkar bry sig? Visst, alltså. Jag är helt med på att det ska vara jämnställt, det är inte det jag säger. UTAN, det jag tycker är så jävla fjantigt är att alla ska överdriva så fruktansvärt mycket. TYP nåt sånt här då - "Jag ska bara klä HEN (Vad hände där?) i bruna kläder då det är en könsneutralfärg, blablablabla". Då tänker jag så här, men kul för din unge att se ut som en BAJSKORV? KUL för bajskorvarna att förknippas med bebisar? hahaha, kul att jag skrattar åt mina egna roliga meningar, haha. Börjar bli för trött för det här. Nej, men ska försöka vara lite allvarlig nu. Tycker helt ärligt att vissa kanske tar det lite för långt. Och om du inte vill raka dig under armarna etc., Så bra för dig! Men du behöver inte trycka upp det i ansiktet på folk och sedan bli sur om någon reagerar på det. Likadant som att jag inte delar med mig av hur jag rakar mig, då folk förmodligen skulle bry sig om det också? Orakad, rakad... Spelar väl för fan ingen roll? Hur vi än gör så kommer folk alltid ha en åsikt och lägga sig i. Och de flesta gör det till en sån större grej än vad det egentligen är. Förstår inte grejen.
Herregud. Förstår ni känslan att få skriva av sig PÅ RIKTIGT?
 
  • Något som tydligen har blivit jävligt vanligt är ju detta "jag har gjort det en gång och nu kan/vet jag allt". Haha, låter som om det är någonting annat än det jag kommer förklara för er. Bara lite kort, te.x en person som varit på gymmet en vecka och sedan skriver 24/7 att de tränar, och kan ALLT. Helst ska de försöka förklara för andra hur de ska göra. Klart slut.
 
 
Åhfan. Ser ju ut som en jäkla novell?! Typ då. Orkar inte skriva mer då jag inser att det kan vara smart att sova lite. Varför gör man så egentligen? Alltså, stannar uppe hur länge som helst fast man älskar att sova? Man är ju lite knasig helt enkelt! Godnatt godnatt godnatt, eller god morgon för er andra! Eller va? Nä, nu äre fan dags. 
 
PIS 
 
 
 

Du måste resa dig

Men tjenna?
Är hemma hos mamma och pappa, ska till och med sova här. Mitt gamla rum är helt tomt och jag ska sova på en madrass, men det funkar ju också. Dock så är det SVINIGT kallt och kommer typ frysa ihjäl inatt.
Igår så var jag med Stina, vi drack lite, skrattade lite och sen gick vi ut. Var typ bara där i en halvtimma då vi blev otaggade, sånt kan hända! Så vi drog hem helt enkeeeelt. Men det var helt klart roligt ändå JÖ.
Nu ska jag hosta, röka och försöka bli kvitt med min smygångest. Ni vet, den där känslan som är djupt inne i bröstet som man försöker ignorera konstant. Gud vad kul.


Bättre liv

Finaste vädret någonsin och känner mig så jävla självständig idag!!