Hörreni! Ser på statistiken att det är fle...

Hörreni! Ser på statistiken att det är fler som börjat läsa min blogg? Coooooolt. Skulle gärna vilja veta vilka ni är! Så kommentera namn eller något så jag får veta :) var int blyyyg


I'm lost without you

Snart drar vi till Stöde. Blev inge stan för mig, sov för länge. haha. Aja. Kommer förmodligen uppdatera med mobben när jag är där nere. Och kanske, hörrni. Att jag kommer hem med något nytt smycke ;). We'll see! Om jag vågar :P Ajaaa, hare gött! Och simma lugnt imorgon! Det kommer jag göra. NAT. Jorå. Eller nåt.
Herrå


Nyår för... två år sen? Shittes pomfrittes


Idag ska ni veta! Har jag legat i sängen o...

Idag ska ni veta! Har jag legat i sängen och tittat på vampire diaries, precis som jag skrev att jag skulle göra. Sen vid fyra kom Mattias som tvingade mig att duscha..... Hahah. Käkade middag och drog till Simon där spelkväll stod på schemat. Skoj! Skulle helst vilja ha en slappardag imorgon också, men icket. För jag måste packa (drar ju till stöde imorgon) och åka in till stan för att göra lite grejs. Ska i alla fall skaffa ett till konto där jag kan lägga undan lite pengar. Ja, typ ett sparkonto. Eftersom vi har planerat att dra utomlands i maj/juni så känner jag att jag måste spara ihop lite cashmoney. Just nu sover mattias bredvid mig, vill pussa på honom men det går inte eftersom han inte vill bli väckt. :(. Jag är ju pussugen!!!! Får försöka göra det lite diskret... Mohohhaah. Kul liv jag har. Men jo, he har jag! Oftast. Ibland... Nä, nu ska jag soova. Snart. Goooodnight peeps.


Hoj. Har känt mig grinig hela gårdagen och...

Hoj. Har känt mig grinig hela gårdagen och idag. Eller, känt? Jag har varit världens grinolle. Aja. Var iaf på tjejmiddag och pyjamasparty igår, trevligt! Idag var jag på strömpilen och köpte nya trosor:p kul va? Mmmm... Blä. Är bara less. Hatar när man hamnar i dåliga svackor (ni måste ju tro att jag jämt är sur... Kan vara för att jag typ bara skriver när jag är det). Är också jääävligt less på att bli tagen för givet. Jag är ingen som man kan lämna för att sedan kunna gå tillbaka när man vill och förvänta sig att jag ska vara precis som innan. Glöm det! Och jag är inget jävla andrahandsval heller. Då får ni hellre skita i allt. Bläbläblä!!!!!!!!!!! Tror jag ska skaffa mig en jacka som Klimpen (i bert) och skriva blä på ryggen. För precis så känner jag. Blä på dig för att du tar mig för givet. Blä på dig för att du aldrig hör av dig. Blä på dig för att du är allmänt äcklig och vägrar inse vilken idiot du är. Blä på dig för att du ska åka bort. Blä på mig för att jag whinar som en treåring. Blä på allt. Imorgon ska jag definitivt bosätta mig i sängen med pyjamasen och titta på vampire diaries, som jag för övrigt grät till idag. En positiv sak om idag är ju att jag satte upp några tavlor som jag fick i julklapp. Fint blev det. Måste bara bläa på några saker till, orkar ni inte det. Hejdå! Blä på att du har vänner som ställer upp, det förtjänar du inte. Blä på dig för att du glömmer bort mig. Blä på mig för att jag är så jääääävla svartsjuk och VÄGRAR lämna vissa i fred och hatar. Hatar jobb, pengar, ett gäng som totalt ignorerar andra. Ååååååh. Nä. Nu jävlar ska jag sova. Jäkla bajs. Ska drömma en dröm där bara jag får vara med. Så det så. Hoppas ni får en dålig natt alla bläare.


Bajshelveteeeeeeeet&&#-%7--%32822 orkar in...

Bajshelveteeeeeeeet&&#-%7--%32822 orkar inte. Ska gömma mig i tusen år och gråta ur mig allt


Tjohopp! Vacker bild på mig va? Underbart ...

camera_effects-1 (MMS)

Tjohopp! Vacker bild på mig va? Underbart fin. Är ju så jäkla smidigt att blogga från mobilen, så det kommer nog bli ett antal inlägg framöver :p Har just duschat och nu ligger jag och drar mig i sängen. Senare får jag skjuts in till stan av mattias mamma för att slåss med människorna på mellandagsrean.... Fast, allt lär ju vara utplockat som satan redan. Aja. Blir i alla fall en trevlig lunch med stina!:) Alltså, drömde igårnatt att jag var med i lejonkungen, att en häxa lyfte upp mig på sin kvast medan jag skrek att jag var höjdrädd, badade i någon kändis badkar..... Och inatt drömde jag om någon bilolycka och massa hästbäbislik på en gård :( minns också att jag vaknade mitt i natten och svettades, var värsta orolig. Nämen, roliga drömmar. juste, på tal om någonting heelt annorlunda. Hur faan får man motivation till att träna?! Jag försöker med allt, men kan inte ens ta mig iväg. Jag vill börja träna ordentligt, men vet inte vad jag vill träna. Förstår ni? Kanske simning? Äsch.... Ingen jävla aning :( skulle behövt en personlig tränare. Eller så söker jag till biggest loser :)))))) seriöst. Aja. Nu ska jag fixa till mig lite. Minns inte om vi skulle åka halv nio eller nio? Hahaa... Ha en superbra dag! För det ska jaaaaaaag :)


Titta vilken söt vetevärmare!!

camera_effects-1 (MMS)

Titta vilken söt vetevärmare!!


Halluuu mina söta gröta. Ligger i sängen i...

Halluuu mina söta gröta. Ligger i sängen i mattias stuga. Myspys! Älskar deras stuga så himla mycket. I lördags dåre va julafton så fick jag grymma grejer, kan visa sedan. Fick iaf sötaste värmegrisen! Igår var jag med becca och färgade/slingade hennes hår ;) finfina grejer. Sen kom mattias, angelica och isa för att mysa med oss. Nu ska jag gå på toa. Hare gött.


Godmorgon allihopa! Helt galet att det är ...

Godmorgon allihopa! Helt galet att det är julafton idag... Men mysigt är det! Ligger fortfarande i sängen med världens bästa kille. Drömde dock att han poserade halvnaken med två tjejer...... Och att mamma var otrogen med någon som hette Stig. Fint va? Snart ska vi nog kliva upp för att äta gröt och skinkmacka. Älskar typ julmat. Efter det blir det julklappsöppning för mig och Mattias, bara våra paket till varandra då vi inte kommer fira tillsammans. Sad me :( aja. Eftersom jag typ är största julälskarn, som jag hört ett antal gånger, så kommer jag vara överlycklig heeela dagen. Tror jag. :) Hoppas att ni alla får en riktigt god jul! (låter som om jag är han som pratar i kalle ankaprogrammet)


Hejsan på dejsan. Ligger fortfarande i sän...

Hejsan på dejsan. Ligger fortfarande i sängen, för om jag kliver upp så måste jag städa, duscha och slå in julklappar.... Kändes hyfsat derygt. Aja. Bara att börja. Mitt rum ser ut som en krigsplätt. :(


Vad är det för mening med allt egentligen?...

Vad är det för mening med allt egentligen? Jag förstör allt. Tror jag ska låsa in mig i ett rum i tusen år. Då slipper alla höra av mig och drabbas av just mig. Hemskare person finns fan inte. Helvete janna! Dra.


Halloj! Har typ just vaknat upp hos stina,...

Halloj! Har typ just vaknat upp hos stina, sov på gamla godingen soffan! Faktiskt ganska skön för att vara en soffa. Gårkvällen var rolig, typ. Tills det kom en asdryg kille som jag halvt började slaggis med :p alltså, jag brukar inte slåss, men han var så jäääävla dryg och uppkäftig. Usch, blir bara förbannad när jag tänker på det. Idioter finns det tyvärr mycket av. Aja. Sen jag hem till stina på ön alldeles lonley, la mig i hennes soffa hos somnade. Gött. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir nog bra. Ska försöka väcka stina, men vet inte om jag vågar... :( men först! Kisssssa. Imorgon ska jag hjälpa Mattias mamma med att göra tjälknöl och saltlag. Får se hur det går, men med tanke på att jag typ är kungen i köket såeeee... Ska också in på stan och göra den sista julklappsshoppingen -_- kommer vara jag och 10000000 andra människor. Aja, bara bita ihop och vara snäll. Ha en bra dag!


Sitter just nu på julbord med jobbet! Ägit...

Sitter just nu på julbord med jobbet! Ägit :) sen blire utgång!


Våran fina gran!!!

camera_effects-1 (MMS)

Våran fina gran!!!


huvva

Igår klädde jag och Mattias våran gran. Superfint blev det!!! Saknas dock lite mer glitter, men det har jag hemma hos beccus.
Just nu så håller jag på att frysa ihjäl, måste seriöst vara minusgrader i det här huset. Meeen, ska snart öppna en burk tonfisk (typ det godaste jag vet), vira in mig i en filt och titta på massor av serier. Ska skriva ner lite grejer som ska göras innan Julafton också. typ köpa fler julklappar...?! Tror jag har sagt typ 40 ggr att jag varit klar, men icket. Då har det alltid ploppat upp fler människor? Knäppt.
På tal om knäppt, det är fan JULAFTON på Lördag?! Var försvann min julstämning?! Varför har mina blommor typ dött?! Så många frågor med så få svar.... :(
Juste, är typ lagomt less på mitt långa hår nu... Är bara drygt och i vägen :( Aja, ha en fin dag!
MEN!!!! Höll precis på att spara inlägget när jag kom på att jag måste berätta någonting storslaget! NÄSTA December kommer filmen The Hobbit ut (typ likadan som sagan om ringen, finns nästan inget trognare fan än mig) !!!!Är så sjukt taggaad :D:D:D

Blä. Sämst dag hittills :(

Blä. Sämst dag hittills :(


Yo bros! Sitter på bussn mot stan just nu....

Yo bros! Sitter på bussn mot stan just nu... Sköj. Ska som sagt på arbetsförmedlinga och sitta på något bajsmöte. Mogen chey 92:)


Heeej mina fina! Mattias ligger och sussar...

Heeej mina fina! Mattias ligger och sussar så sött bredvid min sina. Älsklingen! Idag har jag inte gjort ett skit och det ägde. Senare på kvällen så bakade vi iaf ett pepparkakshus, hur kul?! Det var faktiskt roligt... Och ingen brände sig på det smälta sockret. Win! Ska upp hyfsat tidigt imorgon, då jag ska på möte med arbetsförmedlingen... Inte lika kul :p dock så ska jag käka lurre med gammgoankan! Blir nog inge mer julklappar från mig i år, kontot skriker NEEEEEJ. Lovar. Juste! Efter att honey har slutat jobbet imorgon så ska vi ut för att hugga oss en gran!! Överlycklig tjej :D har inte haft en riktig gran på flera år, eftersom vi bott i lägenhet i typ åtta år. Men iaf, det kommer äga! Och på onsdag är det julbord med jobbet, ägit. Vet dock ingen tid, stina?! Eller så har jag skrivit ner det? Mnuu.. Innan jag somnar (läs försöker mellan) så ska jag göre me en macke. Är fasen höngri. Aja. Hare gott mina fina vänner (och ovänner, men är mest snäll bara för att det är drygt)! Pusspåer. Btw! Blir nyår i sundsvall om vi har råd.


mjau

Har sån jävla träningsvärk i hela kroppen... Antar att det är från i Lördags. Ramlade typ fyra gånger på världens isfläckar. Sen har jag haft ont i handleden i typ två veckor nu, kan inte ens lyfta en tallrik :P Plus att det typ är knölar där också? Stört. Kanske borde kolla upp det... Aja! Nog med gnäll för stunden.

I Fredags var jag med Angelica, Simon och Mattias. Vi spelade biljard och jag ägde sönder alla. Tills jag blev less och fick ner vita kulan hela tiden. Sen i Lördags så hade vi överraskningstjejmiddag hos mig, mysigt värre kan jag lova! Åt goaste pajerna, kanske borde lägga ut recept? I alla fall så drog vi på Olles efteråt och... drack. haha. Sen ville några till gamla slakteriet för att demonstrera. NOT. haha, vad roligt jag är. Nejmeen, he va nå PARtu där. Jag, Rebecca och Pernilla fixade in oss som VIP på schlagerklubba och hade sköj där. Lite bråk och tjafs, men det löste sig. Drog senare på efterfest hos en kompis (var på vägen dit jag ramlade 24,7) gav han en julgran osv osv. Roligt! Mådde dock INTE bra på Söndagen. Men vad gör det om hundra år? Precis.

I think we're running out of alcohol. Tonight, I hate this fucking town.


Åååååh!!!!! Är så jävla förbannad! Är så o...

Åååååh!!!!! Är så jävla förbannad! Är så otroligt less på allt jäkla tjafs hela tiden. Och inte nog med det, bakis och ångest. Far åt helvete! Sen att det inte verkar som att du vill vara med mig tillräckligt mycket. Känns ju jättebra... Verkligen. Vill bara gråta och slå så jävla hårt i någons ansikte. Fan fan fan! Vad är det som krävs då? Räcker det inte med det vi har? Tydligen inte. Men är man som mig så kanske det inte är något fel med det. Var jag än befinner mig så lyckas jag alltid, alltid att göra något idiotiskt och såra folk. Nämen. Sån är väl bara jag. Lika bra att skita i allt och bara rasa ihop. Orkar inte hålla upp någon jävla fasad för någon jag inte ska behöva göra det för. Vill bara släppa ut alla känslor på en och samma gång, men antar att jag typ skulle dö av utmattning. Eller skapa ett jordskred, möjligtvis en liknande tjernobylolycka. Ungefär. Brb, ska bara gå och hänga mig. Ja, så känns det.


Hejhopp. Har just vaknat, ligger i sängen ...

Hejhopp. Har just vaknat, ligger i sängen och funderar på dagen. Har ingen aning om vad som ska ske, men det blir nog bra. Ska i alla fall in till stan för att göra lite grejor, typ posta brev osv. Kuligt. Ikväll då? Njaaa... Venne. Får väl si. Kanske ska våldgästa någon?:D alltid lika sköj. Först och främst så ska jag gå upp och klä på mig..... Snart. Haha. Ni får ha en superbra dag! För det ska jag försöka ha. Känner mig dock förkyyyyld. Blä. Aja. Herro


Halloj. Idag var nog den jobbigaste på län...

Halloj. Idag var nog den jobbigaste på länge. Var på begravning för min fina väns mamma. Grät hela tiden och kan fortfarande inte förstå att hon är borta. Vi saknar dig! Nu sitter jag hemma hos stina och chillar med henne och angelica. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på! Ni får ha en superbra kväll.


Gaaaah.... Är så sjukt jävla trött. Känner...

Gaaaah.... Är så sjukt jävla trött. Känner absolut ingen lust att jobba. Inte om man bara sovit 4 timmar. Blä


Yo bloggeiiiiin! Haha. Gissa vad jag gör?:...

20111130_163106 (MMS)

Yo bloggeiiiiin! Haha. Gissa vad jag gör?:D jag försöker somna! Som vanligt vid den här tiden. Mattepatte har redan somnat, så jag ligger här ensam och mår illa. Mår alltid illa på natten, stört. Känns som om jag borde få lite tips av er på hur man ska bli trött och somna? Är typ alltid konstigt överspeedad varje kväll. Aja. Nog om deeeet. Idag har jag... Sovit till typ ett (på dagen) och suttit vid datorn. Händelserik dag kan je löva. Sen firade vi mattias mama. Trevligt. Imorgon efter jobbet så ska jag hänga med angie, hur kul blir inte derå?:) askul. Alltså, är det inte helt sjukt att det snart är jul?! Känns som om jag borde vara mer taggad än vad jag är. Kan ju iofs bero på att jag har varit helt julgalen innan man egentligen ska bry sig. Skitsamma tycker jag! Btw, tappade två hårslingor idag :(((( buhu. Från förlängningen dåråå. Har bara 78 st kvar nudå... Stackars mig. Ironi. Hahahahah jag är på cpdamphumör. Fråga mig icket varför, det bara blev så. Kanske ska spela wordfeud med tuuusen olika randoms? Nä. Kommer bara få damp. Ska jag gå och kissa? Svar ja, snart. Kände att det här blev ett flummigt inlägg sååå... Hejdå.


Hahaaaaa..... Alltså. Orkar fan inte vissa...

Hahaaaaa..... Alltså. Orkar fan inte vissa människor. Väx upp. Vad är det för mening att hela tiden trycka ner andra och försöka vara bättre? Så sjukt omoget så det finns inte. Aja. Och till min anonyma lilla vän som kommenterade, synd för dig då att jag aldrig har sagt att jag inte vill jobba. Bara att det känns sådär. Du kan kanske berätta vem du är så vet jag att du kan ta mina pass i framtiden :) nu ska jag i alla fall försöka somna om. Har även sjuuuukt ont i armbågen, skulle tro att jag har legat knasigt. Aja. Dags att försöka kurera sig så man slipper alla förkylningar någorlunda bra... Pöss


Tjena mittbena. Ligger i sängen och försök...

Tjena mittbena. Ligger i sängen och försöker bli trött. Går inte sådär superbra. Eller... Trött är jag, men så fort jag försöker somna så kommer det upp tusentals jäkla tankar upp i skallen. Och inte nog med det, har ont i huvudet, mår illa och har ont i halsen. Kul inlägg! Mattias ligger och sover. Försöker pussa på honom lite extra för att han ska vakna, men det funkar inte. Aja, så länge han inte gnisslar med tänderna så är jag nöjd! Tycker det är så himla vidrigt... Låter förjävligt också! Näe. Fyfarao vad nätterna börjar bli jobbiga, blir tamefan tokig. Kommer snart bli jätteförkyld, känner på mig det. Nu ska jag försöka fokusera på tröttheten inom mig och kanske slutligen somna. Ha en fortsatt trevlig natt. Puss på er.


Loveu

Har precis sett klart Baksmällan 2 med babe, sjukt rolig! Dock så tycker jag nog att ettan var bättre.
Medan Mattias har varit i Sthlm med sin familj i helgen så har jag typ bara umgåtts med Becczi och Angie. I fredags var jag dock ute på Femman (slutade med att jag gick hem ensam i världens snöstorm, vilket resulterade i att jag blev kall, blöt och lite sad) och hade det sköj! I lördags hade jag myspyskväll med Rebecca och likadant blev det på Söndagen. Helt ok helg! Veckan som kommer känns lite småjobbig. På Onsdag ska jag jobba, är sådär taggad. Och på Torsdag är det begravning, har inte riktigt fattat det än, men... ja. På Fredag har jag ingen aning om vad som händer (Kanske ska krascha någon fest) ? Och på Lördag är det hemligheter! Kan inte riktigt skriva ut på bloggen vad som kommer ske, eftersom vissa som inte får veta läser denna blogg ;) Men trevliga makaroner kommer det bli! Ingen tvekan om saken :)
Nu ska jag ta och krypa ner till sängs och fisa Mattias i ansikten.... Eller? Vi får se vad framtiden bjuder på!
Love u guys!

diiididididioood

NU! Har jag äntligen städat klart, väntar bara på att tvätten ska bli klar så den kan hängas (hahahaaa, snäll jag är). Blev astaggad av all julmusik, så nu vill jag baka något! Inte för att jag är sugen på nå gött, utan för att jag vill ha ÄNNU mer julstämning. Tips?
Nu ska jag låtsas dansa runt en julgran. TJOHEJ

kul jul, kul!

Igår inhandlades de sista (nästan..) julklapparna. Och dom flesta är inslagna också! Wohooo. Ägit tycker jag. Juste, gullmattias klippte sig även igår, blev megafint.
Idag befinner jag mig i Innertavle. Sååå... Det jag kommer göra idag = Tvätta, städa, sitta vid datorn och kanske ut på en promenad. Tycker det är så himlarns fint att vara ute nu när det är snö. Lite kallare, lite halkigare, men fint. På Fredag ska jag ut och käka med flickorna (ägit) Och sedan utgång skulle jag tro. Eftersom Mattias åker till Sthlm så måste jag bara hänga med mina fina. Antingen Han eller tjejerna, finns liksom inget alternativ för mig om att vara ensam. Hahahaa.... Nu ska jag kolla om det finns nå käk.
XOXO
haha

jävla skit!

Är så himla trött på allting! Så jävla less, så jävla ledsen, så jävla arg, så jävla förvirrad osv osv. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till med alla dessa känslor? Antar att jag helt enkelt får försöka trycka undan dom, som vanligt. Orkar inte prata med någon om dom, om jag knappt förstår dom, hur ska då någon annan förstå? Blir nog galen tillslut. Kommer sitta i ett rum och skrika/gråta 24/7. Okej, kanske inte så extremt, men ibland känns det fan så.


Var  i alla fall på stan idag och handlade lite julklappar. KUL! Att slösa är roligt, dock inte för min plånbok. Men vad fan gör det. Juste. Min jacka gick sönder i fredags (som för övrigt ÄGDE!!! Älskar att hänga med tjejerna). Skulle böja mig ner samtidigt som jag hade händerna i fickorna. Hörde bara ett fett BRAK, sen var fickorna och en del av jackan trasiga. Massa stora hål blev det. Jättekul. Not. Sen sprack mina byxor i fredags också... Vad fasen gjorde vi egentligen, undrar ni då. Jo, vi hade typ världens roligaste kväll. Körde omkring med Angelica som chaufför hela kvällen. Jomen, juste. Mitt andra jeanspar sprack idag också. Alltså. Hur fet har inte jag blivit? Det vill jag inte ens tänka på. Skyller på att jeansen var väldigt välanvända. Vilket dom faktiskt ÄR! Ajaaa..... Mattias ligger och sover och jag mitt cp har vänt på dygnet, så jag ska spela lite spel (skyrim typ) och FB spel. Och Deppa lite.
Ha en trevlig natt.

kom och håll om mig

Timbuktu – Kom och håll om mig

ge mig snöööööö

Snart kommer förmodligen mamma och pappa för att hämta upp mig, orkar inte vara här just nu. Finns liksom inte så mycket att göra! Kanske borde klä på mig... haha. Äsch.

I like it. Love it? naah

Igår var jag och gullpruppen i Innertavle (är fortf. där meen..) och tittade på Walking dead och Terra Nova. Hatar typ The Walking Dead nu, Shane förstör alltihop (ni som tittar vet ju förmodligen vem jag menar). Kan berätta för er som inte vet att han är en dumming. Klart slut! haha.
Idag kommer Farmor och Farfar hit!! Woho! Var jättelängesen jag träffade dom. Så jag ska tillbringa kvällen på Böleäng, och sen kanske hänga med Angie. ooooch imorgon så ska jag jobba, med STINA! WOOAHYEEE. hahah, kändes så jäkla skönt att få veta det... Känns inte lika läskigt nu! Sen på Söndag så ska jag på Julbord med Mattias familj. Fast innan julbordet (som är på eftermiddagen) så ska vi åka till ett asfint ställe som heter Borghällagård! Där finns det typ maaassor av inredningsgrejor. Och det är megafint. Så där ska jag och Åsa (mattias mamma) shoppa loss ;) hah...aaa
Nu ska jag gå och kolla efter frulle/lunch och kanske, KANSKE gå på en promenad. Men vi får se, gillar inte att det fortfarande blåser... Men. Vi får se.
Såhääär mysigt brukar vi ha det, gullen å jag! Ni är välkomna när som helst för att slå er ner i soffan och njuta av myset:D

20 sista frågorna

  1. Jag är rädd för clowner
  2. Jag har svårt för att släppa taget om någon
  3. Älskar att sminka
  4. och göra frisyrer
  5. Jag ville bli polis när jag var yngre
  6. Är typ rädd att jorden ska gå under
  7. Vill inte ha barn
  8. Kan inte lyssna på Partymusik utan att bli taggad på att festa
  9. Har lätt för att bli ledsen
  10. Vill inte inse att vissa har/ har haft ett liv utan mig
  11. Diggar comviqreklamerna
  12. Hatar huden under mina ögon (?)
  13. Älskar att köpa julklappar
  14. Och att bjuda på saker, typ middag på stan
  15. Vill vara asduktig på datorer, typ kunna hacka... hehe
  16. Tycker att vissa grejer är okej om jag gör dom, men om andra gör det så är dom dumma
  17. Mitt favoritdjur är varg
  18. Och blir sjukt irriterad när jag läser om vargpolitiken (?)
  19. Om jag hör en diskussion så har jag svårt att hålla käften
  20. Kommer alltid ihåg mina drömmar

pooobo

Skrev ett blogginlägg inatt, men tydligen så ville det inte publiceras. Aja. Sov typ inte ett jäkla skit inatt. Blir tokig! Är alltid sjuuukt trött, men kan inte sova. Stört. Igår var jag och Beccsi på bio, vi såg Breaking dawn part 1. Fattar inte varför Bella valde Edward före Jacob? Jacce är typ 234 ggr bättre, snyggare, levande osv osv. Och kul att Bella å Eddie inte kan ligga? För om dom gör det så dör typ Bellsan. Kuuul att vara gifta hela livet men inte får ligga. AJA. knasigt. Juste, en sak till.... Om Jacob och Bella skulle skaffa barn, blir det valpar då? hahahahhahaaa.... Nämen, det var jättetrevligt att få rensa skallen lite.
Idag ska jag ta det chillmakrill som vanligt och imorgon får vi se vad som händer. Har lite grejer som måste fixas och inhandlas, om ni ville veta. eh. På Lördag däremot ska jag jobba, KVÄLL!! Är hur nervös som helst... Nästan så att jag ångrade att jag tackade ja. Så nervös är jag. Men förhoppningsvis går det bara bra.
Ska avsluta inlägget med en FET jävla diss. :)
Jag hatar idioter som inte inser att det faktiskt är deras fel att livet är som det blivit. FU! Backstabbers är så hjärtligt välkomna i vårat lilla gäng, men folk som trodde sig vara våra vänner måste vi granska lite mer innan vi kan bestämma oss om de är godkända eller inte. Låtsas för i HELVETE inte om att ni bryr er om en när alla vet att det inte är så! Så jävla less. Såhär beter man sig faan inte. VÄX UPP.