dörå

Har suttit och spelat Diablo 3 i typ... några timmar :P SJuUUUKT roligt. Bara så ni vet deeerå. Nu ska jag sova. Gånatt.

Anyone else but you

Ååååååh. Börjar typ gråta. Och skratta! Har suttit och läst gamla inlägg här på bloggen. Så himla... Fint. Det roliga är att jag verkligen kommer ihåg allt jag skrivit om. Alla middagar, myskvällar, fester, vem jag var sur på osv. Blir nästan lite rörd. Hade (har) Världens bästa vänner som alltid fanns där!

Tack tack tack! För att ni finns i mitt liv och de som varit det. Sitter helt seriöst och gråter nu, så ni vet. Känns så jäkla konstigt att livet kan ha förändrats så mycket. För tre år sedan så såg mitt liv HELT annorlunda ut. Att tre små pytteår kan göra så mycket? I alla fall så ska ni veta att jag älskar er så otroligt mycket! Var och en av er har en speciell plats i mitt hjärta, även de som jag kanske inte alls pratar med längre. KÄRLEK, till er, för att ni har gjort mig till den jag är och hjälpt mig i alla möjliga situationer. Jag vill verkligen att ni tar åt er, Allihopa!
Måste nog sluta skriva nu, är helt bubblig i kroppen (inte pruttbubblig, utan... Kärbubblig).
<3



I forgot to say out loud how beautiful you really are to me

I wonder, how am I supposed to feel when you're not here
Cause I burned every bridge I ever built when you were here


Sitter i Innertavle och har just käkat (intressant Janna.), väntar bara på att tvättmaskinen ska bli ledig så jag kan tvättaaaa. Alltså, varför får jag känslan av att det är höst? Blev nästan sugen på att tända ljus och andra saker som är höstiiigt. Fast, egentligen så älskar jag hösten. Ba så ni vet.

På Torsdag åker jag och några till Sundsvall för att hänga på Gatufesten. ASKUL!


Turreburre

Mer bilder sen!

blå

Hej på er!
Har inte skrivit på typ tusen år... men aja :) Bilder från turre kommer snaaart! Jag lovar. På midsommar blir det i alla fall fest hos Mattias, HUR KUL?! Megakul!

Jag vet inte riktigt var man ska ta vägen ...

Jag vet inte riktigt var man ska ta vägen just nu. Vill bara lägga mig ner och gömma mig för världen. Gråten finns i halsen och har ingen jävla aning om hur jag ska ta mig ur det här. Faaaaaaan. Hur är det tänkt egentligen? Kan någon vara snäll och förklara det för mig? Måste ta mig härifrån nu. Nu. Nu. Nu. Klarar det inte.


Blir galen, får damp,blir tokig. Vill hem ...

Blir galen, får damp,blir tokig. Vill hem nu! Inte för att det inte är trevligt här, för det är det. Men jag saknar alla så mycket, har ju redan varit ifrån alla en vecka. Sen lyckas det ju såklart vara roliga saker som händer i helgen också. Sen har jag varit utan cigg sen tisdags. Blir.cp. Ta mig hem.