Dance with me tonight

Godmorgon godmorgon! 
Drömde skitkonstigt inatt kan jag lova er... Sen vaknade jag av att Bullen (våran katt) Mjauade utanför min dörr i typ en timma. Ska göra mig redo för en tripp till stan (IGEN) där jag ska träffa Sofia och sedan Stina å Rebecca! Ha en fortsatt trevlig dag! 
 
Neon Trees – Still Young  <------ KLICKAA

Blablablabla

Har kommit hem från födelsedagsfikat nu, mycket trevligt var det! Nu ska jag se nåt avsnitt av,... ni vet vad, och sen sova. Godnatt!


Can we kiss like we do in my head

Har precis kommit hem från stan! Oscar skulle hitta nå jeans, så då hakade jag på. Fick i alla fall matteboken idag (woho), så nu jäklar. Är inte ett dugg taggad, meen... Måste ju göras! Blöh. 
 
Ikväll blir det fika hos födelsedagsbarnen, Stina och Robin! GRATTIS PÅ ER! 

Turn up the love

Ligger i sängen och håller på att frysa ihjäl, som vanligt. Ikväll har jag cyklat runt ensam i stan medan jag lyssnat på skönaste musiken. Ganska rofyllt må jag säga. Var egentligen så att jag och Rebecca skulle sätta oss på Café Station och mysa lite, men såg att dom stängde 21.00. Ikväll ska jag lägga mig tidigt i alla fall, måste få lite bättre rutin på min sömn. Så det så!
 
 

äntligen

Wohoo! Kan skriva inlägg från mobilen nu, skönt!!! har i alla fall just käkat hos beccis, och nu gör vi ingenting speciellt. Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra, sååå. :)

Fly away


Inte riktigt som man tänkt sig

Är tröttare än allt annat idag! Men, det har jag faktiskt inte tid med att vara. Ska träffa Pernilla en snabbis på stan och senare Rebecca! Så nu måste jag kliva upp och göra mig någorlunda fräsch.
Justja! Ser på statistiken att jag har fått väldigt mycket mer läsare? KUL!


The one that got away

Här är en bild på sminkningen jag gjorde på Rebecca! Även lite bilder på henne som jag tagit ikväll.. :)
 
 
 

Nothing in this world


Marina and The diamonds


Hey

Idag kom gullbecca hit! Sminkade henne och sen drog hon hem för att snusa bebis!

Nothing in this world can stop us tonight

 
 
 
 
 
 

Chasing pavements


Still young

Godmorgon! Eller Goddag? aja.
Drömde om Malcolm i MITM inatt... Följde med honom för att jaga björn i hans stuga, och jag blev nästan uppäten fast jag satt uppe på ett hustak. Sen så var jag och Malcolm tydligen tillsammans, se där! haha. 
Jag ligger fortfarande i min säng och funderar på om jag ska fortsätta sova eller om jag ska gå upp. Gäspar ju fortfarande, så blir nog att dra sig ett tag i alla fall.
 
En sjuk sak som jag funderat över ett tag, är att det har blivit någon jävla grej att må dåligt? Alltså. Förr skröt man ju gärna om hur bra man hade det. Eller hur? Nu är det helt tvärtom. Har man ont (och berättar om det) någonstans så är det alltid någon som ska vara värre och berätta hur jobbigt det är, vad fan är det för skit? Vem som helst hör ju att MÅ DÅLIGT inte är en bra sak? Då måste man ta tag i problemen/et? Är så jävla trött på detta påhitt. Klart man måste få berätta om man inte har det bra, jag menar inte att man inte ska göra det. Det är ju jättebra om man som vän/nära får veta om något har hänt osv, men inte på ett sånt sätt att man ska behöva tävla? Hoppas ni förstår hur jag menar. Har legat och tänkt på det här ungefär hela natten, och nu kommer säkert någon påpeka att jag inte är ett dugg bättre, och det är sant. Men tycker fortfarande att det är galet att det är som det är. Ett av målen med livet är väl att må bra och att vara lycklig? För mig är det i alla fall så!
Nä vet ni vad! Nu ska jag gå och äta frukost. Ha det så bra idag!
 
 

Fall


Your surrender

I got close
To your skin
While you were sleeping
I taste the
Salt on
Your hands
I reached out
To touch you
The morning light disarms you
Won't you let me
In?


Ohhhhhhh
How long till your surrender?
Ohhhhhhh
How long till your
Surrender?
It's a long way
For heart break
Let your heart wait and bleed
Ohhhhhhh

How long till your surrender to me?
I've become your shadow
I love, but don't know
How to
I'm always lost for words
You look like a thousand suns
I wanna be the only one

Left when your day is done
I can't have you close
So I become a ghost
And I watch you

I watch you
Maybe if you stay
We could die this way
But I won't stop you
I won't stop you

Jäkla morgon

Försov mig, cyklade till skolan i spöregnet, kom för sent, satt dyngsur i en lektionssal i 1 1/2 timme, frös som fan, fick skjuts hem, märkte att jeansen färgat av sig på mina ben, fick duscha/försöka skrubba bort färgen. Så har min morgon varit. Roligt va? Ibland går det helt enkelt inte som man vill. DÅ blir man less. Men! Efteråt träffade jag Emelie som är min gamla klasskompis från lågstadiet. KUL! Så vi fikade och snackade lite allmänt. Trevligt tycker jag.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Kanske gymma? Kanske se på serier och mysa i höstmörkret? Vi får se vi får se! Nu ska jag i alla fall se ett avsnitt av MITM! Ha det så bra så länge.

I'm not the one

Nu har jag sett färdigt andra säsongen av Malcolm in the middle. Lätt bästa serien någonsin!! Håller på att ladda ner tredje nu, hehe. Imorgon 10.10 börjar min första lektion, galet. Fast kommer ju bara ha två lektioner i veckan, så det gör väl inte så mycket. Tänker i alla fall inte faila med matten nu! Jag ska kämpa även fast jag redan nu får huvudvärk av att bara tänka på det. Kämpakämpa! Efter lektionen ska jag träffa Emelie som jag inte träffat på fleraflera år! Det blir superkul.
Godnatt!

Inte så kul!

Har beställt två skolböcker nu. Gissa vad det gick på? 886 jävla kronor. Förstår ni?? Dör lite smått när jag tänker på hur mycket allt kommer gå på. Fy farao. Men vissa saker måste ju som sagt göras.....
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Städat lite, spelat lite, letat lite lägenheter osv osv. Är så jävla taggad på nästa helg. Den kommer bli SJUKT ROLIG!
Nu ska jag tagga livet lite extra! PUSS

Har nästan nyss kommit hem från stan, och ...

Har nästan nyss kommit hem från stan, och nu ligger jag i sängen. Fryser fan IHJÄL!!! Sjukligt kallt i mitt rum. Skulle verkligen behöva mitt element/kamin nu. Hade i alla fall en supertrevlig kväll som började med middag på allstar och sedan bar det iväg till båten. Roligt var det! Älskar att vara med mina tjejer:) nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag får ett sms. Godnatt!!


Tips

Här kommer lite låtar som jag inte kan sluta lyssna på just nu (bara att klicka på låtarna för att lyssna)! Slänger även in några spellistor!
3OH!3 – I'm Not The One
3OH!3 – STILLAROUND
Asaf Avidan & the Mojos – One Day / Reckoning Song (Wankelmut Remix) - Radio Edit
Linnea Henriksson – Sista gången
Neon Trees – Everybody Talks
-----------
blandat skit - Min trogna lista som alltid har en blandning av det bästa! (haha, lät som värsta radiokanalen)

Chill - När man kanske vill rensa tankarna, eller njuta av livet?

Kämparå för fan - Ultimata träningsmusiken! Får dig att springa dom där extra km!

We found love

Var hos denna pingla igår och hade myskväll!

I won't give up

Är helt uppe i varv nu alltså... Har nyss ätit middag (kan lova att jag var hungrigare än allt som finns, åt frukost/lunch vid 13.00) och är röksugen nå så fruktansvärt. För er som inte vet så håller jag på att sluta, och har inte rökt på en vecka. Så ska Faaaan inte göra det heller... Men det är nära på kan jag lova. Speciellt när jag jobbar på kväll på bangolfen, själv. Aaah. Ska sluta prata om det nu.
Kan man ha personabstinens ? Alltså, att man vill ha någon hos sig så mycket att man inte vet vad man ska ta sig till? I så fall har jag det också. Jag vill inte ligga ensam i min säng längre.
Jason Mraz – I Won't Give Up
Sjukt fin låt.

Så jävla nöjd

När jag först fick veta vad ni höll på med för skitsnack så blev jag riktigt jävla förbannad. Sen ledsen, hur orkar man ens? Har man inget viktigare för sig än att försöka gräva fram skitig info om någon annan? Men nej, nu är jag nöjd. Och skrattar åt er. Jag är så otroligt nöjd över att jag väljer att inte umgås med såna människor längre. Så otroligt patetiskt. Men samtidigt så märker man hur man själv mognat, och hur vissa andra stannat kvar. Stackars er. Som livnär er på andras olycka. Och om ni bara visste hur mycket skit ni snackar OM varandra, då hade det blivit ett jävla liv. Men som sagt, vissa verkar aldrig förändras.
Det är de vänner som man kan ringa till klockan tre på natten som räknas.

Letaletaleta

Laura Jansen – Single Girls
Har hittat en fin lägenhet! Men i Holmsund... Orkar seriöst inte leta mer..... Så då får det bli Holmsund! Klappat å klart.

Tröttare än allt annat.

Förstår inte varför jag är uppe egentligen. Är sjukt jävla trött och vet inte vad jag ska ta mig till. Kan inte sluta tänka och oroa mig. Men jag försöker hålla hoppet uppe och tänka positivt. Det är ju trots allt det handlar om, just nu. Positiv, positiv, positiv. Det är det enda som snurrar i min skalle och jag ska fan vara så jävla positiv så ni vet inte ens vad som har hänt med mig. Haha... Vi får väl se. Nu ska jag försöka somna och drömma fina drömmar som förhoppningsvis blir sanna.
Massa kärlek till er som vill ha den, ta åt er!
Gammbild från Norrbyskär

Lost without you.

All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

I wish you couldn't figure me out
But you always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something
Yeah I wish that we could see if we could be something

10

Så sköönt! Fick veta nyss att CSN beviljat studiemedel till hösten, underbart. Känns stört att jag snart börjar plugga... Speciellt att jag måste KÖPA böckerna vi ska ha. Dyrjävla böcker....
Nu ska jag typ äta frukost och sedan dra till stan.
JAG ÅNGRAR MIG!!! Tittade just ut och såg att vädret inte var sådär jätteroligt...... Bläsch. Blir mjukisbrallor och gammgotröjan idag känner jag!
HA en fortsatt trevlig (regnig) dag! Ciao

Nej

Ikväll blir det tränatränaträna och få ut alla tankar.
Just nu sitter jag och tittar på Malcolm in the middle, lätt skönaste serien!

Don't think about you

Hej på er som inte har något annat att göra än att läsa min otroligt intressanta blogg: P
Jag är i alla fall tröttare än satan själv och har varit det i typ en vecka. Blööööh!! Ska in till stan senare för att göra lite ärenden och sedan bär det av till Hedlunda. Hungrig är jag också. Och jag måste duscha. Ser ni vilka problem jag har?! Helt sjuuuukt.................

Stop this pain tonight

Har precis käkat, gött vare. Nu ligger jag i sängen och pillar på ett sår jag fått på kinden. Roliga liv!! Försöker även söka lite lägenheter, men det går inte sådär superbra. Får ta tag i det ordentligt imorgon.
Ha en bra söndagkväll!!


If you're a bird, I'm a bird.


Trying to tell you no, but my body keeps on telling you yes

You and I go hard, at each other like we going to war
You and I go rough, we keep throwing things and slammin' the door
You and I get so, damn dysfunctional we stopped keeping score
You and I get sick, yah I know that we can't do this no more

But baby there you again, there you again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head let it all go

If you ever come back


Jag är fast i natt.

Känner mig helt trög i huvudet och vill helst lägga mig ner för att gråta. Jag är så jävla dum dum dum som inte förstod. Förstod att jag gjorde så fel. Kände så fel. Varför ska det behöva gå så långt som det har gjort nu? Jag blir galen av att sitta här själv och försöka komma på något som kan få dig att ändra åsikt. Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Aaargh. Sitter alltså här ensam. En lördagkväll. Och den tillbringar jag genom att sitta och tänka på dig. På oss. På allt.
Där går vi hand i hand igen, jag och ångesten.

Håll dig en bit ifrån, allt närmande blir som ett hån.

Hur kan någonting göra så fruktansvärt ont? Det känns som om någon tagit mitt hjärta och kastat ner det på marken för att hoppa på det. Slitit i det, rivit, slagit. Det jag trodde var ett gemensamt beslut verkar inte längre vara det, ett riktigt jävla bakslag. En smäll på käften. Så känns det. Som att bli nerknuffad på marken, då man vet att man har förlorat.
Jag ger upp.

If I could change your mind

But if I could change your mind
How would you want me
Would you say you need me
'Cause I need you now
Igår var vi i Sebastians stuga, roligt var det! Dock så mår man väl inte sådär superbra idag.
Idag ska jag inte göra ett skit, bara tröstäta och fundera på hur fan jag tänker ibland. Fans jävla skit.
Helvettehelvettehelvette. Så känns allt just nu.
Hjärtat ba poff just nu

I'll be on my way

Saknar allt så jäkla mycket. Suck.

Find me

Godmorgon sunshines!
Har typ alldeles nyss vaknat, och orkar inte gå upp. Standard! Sen har jag fått världens jävla finnjävel nedanför läppen/hakan. Jag dör lite faktiskt, för ont så inihelvete gör det! : (.....
Idag ska jag först till Östra för att registrera mig (ska läsa på komvux), superkul. eh. Efter det funderar jag på att dra till Lerstenen och försöka fixa en lägenhet, det behövs verkligen nu!! Någon som vill bli min sambo? hehe

I am not a robot.

Drog till Subway, köpte käk och sedan till älven för att tänka lite. Bara fokusera på sig själv ett tag. Känns så skönt att det börjar bli bättre nu. Men som sagt, nu och ett tag framåt så ska jag bara tänka på mig själv och arbeta med mig själv. Det behövs nog.

Can’t get enough of you

Har typ nyss vaknat och hämtat posten. Fick 50 kr av HM, wohoooo! :P Ska nog ringa vårdcentralen snart i alla fall för att ta bort mina piercingar. Så ni vet det!
Senare åker jag till stan och ska jobba. Kanske svänger förbi expo också... hehe.

Headache

Kan inte sova. Hatar att sova ensam, finns nog inget värre. Kom och sov med mig?

I am who I am. No excuses.

Orkar inte att det är Måndag imorgon. Kan inte helgerna och nätterna få vara lite längre? I guess not...
Rebecca mår inte så bra efter gårdagen (förståeligt) så får ha myskväll själv. Tror det får bli någon härlig Tim Burtonfilm.
Show me what I'm looking for.

Mjau

Har städat rummet lite och tycker det börjar bli mer som jag vill ha det. SKÖNT! Ska alldeles strax börja laga mat. Har varit så sjukt sugen på nudlar, så kvällens middag blir nudlar med grönsaker och fetaost stekt med soya. MUMMAAA! Magen kurrar nanting, så ska nog börja nu.
Igår var vi på förfest/BBQ hos Angelica, väldigt trevligt må jag säga. Senare drog vi till Gropen festival (eller nåt), träffade mycket folk som man inte pratat med på väldigt länge. Roligt, som sagt!
Ikväll ska gullbecca komma och mysa med mig.
Puss.
Hur kan det bli så här?

Mitt rum i ditt hjärta

Ligger i sängen och slötittar lite på tvn. Är inte ett dugg trött. Eller, kanske. Men har ingen lust till att sova i alla fall. Mitt rum är fullt med grejer som jag inte har någon aning om var jag ska ha eller använda dom till, inte visste jag att jag hade samlat på mig så mycket på två år. Två långa år, galet. Det blir ju i alla fall lättare för varje dag som går, men kan absolut inte vara ensam utan att börja tänka. Orkar inte förklara vad det är för tankar, men antar att de flesta känner igen sig och förstår vad jag menar. Det är ju tur att jag har så fina vänner som hör av sig och visar att de finns tillgängliga när jag behöver det.
Suck suck suck.
Kanske är det bäst att sova ändå, dagarna går ju som snabbare då. Och det är ju bara en fördel just nu.
Känner att detta inlägg blev konstigt. Inte deppigt... Utan mer.. Tomt. Men så känner jag ju just nu. Vet som inte riktigt hur jag ska bete mig eller vilka känslor jag ska lita på. Helt tomt i huvudet, tomt i kroppen överlag. Herregud... Nu måste jag sluta.
Sluta nu.

.

Det är dags att gå
Jag kan klara av det
Har bestämt och då,
vet jag vad jag gör.
Värt vartenda steg, på min långa väg.


Jag är kvar sen igår

Blä.

Varenda del av min kropp värker. Mina ben ...

Varenda del av min kropp värker. Mina ben orkar inte bära mig längre. En sista gång håller jag om dig, håller avstånd. Varför utsätter man sig för det här? Orkar ingenting just nu, så vill ni mig något så går det inte att få tag på mig. För allt är så fel nu.