I'm a believer

Dagens drygaste: Stå i högklackat från halv nio till 14.30

Dagens roligaste: Malins teori om att kossor har fyra magar. På utsidan.

Dagens klädsel: Världens fulaste långkjola och skjortan.

Dagens underbara: Vädret. Känner mig lagomt vårig och glad.

Dagens depp: Fick nyss ett mail från någon reklamgrej där det stod "gå ner i vikt Janna".

--------------------------------

Jag hatar att bli lämnad ensam pga. Andra. Känner mig alltid så himla ful, tråkig och dryg. För det måste ju vara någon anledning till att det händer. Eller hur? gah.
Och vad ska man göra när man ser hur ledsen och arg en person är, som man egentligen inte känner? För bryr mig gör jag ju. Jag kan väl hålla med om att jag är en sådan person som älskar att få folk att skratta och vara glada. Även om jag själv mår så jävla dåligt.

Ikväll blir det övernattning hos Rebecca. Puss!


Second life replay

Känns som om jag har kommit i en litenliten bloggsvacka. Känner mig helt oinspirerad och vet inte vad jag ska skriva. Kan i alla fall berätta om igår. För den som bryr sig.

Kvällen började hos Frida med en liten förfest. Senare drog vi äntligen ner till centrum för att tagga vidare. För en stund så fick jag leka langare åt Alf. Första bandet var Tiger Lou, de var grymma! Senare tittade vi lite på Erik hassle men gick för att se Soundtrack of our lifes. De var otroligt bra! Hade dock aldrig hört talas om dem förut.
The Hives. Fick vi stå och vänta på i hela 45 minuter. Men det var det så otroligt jävla värt! Har aldrig svettats, skrikigt, skrattat så mycket på en och samma gång. Fick dock gå längst bak på slutet eftersom jag blev alldeles svimfärdig.  Kvällen var underbar, och det var mycket pga. Människorna jag var med. TACK!


Hives

Svettigt, ingen röst, lycklig.

Walk idiot walk!

Åh, gud. Fattar inte att det är sant! THE HIVES LIKSOM. Åh. Great.


And life goes on...

Man brukar ha en erfarenhet av att när ingenting kan bli bättre och när man är som lyckligast, är det alltid någon jävla skit idiotsak som förstör allt. I mitt fall mamma. Alltid samma jävla sak. Vad är det hon inte förstår? Vad är det som får mig att få upp hoppet om och om och om igen? Vilken tanke är egentligen mest irriterande? Den som alltid är fundersam på om vi någonsin kommer ur denna problematiska situation, eller den som tänker; Om. Om jag kanske sköter mig ännu mer och kanske är ännu trevligare. Helvete. Vem är det som egentligen bestämmer vilka som ska ha såna problem hemma? Är det bestämt sen långt innan, eller är det bara en ren slump? Just nu skyller jag allt på mig själv. Jag har verkligen bättrat mig i skolan och hemma. Räcker inte det? Jag försöker så jävla mycket och vad får jag tillbaka? Inte ett jävla skit. Om inte sårande ord och handlingar räknas. Vad ska jag göra?! Säg. Vad som helst! Jag lovar att försöka. För jag är trött på all denna skit jag får ta av dig varje gång det händer.
Jag hatar dig. Men samtidigt så behöver jag dig så otroligt mycket...

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
 You fell so hard

What if my life crashed down
What if the sky grows to dark
Would you ever see the spark
What if the wind's too strong
What if I always do you something wrong

Världens bästa dag!

Internet funkar nu här hemma! OCH DET BLIR THE HIVES IMORGON!!!!LYCKA

We belong together!

Äntligen, internet igen! Dock bara på skolan. Men det blir andra bullar på måndag, hoppas jag!

Igår hade vi kursprov i svenska och jag gjorde klart det på ungefär två timmar... Känns ändå inte riktigt som om det gick så bra som jag ville.. Usch.
Nu har vi näringslära. Vi ska hitta på en egen veckomatsedel, riktigt riktigt drygt!

Just ja... I förrgår testade jag bikinin och shortsen. Men vet ni? Jag kunde inte ha dem. Fy fan alltså. All denna jävla längtan förgäves. Jävla skit.

Nu ska jag STUDERA.
Ciao

Long before rockNROLL

Oj! Internet... Det var längesen! Blir verkligen less på att inte kunna sitta vid datorn, men samtidigt får jag mycket annat gjort. Som läxor. Har kommit upp ur en lång svacka och äntligen tar jag tag i saker! Så som jag har längtat. Visst är jag duktig? Det tycker jag.

Idag har vi har servering. Har otroligt ont i fötterna, eftersom man måste gå i klackskor. Ouch!!

Nu ska jag få skjuts hem! Glöm inte att jag fortfarande inte har något internet hemma.
Peace out!

står just...

0-7c8e19b88bbee32570a4ce13e358843d.png

Kolla varifrån!

står just nu i restaurangen och väntar på att gästerna ska komma. Känner mig verkligen inte fin i kläderna. Bilden är på niklas! Ciao


nu ska...

525ec3e5a5bf7e1a7cec423954c072c0.png

Kolla varifrån!

nu ska jag lägga mig! Efter en riktigt hurtig dag med stina. Hoppas ni har haft en underbar dag! Puss och godnatt :)


skönt väder!...

0ca0a37f2142d33bb4f688b66269fd3e.png

Kolla varifrån!

skönt väder! Äter glass och har det gott:) puss


Ready to...

-23fba235260d14c7ccb9e711a5e685e.png

Kolla varifrån!

Ready to Meet stina! Hoppas ni får en underbar vårdag.


underbart väder...

41fd1c611f795df66b136d5e4de21cca.png

Kolla varifrån!

underbart väder idag! Har precis varit på Loppis med anderssons. Det var väldigt kul! Nu väntar jag på att vi ska åka. Ciao:)


jag hatar...

0-278ea357e364c9b0c2112aa714e17f8a.png

Kolla varifrån!

jag hatar regn. Är på väg hem efter en riktigt jobbig innebandymatch på skolan. Svettigt! Annars har dagen gått bra... Jag och stina har skrattat och haft riktigt askul. Medan vissa blev sura.... Nu vill jag duscha. Kyss:)


Funnyhunny

Woho! Från och med nu kan jag mobilblogga! Coolt va? Mer update!

mobilbloggar!

2130feb1a42875dc738c1d4b58ed883b.png

Kolla varifrån!

mobilbloggar!


Kisses

SNYGGA SKOR

Du förstår inte den känslan som våren har med sig

Sitter just nu på skolan och hungrar ihjäl, även fast jg fick en macka av Linn. Har hål i ungefär en timma till eftersom vi inte har någon näringslära. Kom hit och var social med moi?

Morgonen spenderades av att fira Jonatan (alexanders bror). Det var jätte trevligt och gott med tårta! Längtar också tills jag fyller år... Men först och främst längtar jag till sommaren! Märker ni att den är på väg nu?! Underbart.

Nu ska jag sitta och deppa lite mer.
Ciao.

Wheyhey

Förlåt för kass updatering! Men det är så att jag inte har något internet hemma pga. Flytten. Så ni får nog hålla ut ett tag till. Inte för att jag har någonting spännande att skriva eller berätta. Livet går upp och ner, som det brukar. Vi har asmycket i skolan, vill bara slå ner alla jävla lärare. Vi har börjat med servering på skolan, så jag har skitont i fingrarna pga. Alla tallrikar vi måste bära. Har beställt snyggskorna från HM nu.

Mer update later.

Ciao!

Sleepy

Dumma Alexander. Han ska tydligen sova nu, så jag har ingenting att göra. :(

I ran all night and day

Jag vet inte vad ni tycker om fiskodlingar. Men efter vi snackade om det i skolan, och fick se på uppdrag granskning så har jag typ helt blivit emot det. Det är inte alls lika miljövänligt som alla påstår. Visste ni att det krävs ca: 2.5 kg vildfisk för att få en enkilos lax? Det är sjukt. Och de fiskar som de gör pellets av (maten till de odlade fiskarna) är helt vanliga matfiskar! Så som sill, makrill och sardin. Jag fattar inte att de som är forskare inte ser att de förstör i näringskedjan? Och inte nog med att de nästan har fiskat upp all småfisk, så har de kommit på att det kanske är bättre att gå ännu längre ner i näringskedjan och börjar fiska krill och kräftdjur istället. Alltså rubba systemet yttligare!
Jag är ingen person som är speciellt insatt i miljöfrågor osv. Men sånt här gör mig verkligen förbannad! Att jag, en  16åring är smartare än de? Det stämmer verkligen inte överens.
Ska detta få fortsätta?

Usch.

Vad tycker vi om norska fiskodlingar? SKIT.
Alltså är det mer miljövänligt att äta viltfångad lax. Just so u know.

Just because everything's changing, Doesn't mean it's never been this way before

Åh, underbart med helg. Ellerhur? Frågan är bara vad jag ska göra denna helg. Vill verkligen inte sitta inna och ruttna.Har i alla fall besstämt mig för att lära mig fläta inbakade flätor. Jag skaa!!

Ska städa rummet. Ciaooo

Stort liv

Jag kommer komma i tid idag. I know it. Känns som om lyckan är på min sida idag!

Ciao!!


Under den tid som var värst

Min helande tröst

Ville bara påpeka att jag älskar Lars Winnerbäck.

Godnatt!

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt men det skälvde när du rörde vid mig

Har alldeles nyss kommit hem från Östra, där några av 3orna gjort en musikal om Peter Pan. Den var jättebra! Alla var verkligen begåvade. Om ni inte sett den så gör det! Garanterat skratt.

Nu ska jag försöka läsa ut min engelskabok och plugga lite i näringslära. Efter utvecklingssamtalet igår så kom jag på någonting jättebra. Det är bara för mig själv jag förstör om jag inte är närvarande på lektionerna, eller skiter i läxorna. Visst, det kan kännas förjävligt när man väl ska göra dem. Men tänk så skönt det är när man är klar. Vill verkligen försöka komma på fötterna igen när det gäller skolan. Har varit i en rejäl svacka nu på sista tiden och jag tycker att det behövs en förändring. Jag vet att jag har sagt detta så himla många gånger, men nu känns det som om jag verkligen verkligen menar det. Jag vill så jävla gärna!

Vi får höras mer imorgon tycker jag!
Ciao!!



Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet' och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

No more chances. Until tomorrow I'll walk these streets alone.

Alltså, jag har tänkt på en sak... Alla vill ju få komplimanger och så vidare, right? För det får en att må bra, man blir glad och får bättre självförtroende. Om man ger någon en komplimang, så kommer man troligtvis få tillbaka det på ett eller ett annat sätt. Det blir en "god cirkel". Så vad tjänar man på att snacka skit och ge elaka kommentarer? Känner man sig ännu bättre, eller gör man det för att få makt? Eller vad?
Jag själv ser ingenting positivt med att slänga ur sig onödiga kommentarer. För jag tjänar ju ingenting på det. Kanske andra gör det, men jag vet att jag är bättre än så, och kan få allt det där på ett annat sätt. OM jag vill.
 Förmodligen så tänker man kanske inte så mycket på det man säger, eller så är man dum nog att tro att det är okej. Antagligen är de ensamma.
 Jag kan verkligen inte förneka att jag aldrig har slängt ut någon kommentar, men oftast när det hänt så har jag nog känt mig "hotat" på något vis.
Fan vilket svårt samtalsämne. Vad tror ni?


You speak of things that i do Of which you don't have a clue

Fy fan vad jag är förbannad! Känns otroligt jävla bra att du håller det du lovar. Även om det var en skitgrej.

Och jag vet att jag inte är världens smalaste, så ni behöver inte kommentera det. Hela min jävla dag är förstörd. Tack för det. Tack så jävla mycket. Så himla onödigt..

I'm sorry it's been a mess. But I can't help it. This is real life.

Ledig idag igen, känns superbra! Tack Östra gymnasiet. Måste dock på utvecklingssamtal klockan 10.00 - 10.30. Men det gör inte så mycket. Kommer nog få jättemycket beröm. : p

Hade tänkt att beställa hem dessa godingar från H&M. Tack Moa, du är värd guld!
Har letat efter precis sånadär skor i ungefär hundra år. Känns det som! Men då är det
ju bara pengarna som saknas. Nog ska jag kunna skrapa ihop 198:-. Ska ju hämta ut
bikinin och shortsen idag, som går på 398:-! Huvva..


Idag hade jag tänkt att ta en tripp ner på stan. Någon som absolut inte har någonting att göra och vill följa med? Det skulle vara skojigt! Är hur sugen som helst på att ta en vaniljlatte och bara sitta och snacka om allt. Det var längesedan, alldeles för längesedan!

Nu ska jag försöka att inte shoppa upp hela H&M sortimentet.

Puss på er!!

You are my sister

Hej, jag är ledig idag och är uppe nu!

Peace!

Everything I need is right here by my side. And I know everything about you I don't wanna live without you.

Snart kommer katterna!


I looked at you like the stars that shined

Tjoho!
Har verkligen inte orkat skriva någonting eftersom jag kom hem så sent igår. Lovet har i alla fall tillbringats med Alexander och hans underbara familj! Vi var i deras stuga och hade det jättemysigt. Väldigt trevligt sällskap! Innan vi åkte hem stannade vi i skellefteå för att shoppa lite, men mest för att titta på hockey. Tur för mig och Moa att Skellefteå vann, annars hade det varit väldigt sura miner i bussen på väg hem. Köpte i alla fall ett par råsnygga solglajjor (TACK MOA) från glitter. Surade också ganska mycket pga. ett par skor som var lite för dyra. Let it go Janna...

Har precis kommit hem från sjukhuset där jag gjort pricktest. Tur för mig så var jag inte allergisk mot någonting! Vilket känns underbart. För snart kommer det hem två söta katter. Wiho.
Nu ska jag fortsätta packa ner mitt liv, eftersom vi ska flytta.

Puss!



Min bikini har kommit!

Home

Nu är jag hemma igen. Men bara för några timmar. Ska till Farfar i Jämtland som fyller 80! Så skriver när jag är hemma på heltid.

Ciao!