Mr cp

Slutade en timma tidigare idag. Och redan efter två dagar inser jag att jag hatar spetstrosor. Vilket jävla jobb! Tar ca: 5 minuter för att få fast en jävel på en galje.... HM! Plus att det är fullt med retards som inte fattar någonting. Wohoo...

Snart ska jag förmodligen in till stan för att träffa girlsen. roligtroligt....


Dm

Är det någon annan än jag som kan få extrema gråtdagar?  Nu har jag kommit in i en sådan fas. Jag vill ingenting, och gråter till allt. Är jag ensam?

Blä

Jag saknar Alexander jättemycket. Och han åkte vid femtiden. Hur ska jag klara mig i en hel vecka, om inte mer? Buhu... Och inte taggar jag att jobba i tre veckor heller. Jag vill ha sommarlov och mysa med mina käresta! Inte plocka upp efter retards som inte fattar var man hänger tillbaka kläder (vet att jag nyss var astaggad på att jobba, men så är icket läget längre). Jag vill åka till Lillholm och vara med Anderssons och bara leva livet. Orkar inte vara här med alla idioter. Seriöst, inte för att vara negativ med flit eller något, men hela jävla stan är retards. Hatar alla. Jag ska bli eremit. Tycker jag låter som en bra idé. Då kan man inte bli sårad heller. Vill också påminna om att jag önskar att jag aldrig åkte iväg till stugan. Det förstörde allt.

Fortsätt ställa frågor btw.



Give me the truth, even if it hurts me.

Som sagt... Helgen blev väldigt speciell. Dock inte på ett bra sätt. Jag har verkligen tappat förtroendet för vissa, och då får dom verkligen skylla sig själva. Jag trodde att de hade mer i huvudet, men tydligen inte. Ilskan och gråten går inte att beskriva. Jag vet att vi har pratat om det flera gånger, men jag kan ändå inte få ur bilden på er i huvudet. Jag gråter lika mycket varje gång jag tar upp det. Hur fan kunde ni? Hur kunde du?! Du sa att du aldrig skulle kunna göra någonting sådant. Okej, nu kanske det låter lite mer än vad det var, men jag kunde inte reagerat på något annat vis. Jag vill inte titta på er tillsammans igen, jag kan inte titta på DIG. Och du är en av mina närmaste. Vad är fel?
Fuck you, jag vill inte ha någonting med dig att göra.
Dra åt helvete.
Och du, du lovade att tänka efter innan du gjorde någonting korkat igen. Och det gick två timmar innan du bröt det. Tack. Det som kändes så jääävla bra efter vårat prat! Och nu åker du iväg efter allt som hänt. Hur i helvete ska detta gå?


Honey

Om ett tag ska jag börja bege mig mot staden, för att börja min första dag på sommarjobbet. LÄSKIGT! Alexander ligger fortfarande och sover, vilket inte var så oväntat. Ska snart väcka honom eftersom vi inte kommer ses på över en vecka. Det får vi se hur det går... Hm :p

Ha det!

kanske fanns ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så

R.I.P Michael! Hoppas du har det bra där uppe!


Jag sitter och taggar jävel på att jag ska få åka iväg till Södervik (?) Och festa jäkel. Kommer bli underbart. Är där hela helgen, så.. See YOU.

Fortsätt att frååga nurå. Come on. Ni har ju typ världens chans att fråga typ vad som helst.

Things you didn't know about me!

  • Jag älskar att rapa. Jag kan till och med låtsas rapa, hur högt som helst också! Dock så är det inte alla som tycker om mina rapkonster.
  • Jag är så jäkla idérik, men sen när jag väl börjar på någonting så slutar genast intresset för det.
  • Jag har typ, 20000 ärr på min kropp. En del från när jag var mindre, en del från min lillasysters naglar.
  • Jag älskar coca cola light.
  • Jag är fortfarande lika besatt av "gul bil" leken, och att inte gå på A-brunnar (K-brunnar äger). Tar dock inte omvägar längre för att kunna gå på flest K-brunnar. haha...

FUN!

:)

haha. Love this one..


You're feeling sad, you're feeling lonely, and no one seems to care

Upp, ner, upp,ner. Blir faaaanimig galen. Kan alla idioter dra åt helvete? Allt börjar bli så uttjatat nu, alltid samma jävla helvete. Kan jag inte bara få ett fett baseballträ och slå ner allt och alla? Fu.

Living in this place
It's always been this way
There's no one doing nothing
So there's nothing changed

BILDBOMB

























Hon har ett sätt

Är mätt som en fet gris pga. All kinamat. Men gött vare!
Sitter och väntar på stina som duschar... Sen blire minigolf förhoppningsvis!
Wiho. Kom på en sak. Vi kan ha frågestund? STÄLL ASMÅNGA FRÅGOR! Har aldrig haft det tror jag... Jaja. Det blir nice!

Puss på ER.


grattis älskling!

På måndag börjar jag jobba på underklädes avdelningen på H&M. Woho!

Pruttis

Har för ett tag sedan kommit hem från underbara lillholm där jag firade midsommar. Mycket trevligt! Har även fått veta att jag har fått ännu ett sommarjobb i sommar! Ett på H&M! Tror ni jag är lite nervös kanske? Huvva.
Nu ska jag duscha.

Imorgon fyller honey år.

It's my heart you're dealing with

Nu ska jag träffa jojjan! Kommer bli askul :)
Puss


?

Oj.

Våra problem, vi rymmer från dem, vi springer fort, det fortaste vi kan Våra problem, dem är snabbare än någonsin, kan inte längre fly bort från dem.

Medan alla andra förmodligen sitter hemma och spelar The sims 3 så sitter jag hemma och nöter på 2an. Men, det duger också vet ni!

Annars, vad händer då? Ja nii... Jag har typ inte gått ut från huset och träffat mina vänner på ca: tre dagar. Jag tror att jag börjar bli världens eremit... eller? Skulle verkligen inte förvåna mig. För jag har inget liiiiv.



Jag förstår inte hur du tänker. Vi har knappt mat på bordet. Är ditt beroende mer värt än att vi ska klara oss? Och skyll inte på att det är en sjukdom. Det är dina förbannade val! Klart jag kan välja att supa ner mig varje jävla kväll jag också, men gör jag det? Du har gjort mitt och de andras liv förjävliga, märker du inte det? Det är ditt fel att alla inte orkar längre, det är dit förbannade FEL.

Nu drar jag

till Alexander.

Puss!


Vem av oss är modig nog? Härjar ute varje kväll med grabbar som han kallar bröder.


Glada av att vara framme i Burgas!

Älskling!



Världens kallaste pool...

Våran favoritdrink i bullis. Sex on the beach!

Happy!

Gratis drinkar is the shit. Gin och Tonic!

Alla sex in the city fans borde känna igen en Cosmopolitan!

Party på våran favoritklubb, Franko's!



Badparken vi var i.

Alexanders föräldrar firade sin 20 bröllopsdag. Vi smet iväg och reserverade ett bord på en restaurang och sa att det skulle vara "something special". Och det fick dem!

Mer bilder kommer :)
CIAO

Always love.

Inte en chans att jag kommer somna inatt. No way. Har alldeles för mycket att tänka på.  Själv också dessutom. Skulle inte tacka nej till att ha någon här som man kunde berätta hur allt egentligen stod till för.
Jag hatar att vara ensam. Speciellt i en sådan här situation. Kanske beror det på att jag nästan alltid varit ensam under dessa år som detta pågått? Alltså. Helvetet.
Skaffa en jävla dagbok va? Men vet ni, det är ingen som bett er att läsa detta. Ellerhur?

Godnatt.

Postcards from far away



Jag skulle verkligen uppskatta ifall jag fick skrika åt någon och säga vad jag verkligen tycker utan att bli avbruten. Vilken människa klarar av att stänga alla känslor inom sig? Jag har fått nog nu, och vet inte hur jag ska klara av det här längre. Någon som vill sticka till nåt randomställe och bara vara?




You thought you might be a ghost You didn’t get to heaven but you made it close

Har precis kommit hem från Anderssons stuga. Är huur trött som helst och småsur. Även fast vi inte var i Umeå så förstörde en person en hel del... Blir helt galen. Kan I N T E sluta tänka på allt som hänt! Är less på mig själv, på alla idioter, på bloggen, människorna runt omkring mig, situationen vi ständigt hamnar i. SUCK!

hejdå.

If you’d feel like I feel And if you’d know what I know

Ja, gårdagen blev ju som den blev. Hade taggat till igårkväll i flera veckor. Det slutade tyvärr med en stor besvikelse och ännu ett jävla sms från en person jag verkligen inte tål. Hands off dude! Eller dude? Äckel passar bättre.
Morgonen blev inte bättre den heller. Började med ett bråk och världens gråt. Hur fan ska jag göra? Allt känns bara piss just nu och det verkar som att alla förstår fel, medan vissa inte förstår alls. Blir det bättre av att vädret suger och det inte finns någonting att göra? Skulle inte tro det.
En del säger att jag är way too svartsjuk, men denna gång är inte det fallet. Jag är kär, och vill ha min kärlek för mig själv. Klart som fan att jag blir ledsen när detta händer. Men du förstår inte det, du är bara glad för att någon tycker om dig så mycket.

Jag blir fan galen. Orkar inte med någonting längre. Inte nu. Vill dra iväg för ett tag. Kanske ska lämna mobilen hemma och bara vara sig själv för ett tag? Ett långt tag...
Jag är så ledsen, förbannad och trött. Varför ska allt hända mig? Och alltid är det när det känns som bäst. Livet är så fucking orättvist.

Hejdå.

Jag älskar dig.

Vad vill du? Men kom då?

Hm, oj. Vad jag är aktiv på min blogg... Men, känns inte som om jag egentligen har någonting vettigt att skriva. Kanske att det är skolavslutning imorgon och studenten (Har försökt inbilla mig att det är jag som äntligen ska få slippa skolan, men icket... Dock bara två år kvar hörrni! Förväntar mig en stor gratulation) för vissa. Ska smita iväg ett tag från avslutningen för att gratta Alexanders bror Jonatan. Blir så otroligt taggad på att sluta skolan och få ta det lugnt nästan hela sommaren. Wiho. Sommarlov, here I come. Typ.
Har även ca. 700 bilder från bulgarien som jag hade tänkt kolla igenom och lägga ut på bloggen.. Kanske inte allihopa dock : p
Nu orkar jag inte skriva mer. Fråga någonting vettja. För jag har verkligen DÖtrist.

Pösss...

Yeah, LOKA



bajsa

hello everybody! Känner att bloggen sakta men säkert håller på att dö ut. Förhoppningsvis inte men... Hade i alla fall tänkt visa lite bilder från bullis! Here they come...









Bremer---->



More to come... Maybe.
Bye.

SKYLL DIG SJÄLV :)

Kalsongbajs

Im alive, yes I am. Bulgarien var fetnice. Brun är jag dock inte. Nu ska jag cykla till lillbecca. Imorgon blir det tivoli.
Puss!