Någon som vill köpa?

Nu är det ju såhär mina vänner, att jag har köpt en BH som jag inte kan ha, eller lämna tillbaka. Märket är Freebra och man klistrar bara fast den på boobsen, den är hudfärgad och bara använd en gång (knappt, testade den en gång). Så nu tänker jag sälja den för typ 200 spänn, ord. pris 300 :-. Någon som känner sig sugen? Känns sjukt ovärt att lägga ner så mycket pengar på en BH jag inte ens kan ha.
Kanske ska berätta vilken storlek det är.. hehe. Alltså, det är en D-kupa, fast typ egentligen inte (eftersom jag inte kunde ha den), så den passar både B-kupa och C-kupa skulle jag tro.

 


haha

När jag läste Stinas senaste inlägg om Engelskan så svarade jag med en kommentar om att jag också tabbat (shit, längesen man sa det ordet) mig. Då började jag tänka på det här hotellprogrammet (ni vet, dom som är utvecklingsstörda) och fick för mig att jag och Stina såg ut så här när vi gjorde våra misstag.


Jag behöver inte nån som dig

Jag saknar inte känslan av din hud mot min
Och jag saknar inte när vi dansar kind mot kind
Jag saknar inte när du följde med mig hem
Och jag saknar inte när du var min bästa vän

Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig
Kan du inte se att jag klarar mig själv, att jag klarar mig själv, jag behöver inte nån som dig



Snoblind – Kan själv

---------------

Jag vet att jag kan vara så jävla svartsjuk att det inte ens borde finnas, men att vara svartsjuk på något som varit? Blir tokig på mig själv. Drömmen jag hade inatt säger ju allt egentligen. Jag är så jävla arg, men mest på mig själv. Vill bara kunna radera vissa människor omkring mig, förstår ni vad jag menar? Aja, vad ska man göra?
Tycker låten ovanför stämmer hyfsat bra just nu.
JAG KLARAR MIG SJÄLV

MORR

Aaaaarghhh, är så himla arg just nu. Anledningen? hm... Drömde om en viss/a person/er som jag inte tycker om tillsammans. Blir bara förbannad. Att en dröm kan göra så mycket? Det är sjukt.

en konstig känsla

Var ju som sagt på praktiken igårkväll... Och ja, typiskt mig att typ få servera ett bord då jag måste snacka engelska. Skulle fråga alla om dom ville ha bubbelvatten eller vanligt vatten, så jag ba: Do you want sparkling water or still water? Då sa dom först ba: aaah, sparkling. Då tänkte jag ba, yees, det här gick bra. Sen börjar dom fråga massa grejer (som jag inte fattade ett skit av för min hjärna hängde inte med) och helt plötsligt börjar en av killarna vid bordet snacka spanska med mig. Ni kan ju tänka er hur jag blev då... Stod bara och log och ibland fick jag fram ett, öööööh. Bra man är:):):)):

Nu ligger jag i sängen och har satans ont i magen och mår illa.. orkar inte.

balitetipsss

På sommarsköna låtar!! åh, vill utomlands nuuu..

Nordkapp – Hey You (Oh Lo Le Le Loh) - Extended

Pez – The Festival Song

Don Omar – Danza Kuduro

I can't change that if that's how you feel

I Fredags efter praktiken käkade jag på Balder med bästaste Stina! Kändes skönt att bara få prata om allt! På Lördagen var vi hemma hos Malin och grillade innan vi skulle till stan för att se Linnea spela. Det var kallt och jävligt ett tag, men det var skooj. Den natten sov vi i Mattias stuga (som jag älskar!!!) och fick vakna till ett superfint väder. Efter frukosten gick vi ut och spelade lite fotboll, låg på gräsmattan och pussades (och halvfightades efter som han är en fuskis). Längtar så hiimla mycket efter sommaren så det finns inte. Längtar också till utlandet. Iiiihhhh.

Juste, börjar praktiken 16.00 idag för att jag ska få se hur det går till där på kvällen, det blir spännande! Även om jag typ kommer få sluta ca 00.00 och börja 09.00 på tisdag = 0 timmars sömn :) Men det blir nog fint ändå.

ih

 

Hahaha , sööötaste :)


ESC

Alltså, jag såg inte någonting av Esc i år och tänkte nu att jag skulle kolla på några av bidragen... WTF?! Säger jag. Ingen låt var bra, och ingen kunde ju typ sjunga. Eric Saade lät som om han just hamnat i målbrottet. hahahaaaaa.... Fail.

roligt

Kul att jag har leeeetat och letat efter en bikini som skulle kunna passa mig, men sen när jag hittar en hyfsat bra..... så finns den inte i min storlek (L)(L)(L)(L) älskar livet just nu

Känner mig freeshhh

Har typ inte duschat på fjorton år, har inte borstat håret sen jag duschade (vilket ger ett resultat... som inte är så fint), har legat i sängen 24/7 förutom när jag ska äta. HEeeej vad fin jag känner Meejjjj

Home

Varfööör, kan någon förklara varför jag får en sådan superlängtan efter min älskling varje gång han åker till jobbet?? (juste, han har fått anställning nu, ägit) Jag ba längtar tills han kommer hem till mig igen. Nåhh.
Nu ska jag se Glee, som jag förövrigt inte har sett på tusen år, men whattaaahell.
Btw, köp klänningen åt mig.
PUSS

Efterlyses!!!

Någon som har denna fina klänning i strl 38 eller 40 som vill sälja?!
Blir seriöst besatt.


taaa.....

Daaaaaa!!!

Fyfarao vad äckliga ben?!!!

Hittade lite fler roliga bilder.

Nyåår

Dagen efter nyår


And he couldn't tell you why

Är hemma från praktiken idag, känns som om min kropp typ bryter ner sig själv till bajs... haha. Nämen, är faktiskt sjukis. Har legat i sängen och tittat på youtubeklipp på Balen och Studenten från typ förra året. Jag blir seriöst asnervös och vill inte längre. Eller, jag vill ju ibland, men just nu känns det som att... Njääääeeeee. Usch vad jobbigt allt blev.

headache

Haha, har suttit och kollat igenom gamla blogginlägg från typ 2009. Satan i gatan vad mycket och ofta jag skrev! Och hade typ minst fyra kommentarer (DEN NI!!) på varje inlägg ;) Var ju rena rama Blondinbellsan på den tiden. Just nu sitter jag i vithuset och mår sådäär medan Mattias snickrar ihop grejer för våran tillökning.. :) Kan tyvärr inte säga vad det är just nu, meeen jaa.. ni lär ju märka! ; ) Funderar på om jag ska lägga mig i sängen och läsa Kalle anka, som för övrigt ÄGER.
Okej, nu är det såhär. Ingenting kan bli ogjort när det hänt. Men ibland klarar jag inte av det och tänker alldeles för mycket på det som hänt och får sådan fruktansvärd ångest. Försöker att tänka på annat, men det går bara inte.

I love u, I love u, I love u.


wiho

Nu har jag fått iväg sista restuppgiften på Engelskan och fått godkänt på den, vilket betyder att jag får ett betyg! ägit

wiho

Nu har jag fått iväg sista restuppgiften på Engelskan och fått godkänt på den, vilket betyder att jag får ett betyg! ägit

Ingenting jag säger spelar längre någon roll

känns som om allt är över nu.
Vill nog bara ligga i sängen resten av mitt liv... Jag klarar inte av det här.

mat...

Kan jag inte äta för jag har något fel i magen (L) Blir så himla galen!! Tredje dagen jag är hemma från praktiken, men imorgon blir det ändring på det. Btw, ni som inte orkar läsa om massa gnäll, stäng ner sidan, NU. Så jag kan inte äta, har ont i nacken, ont i ryggen, förkyld, mår illa och massa annat helvete. Vill bara att sommaren ska komma och att jag får tillbringa hela den med min älskade älskling. Är det inte lite konstigt egentligen... Så fort Mattias åker iväg blir jag värsta känslomesen och blir extra megakär i honom... ih. Love u!

så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns, slipper kännas vid svidande förr i tider


Letar efter nåt att säga som kan ändra allt

Har precis vaknat, och är så jävla förbannad!!! Drömde en jävla idiotdröm om en idiot, fyfarao. Är även en snorig som en bajskorv. Nu ska jag se dh. Längtar efter min älskling också. Även om han bara åkte vid 8. mmh..

trög

Sitter hemma (ligger) och ser DH istället för att vara på praktiken. Fast det beror på min jävla nackspärr + förkylning. Roooligt.