Hemma igen.

Jahapp. Nu ÄR det vinter. Om ni inte tror mig så kan ni titta ut. Snow everywhere. Och det enda som åker omkring i min skalle är; Undra vad Alva kommer säga när hon kommer hem? Jag vet att hon inte kommer bli glad. Men det är helt enkelt sånt man får dras med.

På väg hem från busstationen träffade jag på några "monster" osv. De skulle förmodligen någonstans och fira halloween.

puss

home!

Nu blir det att åka iväg igen. Till Alexanders stuga, med alla bra!
Puss

spiderwick

Tjenatjena gamle!

Är i Gävle nu, som sagt, och chillar. Har köpt två par skor (som jag egentligen inte behöver, men vafan). Åker hem på tisdag dag. Så kommer förmodligen hem kring åtta tiden. Riktigt skönt.

Har just sett Spiderwick. Och jag lovar, den är riktigt bra! Fast... Bara om man gillar min typ av filmgenre. Tycker i alla fall att ni ska ta en titt :). Känns som om det är troll osv överallt nu. Uscha!

Nu ska jag fortsätta med att mysa med Wiskey (Hund, inte drickat).

Puss! Ha en så jättetrevlig evening everybody!

Bowlingmaster

Nu ska jag och sistra mi ut och bowla ! Yeho. Nu får jag chansen att visa min riktiga talang.

Bob Marley

Haft möten hela dagen idag, så det blev tyvärr ingen skola (som om det var nåt dåligt egentligen?). Har i alla fall börjat på en PowerPoint presentation som ska in om två veckor. Haha, den blir typ klar på fem minuter. Så det känns... värt. Och igår fick jag för mig att skriva en novell. Helt frivilligt alltså (dvs inget skolarbete). Ganska roligt enligt mig.



Jag hade en ganska tråkig kväll igår. Som ni kanske märker^.


Puss på er.

Gävleborg

Har tyvärr inga bilder från vattengympan (som jag vet att en viss person ville ha!). Men, ni kan ju alltid tänka er hur det såg ut. Mest pensionärer och några "ungdomar". Vet inte riktigt vad vi tre var i för kategori men... Små ungdomar kanske!

Kvällen ska jag tillbringa med hjärtat! Sista dagen vi kan träffas, innan onsdag. Puss på dig.

Vattengymnastik

Någon som är på someday? Har hittat min nya hobby! Dock är den kanske lite... pensionärsaktig. Lär iallafall få träningsvärk imorgon!

Tack för en great evening girls!

A hero can save us?

Vilken meningslös kväll.
Nu blir det sängen.
Imorgon blir en superb. Dag.

Puss på er

I need to get myself away from this place

Jag måste verkligen köpa en kalender. Eller en almanacka. En liten, you know. Har så sjukt mycket inbokat just nu (säger man ens inbokat? Hjälp! Vad händer med mig?!). Om det är så här det känns att vara vuxen så SUGER det. Eller, okej. Kanske inte. Men just nu känns det så. Längtar till höstlovet. Verkligen. Gävle, here I come.

Mitt internet är helt stört. Jag blir helt seriöst galen snart.
Näe, nu ska jag spela gitarr. Min älskade, älskade gitarr.


Skabbräv

Ja, vi hade i alla fall inte tråkigt igår. Det är nåt som är säkert! Annars är det bara att fråga de andra.
Har inte världens finaste kläder idag må ni tro. Idag är det mjukiskläder som gäller, och uppsatt hår. Ni vet vad jag menar, right?

Ikväll ska jag bara slappa, och kanske se på någon bra film (tips?).
På tisdag ska i alla fall jag, Alva och Rebecca ha en heldag tillsammans. Eller, helkväll? Först blir det djupvattenträning och sedan efteråt blir det middag! Åh, ni betyder mest! :)

Nu ska jag überslappa och kanske göra en ny header.

Puss!

Datanörd

Jag har kommit fram till att jag sitter alldeles för mycket vid datorn. Faktiskt. Har nu fixat både Rebeccas och Alvas bloggar efter deras önskemål. Rätt fina om jag får säga det själv.

Ikväll händer det roliga saker. Som bara jag, Alva och Becca vet om. Hihihi

Så fucking jävla...

Ta mig härifrån. Man sparkar fan inte på någon som ligger ner. Men jag gör det. Vad fan?! Vad lever jag i för jävla värld?!

Vägglöss.

Jag kommer inte kunna sova inatt. Kan det bero på att vi just har sett världens äckligaste film på skolan? Ja, kanske. Det var på livsmedelshygienen, och vi såg på en film som handlar om skadedjur. Bl.a. Vägglöss. Usch. Känns som om jag har dem överallt på kroppen. Fy!

Ikväll ska jag göra chokladtårta till efterrätt! Vad säger ni om det? Hoppas bara att den blir lika lyckad som den på skolan. Får helt enkelt se vad framtiden vill!

Annars suger det rätt hårt. Har mina vänner, som jag vet stöttar mig till 110%. Men räcker det? Känns som om ingen egentligen kan tänka sig in i min situation. Och hur konstigt är det? Inte konstigt alls. Men jag är verkligen inte ensam om det jag går igenom. Det finns de som har det värre. Så sjukt tragiskt. Vad fan blir det av oss egentligen?

3 fucking jävla månader.

Vet inte ens var jag hamnar. Vad i helvete kommer det bli av oss? Vem vill ens ha såna som oss? Blir så förbannat less på allting. Så fort jag steg innanför dörren. Vad händer?

så otroligt DRYG

Götis och Lars sitter bredvid mig och sjunger. Medan de lyssnar på musik. Blir helt jävla galen. SAVE ME!

Less?!

Är så fucking less på alla kuratorer, skolsköterskor osv. Låt mig vara ifred. Ni tror verkligen att ni vet mer om mig, än mig själv? Jävla idioter! Och allt blir inte bättre av att ens syster ringer och skäller ut en. Tack

Svenska

Har grekisk mytologi nu. Kanske det ända ämnet som jag verkligen älskar. Puss

väntaväntaväntar

På att Rebecca ska bli klar med hennes läxor. Jag vill gå ut.



Mormors föredetta kofta (världens skönaste, men kanske inte så fin.).

So fucking proud.

Som jag skrev innan, Mvg. Mvg i datorkunskap. Är inte det ganska nördigt? Förmodligen. Men det skiter jag i. För det är ju för tusan mitt allra första MVG! Åh, så stolt jag är.

Igår fick jag min första riktiga massage också. Så jäkla skönt! Definitivt något som jag kommer tigga till mig av mamma igen. Definitivt.

Vad tycker ni om bilderna föresten? Jag är faktiskt ganska stolt över mig och mitt köksgäng. Är inte ni? Ni skulle bara veta hr gott det var. Yummy.

Idag efter skolan ska jag träffa min älskling (och nej, det är inte du becca, eller alva ;) ). Har saknat honom jättemycket. Puss.

Nu ska jag fortsätta geeka mig. Mvg *sjunga*

Jag äger

Fick MVG i dataprovet. Yeey.

Bilder från dagens kökslektion. Varning för dregel!




Förrätter, varmrätter och efterrätter. Också lite städning. Hoppas det roar er.



   











BONG I LUCKAN!

västerbottenspaj

Slutade halv två idag. Hur skönt som helst. Fick dock redan på att vi har matteprov nästa vecka. Yippi? Nåt som jag taggar är i alla fall kök imorgon. Vet inte riktigt hela menyn, men vet att det blir grekisksallad och västerbottenpaj till förrätt. Tar nog med mig kameran imorgon, så får ni se den goda menyn. Vad tycker ni?



Hade på mig denna klänningen i helgen, som jag fått av Alva. Den är überfin!

Sleep tight

Nu ska jag sova. Ha en bra natt alla!

Leave out all the rest

Aj, så det värker i mina fingertoppar. Tror att gitarrspelandet har satt sina spår! Men det struntar jag i, för jag älskar att spela gitarr och sjunga samtidigt. Har precis lärt mig Kom änglar med Lars Winnerbäck. Lycko mig!

Vaknade 14.00 idag. Vad tusan? Sa till Rebecca att jag skulle sova länge igår, men så länge, menade jag kanske inte. Men jag kan inte förneka att det var jäkligt skönt! Uscha, nu vill jag genast sova igen.

Igår såg vi på Sverige - Portugal i Saras lokal. Första tanken när jag kom dit; Svett.... Fyfan. Fast vad kan man förvänta sig när det sitter ca 20 pers i en yttepytteliten lokal. Jag och Alva kom i alla fall fram till att Zlatan borde klippa sig. Kanske göra en extreme makeover också. Vad tycker ni?

Imorgonbitti ska jag upp tidigt. Tidigare än tidigt. Ska nämligen ut och springa. Oj, vad jag längtar! Hur långt och hur länge får vi se. Måste ju faktiskt hinna till skolan. Ovanligtvis taggar jag skolan. Har my new life börjat redan? hm, vi får väl se.

Hatar skrikiga fjortisungar.

Just nu sitter jag inne på mitt rum, sängen, och håller på att bli galen på min syster och hennes kompisar. Jag och hon delar rum, så därför brukar hon hänga på min sida av rummet (som är avdelat med en vägg). Och inatt när jag och Alexander kom hem (jättetrötta), så upptäcker jag att jag har gäster på rummet. När jag tänder lampan så ser jag att det liggar fyra (!) stycken i min pyttelilla säng. Blev tvungen att väcka dem (som jag djupt ångrar att jag gjorde), och de gick in till min systers rum istället. Där somnade de inte förren någon timma senare. Jag trodde att jag skulle börja gråta. Som helvete hur mycket de pratar och skriker. Och det gör de fortfarande. Fattar inte hur Alexander kan sova.

Gårkvällen tillbringades hos Tommy, tills vi blev tvugna att gå hem. En jättemysig liten etta bodde han i. Jag bestämde mig nästan genast att jag ville flytta in i en likadan. Sen på hemvägen (vi gick nästan en halv mil, eller mer) så träffade vi Alva och Elin. De hade varit på klassmys. Rebecca skaffade sig en katt också. Dock en av porslin.

Ikväll ska jag och Alexander lyssna på hockeymatch. Modo - Skellefteå AIK. Och vi vet ju alla att Modo kommer piska. Chokladmousse blir det också. För jag har receptet i hjärnan.

200 gram mörk choklad
4 äggulor
5 deciliter grädde

Smält chokladen tills den blir rinnig. Låt svalna lite.
 Blanda sedan ner en äggula i taget, medan chokladen svalnar.
Vispa grädden tills den är ganska fluffig, blanda sedan med chokladen.
Häll allt i en spritspåse och spritsa sedan i små skålar eller koppar.
Låt dem stå i kylen i ungefär 60 minuter.
Woula!

Nämen titta! Ni fick ett recept också. Trevligt.






Undra om..?

Är hos Rebecca nu. Riktigt skoj.

Jag älskar alexander.

You never thought of anyone else. I cry hopelessly.

Jaha. Har inte orkat skriva på ett tag. Kanske har det berott på att jag har varit för ledsen. Kan man vara det? Tydligen. Redan dagen efter att jag hade bestämt mig för att fixa till mitt liv, så rasar allt. Varför? Är så otroligt less på att alltid börja om och plocka upp allt igen. Det tar som sagt på de krafter man har. Men om man har så underbara vänner som jag har, så klarar man sig alltid en bit till.

Nu sitter jag och plonkar på min gitarr. Min skabbiga lilla skitgitarr. Vill så gärna fixa den andra, men har faktiskt inte tid just nu. Så jag antar att min skabbiga lilla skitgitarr får duga för tillfället. Den går ju i alla fall att spela på, än så länge.

Funderar på att ta ledigt från skolan ett tag och hälsa på någon av mina systrar. Behöver verkligen komma bort nu. Klarar inte av att alla tar upp problemen vi har. Speciellt inte när lärare inte visar hänsyn och ställer frågan rätt ut i klassrummet. Förstår de inte att jag skäms? Så innerligt. Det skär i bröstet på mig så fort de gör så. Om jag säger att det är en del problem hemma, så fortsätter man väl ändå inte med frågan "vad för problem?" mitt i klassrummet. Jag var så jävla nära på att bryta ihop. Vad är det en del människor har svårt att förstå? Vart fan är vi på väg?

Ursäkta mina deprimerande texter, men jag är ledsen, och jag orkar inte hålla allt inom mig. Skulle vara självmord. Och det är verkligen inte vad jag vill. Jag behöver skriva av mig. Svårare än så är det inte. That's it! Och skriv inga elaka kommentarer. Det är det sista jag behöver.

Imorgon slutar jag tidigt, eftersom vi inte har någon livsmedelshygien. Känns rätt skönt.
Nu ska jag duscha, tror jag. Eller sova. Vilket som.

Puss.

Alexander, Rebecca, Johanna och Alva är de bästa jag har. Vad vore jag utan er? Lämna mig aldrig! Erat stöd är det som hjälper mig mest. Jag älskar er.


En perfekt jävla avslutning!

Gråter och äter samtidigt.Hur fan ska det gå?
Orkar inte ta tag i mig själv längre. När når jag botten?

Allt går åt helvete

Jag orkar inte att du är så jävla fucked up. Funderar på att ta ledigt från skolan en vecka. Skulle vara rätt skönt att komma bort från allt.
Se, nu förstörde jag redan min plan! Så fucking jävla TYPISKT.

Orkar inte skriva.

kul

Nej, inte alls.

Hello life!

Känner redan hur mycket bättre jag mår. På något konstigt vis. Sanningen är väl den att jag äntligen har insett att jag inte kan hålla på och fjanta omkring. Nej, nu börjar ett nyttigare, hälsosammare och roligare liv! Man måste börja någongång, right? Och jag börjar nu.
 Åh, jag är så fucking proud över mig själv! Kan ni förstå?! Jag har just lovat mig själv ett bättre liv. Tacka mig, framtida jag!

Enkelt och gott.

Min middag idag består av; Välling och macka. Känns som ett väldigt okej avslut på dagen.

Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen.

Så jävla mätt.

Kom precis hem från skolan och är mätt som en gris. Vi hade heldag i köket som vanligt på Tisdagar. Kan lova att vi fick en lite annorlundare lunch idag, jämfört med andra skolor.
Menyn idag var;

Förrätt; Räkcocktail eller Purjolök och potatissoppa
Varmrätt; Entrecote med rödvinssås och potatisgratäng eller Fläskkarré med svampsås och stekt potatis
Efterrätt; Hallonpaj eller chokladmousse

Jag gjorde förrätten och efterrätten, eftersom vi har kallkök just nu.
Åh, jag blir så jäkla irriterad på människor som lägger sig i vad andra gör. Speciellt när dem beter sig som om de är lärarna och inte ens är i ens grupp. OKEJ, om jag frågade. Men jag anser att de inte har någon rätt att bedöma mitt arbete. Det är lärarnas uppgift.
USCH! Kan inte ens förklara min irritation.

Ikväll borde jag plugga lite svenska, eftersom det stora provet är på torsdag. Usch, det taggar vi inte. Helgen däremot, längtar jag till. Inte för att det kommer hända någonting speciellt, men ändå. Längtar efter att bara få umgås, och ta det lugnt med världens finaste och bästa vänner.

Jag måste bara fråga, hur tror ni att jag är? Jag har tydligen fått veta att det är en del föräldrar som ogillar mig. Varför förstår jag egentligen inte. Ja, okej. Jag brukar vara på fest ibland, men bara för att jag gör det, betyder inte det att jag super varje jävla helg. Tvärtom. Och går ni efter utseendet, så tycker jag att ni kan ta er någonstans. Jag tycker absolut inte att man ska döma någon efter hur de ser ut. Jag gör oftast inte det, om det inte är extremt. Är jag extrem? Jag blir bara så himla ledsen över att en del tror sådana saker om mig. Jag vill inte att ni ska göra det. Vad tjänar ni på det? Vad hjälper det mig? Äh. Vissa fattar bara inte.

Nu ska jag göra någonting. Kanske duscha.
Btw, vad händer egentligen på höstlovet? Jag vill bort.
Puss.

Jag och Alexander i 5 månader och en dag. Jag ÄLSKAR dig!

Rise and shine

Ska snart iväg på skolan. Vaknade nästan nyss också, så jag antar (eller tycker) att det är en sådan dag som när man bara tar på sig nåt randomplagg och går. Orkar inte bry mig idag, så.

Nu ska jag äta.

Byebye

Biljardkung (drottning).

Spelade biljard idag med Johanna och Petra. Och ja... Kan ju säga att de fick ett gott skratt för livet iallafall. Första (och sista) gången jag spelade, så inte undra på att bollarna (kulor?) flög omkring. Hade med mig kameran, så varsegod!






Jag är så otroligt stilig, speciellt när jag drar en pose med pinnen (vetefasen vad det heter?).
Kan bjuda på en egopic också.




PUSSS

So what?

Snart stan för att träffa Johanna. Mysmys!

Regn

Jag är hos Rebecca. Jag kan inte ta mig hem. För jag orkar inte åka buss. Uuuuuusch vilken tråkig söndag det är idag. Men jag är iallafall ledig imorgon. Sen i veckan har vi stort svenskaprov. Ni vet, sitta i en stor skrivsal osv. Scary.

nu ska jag hjälpa becca och städa, så det blir någon någorlunda ordning i hennes rum.
Puss

Kameraa



Lekte lite med min nya kamera (wiho!!). Tycker den blev rätt okej, eller. Jäkligt snygg! : D

Jirre



Nyjeansen. Fettokej.
Btw, hoppas ni diggar mitt påslakan.

Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Tillbaka från stan nu. Köpte ett par nya jeans från Gina. Rätt fina, men jag gillar inte att det är så mycket blekt på dem. Men, äh. Jag gillar fickorna på dem! Efteråt försökte vi hitta ett café som vi kunde fika på. Lättare sagt än gjort, verkligen. Så det blev tyvärr Donken. Dom har goda muffins iallafall.

Ikväll får jag se vad som händer, ingen fest hoppas jag. Vill bara ta det lugnt ikväll, som inte händer så ofta nuförtiden. Kanske film? Vi får helt enkelt se vad framtiden bjuder på!


Du vet. Bara för att det är helg, så betyder inte det att du kan "festa på" som du gör. Vad har tagit åt dig? Och det värsta är, att du försöker bete dig som vanligt. Tror du verkligen att vi är så dumma? Tror du att jag är det? Jag märker det minsta lilla nuförtiden. Fan, vi ska kunna klara det här tillsammans! Det har gått alldeles för lång tid nu. Funderar på om det är försent för en förändring. En sån som du, fattar aldrig att det skadar andra.
FAAAN!

Så bäst!

Nu är den här, min lilla älskade älskling!!!!

och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort som en fågel i bur.

Jag har bestämt mig för att försöka satsa ordentligt på skolan nu. Verkligen. Satt och tänkte på vad jag egentligen ville med min framtid. Kom fram till att jag helst inte vill läsa upp mina betyg senare. Vilket är ett ganska självklart kort för mig. Så, från och med Tisdag (är ledig på måndag) så ska jag plugga. Alltid läxor före fritid. Tråkigt men sant.

Ikväll blir det 9a kväll (?) tror jag. Ska se på någon film som de gjort i 8an, riktigtriktigt skoj! Och alla B:ARE är förbjudna. ( ;) ). hihi.
Nu ska jag fortsätta lyssna på  älskade Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl. Och tagga tills min kamera kommer. Åh. Älskade.

Puss

Alexander är finast

Don't you dare it blame love

Idag blir det en slapp dag i skolan. Förhoppningsvis. Om det blir film på livsmedelshygienen.Tagg.

Min kamera kommer idag! weey.
Nu ska jag klä på mig, och skälla lite på min syster. Eftersom hon kom hem 01.00 inatt, efter att ha varit på stan. Vilken jävla grisunge.

Mitt hjärta skulle krossas.

Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Bara för att jag inte får som jag vill (då menar jag inte materialiska saker) så betyder det alltid att det är någonting lurt på gång. Känns det som i alla fall. "vem kommer säga/göra någonting elakt mot mig nu?" Ett exempel som hela tiden skaver i min jävla fucking hjärna. VARFÖR, varför kan jag inte bara inse, att det inte alltid handlar om mig? Jag är ingenting annat än en FET JÄVLA EGOIST! ÅH! Är bara så jävla arg och ledsen nu. Vetetusan hur detta kommer sluta. Tror jag ska krypa ner under täcket och låtsas som om jag är en björn eller nåt. Så jag får lägga mig i ide tills allt känns bra igen. Orkar inte med den här skiten mer. FUCK U!



USCH FYFAN VAD JAG VILL SKRIKA! Just såhär känner jag mig just nu. Med en blandning av en ledsen liten gubbe innerst inne. Fan!

Lucky me!

Hej vänner!
Idag (när vi hade lunch), så åkte vi till mammas jobb och åt. Hon berättade att de hade fått in en massamassa kläder ifrån Tindra (klädaffären) eftersom de har gått i konkurs. Tror ni inte att jag kände mig som ett barn igen? Hundratals kläder runt omkring mig, alldeles nya och fina. Och jag fick ta vad jag ville. Helt gratis. Förstår ni min lycka? Jag tog kläder som var värda över 1000 kr, inte så mycket alltså. Men min syster tog för över 3000. Oj, vad roligt! Kanske lägger in några bilder på dem, när min kamera har kommit. Åh, vilken underbar dag.

Angående läkarbesöket så var det som jag trodde. Men har dock fått medicin nu, (jättestora tabletter. Usch. jag som inte kan svälja såna) så det känns bra. Läkaren jag hade var förmodligen tagen från en sagoberättelse. Jättegammal tant som hade uråldriga kläder, och pratade som om hon var från shakespares tid. - mhm, jaha... jaaa... Var det mesta jag sa. Försökte också hänga med lite i hennes språk, men njaa... valde att skippa det tillslut.

Ikväll ska jag förmodligen träffa Måns m.fl. Riktigt roligt, eftersom (känns i alla fall som det) jag inte har träffat mina goa vänner på länge. Och jag hoppas att vi INTE gör kladdkaka. Även om jag egentligen är riktigtriktigt sugen på det. Nej, jag ska skära ner på sötsakerna (som min tandläkare sa).

Snygg trend. Klacklösa klackskor. Herregud.
Är det bara jag, eller liknar hon faunen i Narnia?


Hyfsat morgonpigg

Godmorgon allihopa.
Åh, om ni bara visste hur mysigt det är just nu. I mitt rum. Denna årstid. Jag vet nästan inte vad jag ska säga! Ljusen på den svarta tvbänken lyser så fint! Man får ju nästan känslan av att lyssna på någon fin musik (vad det nu är?) och ta täcket runt omkring sig. Åhå! Vad mys. Synd att jag inte hade kameran hemma än. Fybubblan vad ni hade varit avis!

Men, det är nog bara morgonen på denna dag som kommer bli mysig. Har datorkunskapsprov, ska till sjukan och har världens längsta dag på skolan. Usch, fy.
Näe, nu ska jag ta på mig kläder.

Pussar!

fyfan.

Ljummet vatten + Vitvinsvinäger = usch.
Usch = surt.
Surt = Bakterier döda.

11.00

Sjukan,sjukan, sjukan.


Jag älskar Arctic monkeys.

Älskade vän.

It looks as though you're letting go.
 And if it's real Well I don't want to know.

Jag kommer alltid stå vid din sida. Vad som än händer. Du och jag är världens bästa systrar!
Tveka ALDRIG med att fråga mig om råd.
Jag älskar dig!

Mätt

Nu efter mötet med familjesaken, så är jag mätt som en ko. Satan så mycket fika det var.

Idag när jag var med Alexander (<3) så började vi snacka om julen. Och jag lovar, jag har ALDRIG längtat så mycket efter den som nu. Åh, tänk er. Massa snö, snöbollskrig, pepparkaksbakning. Massa ljus överallt när det är mörkt ute. Ousch. Jag älskare!!

Taggar livet.

Åh, så arg jag blir! Varför kan inte min kropp göra så som jag vill för engångsskull? Imorgon ska jag på sjukan pga. Förmodligen urinvägsinfektion. Yey! Pallar fan inte med det här.

hej