"jävla treo"

Hej jag har damp!

Är hos alexander och taggar cs, men han sover bara. Har som ni kanske förstått, förälskat mig i counter strike. heter det så? Jaa.. sweetkul.

Annars så skulle jag kunna döda en jävla människa. Eller två. Kanske tre. Näe, fem. I alla fall så har kontaktfamiljen sagt upp sig, för att vi tydligen var för jobbiga. HALLÅ?! Vad tänker dem på egentligen? Jag menar, dom har inga egna barn, och "trodde" att de kunde ta hand om två stycken tonåringar som kommer från ett jävla idiothem. Vakna? Argh!! Blir så förbannad! För jobbiga?! Det är väl klart som fan att dom tycker det! Jag menar, min syster är 14, och jag är 16. Vad förväntar dom sig?
Jaja, så nu har sociala en månad på sig innan de hittar ett nytt "hem". Kan man inte bara skita i allt och stanna hemma? Tydligen inte. Det är en sak jag inte fattar, och det är att de vill att vi barn ska få en så normal uppväxt som möjligt. Men hur lätt är det när man inte ens får bo hemma? Det värsta har redan inträffat hos oss. fuuck.

Ursäkta om det är lite svårt att läsa, men jag är upprörd. Upprörd?! Jag är fan dum i huvudet. Förbannad är vad jag är!
Och det blir inte bättre av att DU ljuger som en jävla... Tror inte du att jag såg och luktade, vad som egentligen var i "treoglaset"? Jag är inte dum i huvudet.. Inte riktigt i alla fall. Grattis. Du klarade fyra veckor utan att falla dit! Vi får väl se hur länge det tar innan du tar riktiga initiativ igen. Fy fan vad jag är less på sånt här. Tur är, att det blir ett nytt år imorgon. Eller.. Övermorgon. Då ska jag, du, och alla inblandade, starta om.

Fyfan för dig ditt jävla äckel.

Summer 09

Men komigen! Vi drar utomlands friends! Vad säger ni?



Jag är otroligt taggad..

Pizzasalaat

Haha, jag måste ju bara berätta. Jag, Alva och Rebecca käkade på Starz, där vi beställde varsin Italiensk Foccatia (asgott). Det var hur mycket folk som helst, så vi fick vänta typ en timma på maten, och vi var dynghungriga. Efter ett tag kom jag och Alva på att dom har salladsbuffé, så vi gick dit och skulle ta lite sallad,pasta osv. Precis när jag skulle ta sallad, så råkar en kille som står bredvid mig, slinta med salladsgrejen, och kastar pizzasallad på mig och Alva. Alla börjar råskratta och han kom med ursäkten "höhö, jag tyckte ni hade lite för lite sallad på era tallrikar!". Alva förmodligen dog av skratt, för hon försvann på ca: 3sek, medan jag lugnt fortsatte och ta sallad. Sen när jag satte mig vid bordet igen, såg jag hur mycket sallad jag hade på armen. Helskoj! Förutom att jag typ luktar pizzasallad nu..

You've got a fast car, Is it fast enough so we can fly away?

Tjenatjena mittbena!
Precis hemkommen från umeå stad med Alva och Rebecca, utan några reafynd. Blir så jäkla avis på alla andra som hittar! Fast det kan ju bero på att jag mestadels letat jeans som ett jävla freak. Hittade faktiskt ett par, på Flott. Men storleken var lite för stor, men ska nog köpa dem ändå, och be dom sy upp jeansen. yie.

Igår blev det planering med tjejerna så det bara small om det. Vi snackade mest om Nyår (eftersom det var därför vi planerade) Men sen gick det lite överstyr och vi kom också överens om att vi ska till turkiet sum 09. Typ festa, sola, shoppa. Leva livet helt enkelt. Te te te tequila. hah, tok.

Nu ska jag ba chilla vidare, och snacka med vännerna om vad som händer ikväll.
Puss



Haha, tok

Don't let this magic die.

Tjeho.
Vaknade faktiskt alldeles precis. Eller nästan. Och jag är typ überglad över att jag nästan kan andas utan att hosta! Men det är ju bara nästan.

Ikväll ska förmodligen jag och Alva ta och sätta oss ner och planera nyår! Typ planera dresscode. Skämt åsido. Nämen, Maten, musiken, umgänget. You know. Och jag. Jag ska försöka gulla med Systers kompis Mimmi, och fråga om jag kan få låna deras singstar. Det skulle bli grrrreat!
Vad ska ni göra på Nyår? :) Skulle vara kul med tips!

Näe, nu borde jag fixa till mig litegrann. Ser ut som hej kom och hjälp mig.
Pusss

Måste ses!

Haha, tårarna slutar inte rinna!!

snuufa

Japp, alla vänner. I've finally bytt till Halebop! Känner mig otroligt duktig! speciellt när alla människor attackerar mig, och säger att jag ska göra det. Och nu, är det gjort. Så otroligt nice. Så nu, om ni vill slå en pling, tveka inte! Fast jag har tyvärr inga pengar på mobilen just nu.. Och det däremot suger!

Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt. Typ badat (och testat några av mina nya badbomber), legat i sängen och hostat osv. Inte så intressant vill säga! Just nu hör jag när min lillasyster och hennes kompis Mimmi sjunger singstar som vi har fått lånat. Kanske man skulle kunna ta med sig det till Alva på nyår? Det kanske skulle vara skoj..

På nyår vet ni, så ska jag och några stycken först käka hos Alva och chilla. Sen (en liten fågel viskade i mitt öra) så ska förmodligen några killar hyra badtunna. Hoppas verkligen man är bjuden!? Det skulle vara rånice. Är också otroligt taggad på att få snygga till mig inför nyår. Är inte ni?! Då kan man verkligen inte vara överdriven med klädseln och sminket! Eller..? Kanske!

Nu ska jag chilla och ta en kopp te. Tacka gud för den gåvan! Puss.
Nu vill jag att Alexander ska ringa mig, eller åtminstone logga in på Msn.

Hjärta på er som läser!



För övrigt så suger min syster på att sjunga. Och jag är dålig på att raka mina ben. CUT

feber

Är verkligen "jätteroligt". Sov hos Alexander igår, och i förrgår. Och hade feber. Ett tag trodde jag verkligen att jag skulle dö, men Alexander tog hand om mig! Älskling.

Var på stan idag med Måns, Stina och Alexander. Måns och Alle hittade en massa kläder osv, medan jag bara köpta två st trosor. Men ack, så snygga de var! Så jag är nöjd.

För övrigt så gick middagarna hos Alexander bra. Och snart är det nyår. Och jag är sjuk. Roligt..

Julday

Sitter hos Alexander och chillar på datorn, medan han ligger i sängen och spelar Mario. Jag vill också... HMPF!! Sen blir det middag här med hela tjocka släkten (alexanders..), och jag är typ nervös. Hah! Läskigt värre.. Imorgon kanske vi åker ner till min syster, men pappa tycker att det är jobbigt, så vi får se.

Annars är min hals ganska fucked up. Hostar hela tiden.. Sjukt irriterande. : / Och inga apotek är öppna heller, så jag kan inte köpa Strepsils. Attans jäklar.

Nu ska jag sno Mariot av Alle!!

Puss

The struggle continues

Såja. Stylade mina ögon litegrann, eftersom... jaa.. haha. Ni vill nog inte veta hur dom såg ut.
Har tyvärr lite lockigt hår men.. Det var värsta stressbilden.


Tomorrow

Är det fortfarande jullov. Tack gode gud. Kan inte lovet vara till typ... Maj? Please. I alla fall. Imorgon ska jag äta hos Alexander, och träffa hans kusin/er (?) Och mormor? Vi får väl se hur det går. Är typ hur nervös som helst när det gäller att träffa släktingar osv. Och speciellt när han säger att dom verkligen VILL träffa mig. Huvva. Men det går nog bra.. Annars lär jag ju skämmas hela kvällen, eftersom jag ska sova där också. ooooohh....

Kommer snart en bild på hårförlängningen... wiho

Åh.

Hur bra som helst. Önskar jag kunde skriva ett hur långt inlägg som helst, men. Det orkar jag inte.
Jag har i alla fall fått, Hårförlängning (clip on/off), Mobil, Badsaker av både Lillasyster och Alexanders familj (tack!!), Boken den äldste (LÄSANUU) mf.l. Skriver mer senare i livet. KYSSSSA

I'm dreaming of a white CHRISTMAAAS

God jul på er. Visst sa jag att jag inte skulle tillbringa julaftonen med att sitta vid datorn?... ha. I alla fall så väntar jag på att Alexander ska komma förbi med en överraskning! Hihi, är sjukt överglad. Sen ska jag typ, klippa prinskorv (får minnen från skolan i köket). Aouch, hoppas ni får en TREVLIG JUL! Puss.

Btw, så såg jag på Ensam hemma igår! Så otroligt söt macaulay culkin är! Och alltså.. Jag tycker han är rätt snygg...


Christmas tree

Nu liggar alla klapparna under granen, som vi just klätt. Och det känns faktiskt konstigt att jag förns nu, fått julkänsla. Har ni andra också tyckt att julen kom för fort? Man han ju liksom inte riktigt med. Men imorgon så är det äntligen julafton, och det är jag glad över! För desto fortare vintern går, desto snabbare kommer sommaren! Right? Och det taggar vi till.
Usch, jag vet att jag är liiite barnslig när det gäller Julen. För jag vet att jag kommer vara skitnervös inatt, och inte kunna sova. Sedan på morgonen så kommer jag rusa upp i min pyjamas och kolla igenom julklapparna. Och kanske, kanske tjata lite på mamma och pappa om att jag får öppna EN julklapp. Ååh.. Jag är verkligen en hejdare på atta tjata! (Alexander vet).

Annars här hemma är det väl inte på topp! Lillasyster har fått vinterkräksjukan, och jag tror att jag har fått en släng av det jag med. Jag vägrar helt seriöst ha en spydag imorgon. Hallå... Det får jag bara inte! Det är bara att sitta och hålla tummarna.

Nu blir det tunnbröd med julskinka! Puss på er, och God JUL!
Är det någon som vet vem det är som sitter och pratar innan kalle anka? Tell me isåfall!

xoxo

X3M

Var faktiskt ganska roligt! Tyvärr fick jag världens huvudvärk på slutet, men det kanske inte gjorde så mycket. Imorgon är det julafton, så då blir det ingen dator alls.! Puss på min älskling.

BRaaatZ

Nu gott folk, åker jag HEM.
Puss

Rise and shine

Godmorgon gullisar. (?).
Vaknade precis, och kom precis på att jag är helt ensam idag. Jäkla mobbhuve. Nämen, så snart blir det förmodligen dusch, frukost, chill och städa. Sen bär det iväg till mamma och pappa!! Fyfasen vad jag taggar. Och snart är det julafton också. Men är det bara jag, eller känner ni också att allt går waaay to fast?! Nyss hade vi liksom börjat skolan.. Jaja, man kan lika gärna se det positivt! Snart tar vi studenten! Hö hö.




Jag älskar dig så jävla mycket! Varför håller jag på så här? Jag sårar bara mig själv, och dig. Men du vet att jag inte gillar det. Så vi får helt enkelt acceptera läget. Jag kommer vara ledsen. Så är det bara. Du vet att du betyder mest av allt för mig på denna jord. Jag skulle aldrig, ALDRIG såra dig med mening, eller lämna dig. För du är den rätte. Du är mitt livs kärlek. Vi kan reda ut det här, för det har vi gjort förut. Vi får inte göra det svårare än vad det är. Fast det har jag redan gjort, vad jag har märkt. Vi kan klara allt tillsammans. Förlåt för att jag betett mig som skit. Även mot mina vänner. Jag älskar er!

det är på mig det är fel.

Vad i helvete håller jag på med? Det enda jag gör nu, är att stöta bort alla. Är verkligen så jävla less på mitt liv, och mitt beteende. fy i faaan.

!

Fy i helvete vad jag är ARG! Ska bli så jävla underbart att bara komma bort från allt och alla. Funderar på att gå i ide under hela vintern. Funderar på om jag ens ska fira nyår. Funderar egentligen på allt just nu.

Jävla fjortisäckelhelveten!

Hm, en begåvad skribent?

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

 Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

http://se.41q.com/

Jaså?..

What's in your head, zombie?

Ingen vinst på bowlingen idag heller. Kan det bero på att jag har mycket att tänka på just nu kanske? Vem vet. Lillasyster följde inte med idag heller. Men är man egoist så är man! Orkar inte tänka på det mer. Hon får skylla sig själv. Men jag måste erkänna att jag hatar att försvara henne hela tiden. Speciellt när hon bara ger mig skit tillbaka. Varför gör jag det? Är det någonting alla djur gör? Försvarar sina familjemedlemmar? Nåt man har i blodet? Jag vill verkligen inte försvara henne och jolla på. Men det är inte med mening. aja.

Nu taggar jag lilla julafton. Hoppas jag får någonting värt. Jag vet i alla fall att Peter och Anita ska fixa ett gymkort åt mig på simhallen. Ganska nice. Föresten, så har jag funderat på att börja boxning, eller någonting liknande. Men det är väl bara för att riktigt få ur alla tankar osv. Någon som skulle vilja hänga med?

Nu ska jag ... inte göra någonting.

Om du lämnade mig nu.

tjiho, snart blir det bowling (AGAIN! IKNOW). Men det är bara för att Lillasyster inte var med förra gången. Nu JÄVLAR ska jag vinna. Annars lägger jag mig ner på golvet och grinar.

Ciao

Helt otroligt

Jag kanske inte är den bowlingfantasten jag trodde ändå. Alexander vann varje omgång, men det är bara tur! Det vet jag. Imorgon blir det lilla julafton i helvetet (kontaktfamiljen). Är på otroligt dåligt humör, och det är inte pga. Bowlingen. Förstår bara inte vad min kropp håller på med just nu. Gaaah..



Jag bju.

Julklappss

Just nu ligger jag i Alexanders säng, utan honom. Han är och spelar paintball med grabbarna. Trevligt. Så då får jag vänta tills han kommer hem. Ikväll ska vi göra mozzarellapizza, och sen nattbowla med Rebecca och Jesper! Trevligt.

Igår bytte jag och Alexander julklappar! Och gissa om jag blev lycklig. Fick världens snyggaste skor, fina underkläder, och en stor geleråtta. Haah. Av mig fick han ett halsband och två tröjor :) . Puss

En liten update.

Snart är det lilla julafton med alle. Tagga. Annars kan livet dra åt helvete. Orkar inte.

Angry.

Ousch, tack Alexander för massagen! Den satte verkligen fint. Och jag hoppas att den gjorde någon nytta. Annars blir det till att knarka Ipren. Även om jag lär göra det ändå. Usch. Jag hatar det!

Egentligen borde jag sätta igång med Ergonomiuppgiften som ska in imorgon. Fy. Inte en chans att det kommer bli bra. Vad jag vet så ligger jag just nu på VG i datakunskap. Och om jag skriver en bra uppgift nu, så kan betyget bli högre. PRESSEN?!

Jag blir så jäkla irriterad på killarna i min klass/paralellklass. Dom beter sig verkligen som småbarn! Idag har dom varit på Rebecca som idioter. Kallat henne elaka saker, tittat och lyft upp hennes kjol osv. Dom är förjävliga! Blir så jävla arg. Och det är inte bara mot henne som de är elaka mot. Nästan alltid är det någon som får någon idiotkommentar. Lyckligtvis inte jag, eftersom jag har en tendens att verkligen säga vad jag tycker mot dem. Så om de säger någonting elakt, så vet de alltid att de får en minst lika elak kommentar tillbaka. Eller att jag skäller ut dem. Men, jag har förmodligen tur som har den "gåvan" Eller vad man kan kalla det. Det är ju sant att det inte är lika lätt att säga nej, som med ja. Alltså, fy fan! Jävla idioter!! Någon som är på att spöa ner smågrabbarna?!

Tagga Jullunch

Som rubriken lyder, så är det jullunchen som är i fokus just nu. Jag och Johanna sitter och taggar den för fullt. Samtidigt som vi sitter och suktar efter nya skor, kläder, väskor osv. Vi tittar på bl.a. Nelly, H&M och stalebystars. Sjukt vackra saker! Gemig.

Efter skolan ska jag hem till mamma och pappa, sen kommer Alexander och ska äta hos oss. Sen får vi se vad som kommer. Men någonting som Alexander har lovat mig är en massage! Eftersom jag har så otroligt ont i ryggen. Jävla rygghelvete.

Hm,det sitter några bredvid oss som snackar om gravida. Att dockorna med gravidkläder är pinnsmala.
 Nu fick jag veta att hon är gravid. Ingen aning om vem det är, men en liten fågel viskade i mitt öra att hon går i 2an. Alltså. Gravid nu? Nej tack! Hon är värsta... stor.

r.i.p


Igår var en lyckodag. Idag är en otursdag.

Älskade lilla Bella. Jag vet att du kommer få det bra i hundhimlen. Att du ens blev överkörd... jag kan inte förstå det. Saknar dig redan. Känns som om tårarna inte kommer sluta rinna på ett tag.

Rygggont!

Har haft kök hela dagen idag. Och jag svär, det har varit otroligt jobbigt. Kanske kan det bero på att jag har världens mensvärk. Men sånt är livet. Och inte blev det bättre av att vi fick gå övertid heller. Jävla usch (daniel).

Snart ska jag på födelsedagsfika hos Peters föräldrar. Hade tänkt att dra med mig min klänning så hans mamma kan sy upp den. Hihi. Näe, nu blire till att byta från skabbläderna till finbjudningskläder.

Puss.

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

Jag är otroligt bortskämd...

Färgade linser!

Känns faktiskt riktigt niiice! http://www.fargadelinser.com
Gratis färgade linser om man är bloggare! tjiho.

ÅÅÅÅÅH JAAAA

VI SKA FLYTTA!!!!!!!

Bräntiskampen!







Glädje!

Vodka + Fotboll = Bräntis

Jahapp! Då var man hemma med huvudvärk från Bräntis/Hagakampen. Haga vann förstås (som tidigare 5 åren)! Vilken stämning det var i hallen! Satt med Alva och Johanna (på Hagasidan ofc) och hejade på som galningar. Tog också några kort från kampen med Alvas kamera. Så, bilder kommer! Och juste.. Domaren var Steve Galloway. Jag känner igen namnet som en TOK! Vem är han?!

Snart bär det iväg till strömpilen för att köpa skor! Och jag (den skoälskare som jag är) Är sjukt taggad. Först och främst letar jag efter ett par svarta pumps, som jag kan ha till allt (men det är väl mest tänkt nu på nyår, men som sagt, till jeans är det underbart snyggt också. Och till chinos. osv.) Taggaa..

Nu ska jag ta en alvedon, och försöka tvinga mig själv att läsa Engelska(mupp)boken.
Puss!

humhum

Stan idag med älskling och Alva! Hittade några fina saker där som jag köpte. Letade också som en tok efter skor, men ack. Inte fanns det några i min storlek heller.

Imorgon är man förmodligen ledig hela dagen, så då ska jag hänga med Alva på bräntiskampen(?). Vet inte vilka jag ska heja på, men antagligen Haga. Har också hört att dessa kamper kan bli riktigt högljudda. Vi får väl se!

Var du än befinner dig har du en famn för mig

Alltså, så här mycket har jag inte väntat sen förra julafton. Kan Alexander komma hit någongång kanske?
Taggar i alla fall staden imorgon med mysisar! puss


jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE&feature=channel

Går tyvärr inte att lägga in den på bloggen, men jag lovar, det är värt ett klick! Så sjukt underbar låt.
Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut (feat melissa horn).


Walking on a dream.

Jahapp, då har jag kommit fram till att jag är en naturbegåvning på bowling. Vann två gånger av tre, mot Peter. Och han har spelat det på riktigt förut. Måste erkänna att jag blev ganska stolt när de frågade om jag spelat seriöst förut. Men frågan är ju om det är coolt att vara bra på bowling.. Skulle kanske vara coolare om det var.. simhopp? haha.

Ikväll kommer älsko, och vi ska nog bara ta det lugnt och se någon film. Sen imorgon blir det shopping med Alva. Ska missbruka mitt presentkort som jag fick av Anita (800:-)!! Snälla gud, låt det finnas nåt riktigt fint, bara åt mig!

Jag vill jättegärna kunna fixa min blogg. Men jag har egentligen inte tid. Någon som vill erbjuda sig?
Och Stina, du är min sminkdocka. Okaj?

Efter gymnasiet blir det pluggning till Make up artist. Hoppas bara att jag har råd then!

Puss

Tell me dear..



Heart of hockey.
För alltid!

kurrrrr

Nu är det lucia, och snart Julafton. Pretty nice, tycker jag.

Näe, snart ska jag sova. Så jag orkar med helvetet till imorgon. Sleep tight babes!

Smile like you mean it.

Yeah, tagga livet.

Casper. Can I keep you?

Ni vet, det snälla spöket! Har just sett klart den filmen, och jag lovar, jag grät som aldrig förr! Usch så sorglig den är.
Nu ska jag sova. Btw så fick jag 800 kr på H&M. My life (L)

för jag vet att den här natten kommer döda mig om jag inte får va med dig.



Jag har otroligt tråkigt. Och jag vill att min blogg ska fixa sig!

Told u so...



Fast ett "lager" är redan uppätet.

Campylobacter ?

Kroppen,gör ont. Knoppen, gör ont, osv. Jag låter den texten tala för sig själv.
Jag får nästan ångest av skolan, för det enda som händer är att jag blir stressad. Hur har dom tänkt egentligen? Känns som om lärarna inte tänker ett dugg på eleverna, och bara vill få kursen "överstökad" så snabbt som möjligt. Håller ni inte med mig?

Vaknade precis för en stund sedan, och snart ska jag gå och steka ägg. Ni förstår, här finns det gott om ägg. Jag ska visa er... Ta några bilder eller så. Efter maten bör jag plugga till Livsm...... provet som är i morgon. Så himla ointressant. Just nu känns det som om det är goodbye skolan. Men, jag får bita ihop den sista veckan. Och om lärarna är snälla (yeah, right) så kanske vi får ta det lite lugnare. Men som sagt, få det överstökat. Och tro mig, det vill vi elever också. Om jag fick välja, så skulle jag spola fram tiden till studenten, och bara äga varenda en av lärarna! wiho! Det skulle vara någonting va?

Näe, nu blir det frulle.. Om jag inte ska ta och somna om lite.. hihi.

Puss!

ho ho ooooh?



Hyfsat gammal bild som jag tagit. Tycker den är rätt fin,vad tycker ni?

Så.

Nu är det i alla fall lite bättre. Right? Fixar mer senare.

För övrigt så sög matteprovet idag. Verkligen. Vid varje prov, så får jag alltid en "blackout". Jag glömmer allting! Och det är verkligen irriterande, eftersom jag vet att jag egentligen kan. Usch, så förbannad jag blir! Och ingen sminkning blev av heller. Ingen som vill vara min sminkdocka ett tag? Vill så gärna just nu!

Nu blir det pluggning på livsmedelshygienen (låter riktigt kul va? riktigt mysigt).

ggeko.

Försöker mig på detta, som alla andra. Suck. Jag är desperat. 
www.gratismode.se

GAAAH

Blir galen på min blogg!!! Kanske inte det rätta tillfället att göra om den? Nu skiter jag i det. Får fixa det imorgon. Ni får härda!

Så jäkla orättvist.

Min syster är världens lyckoost. Kan bero på att hon fyller år, men ändå!
Hon fick;

  • 300 kr av farmor
  • 800 kr på h&m av anita och peter
  • 200 kr på h&m av ragna och magnus
  • 500 kr av anita och peter igen
KOM IGEN. Snart börjar jag gråta. Ofta HON behöver dom? :( Jag vill ha pengaaaaaaar.
*grååta*.

Jag fick i alla fall en gosedjursapa.





Åhw! Värsta..


Världens sötaste.


Försökskanin!

Ikväll förstår ni, så ska jag försöka mig på att göra Smokey eyes, på min syster. Om hon tillåter det. Har testat några gånger innan, men på mig själv. Och det brukar inte gå så himla bra. Så ja, om det blir bra, får ni förmodligen se det i bloggen här om kvällen! puss

Sorry

Håller på att ändra lite i designen  just nu. Så därför det ser ut som ett bombnedslag.

If tomorrow never comes.

Vad gör jag för fel? Blir så less på våran situation.
Syster.

And you say we're too young, but maybe you're too old to remember.



Kärlek.

Bilder



Inte för att skryta, men jag är typ världsbäst på att slå in paket.



My dress is home. Och jag vet att det ser konstigt ut med blommor på både påslakanet och klänningen, men ni får härda.



Fick en ursnygg väska idag av Anita. Till klänningen! Yummy.

Sjuk

Jag visste det. Så jäkla typiskt att jag ska bli sjuk idag.Men vad ska man göra? Sitter just nu i mjukiskläder och ser på Toon Disney. Sköntskönt. Sen ska jag plugga lite livsmedelshygien och Matte. Måste ju vara det tråkigaste som finns. Nu ska jag fortsätta se på Hercules.
Puss

Babo.

Kom precis hem från Rebecca, där jag har käkat nudlar, pluggat livsmedelshygien och sett en bit på Kung Fu Panda. Var också ute på en riktigt lång promenad. Skönt måste jag medge. Snackade om lite olika saker, och bl.a. om fredagens händelser, som inte riktigt blev som vi trodde. Tårtan jag och Babe (Alva var också med på ett hörn) gjorde fick mucho beröm! Hörde från Tommy idag, att tårtan var slut. Det känns riktigt lyckat! Annars var kvällen lite turbulent med halvfighter, fyllegråt, viktiga disskutioner, sönderslagna husvagnar och oinbjudna gäster. Men visst var det roligt. Träffade många nya människor också. Men just nu räcker det med fester för min del. I alla fall tills Nyårsafton. Vad ska ni göra?

Just nu sitter jag och snorar. Ordentligt. Halsen sviker mig igen, pga. Denna dumma dumma förkylning (eller till början av en halsflussjukdom). Har försökt med det mesta för att få det att bli lite bättre, men det verkar inte funka. Tips?

Imorgon blir det i alla fall shopping med syster. Hon fick 500 kronor att köpa kläder för. Bara sådär. Jag menar, hallå? Jag vill också ha shoppingpengar! Och Julklappspengar. Kan ju säga att min plånbok är lite.. klen. Men men, sånt är livet. Det står i alla fall inte i horoskopet att jag ska få några oväntade inkomster närmaste veckan. Och det låter inte roligt. GIVE ME MONEY!

Nu ska jag hosta lite. Och börja göra mig i ordning för sängen. Goodnight fellows!

Puss älskling.
Tack för alla fina minnen, fler ska det bli!
7 månader igår. Världens finaste Alexander.

Arg.

Jag är så jävla less. Snart har det gått två veckor. Och det räcker, och blir över. Att ni ens.. ÅH! Jag trodde att det skulle bli bättre. Men inte det. Jag har verkligen försökt ge er en chans,men nu ser jag. Fattar inte ens att ni försöker. Dra åt helvete. Med allt.

Nässpray

Ja,ni. Usch vad jag snorar. För er som är så otroligt intresserade. Hungrig är jag också. Som tusan. Uscha.

GEMIG MAT.
Tänk dig. Tacos. Majs, gurka, tomat, cremefraiche. Så otroligt gott. Give mee! :(

Who are they anyway?

Haha, jag suger. Verkligen. Började 09.20 och försov mig. Men slutade ändå 11.30 idag. Så det kunde varit värre!
Just nu sitter jag på sängen och lyssnar på musik. Väntar på att klockan ska bli 11.30, så Alexander slutar. Då ska vi baka tårta till Tommy! Så otroligt skoj.

Stand up boy, I shine so bright when you're around.

When you feel so tired, but you can't sleep.

Alltså. Lars, är en tokig figur ibland. Och brukar säga en del saker som man egentligen inte vill veta. Igår snackade vi om små minttabletter jag har (i en liten burk, som man trycker på för att öppna). Och i dom finns det ju laxeringsmedel, som i läkerol, halstabletter osv. Då berättade han;

"alltså, förut hade jag jättemånga läkerolaskar hemma, och åt asmånga. Men sen började jag känna att det bubblade till i magen. Så då gick jag på toaletten och satt där ett tag. Och du kan inte gissa vad jag gjorde! Jo, jag satt och åt läkerol på toaletten också. Och hela tiden funderade jag "Varför händer det inget?". Frågan är ju vad jag tänkte med egentligen. Höhö"

Ehm, Jo. Tack för informationen Lars.

Imorgon blir det födelsedagsfest hos Tommy. Alltså. Det blir säkert urkul! Hoppas jag. Slutar förövrigt 11.30 imorgon. wiho!



Tänk typ, HÅRFÖRLÄNGNING! Snällaa?

Hårförlänging.

Är sjukt taggad på att köpa clip-ons på www.Xtend.nu . Det verkar ju inte så farligt dyrt.Right?

Foxtrot?




Den officiella danslåten, när man har dans på idrotten. Right ?




Tjoho.

Har dyngtråkigt (ursäkta Albinuttrycket). Men det är verkligen så jag känner just nu. Det enda jag bekymrar mig för nu, är hur det ska gå i helgen. Ni förstår, röbäckarna har verkligen ställt till det för varandra, och nu på fredag, är alla vänner och ovänner där. Vi får hoppas att det går för sig.

Snackade med Linn (vindelbo) idag om fotboll. Och efter ett tag visade det sig att båda våra lag avskydde varandra! De kallade oss för Brats, bingolotterna osv. Och vi kallade dem för boschbarn. Tänka sig!

Hahahah, föresten, så fick vi leka lite med PS idag på datorkunskapen. Och titta vilken fin jag gjorde på våran lärare! Är "stolt" över mig själv. Vad tycker ni? Ganska Chict va? ;)


Jag har inget liv.




YEah

Jag som blond? Krull?






Nja, ingen hit kanske. Tror jag behåller min gamla frisyr.

Christmasssssssnarfskn

Jag håller på att kissa på mig. För er som vill veta. Men går jag på toaletten? näääee... Vafaan.

Fuck vardagar.

Idag blev det fläskschnitzel, rödvinssås, wokgrönsaker och stekt potatis till lunch. Eftersom vi precis börjat med varmkök denna vecka. Och jag tror att Fredrik (läraren) tycker om oss bättre, än Hr1b (förlåt becca, stina osv!!). Men vi är sååå mycket roligare. hihi. Stina och Rebecca blir ägda på serveringen.

Just nu längtar jag mest till helgen. Eftersom det blir födelsedagsfest. Plus att jag och babe har 7 månader tillsammans på lördag. Värt att skriva, yes!

Föresten,så får jag snart min klänning. Oiih!

It's Christmas time again It's time to be nice to the people you can't stand all year I'm growing tired of all this Christmas cheer You people scare me Please stay away from my home If you don't wanna get beat down Just leave the presents and then leave me alone.

Kladdekladdkaka

^^, you name it! :D

Tack Mamma!!

Oh. Är så sjukt happy. Beställde just klänningen från Nelly.com. Förstår ni min glädje?! Happyhappyhappy!!
Tagga Tommy btw. OCH NYÅR!

!

Nu ska jag sova!