AiV

Godmorgon allihopen!

Så här förkyld, har jag nog aldrig varit. usch.
Igår var jag i alla fall i Döbelnspark och såg när Alice in videoland spelade! Grymt bra liveband om jag säger så. Och det var verkligen drag där. Tyvärr var det kanske det kallaste jag varit med om (i augusti). Men annars var stämningen rätt nice.

Jag trodde aldrig att jag skulle få skriva så här, men... Det är faktiskt sol ute! Jo, jag lovar. Blåhimmel också.
Kanske lite dålig timing, med tanke på min förkylning. Men vafan, SOL! <3

Nu ska jag gå och äta frulle.
Ha det superb. Och om ni är förkylda, krya på er!

Puss / J


Brabrabra!

Finemang

Hejsan!
åh, köpte ett par jättejättefina chinos på bikbok. Gråa är dem, så som jag ville. puss på dem.
De blåa som ni ser, har jag också. finfina.


Sen ville jag köpa ett par bruna pumps från Vagabond. Men väntar med det ett tag.


Ikväll blir det iallafall Alice in videoland på stan! Det taggar vi :)
Nu ska jag fixa mig lite.

Puss / J

Alexander!!!!

Big girls don't cry.

Förmodar att jag fortfarande är liten i så fall.
Värsta dagen i mitt liv.


Älskar dig Alexander.

någongång.

Nej. Nu räcker det.
Jag vägrar ta mer skit från er. Hur vågar ni ge mig skulden för någonting ni själva har orsakat?! Jag är verkligen så otroligt less på detta bråkande! Varför inte göra så som ni sa tidigare? Allt skulle bli så mycket lättare.
Jag orkar inte vara här längre. Funderar på att åka någonstans. Det är så tomt här, och jag vet inte hur det har kunnat blivit så här.
Ta hand om er.

Höstbarn

Åh! Varför kan jag inte få slippa denna eviga förkylning? Blev tvungen att gå hem från skolan för att jag är sjuk. Halsen kruppar, huvudet dunkar. Jäkla skit. Någon som vet en bra " bli frisk" metod? Just nu försöker jag att dricka mycket Te och ligga så nerbäddad i sängen som möjligt.
Åh, och jag som ville göra nåt kul, nu när det är helg. Men näe. Icket får jag det. Jävla hälsogud.

Ni vet väl som jag, att hösten är här. Och det gör mig ingenting! Jag tror nästan att det är den årstid som jag trivs bäst i. Kanske beror det på att jag är född på hösten.
Jag känner mig så jäkla avslappnad på nåt vis! Åh, jag hjärta höst.



Åh, me like.

shoppinggalen!

Åh, usch! Vad jag blev shoppingsugen idag. Speciellt på ett par gråa chinos, och svarta pumps. Yummy!
Btw, så har jag faktiskt köpt ett par andra shoes! Gula klackskor med öppentåsak. Riktigt fina faktiskt. 99:- på DNA. Jag köpte också en STOR Tshirt på H&Ms herravdelning. Som jag har till leggings. Men ärmarna var lite stora, så jag rullade upp dem och sydde fast. Blev faktiskt snyggt, om jag får säga det själv.

Imorgon är det fredag, kanske fest, kanske chill. Vem vet? Just nu vill jag bara sova. Och det ska jag också. Btw, så vill jag bara att ni ska veta att jag hade tretimmarshål idag. VADÅRÅ? :) Dålig planering säger jag.
Jaja, sov så gott babies!

Puss / J

Älskar dig Alexander! (L)

P.s. Kladdkaka med dumle är riktigt nice. Plus att jag och alva funderar på att göra ett matlagningsprogram ;) dock oseriöst. Men idén med en arg kock som vill dö, är faktiskt kul. D.s.

Fan.

Jag orkar inte mer. Varför kan vi inte vara som en normal familj? Vad nu en normal familj kan vara...
Hur kan du stå ut med det du har gjort? Du förstår inte hur mycket du har svikit mig!
Förut var min bild av dig, en som alltid fanns där och kunde allt. Du var min idol. Den jag såg upp till. Men om jag ska vara ärlig så var det ett bra tag sen.

Du fick mig att klandra mig själv, för det DU har orsakat. Försökte klara det, men allt går åt helvete! Jag är ett vandrande bevis på att sanningen är skit. Hur kan jag leva i nuet när jag levt i mitt förflutet? Är rädd att allt kommer återspelas. Som det redan gjort flera gånger! Du är ett levande skämt, och förstår inte hur du kan leva med dig själv.

Om skolan blir skit pga. Dig igen, så jävlar. Du ska inte bestämma min framtid mer! Verkligen inte.
Är trött på allt skrikande, kastande och alla negativa ord mot oss. Snälla. Försvinn. För alltid är det något fel. ALLTID! Och det är ALLTID jag som får gå emellan. Du är mamman. Inte jag!

Allt är så fuck´d up.

Gaaah!

Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften.
De där djupa rösterna ni får på morgonen.
Rufsigt hår när ni är precis nyvakna.
Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss)
Att ni förlorar ca 75% av era hjärnkapaciteter när smekar insidan av våra lår.
Att ni hur lätt som helt kan få oss på ba humör genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.
Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.
Sättet ni sätter era händer på våra höfter och går bakom oss när ni ska gå in i ett rum fullt med folk.
Den manliga parfymdoften.
Sättet våra händer känns så otroligt små inuti era.
Den där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får när vi försöker få av oss bh:n utan att lyckas.
Hur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt.
Hur ni ser ut som barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.
Ni är så maskulina, helt enkelt underbara! <3

älskade !

Köket hela dagen idag! Det var faktiskt jätteroligt, även om man blev tvungen att världens fulaste mattantkläder. Maten vi gjorde var Ost och skinksallad med rhode island dressing. Och eftersom våran skola har en egen butik, där de säljer maten eleverna lagar, så fick vi paketera in maten i portionslådor. HUR COOLT ÄR INTE DET? haha, är typ stolt. TAGGA!


Igår var jag med Alexander. Vi köpte mjukglass och satte oss i SFparken, där vi bara hade det härligt.
Jag trodde aldrig att jag skulle känna så som jag gör , för någon. Så som jag känner för dig. Men jag hade verkligen fel!
Du är det bästa som hänt mig, Alexander. Utan dig vill jag inte leva. Det ska alltid vara du och jag, det måste vara det!
Jag älskar dig

There goes my hero

Godmorgon raringar!

Hur mår ni idag? För att vara förkyld, så mår jag faktiskt helt okej! Och jag hoppas att jag gör det tills imorgon, och på tisdag. Annars får jag inte vara med på veckans roligaste lektioner, Kallkök. Typ göra desserter och förrätter, oj så skoj!

Igår var jag på rockkrock här i Umeå. Det var hyfsat med drag, men kanske inte min musikstil. Så jag gick hem lite tidigare än planerat. Och ni vet, Block 44? Jag såg dem live i förrgår! Dock så kände jag inte igen någon av låtarna, eftersom jag inte brukar lyssna på dem så mycket. Eller alls. Men de var bra, faktiskt! Så nu har jag någonting att skryta med ett tag :).

Som ni förmodligen redan vet, så är jag besatt av TE. Och till min förvåning, så är det snart slut! Eller, förvåning är väl egentligen alldeles fel. Eftersom det bara är jag som dricker det.
Wtf snackar jag om? ^^
Nu pallar jag inte skriva mer :)

PUSSS!



Linnea och jag!

I can't believe it!

Varför? VARFÖR REGNAR DET HELA TIDEN?! Jag blir så less. Och skolan gör det inte bättre.
Vad fan ska man göra på ett tre timmars långt hål, när det regnar? Fick sluta halv fem idag. Rolig framtid jag har! Tagga livet!
Jag kommer bli psykiskt sjuk. Det kan jag nästan lova.

Jag saknar mina kompisar... Mina underbara, föredetta klasskompisar. Inte för att den klassen jag går i nu är dålig. Nej, tvärtom! Det finns riktigt roliga människor där. Faktiskt! Och vet ni vad jag längtar som mest till? Jo, våra bärbara datorer! Åh, så jäkla nice! Eller vad säger ni? Tänk bara! I och för sig så kanske många av er redan har en egen dator. Men inte jag, så det ska bli så sjukt nice. Tagga,tagga,tagga!!

Är det bara jag, eller är TE världens bästa just nu? I alla fall när man är hyfsat förkyld, som jag, just nu. Om jag fick välja, så skulle jag skippa skolan imorgon och bara ligga i sängen med en bra bok. Fatta niice.
Nope, nu blire tedags.

Pusss!



Rebecca och Jag!

HR1a

Åh. Den gick faktiskt otroligt jävla bra! Hamnade tyvärr inte i Stina och Rebeccas klass. Men vi lär ju träffas ändå! Min klass verkar ändå vara hyfsat skön... roliga och trevliga människor. Fast vi fick ett rätt tufft schema, men det löser sig. Känner mig, tro det eller ej, riktigt positiv till min framtid. Oj oj oj.


My new home. (?)

Jag har så otroligt jävla tråkigt.

Imorgon. Då gäller det. Upprop i aulan 10.00. Jag klarar det!

usch. Ni skulle inte stå ut just nu om ni var mig. Jag har aldrig haft så här tråkigt på nästan hela sommaren. Men det löser sig. japp. Vill bara påminna er om att Travis Barker är sjukt het.


Hästar ÄR mysiga!

Hejhopp galopp!
Som ni märker så har jag varit och ridit idag. Det var inte islandshästar, utan nordsvenskar. Men jag blev inte besviken. TVÄRTOM! Fick rida på världens goaste häst. Linett. Jag trodde verkligen att jag hade glömt allt jag lärt mig inom ridning, men det hade jag som tur inte. åh. Puss

Ikväll ska alexander komma. Ooops. Måste städa rummet, nu när jag och min syster har haft värsta slaggiset. höhö
Puss på er.

häst
Åh, jag blev verkligen förälskad!

Onsdag, toastdag

Hej bejbs!
Usch, jag är så himla sliten just nu. Har faktiskt lust att gå och sova tills imorgon. Men icket. Måste ju faktiskt ta och vända på dygnet, för om fem dagar börjar skolan. Uuuh, så nervöst det är.
Ikväll blir det filmkväll med massa skräckfilmer med världens goaste människor! Åh, vill bara krama om allihopa!
Imorgon, vet ni. Så händer det nåt riktigt riktigt roligt! Jag, Alva, hennes mamma, Saga och Maja (?) Ska rida islandshästar ! Det var verkligen jättelängesedan jag red. Och förhoppningsvis så kommer jag komma ihåg allt jag lärt mig.

Fasen också. gaaaah! Mamma ropar.
Hejs / J

Tisdag

Bonjour!
Hur är det med er idag? Med mig är det faktiskt ganska bra. Har just tackat JA till intagningen på Hotell och Restaurang. Varför det inte blev Media orkar jag inte ta upp just nu. Det är inte det att jag inte kom in, för det gjorde jag ju. Jaja, Jag tror att det här blir bra det också. Får väl helt enkelt följa min mors fotspår. uuuuh, den 18 smäller det. Då smäller det.

För någon dag sedan, när jag tittade mig i spegeln, så fick jag värsta tanken. Jag är snygg. Jag är verkligen det. Nu får ni inte tycka att jag är " självisk" eller liknande. För jag trivs med att tänka så. Jag blir verkligen nöjd med mig själv! Och det är väl det som räknas? Bara man trivs med sig själv liksom. Och det gör jag faktiskt. Och det känns superb. Testa! Om du börjar le så vet du.

Nu är det dags för le petit déjeuner.
Puss / J


Mr Brightside - The killers

Söndag

Buenos dias!
Hur är det med er idag? Efter helgen? Med mig är det super! Eller, nästan iaf. Drömde en mardröm om någon mördare som skulle ge igen på mig. För vad vet jag inte, men det var nog läskigt för att störa min skönhetssömn.
I alla fall, igår kom jag och VÄRLDENS BÄSTA människor hem från Alvas stuga i holmön. Där har det varit fest, fiske och bara allmänt chill. Skulle lätt stannat där en vecka. Om maten hade räckt, och om det var annat än pasta.
Sen efter hemresan så stannade jag hos Alva, eftersom hon var ensam hemma. Då gjorde vi hemmagjord Mozzarellapizza. Det var seriöst det godaste jag ätit! mmmuums!

Snart börjar skolan, som sagt. Men nu har jag fått värsta dilemmat. Jag är tydligen första reserv på Hotell och Restaurang programmet. Men jag har ju kommit in på Medieprogrammet. Jag vet verkligen inte vilken jag ska välja. För jag vill så gärna gå båda. Kan man inte bara titta lite in i framtiden och kolla vilket som är bäst? Åh. Helvete.

Nu ska jag chilla banan, bara för att citera Måns.
Puss / J

Ps. Batman ÄGDE! SE DEN! Ds.

bio

Snart blir det bio med Johanna och Alexandra. Vi ska se Batman :)
CIAOOO

/ Jaaanna

Godmorgon!

Idag när jag cyklade hem från Alva, så kände jag "snart är sommarlovet slut" känslan. Och samtidigt som det hände, kände jag hur kallt det var i luften. Den är här. Hösten. Usch. Jag blir kanske hur stressad som helst när jag tänker så. Men det är bara att inse, sommaren är slut. Tråkigt nog.
Igår bestämde iallafall jag, Alva, Isa, Måns och Simon att vi ska åka på festival. Åh. Det skulle typ verkligen vara kul. Då har man någonting att se fram emot. Så, ja. Yran nästa år, here we come!

Nu ska jag lyssna på musik och chilla lite.
Pusshej! / J

Ikväll

Blir det middag hos Alva! CIAO

Ha en bra kväll allihopa!
Puss / J

Havsmonster?

Hej allihopen!
Nu är jag äntligen hemma! Och jag kan inte göra annat än att erkänna, att jag faktiskt har saknat min familj. Även om det finns vissa undantag. Kvällen tillbringades iallafall med Alexander. Det var verkligen länge sedan vi träffades. Tyvärr så åkte han nyss, till Piteå. Och ska tillbringa tre dagar där med sin familj.
Men vet ni, jag har ju Alva! Som jag inte har hunnit träffa än! Men ska förmodligen vara med henne idag.
Vi ska slipa våra JEANSJACKOR. Åh. Ja... Det är faktiskt så att jag har fått en hur fin jeansjacka som helst av min syster. Är helt förälskad! Den är så fin...
Juste ja! Den 15 Augusti så ska jag ner till min syster i Gävle, för att se på när Lars Winnerbäck och Miss Li spelar. Oj så spännande det kommer bli!! Vilken superfödelsedagspresent va? :)

The Hives
Arctic Monkeys
Mando diao
Johnossi
The kooks

Vill jag se!

Hm... Läste nyss på Aftonbladet, att de har hittat ett Havsmonster(?) i USA.
Ja... Enligt mig ser det mest ut som en hund utan hår.. eller liknande.
Titta själv, vad tror ni?
dfh

Fredag

Tjobaba!
Nu regnar det, igen. Fast det är rätt skönt ändå, att ha en rejäl vilodag och komma bort litegrann från att vila. Konstig va?
Imorgon bär det iväg hemåt. Kanske ska vara med Alexander, och kanske ska på födelsedagskalas. Hos Alva. Hennes bror fyller nämligen år. Vad jag än väljer så lär det vara väldigt efterlängtat!

Idag åker Rebecca till Frankrike, och ska vara där i två hela veckor. Synd var det att jag inte hann träffa henne... Men come on. Två veckor är väl inte så farligt, eller är det? Hon skulle ju iallafall ringa hem när hon kunde. Hon kommer säkert bli brun.
Shit... Vad jag babblar på om att vara brun! Höll nästan på att skriva "men det är ju det livet går ut på", dock på skämt :). Jag har nu kommit på att jag har blivit en "måste bli brun" idiot. Men seriöst. Det är ju fint att vara det? visst? Håll med mig, snälla. Annars känns det som om jag måste tagga ner lite, som jag kanske egentligen borde. Aja, slutdiskuterat.

Snart börjar första året på GYMNASIET! Det känns så galet nervöst, spännande och roligt att jag inte riktigt vet vad jag ska göra längre. Bara 19 dagar kvar tror jag. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag och Alva har faktiskt diskuterat om vad vi ska ha för kläder, och det verkar som om Jeans är det bästa... Jag måste verkligen sluta oroa mig för sådana saker. Det är ju verkligen helt onödigt. Att bli stressad över småsaker. Men förhoppningsvis så lär jag mig det snart. Oj! Ni som inte vet, så ska jag gå Medieprogrammet på Midgård. Åh, vad jag längtar. Men som sagt, är jag väldigt nervös. Känns nästan som om fjärilarna jag har i magen är på väg att smita.

nej, nu ska jag gå... Förmodligen ska jag läsa kalle.
Pusshej mina fina! / Janna