dreaming of you

12/2 kommer jag göra någonting spännande... ;)

What's my name?

haha juste. Ni, mina trogna läsare minns säkert att jag skrev att jag var nervös inför att dra på krogen eftersom det var så längesen. Ska bara berätta att när jag äntligen blivit lite taggad och vi kom dit så hade jag glömt mitt LEG (L)(L)(L)(L). Tror seriöst det var det jobbigaste någonsin. Men jag tänkte inte på att jag skulle behöva det, jag är ju 18?? haha. fail. så, istället drog jag hem och sov :)

"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa"

han somnade bakom
sina nya solglasögon
och han drömde att han inte behövde nån
och när han vakna
satt en lapp i hans panna
"Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa"
jag var tvungen att förändra nånting
du hade just lämnat mig
jag vakna upp och höll om en dunk gin
men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg
man måste dö några gånger innan man kan leva

Vi ses nog aldrig igen

Ibland blir man uppriktigt sagt jävligt förvånad över hur människor kan bete sig. Hur man kan ljuga någon som man älskar rakt upp i ansiktet? Ibland förstår jag helt enkelt inte.

Don't be so pathetic

Fick veta idag att jag fått min praktikplats, det känns jäkligt bra! Annars så blire utgång och middag ikväll. Trevligt värrehhhh.

You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby
It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you're not

proosit

Sitter på skolan (tidigt jag vet.) och håller på att hungra ihjäl. För caffan har inte öppnat än, så janna får tålmodigt vänta på sin frukost. Funderar på att gå på toan också, om ni ville veta :)
Imorgon blir det middag + utgång. LÄSKIGT. Har typ glömt bort hur man gör på krogen?? Det var typ 14 år sedan jag var där. Men det blir nog trevligt.

Igår så blandade vi i alla fall några drinkar på Barteknikskursen. Det var roligt! Dock så har jag Virgin mary (Bloody mary fast utan alkohööl) smaken i munnen hela tiden. Spännande.

Gammbild, men har ju faktiskt den tröjan idaahg. Så.. tänkte att ni.. ville.. eller.. ja.. ÄSCH



Kärlek är vad kärlek är

Sitter på skolan för att kunna skriva några läxor osv. Helt ensam i en lång korridor medan jag hör andra skratta och ha trevligt. Jag gillar inte att vara ensam, för jag börjar alltid tänka på allting. Om hur jag hamnat där jag är nu. Och att jag avskyr vissa saker med mig själv. äsch.

keep breathing

I want to change the world...instead i sleep. 
I want to believe in more than you and me. 

But all that i know is i'm breathing. 
All i can do is keep breathing. 
All we can do is keep breathing now.

Osynlig och meningslös. Ska ligga i sängen resten av livet och bara slippa verkligheten. Varför känns det så fruktansvärt?

work with what you got

Ofta jag är vaken nu? På en lördag? Helt sjukt. Och det är typ megafint väder ute också. Snize!! Igår hade jag och Mattias besök av hans klasskamrater och deras flickvänner. Vi tittade på Deathrace 2 och käkade tårta. Idag ska jag försöka plugga lite, och städa undan efter gårdagen. Vad som händer ikväll är oskrivet. Så har ni tråkigt får ni gärna komma förbi mig och honey! Vi har Pruppcorn :D (typ en påse kvar.... och jag är inte tjuven... : ] ).

I know you know I'm lost

Please tell me why can't I 
Breathe when you're near me? 
Breathe when you're close to me? 
I know you know I'm lost 
In loving you deeply 
Loving you secretly 
Secretly 

But I crash in my mind 
Whenever you are near 
Getting deaf, dumb and blind 
Just drowning in despair 
I am lost in your flame 
It's burning like the sun 
And I call out your name 
The moment you are gone

someday

Ibland hatar jag mig själv för att vara så nyfiken som jag är. Jag mår BARA dåligt av det. Jag vet ju hur sanningen är, men ändå. Nyfikenhet skapar svartsjuka, ånger och allt skit.

p rutt

Igår åt jag Ostron och musslor för första gången, det var inte gött kan jag lova. Fick ont i magen också. Inte kul! Idag tog jag ledigt från skolan, busigt.

Make myself believe

Ibland känner jag bara att, Nä jag orkar inte. Men vad fan ska man göra åt saken? Jag känner mig förvirrad medan andra ser mig som sur och allmänt jobbig. Jag vill så gärna att ni ska kunna förstå mig, men det är ingenting jag kan begära. Nu känner jag för att prata med mina bästa vänner i telefonen (fast helst i verkligheten irl) och kedjeröka fast jag håller på att sluta. Varför känner man ens såhär? Det är ingenting speciellt som är fel, men allt känns så jävla meningslöst just nu.
Förstå mig bara.

I see you

Höll på att skriva att vi hade första skoldagen idag, men det är ju fel, haha. Minnet är på topp. Men något annat som var nytt idag är Barteknikkursen vi började med idag. Den verkar faktiskt kul och jag är riktigt taggad på att testa olika drinkar! Annars så har jag just sett Avatar med pappa och Mattias. Sköj!

Jag idag :)


En liten pusselbit

så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider

hard work work

Nu är det såhäär, att jag efterlyser en träningskompis! Någon som känner sig speciellt utvald? Du ska gärna vara skrattig, pratig, peppaaande, snygg... Nämen serri. :) Någon?

new day

Har precis vaknat, älskling ligger fortfarande och sover. Idag vetni, ska jag göra massor av ärenden. T.ex. Fixa internettjosan på banken.. hehe.
nu ska jag käka. Hoppetjoll.

Lekte med mina tår :)


dfsfs

Haluu.... vet inte vad jag ska skriva meeen.. haksouhfsd

Inget blir så som man vill

Hittills så har 2011 varit bajs. Har bara mått dåligt. Både fysiskt och psykiskt. Har mest legat i sängen och försökt lugna ner mig. Men jag försöker att tänka positivt och tack vare min hjärtevän så går det bättre än väntat. Får väl helt enkelt se vart livet för mig i framtiden. Just nu vill jag bara bli frisk.
Tack

never regret anything.

Jahapp, Julen kom, julen gick. Nyår kom, och ett nytt år vi fick! haha, blev typ stolt över att jag kom på rimmet. Nämen. Både jul och nyår var helt okej. Fick fira båda med världens bästa kille. Han är lätt 2010s höjdpunkt. PUSS.
Annars då? Lite planer på 2011 har man ju faktiskt, check it out.
  • Balen (??)
  • Studenten!!!! :D
  • Ayia napa!
  • Göteborg
  • Köpa en dator (eftersom skoldatorn kommer ge mig dissen...
Det är typ vad jag vet just nu.. Och ja.. just det. Ska försöka hitta ett jobbbbbb så jag kan tjäna pengaaaar så jag kan ÖVERLEVA LIVET. Btw, så ska jag förmodligen snart flytta till ett eget litet ställe :) fniss.
Just nu ligger jag i Mattias säng och slåss med en blomjävlafluga. Ni ska bara veta.. Han är inte att leka med. Sjukt kaxig. Han ba: GEEEE. Nämen, seriöst nuiuuu, ligger helt ensam i sängen för Mattias är och skruvar i bilen :( Det innebär, frukost själv, städa själv. Bajsa själv. hih. Nu ska jag gråta. Eller inte :) puss
Min nya frilla :):):):):)