I'm not leaving now

Ligger i kallaste sängen någonsin, även fast jag har två täcken och pyjamas på mig. Huvva!
Annars har jag det så himla bra här, ni förstår inte. Kommer vara sjukt jobbigt att åka på Måndag, men sånt är livet. Har ju trots allt ett liv i Umeå också, som jag måste ta tag i. Varför ska det hela tiden vara en massa måsten för? allt ska ju förfan skrivas under, skickas in, man ska gå på möten... massa jävla skit. Vill bara kunna leva så som jag vill, men ja... Lycka till med det :p. Känner även den där känslan av panik och kaos krypa fram. Vill.Inte.
Vill bara vara med världens goaste. Men nej, det går ju inte det heller. Får i alla fall träffas ännu mer i helgen, lööv!!
Just det, imorgon blir det förmodligen utgång med syskonen. sjukligt kul?!! Då får jag iallafall inviga nyklänningen som jag köpte på BikBok för ett tag sedan, wooop.

Måste bara fråga er som läser detta, vad är egentligen viktigast? att lita på magkänslan/hjärtat, eller vara förnuftig och lita på skallen sin? Är lite förvirrad just nu, då mina tankar och hjärtat inte kommer överens just nu. Vad tycker ni?





lalala


ifrån mig själv

Känns som om det är kaos just nu, inte bara för mig, utan alla jag känner. Vill bara ta med mig alla vilsna själar till något bra ställe där alla trivs. Försöker hjälpa så gott jag kan och hoppas att det känns lite bättre i alla fall.

MÅSTE BESTÄMMA MIG. Känns inte som om Umeå är staden för mig, inte alls. Jag känner men samtidigt inte. HA!

Jag är dina drömmar

Sova ensam igen, kallt och förjävligt. Tänkte lägga mig och lyssna på lite musik, men kom på att jag isåfall måste gå ner till hallen för att hämta min väska där hörlurarna är. Jobbigt? ja.
Sen tror jag att det är dags att lyssna lite mer på hjärtat än hjärnan, i alla fall för tillfället. Varför inte bara göra det man känner för utan att börja överanalysera och försöka hitta problem? Nä, för det funkar väl inte så. Har i alla fall börjat fokusera mer på mig själv nu och det känns så mycket bättre. MEN, ibland trillar man ner och blir osäker. Osäker på känslor som är otroligt starka och som man vet finns där, hur hänger det ihop?
Nä. Vet man hur man känner så ska man inte vara feg, utan visa det istället. Efter ett x antal sömnlösa nätter så vet jag nog hur jag känner, och ska lösa det. Känslor finns ju trotsallt av en anledning.
Sov gott.

I wanted love, I needed love, Most of all

Ny vecka, nya utmaningar. Just nu ligger jag i sängen (fortfarande i Sundsvall) och kan inte riktigt somna om. Alla har ju åkt till skola/jobb, så blir helt ensam idag... Konstigt det känns när man varit uppe i folk konstant hela helgen. Har även kommit fram till att jag aldrig kommer kunna åka härifrån, har ju blivit bortskämd med att ha världens finaste hos mig.
Nu ska jag ta en cigg och sedan försöka somna om, saknar redan honom.




The Walking Dead

Är helt inne.... har sett alla missade avsnitt nu ikväll, ser på ett nu också! Har ju som sagt suttit på golvet också, så min röv är inte som den har varit...
Borde väl egentligen lägga mig nu, så jag kan vakna i tid för engångsskull. Så vi säger väl godnatt nu då!
 

Every second here makes my heart beat faster

Let's make this fleeding moment last forever
So, tell me what you're waiting for?
I'm gonna keep it frozen here forever,
There's no regretting anymore.
It's worth to wait, even so far away.
I'm making the night mine until the day I die
No lights to brake when you're hanging right here
You know what it feels like when you're dancing blind
Oh oh, just a beat inside my soul
Take me home, where my dreams are made of gold
Keep the song where the beat is on control.
I know what it feels like

Come on make me feel alive
Feel alive, feel alive Feel alive, feel alive
Feel alive, feel alive alive alive alive
Alive!
Meet me under shining lights, 
I've been waiting right here all my life
Feelings you can't deny that 
you're living open up your eyes
And I just wanna sink into 
your crazy laughter
Come on feel me until the pain don't matter
Every second here makes my heart beat faster
Finally think I found what I've been chasing after.
Oh oh, just a beat inside my soul


Play hard

ÄNTLIGEN!! INTERNET. så jävla underbart. En nackdel är dock att jag inte fattar hur man gör med routern, så får helt enkelt sitta på golvet inne i köket. MEN, jag gillar att sitta på golvet, så det gör inget. 
Imorgon så drar jag, förhoppningsvis, om pengarna tillåter... Annars liftar jag, lovar! 
Nu ska jag se MASSA serier som jag missat, och äta mackor. Mömma!

sjukihuvegerd

Har haft en superbra kväll, även om jag varit jäkligt trött. Så... vad gör jag vaken nu? Har ingen jävla aning. Imorgon blir det arbetsförnedringen och tvättning.... wohoo.

Den finaste som finns.

Nej.

En liten mening som fick mycket att rasa ihop. Får inte hoppas för mycket och låta känslorna styra, blir som aldrig bra då.

Ikväll har jag i alla fall varit med Rebecca och Angelica, mycket trevligt! Har varit sjukt rastlös hela dagen, så har hoppat omkring i Rebeccas lägenhet. Väldigt roligt för henne kan jag lova. Något annat som är roligt är att jag drar till älskade Sundsvall på Fredag (om inte tidigare), längtar så fruktansvärt mycket! Pirr i magen liksom.
Nu ska jag fortsätta se lite på tv innan jag ska slagga, och förhoppningsvis somnar jag tidigare än igår. Lyckades ju självklart se på en skräckfilm och somnade inte förrän vid femtiden... jaja. Godnatt.




Du får allt att kännas rätt

Har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Igår jobbade jag i princip hela dagen, så är helt slut idag. Borde egentligen gå och handla, men orkar fan inte. Sängläge hela dagen tror jag!

känns så förbannat skönt att jag har kontrollen för engångsskull. Rycker bara på axlarna och bryr mig inte ett skit. Det är ju mitt liv och bara jag kan bestämma hur jag ska leva det.

You're the one that I wanted to find

Mina tankar och känslor är helt jävla störda. Ena stunden känns allt så himla underbart och jag känner mig säker på vad jag vill, men på en sekund rasar allt och jag vet inte hur jag ska ta mig upp igen. Suck.
Vilka känslor ska man lita på?
Saknar dig i alla fall. Det är jag säker på.

Försöker vara bra

Orkar inte just nu. Nej, jag gör faktiskt inte det. Fan alltså.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Har precis fixat mig lite och om ett tag drar jag till jobbet, kul!
Annars så är jag trött som faan och vill åka någonstans. Är less på samma gamla vanliga vardagen. Men det är väl bara att bita ihop som vanligt!



Man kan ju ändra sig när man vill.

Såg Skyfall på bio idag, SJUKT BRA! Och det blev lite roligare då min stolsgranne (någon random som var lite... större) hade köpt mat från frasses, en chipspåse, en ostkrokspåse, en chokladkaka och tre stora drickor som han mumsade på under hela filmen. OCH så stönade han hela tiden också... hahaha. åh. fick världens skrattanfall där ett tag. Nu ska jag se tv och sakna människan som bor för långt bort.
puss!

mitt rum i ditt hjärta

Vet inte riktigt hur jag känner för tillfället. Hjärnan är fan inte överens med sig själv! aaarghhh.
Håller i alla fall på att städa lite nu, kuligt.
blä :)

young love

Ännu en dag då livet kanske inte är på topp, men vad ska man göra? ikväll kommer i alla fall tjejorna hit då jag ska bjuda på middag. Blir asbra! känner att jag måste få ventilera mig lite.
Suck.




stopp

Helgen har varit bra och lagom mycket saker har stått på schemat. Nu är jag ensam igen och ska alldeles strax försöka sova, för imorgon är det saker som ska göras kan jag lova. Har så många tankar som snurrar runt i skallen och försöker att inte fokusera allt för mycket på dom.
nu, skönhetssömn.

ångest. ångest. ångest.

Hej Janna, det är din hjärna som talar...

... vad fan håller du på med?!

söndagsångest när den är som bäst. Härligt.

Det är bara rättvist!

Ligger och läser gamla texter/meddelanden om dig. Förstår inte hur jag kunde vara så fruktansvärt dum? Ska aldrig bli beroende av någon, aldrig. Är så glad att det är som det är nu, att livet faktiskt går vidare. Sen att vissa hamnar i det förflutna gör inget. Det kan bli så.

Stay golden

Har precis duschat, haft ansiktsmask (som man drog av, såg ut som om jag ömsade skinn...), och lyssnat på gomusik. Så nu har jag slagit mig ner i soffan för att se tv, har även käkat kräääm. mumma.
Imorgon får jag besök och det blir superbra! får ha det hela helgen också :) ägit!!

knock knock

Godmorgon!
vaknade just av att mina grannar har det mysigt, kul. Fast jag ska ändå kliva upp nu, då jag ska in till stan och hänga på arbetsförmedlingen, wooh!! Ber i alla fall om ursäkt över att uppdateringarna inte varit sådär jättebra. Men som ni förmodligen vet och har förstått så har jag just flyttat. = inge internet, städa, göra sig hemmastadd. Allt har i alla fall gått bra.
Imorgon är en dag jag verkligen ser framemot. Eller, hela helgen kommer bli superbra!! Jag har sagt det förr och säger det igen. Hur faan kan en del människor göra en så glad? Ett mysterium för fan. Men jag är i alla fall superglad och förväntansfull!
nu ska jag sminka mig och käka frulle. Pöss!





snygg kabelsladd i pannan!

Får ingen luft

Gooodmorgon! Ligger fortfarande i sängen och ska nog springa in i duschen snart. Ska in till stan för att lämna några papper och träffa Isa! Ska visa läggan :)
Haha just det. Igår somnade Jo (min lillasyster) i soffan, och ett tag senare så låg hon och asgarvade. Fast sen skrek hon AJ typ hundra ggr. sjukt kul.
Nu blir det upp å hoppaaa.

Trött

Är trött som en jävla kudde. Fyfarao. Jag och Jo ligger i soffan medan vi ser tv. Känns som om det blir en tidig kväll! Har dock ont som fan i ryggen, min säng är egentligen alldeles för mjuk för min stackars rygg...
Längtar i alla fall till helgen, kommer bli sjukt bra. Förstår inte hur man kan bli så glad av vissa människor? spelar liksom ingen roll hur dålig dagen kan ha varit, träffar man en av de där människorna så försvinner allt. För stunden i alla fall! Tråkigt är det dock att rebecca ska bort just den helgen, opassande!!
Nu ska jag fortsätta att vara glad i hjärtat och längta. Herregud... :')




5

Igår kom Rebecca och Adam hit för att förfesta lite innan vi drog ut! kul var det!! Idag är man inte sådär superpigg, men ja. Sitter på golvet och lyssnar på musik, sjukt avslappnande. Annars så längtar jag som fasen tills det händer grejer, har massa att se framemot. tror jag :p

abstinens!

I need some sleep

Suck. Hur kan allt gå från superbra till megasämst? Vill försvinna ett tag och komma fram om typ hundra år. Satans skit.

Maskrosbarn

ÄR så satans less. FAN! Vill lägga mig och dö nu.

Jag är hemma men jag längtar till nåt annat

Idag blir det full rulle! Flytta, stan, längta. 
 
 
 
Lägenheten!
 

Du vet, livet fortsätter utan dig

Är på tåget nu. Har lite blandade känslor över att komma hem. Är så jävla mycket som ska göras och fixas med. Bajs. MEN längtar så efter mina fina flickor, ska krama om dom så mycket när vi ses.

helgens och veckans låtar : mitt hjärta blöder och inget kan ändra på det med goaste Veronica maggio.

Får gåshud av att tänka på det

Har haft en superbra dag idag. Började ju som sagt lite trögt, men det blev bättre. Har i alla fall inte skrattat så här mycket på väldigt länge, tårarna har runnit!!

Just nu ligger jag i sängen och har en sån bra känsla i kroppen, ni vet när allt känns bättre och när de negativa tankarna inte kan tränga igenom. Massa lyckorus! Är ju dock pga. dem jag inte kan sova, men känns som om jag inte orkar bry mig om det nu. Känns jobbigt att lämna allt imorgon, men så är livet! Märks i alla fall att man börjat på nytt kapitel!

sov gott.