vi hör ihop

Dagarna går och jag trivs. Förutom att jag är förkyld som ett as då. Imorgon åker jag hem för att flytta, äntligen!! Så i helgen blir det inflyttningsvin med tjejerna.
Nu är jag i alla fall på väg in till stan, ska på apoteket och shoppa. wohooo.

pöss

Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

Har varit på bröllop ikväll. Eller, festen i alla fall! Linda och Robban spelade ju nämligen. Fick mat, alkohol och mycket skratt. Bra Lördag!! Imorgon blir det treårskalas för Wilda-Li, roligt.... :)) Det blir nog bra. Är i alla fall skönt att bara släppa taget om allt för stunden och försöka leva. Saknar dock en lite detalj, men man kan ju inte få allt. Eller hur?
sov gott.

Hur fan kan du spela glad?

sitter på tåget mot Sundsvall nu, bakis och allt. Skööönt. Var på Lokal med Rebecca och gänget, och utklädda var vi också... haha. Fint.

Även moget att peka fuck you mot mig. Har inte ens gjort er någonting. Men vissa verkar inte vilja växa upp.


I'm always wrapped up in things I cannot win

Vaknade och var förbannad. Superkul dag det kommer bli då, eller hur? Vill bara slå någon på käften, är så sjukligt irriterad. Förstår inte hur någon kan vara så jävla egoistisk som du är? HELVETE alltså. Nej, du ska fan inte få mer av mig. Aldrig, i livet. Kanske en käftsmäll, men sen är det fan nog! Jävla as.
 

Always

Fick hoppa in och jobba ikväll, gött. Men resan hem... Var FAN inte nådig!! Cyklade hem från Teg, och det var nog det värsta jag gjort. Frös så fruktansvärt mycket och var knallröd när jag kom hem. Fyfaan. Nu har jag i alla fall tagit på mig gopyjamasen och tjocksockar... hihih, och ska se på Hercules! Sov gott!
 
Vill bara slå dig så jävla HÅRT. Hoppas du får ett kul jävla liv, as.

But just because it burns, doesn't mean you're gonna die

Var på stan med Stina nyss, och såklart så glömde jag att gå förbi banken. Braaa Janna. Har i alla fall ingenting planerat ikväll, as usual. 
 
Blir så fruktansvärt irriterad på läget just nu. Jag hade ALLT under kontroll, men sen gjorde något så jävla idiotiskt och nu är det du som har övertaget. Försöker att fokusera på annat och skita i allt, men det funkar inte riktigt så. Frågan är ju vad jag fick för jävla ryck som skrev? Satans röv. 

Neverland

Vet inte om jag lyckats hamna i någon Peter Pan period?? I förrgår (tror jag) så såg jag den otecknade versionen, och idag såg jag en film som heter Neverland. Den handlar om hur det gick till när Peter hamnade där. Den var dock SÄMST, satt och kämpade mig igenom filmen som var 2 timmar och 40 min lång. Huvva. Den otecknade versionen var dock ganska bra, så ni vet! 
I alla fall så var jag ju på BB för att träffa Pernilla och Melinda (lilltjejen). Hon var så otroligt jäkla söt alltså, så himla liten. Fick hålla henne och snusa lite på na! Åhw... Enligt Pernilla så hade förlossningen och allt gått bra, skönt för henne! Nu ska jag försöka sova, kanske se på en till film. Vem vet? Sov så gott i alla fall. 
 
 
Fin jag var då... jävla snuskäft

Du var en ljus blick

Ska snart till BB för att hälsa på lillgumman, så kul!! Nåt annat som är kul är att jag åker till Sundsvall på lördag, äntligen! Det behövs verkligen nu känner jag. 
 

but I forgot what we felt like somewhere along the way

Kan inte sova, som vanligt. Kan.Inte.Sluta.Tänka. 
Får panik av att vara här, vill inte längre. Man är visst aldrig nöjd.

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

ÅH! Fick ett superfint mms av älskade Pernilla. Lilla tjejen är nu ute i världen. Är så himla glad för Pernilla och Robins skull! Längtar tills jag får träffa dem och lillan. 
Annars så kom jag precis hem från Maxi där familjen handlade. Jag köpte flyttlådor... superkuul. Men nu kan jag i alla fall packa på riktigt! OCH nu ska jag försöka planera in en resa till Sundsvall/Stöde. Puss på er!
 
 
GLÖM FÖR HELVETE INTE.....att ställa frågor! Ni har till söndag på er, bestämmer jag nu :)

Brand new day

Vaknade med sämst humör imorse, har sovit så himla dåligt de senaste dagarna/veckan. Men nu är det lite bättre! Jag har städat mitt rum som en jävla galning, vill ju att det ska gå så snabbt som möjligt att flytta ut härifrån, vilket jag gör om... typ nio dar! Om inte tidigare! 
Nä, nu ska jag fortsätta städa och sedan gå på en promenad! 
PUSS.

One quick smile from you is all that I can take. You've got me hypnotized, I can't tell real from fake.

Kvällen har spenderats med lillasyster. KUL! Vi såg på film och bara chillade. Såg nyss svenska hollywoodfruar då jag inte lyckades se det sist. Nu ska jag försöka sova! 
Justja, kan ni inte ställa lite frågor eller nåt sånt kul?? Tycker vi kör på en sån här rolig frågestund från och med.... NU! haha..... Gör som ni vill, har ni frågor, ställ dom! 
------------

What I've got is a little of a lot of hopin' you'll be mine cause I can't hardly stop thinking about you. I hope you're thinking about me too. Well I got to thinking how it'd be if I got the courage up just to let you know, it might set me free. How would that be?

Angel in the corner, watchin' over me, you know it's been a long time since I felt this feeling. You're face is so familiar, you're still so far way, think that I should know you if I could just be brave. If I could just be brave.

What I've got's, a little of a lot of wishin' you'd be kissin' me 'cause I can't stop thinking about you. I know you're thinking about me too, 'cause I can feel, feel your eyes on me when I'm walking in the room. And I think it's gotta mean a little more than nothing.

Angel in the corner, watchin' over me, you know it's been a long time since I felt this feeling. You're face is so familiar, you're still so far way, think that I should know you if I could just be brave. If I could just be brave.

One quick smile from you is all that I can take. You've got me hypnotized, I can't tell real from fake.

Angel in the corner, you're still so far way, think that I should know you if I could just be brave. If I could just be brave.


All that I wanted


Just det

Fick ju en fråga om hur stor lägenheten är och var hyran ligger på. Lägenheten är 27kvm (tror jag), har inglasad balkong och hyran ligger på 3800. Den är sjukt fräsch och ligger helt perfekt till. Nära till stan! 
 
Igår var vi ju på inflyttningsfest hos Sebastian, men vid tolv bestämde vi oss för att dra på Corona. Det var faktiskt helt okej, men det bra sällskapet gjorde att kvällen blev väldigt lyckad ändå! Fick skjuts hem och var väl hemma vid tretiden. Låg dock vaken till typ fem, men det gjorde absolut ingenting. Snarare tvärtom :)
Nu ska jag fixa Jos hår och slappa järnet. Puss på ER!
 

I'm so happy

I'm so happy, 'cause you are gone
You are gone, it makes me happy
I've been wating for so long
I thought this day would never come
When I could wave and say Good Bye

I'm so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile cause you're not near

La la la la la la

I'm so happy 'cause you're not here
You're not here, it makes me happy
Finally you disappear
Don't wanna know where you are going
but you should stay were you belong

I'm so happy and that ain't wrong
There's nothing wrong with being happy
If you did listen to the song
We all can do this part together
Just grab your dearest and sing along!

La la la la la la

I'm so happy, 'cause you are gone
You are gone, it makes me happy
I've been waiting for so long
I thought this day would never come
When I can wave and say Good Bye.


But I'm on fire for you, clearly

Igår käkade jag middag hos Rebecca, sedan drog vi till Allstar med några. Första gången jag var där när det varit nattklubb, och det var faktiskt sjukt roligt! Slaggade i alla fall hos Rebecca och vid ett åkte vi till röbäck för att fika med världens bästa tjejer. Känns så himla roligt att vi har lika roligt tillsammans nu som för fem år sedan. Puss på er! 
Ikväll blir det förmodligen inflyttningsfest hos Sebastian, annars får vi se. Nu ska jag vara lycklig och lyssna på lycklig musik. HOJ

ps

Det blev jättefult med rött nagellack. Det torkade typ aldrig så nu är det rött överallt förutom på naglarna. Eller, det är fläckigt typ. ds

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.

Halvläser en bok, lyssnar på blandglad musik (hälften bölamusik och hälften wohomusik), målar tånaglarna rosa, ångrar mig och vill ha dom röda istället och funderar på att duscha. Vet inte om jag orkar duscha, gjorde ju det igår och har faktiskt smink på mig ifall något roligt skulle hända. Jag vet inte riktigt vilket humör jag är på just nu, känns liksom som om det ekar i min kropp. Vill bara att något ska hända och inte trilla tillbaka där jag var innan. Jag antar att Torsdagen den 18 Oktober 2012 helt enkelt bara är en konstig dag.
Tror jag ska duscha ändå, det är ju fan minusgrader i mitt rum.

I'm sick of you

Men alltså, hur dum får man vara egentligen? Blir så sjukt irriterad på mig själv som lät dig vinna igen. Att jag aldrig lär mig se innan det är försent. Så nu står vi alltså här igen, precis så som du vill ha det. Grattis till kontrollen över oss. Jag hade precis kommit upp ur den där jävla gropen tills du visade dig och drog ner mig dit igen. Försök faan inte få det här att handla om dig, som alla andra situationer vi hamnar i. Ibland börjar man fundera på hur gammal du egentligen är.
FAAAN.

take it out on me

Kom nästan nyss hem från stan där vi hängde på Olearys. Var sjukligt jävla sugen på Max, men näää. För dom hade stängt, stod typ och grät på torget så Stina fick trösta mig. haha. Jag och Rebecca bestämde oss i alla fall för att dra på shell, och där köpte jag pizza istället. Gödans nanting, dock svårt att cykla och äta samtidigt. Tur att det var dött som fan ute, hur annars hade folk tittat på mig likSOOmm.... Nu, gott folk så ska jag sova. gnattt

Kan du inte se att jag klarar mig själv?

Hade en så jävla bra dag igår. Först beskedet om lägenheten, sen popquiz på Peppes som vi vann för andra gången! Sen fick jag träffa Rebecca och prata ut om precis allt. Och det var längesedan. Man träffar ju sina nära ganska ofta, men det är inte alltid man verkligen tar sig tid och pratar om vissa grejer. Saknar det. Saknar även den tiden då man inte var så jävla brydd och bara levde livet. Man kunde liksom dra ut och festa mitt i veckan bara för att det var så kul att få umgås. Saknar tiden då jag, Rebecca och Pernilla verkligen umgicks konstant och körde på. Nåh... Men livet förändras, ibland till det bättre och ibland till det sämre. Jaja! Nu ska jag fixa mig lite för att dra in till stan och träffa Stina och Emelie. Kul! 
 
Försök inte ens.
 
 
Fint slappöga jag har. Funderar på att ringa Camilla från BB och bilda klubb.

We don't care about the lights

Herregud! Herreguuuud! Vaknade av ett GALET bra samtal. Ett samtal som gjorde att jag kommer flytta den 1a November. Förstår ni? Så.Jävla.Bra.

Wish I stayed

Har haft en superbra kväll! Började med att sitta hos Rebecca och äta karra (namnam), sen kom Angelica och Sofia. Efter vi suttit och skrattat åt alla konstiga människor på färjan så drog vi på Max, ännu mer namnam. Där pratade vi om allt möjligt och skrattade som aldrig förr. Så jäkla kul. 
Nu ska jag försöka sova, ska drömma superfina drömmar inatt. PUSS
 
 

No one like you

Ikväll ska jag och Rebecca snacka ihop oss om vad vi ska vara på Halloween, blir ju spännande. Jag ändrar mig typ  243252 ggr så hon börjar bli lite smått less på mig. Men känner i alla fall för att vara någonting klockrent och roligt! Men vi får väl se! Tips kanske? 
 
Annars så hoppas jag på att Pernillas inneboende vill komma ut snart, vill snusa bebis ju! Och så som det lät på henne så är hon sjukt less på att vara gravid, så lillonge, flytta ut nu!
 
 
XO XO WebcamgiRL_92
 

The world is ours, if you want it

Lön idag, = betala räkningar. Wohoo! Nu ska jag äta någonting, vara lycklig och måla mina naglar. 
 

And our hearts beat as one

Cause you've been hurt before, 
I can see it in your eyes 
You try to smile it away, 
Some things you can't disguise 
Don't wanna break your heart, 
Baby I can ease the ache
 
Don't wanna break your heart, 
Wanna give your heart a break 
I know you're scared it's wrong, 
Like you might make a mistake 
There's just one life to live 
And there's no time to wait (to waste) 
So let me give your heart a break, 
Give your heart a break, 
Let me give your heart a break, 
Your heart a break

And it will stay with you 'til you're mind's been found

Håller tummarna varje sekund och hoppas på att det går som jag vill! Längtan efter ett sms eller samtal har aldrig varit så stort. Förhoppningsvis får jag veta inom kort... 
PUSS

Ännu en liten pinsam grej

När jag och Stina gick i 6an/7an så gick vi på stan tillsammans för typ första gången. Vi kände inte varandra så jättebra och det var lite stelt. Vi gick omkring på massa affärer och när vi var på H&M så gick vi till sminkavdelningen, där hittade vi nåt slags glitterpuder (det var stora puffar med asmycket glitter) och började puffa det på varandra så vi var alldeles glittriga i ansiktet. Då kom vi på att vi skulle kalla varandra för... Glittergirls. Vi var alltså helt seriösa med att kalla varandra för det, så vi gjorde det typ i ett halvår. Och om vi skrev det till varandra så stavade vi det - GlittergirlZ typ. Fint....
 
Sen har vi ju en annan gång när Stina hade en kaktus i sin fåtölj (fråga mig inte varför) och jag råkade sätta mig på den. Behöver jag ens säga att jag hade ont i röven i typ en månad? Hade små jävla stickor på röven och låren, asskönt. 
 
I alla fall så drog jag på Corona med några flickor igår, sjukt roligt! Har inte varit på någon krog där man kan dansa på superlänge. Slutade med Max och att jag sov hos Johanna. 
Idag ska jag se film och mysa järnet!
 
PUSS

MER

The Suzan – Ha Ha Ha
 
Freedom Or Death – This Crowded Room
 
Derby – All or Nothing
 
Blair – So That's It
 
Ellie Goulding – Wish I Stayed
 
Har typ alldeles nyss vaknat och ligger i sängen, ska snart börja dra mig mot Rebecca. MEN, jag tycker att ni kan ta er tid och lyssna på dessa godingar. PUSS

Does it even really matter?

B.o.B – Both Of Us - feat. Taylor Swift

This crowded room

Alltså nä! Åh... Är kär i Awkward. Kan man vara kär i en serie? tydligen... Har i alla fall lärt mig att man inte kan sitta hemma och vänta på att sin saga ska börja utan att göra någonting. Det är DU som bestämmer hur du vill att ditt liv ska se ut, ingen annan. Så börja för fan att leva era sagoliv, för det ska jag försöka göra. Skit i det förfluta, lev i nuet och ta framtiden som den kommer.
 
Så, in your face. Jag mår inte dåligt för fem öre över att det är så som det är mellan oss just nu. Tvärt om! Jag behövde inte någon som berättade allt jag behövde förändra och klaga på mig för att bli lycklig, jag behövde mig själv. En person som jag inte riktigt hade hittat och kanske hade tappat bort på vägen. Tänker så som min fina syster sa till mig, "varför nöja sig med något som känns halvbra?". Jag är så jäkla stolt över mig själv som lyckats lägga det mesta på hyllan och börjat fokusera på mig själv. Nu försöker jag ta varje dag som den kommer och kommer det en dålig dag så gör det inget, man är ju bara mänsklig. 
Har haft jävligt jobbiga dagar, veckor, år. Ibland så jobbiga att jag inte ens kunnat ta mig upp ur sängen på morgonen och legat där flera dagar. Men tack vare mina underbara syskon och vänner (och även en liten gnutta kämparglöd) så har jag lyckats ta mig dit jag är idag, och är så satans glad. Om ni bara visste!
Vet ni? Slösa inte massa energi och tid på människor som bara gör er illa, man märker ganska snabbt vilka som verkligen bryr sig om en och vill en väl! Du är värd så himla mycket mer än någonting halvdant. Du förtjänar allt som livet har att ge. 
Man kommer möta motgångar, ibland så jobbiga att man börjar undra om det ens finns en lösning. Det finns alltid lösningar!
 
Om ni bara kunde se mig nu, sitter verkligen och flinar för mig själv. För jag har bestämt mig. Jag vill leva livet.

So that's it

Ikväll har jag varit med Sofia! Först tacobuffe i stan och senare drog vi hem till henne för att bara prata och ha det trevligt. Vi såg på Xfactor och pratade om allt möjligt! Så himla kul att träffa henne! Imorgon ska jag bara ta det jäkligt lugnt och hoppas på att livet fortsätter i samma riktning som de senaste dagarna. Nu ska jag se sista avsnittet av Awkward (på säsong 2) och drömma mig bort lite. Vill till Sundsvall igen! 

Oh, I don't think you know me much at all

Lägenheten var så himlahimlahimla fin!! Så nu väntar jag på ett samtal som förhoppningsvis är positivt. Annars så har jag fikat med Stina idag och tränat lite. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på bästa Ellie Goulding, finns det någon som har skönare röst? 
 
Until you see me in your dreams
We'll stay awake beneath the trees
We'll watch the buildings turn to dust
A sky of diamonds just for us
You are the risk I'll always take
The only branch I'll never break
Those fears we'll blow them all way


This love will be your downfall

Man blir som lycklig när man går ut och ser att solen lyser, det är en perfekt höstdag! Nu håller jag tummarna för att lägenheten blir min!!

Baby, you know me

Mjau!
Är sjukligt trött idag, tror seriöst monsterfinnen tar all min energi. Fräsch informatiooooon. Fick i alla fall hoppa in och jobba igårkväll, kul! Senare drog vi till Olearys för att trivas lite, men alla blev trötta och kastade in handduken vid ettiden. Hade i alla fall trevligt sällskap på vägen hem, hehe. 
Känner inte riktigt för att kliva upp ur sängen än, den är waaay to skön! Men nu gör jag det ändå. Puss på er allihopeeeen rå.
 
 
Ser bara ut som jag knarkat i 40 år, men jaja.....

Get free

Är på så himla bra humör nu alltså! Känns som om någon högre makt har strött lyckopulver över mig. Imorgon ska jag alltså åka och titta på en lägenhet, hoppas så jäkla mycket att jag får den. IIIH! Just nu verkar allt gå precis som jag vill, underbart. Underbara liv. Känns så skönt att lämna vissa saker och vissa människor bakom sig och bara titta framåt. Den enda nackdelen just nu är att jag har fått världens jävla monsterfinne på näsan. Den gör så JÄVLA ont att jag får huvudvärk, skojar inte. Buhu :( 
Nu ska jag duscha! 
PUSSS!

Musik just nu

Dungen – Panda
 
Major Lazer – Original Don
 
Major Lazer – Get Free
 
Ellie Goulding – Starry Eyed
 
Telekinesis – Car Crash
 
Shelly Fraley – All That I Wanted
 
Christina Perri – arms
 

Elva helt onödiga saker

  1. När jag gick i typ femman så sa Stina att hennes kompis hade grävt upp en skeletthand (?) på hennes gård. Jag trodde stenhårt på det och sa det till mina andra kompisar.
  2. Älskar att sminka mig och mina vänner, om jag fick välja så skulle jag lätt jobba som makeup artist!
  3. När jag var typ sju och bodde i Jämtland så skulle vi städa i ett gammhus vi hade på gården, då hittade jag en fladdermus som låg på golvet. Jag blev asnöjd och tog upp den, sprang till min bror och berättade att jag hade hittat hans leksak. Fick veta att han inte hade någon fladdermusleksak... Jag gick alltså omkring med en död jävla fladdermus.
  4. Jag är sjukt duktig på att lyssna sönder låtar
  5. Min första fylla var inte så jätterolig. Jag och Rebecca gjorde världens häxblandning (bl.a. Julmust, jordgubbslikör, gin, vodka...), slutade med att jag ramlade ner för hennes trapp och spydde ner hennes föräldrars säng. Jag hade halsbränna och var bakis i tre dagar.
  6. I mellanstadiet slogs jag jättemycket med mina vänner och fick även en tjej att byta skola...
  7. Jag är superhypokondriker och tror att jag har någon typ av cancer varje dag. Är även rädd för bakterier.
  8. Jag kan absolut inte ta i chokladbollssmet, en gång när Rebecca och Lucas tvingade mig så började jag gråta.
  9. Hade en period i livet då jag gick i fotbollsshorts varje dag... Till och med på stan.
  10. Mina vänner är dom stördaste, roligaste och skrattigaste jag vet. Önskar att alla fick se deras riktiga jag ;) 
  11. När alla andra var på gothiadiscot så var jag och Stina... Med några killar som inte riktigt var normala. Brukar fortfarande må dåligt över att vi missade det där jäkla discot!
 
 

Once upon a time

Ja, nu är jag hemma igen. Känns konstigt? Jaja. 
Har hängt med Angelica ikväll och nu ser jag på lite serier. Har även fått nån jäkla klump i halsen? På riktigt alltså, inte sånt där som man säger när man är ledsen. Tror fan att jag är på väg att få halsfluss eller nåt sådant skit?! Jaja, jaja, jaja. Imorgon ska jag in till stan för att fixa lite grejer som kört ihop sig, suuuperkul! 
 
Ska försöka somna hyfsat tidigt ikväll/ inatt. Puss

Jag vet inget om dig men jag är fast i natt




Dom kan klaga om dom vill, jag har slutat bry mig om sånt

Nu är jag på väg hem, verkar gå lite snabbare än sist! När jag väl är framme i Umeå så ska jag träffa Angelica och Isa, kul! Är dock lite deppad över några grejer, vilket gör att jag inte alls vill hem (som ni vet). Men livet har den förmågan att alltid lyckas fixa problemen, oftast. Ha en bra Måndag!

car crash

Hej!
blir så att jag stannar här ett tag till, skönt. Somnade vid fem imorse, superkul... Idag blir det i alla fall en slappdag.

All that I am

Ligger ensam i en soffa och fryser TYP ihjäl. Hatar att vara ensam, värsta känslan någonsin? Har i alla fall sett ett avsnitt av Awkward och dör lite i hjärtat när tänker på det. Varför kan inte livet vara som en film/serie ibland? Fast bara där allt blir bra tillslut och alla får den som dom hör till. SUCK. Nä, imorgon ska jag åka buss i hundra år för att komma hem, nåt som jag inte alls vill för tillfället. Vill inte hem till den gamla tråkiga vardagen, är så jäkla less på den och på allt som hör till. Men, bara att bita ihop och köra vidare. Nu ska jag försöka sova och inte låta tankarna ta över min hjärna helt och hållet. Vet inte om jag ska säga godnatt, för de flesta av er sover väl redan? haha. Hoppas ni har haft en underbar helg i alla fall!

starry eyed

Vet fan inte vad det är med mig. Känslor hit och känslor dit. Är det fel av mig att tänka dessa jäkla tankar? Är less på att vänta, så nu lämnar jag det här. Du hade en chans och det visste du om, skyll dig själv. Nu går jag framåt och gör det jag känner för, är så jäkla taggad på att LEVA! Känns som om man suttit inlåst i en garderob hela livet och äntligen får känna solen lysa. Livet är mitt att leva, och det tänker jag göra nu!



dididi

Hej allihopa!
Har det superbra här i Stöde, tror jag skiter i att komma hem! Igår blev det revbensspjäll a la Janna och potatisgratäng, gött nanting. Sen spelade vi spel och drack lite, väldigt trevligt ska ni veta! Nu sitter jag i soffan och funderar lite allmänt på om vad jag vill göra. Just det, för ungefär två timmar sedan så fick jag träffa en megasöt bebis som bara var en månad, hihi!

ikväll blir det i alla fall trerätters och sällskap med världens BÄSTA syskon.
puss

Morgon

Godmorgon gänget! Har typ precis vaknat och märker att min hals inte är OKEJ! Kan ju visserligen bero på att jag sovit med käften öppen hela natten. Har säkert flygit in massor av flugor dit när jag sussade så sött. Just nu är jag och Jo ensamma med wilda-li (lillan på cirkus tre år ) medan Linda släpper ut hästarna. Wilda är en liten fegis just nu som inte vågar säga hej.... tror hon har gömt sig?? kanske ringt polisen föfan??? Hon är ju föfasen ensam i huset med två främlingar! Galna mamma Linda.... Nu blir det frulle så ni vet. Pöss.

p.s. Drömde att jag ramlade ner från ett stup som var jäätttelångt och när jag väl var nere så bodde alla dinosaurier där. Wierd.



Vovven Kira hälsade på

Så många gånger jag suttit här

Snart så drar vi, skönt. Har i alla fall kommit fram till att nu jävlar, ska jag leva livet! Ska sluta vara så jädrans fjantig och feg. Och vi börjar idag.
 
 
HEJDÅ

Förstår inte

Har sett på Awkward i typ hundra år och är helt pirrig i magen! Jag får alltid en sådan hatkärlek till såna serier där man blir superglad/kär i kärleken men samtidigt så jäkla avundsjuk för att något sådant aldrig skulle kunna hända i verkligheten. Det är som brabläigt. Nu måste jag försöka sova, men kan inte när det regnar så jädrans mycket. Sen suger det att sova själv, så min vän (myspolers) kudde får duga inatt. Puss på er !

Shake it out

Halloj!
Kom hem från Rebecka för ett tag sedan, där träffade vi en tjej som jobbar med smink/hudvårdsgrejs från Mary kay (?). Vi fick prova massor av produkter och smink. KUL! Känns skönt att fått rengöra ansiktet ordentligt, något som jag annars kan slarva med ganska mycket. Beställde i alla fall en mascara och en primer för ögonen. Sedan fikade vi och pratade om allt möjligt, Tack för det! Har även bestämt att jag ska byta ut alla mina sminkborstar, känns som en bra idé.
Imorgon drar jag och lillasyster till Sundsvall/Stöde, också superkul! Ska som sagt bli skönt att åka dit en sväng. Nu ska jag se en film eller nåt, och bara ta det piano. Hoppas ni har haft en superdag! 
GODNATT! 
 

Suck!

Är på så himla konstigt humör idag, vill bara pausa livet i några sekunder. Vad vill jag egentligen? Just nu vill jag i alla fall börja om på nytt, i alla fall sen i somras. Måste sluta tänka så långt fram och leva i nuet, men hur lätt är det? 
Attans.

there is magic in the air

Har precis kommit hem från Beccur där vi bakade och käkade kladdkaka! mumma. Ikväll borde jag plugga som fasen då jag har ett prov imorgon. Måste klara det, annars ska jag aldrig mer sätta min fot i en byggnad där man lär sig saker :p jaja! På Torsdageftermiddag eller Fredagförmiddag så drar jag till Sundsvall/Stöde! Riktigt skönt ska det bli att få träffa mina fina och efterlängtade syskon. Funderar på att stanna lite längre än bara i helgen, får se helt enkelt! Nä, nu ska jag ta tag i helvetesboken som ligger på golvet. Buhu :'( Slänger in en bild på mitt... öga. haha. Så fint man kan sminka sig ibland va? ääääh...... aa

Mjaa


Hjälp??

Jag vill supersatansgärna ha ett par blommiga leggings, och andra coola också. Har ni något tips på var jag kan hitta såna? Har letat överallt, men icket... Men som sagt, färglada och med mycket mönster skulle jag vilja ha. Hoppas ni orkar slänga iväg en kommentar som kan hjälpa mig. PLIIS? 
 
PUSS
 
 

!!!

Här får ni ett tips på världens goaste bodybutter. Den luktar så fruktansvärt jävla gott att man typ vill gråta för att man inte kan äta upp den. Den luktar alltså persika och är superbra för torr hud, speciellt höstdöd hud. haha. Men, köp direkt!



You got what I need

Haha, ligger i sängen och lyssnar på musik från gammgo90's. Eller, lite från senare också. Men är i alla fall sjukt roligt! Har nyss sett på maaasssa nya avsnitt från massaaa serier som nyss börjat igen! Man blir så jäkla pirrig och nöjd i kroppen när man längtat som fan efter de nya säsongerna och sedan får se på dem. Wooopwoop!
Nu ska jag leka cool. Herrå.
 
 
Okej, inte så jävla konstigt att min rygg typ dör. Jag har alltså min laptop på en snurrstol vid kortsidan av sängen, och jag ligger på mage i världens mjukaste säng. Bra ergonomi Janna! När jag kliver upp så knakar typ hela kroppen.... Jaja ! 

expo

Har parkerat min feta röv på en soffa utanför expo, väntar på att Stina ska höra av sig! Annars så har jag gått runt på stan och fixat lite grejer med skolan. Usch och fy. Pratade även med Pernilla i typ en timma, vill att hon ska få ut lilltjoppa nuuuu!! vill snusa på bebisss... Men så länge är det inte kvar, den 16e är det beräknat. TIHI! Nu ska jag typ
läg

ga mig och sova här i soffan. ciao


Tappar tron

På mänskligheten idag... Satan vad det finns korkade människor. Usch!
 
Idag ska jag till stan för att prata med en syv, har blivit krångel med skolan...... DRYGT. Funderar på att skita i allt och göra nåt annat. BLÄBLÄBLÄ!