and it's crushing me, there's no room to breathe

Allt är bara så konstigt just nu. Hjärtat vill gå åt alla olika håll samtidigt och det gör mig förvirrad. Känns som om jag lever olika liv. Hur fan kan en människa få plats med alla dessa tankar i hjärnan?? Blä. Sen att alla möjliga händelser ska komma på samma gång? Seriöst.
You gave me nothing at all

Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Sitter hemma och fryser som en sate. Varför ska jag vara så himla frusen hela tiden?  Nu ska jag åka till min bror. Hejsvejs.
Hur svårt kan det vara? Orkar inte bli så jävla dåligt behandlad av dig längre. Ta dig i kragen och väx UPP.
Alla gånger vi pratat ut och haft det bra, gäller inte det längre?

Vissa är ju helt otroliga. Lågstadienivå p...

Vissa är ju helt otroliga. Lågstadienivå på hela högen.


Call me maybe

Vill utomlands nuuu.... Varför kan jag inte ha megamycket pengar? WHY? Ska typ köpa en trisslott. Nämen juste, har inte ens råd. Kul. AJA.
På Lördag åker i alla fall jag och Mattias familj till deras lägenhet i Tärna. Kommer nog bli kul! Ska även söka till Komvux snart. Vet inte ens hur man gör? haha. Ska läsa upp mina betyg på höstterminen, någon fler som ska göra det? Skulle ju vara kul att inte vara mobbaaad.
Nu väntar jag på att Angelica och Isipisi ska komma hit. PÖSS

I do it all over again

Go ahead and tell me you'll leave again
You'll just come back running
Holding your scarred heart in hand
It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
And do it all over again
It's all the same¨



.

nej

woop

Gårdagen var bra. Käkade trerätters hos Angelica, dansade, skrattade, hade dancebattle. Kul! Blev dock en hyfsat tidig kväll för mig ändå. Idag har jag och Mattias.... beställt en säng!! Äntligen säger jag bara. Köpte även en sängram som kostade 400, hur billigt? Vi har även satt upp gardinstängerna och ska nu montera ihop sängramen. Vi är lite övertaggade på sängen.. haha.
Ikväll vet jag inte vad som händer, men förhoppningsvis något kul :)

Imorgon ska det bli en bra dag. Det måste ...

Imorgon ska det bli en bra dag. Det måste bli en bra dag. Har bestämt mig för att vara så positiv som möjligt imorgon, det ska jag. Jag ska klara det. Få bort alla negativa tankar som ligger och gnager. I can do this.


fu

Vill inte ha satans praktik. Nejnejnej. Tack och hej. (gud vad bra jag är på att rimma... :) NDFHPJDFHDF)

Pusssss. Älskar min Mattias mest av allt! ...

Pusssss. Älskar min Mattias mest av allt! Igår hade jag och becca en liten spakväll och såg på bb. Spännande kan jag lova. Snart ska jag åka till holmsund och ha det tråkigt. Hejdå!


hahahahahha åh

:(

Gäsp

Kul Söndag detta blev. Har legat i sängen hela dagen och längtat till BB som är i kväll. Längtar efter min älskling också. Träffade han senast i Fredags... Hur kul? Inte kul alls. Blä:(

relax

Ligger i sängen och tittar på Vampire Diaries. Har inte haft en nåådig natt kan jag säga. Har somnat, vaknat, svettats, somnat, vaknat osv osv. Fyfan. Mår inte bra för fem öre. Hoppas ni har det bra i alla fall!

Kul

Är så jäävla less. Har åkt på världens magsjuka. Trodde jag hade varit sjuk för i år. Men nä. Fryser, har feber och spyr som ett jävla vattenfall (fräsch info). Och inte nog med det så är jag ensam, Mattias är i innertavle. Jättekul Lördag. Verkligen. SKITKUL!

Nu ska jag grina och se VD.

blääk

Mår skitdåligt. Tror jag har fått magsjuka... För jag drack verkligen inte mycket igår. Fy i helvetet.

Well I can't explain why it's not enough

finaste

I just wanna throw my phone away


Saker att göra idag

....... Ingenting. Ska sitta i världens största tröja och bara vara nere. Godnatt

Sjukt jäkla less på allt just nu. Orkar in...

Sjukt jäkla less på allt just nu. Orkar inte göra ett dugg. Tror jag ska ligga i sängen under täcket resten av livet. Orkar inte med alla krav och pressen jag har på mig nu. Varför finns det så jävla många måsten? Varför måste man hela tiden låtsas vara nöjd när man inte är ett dugg nöjd?! Orkar inte låtsas vara snäll och duktig längre. Ska ignorera världen totalt och inte göra ett skit. Hejdå.


Jäla skit

KUL! Beställde ju en till bikini på Nelly, och fick det här mailet i morse.
Tyvärr så har nedanstående produkter i din beställning
blivit restnoterade. Anledningen beror på att vi upptäckt
ett felaktigt lagersaldo vid plockningen av din order.

Vi försöker nu få hem dessa varor från våra leverantörer
omgående för omedelbar leverans till dig. Om vi av någon
anledning inte kan få hem de restnoterade produkterna
kommer vi att meddela detta till dig snarast möjligt.


Hur kul är det då? Så jävla ovärt :( Måste väl vänta i hundra år till då. Aja. Sitter i alla fall ensam i mitt rum och tittar på BB. Lesslessless.


Walking dead

Känner mig som en zombie. Är konstant trött, helt slut i huvudet och har även blött näsblod. Känns som om min kropp säger ifrån. Från vad vet jag inte. Nu ska jag se serier och sova emellanåt. Hoppas ni har det bra!

Crazy

Har beställt ännu en bikini. Mohahahaaa... Är så jävla glad! För dom är så hiiimla fina :D Vill ni se dom? Det får ni. När jag har dom hemma. hih

We heart it


Love

Idag har jag och älsklingen varit vi i hela 17 månader! Vet att det kanske inte låter mycket för vissa, men det är det verkligen för mig. Mitt längsta förhållande! Känns helt underbart. Älskar dig Mattias!!
Nu ska jag i alla fall börja fixa mig inför dagen. Ska på arbetsintervju (sommarjobb) halv två på KFUM. Det är sämst betalt, men att få tillbringa någon vecka på Norrbyskär på sommaren är faktiskt lite lockande. Vi får se helt enkelt! Man kan ju alltid tacka nej :)
Annars så längtar jag så himlahimla mycket tills Rebecca flyttar hem igen!! Hur bra är inte det?! Megasuperduperbra är det! Love u hun!
Snygg nyvvaken tjej med Elvisfrilla. Puss på er.

When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength.

Don't let yourself fall down.

ÅÅHHMGSFDOJGSAG

Är så jävla irriterad. Alla verkar vilja dryga med mig idag. OCH det blir inte bättre för att jag tittar på Big Brother, Sipan är helt jävla dum i huvudet och förtjänar ett riktigt kok stryk. Jävla helvette.

Sparkle


mess up my bed with me

Nu har jag beställt en ny bikini från HM! Skönt att ha gjort det innan sommaren kommer :)
Igår var jag, Angelica, Simon och Mattias på bio och såg En gång i Phuket (?). Heeeelt okej faktiskt! Eller, lite mer än okej. Ganska rolig men pinsam nå jeeevulskt. Den rekommenderar jag verkligen!
Idag ska jag inte göra ett JOTA. Bara chilledill för mig.
Glen Hansard & Marketa Irglova – The Moon

Like a sir


Snälla, titta och dela med er.

Snälla ni. Ta er tid att titta på den här videon och sprid. Detta ska stoppas och vi ska visa att vi är bra människor som hjälper till. Ingenting sånt här får pågå!

 


-

Nu drar jag till stan + holmsund. Kuligt nanting. Har även bytt till en kortare stav i tungan, så sjukt skööönt! Känner inte ens av den längre. Haha, lovar den är borta....

Fluffy

Har målat en vägg nu. Inte nådigt kan jag lova. Förutom att jag är vitprickig över hela mig så luktar jag gammsvett blandat med färg. Mysigt va?
Nu lagar jag lite lunch och matlådor. Kan ju vara bra! När maten är klar blir det ett avsnitt av The walking dead och käka. Sen jobba igen!
Woopwoop

Paint

Nu har jag dragit på mig gammgokläderna för här ska det målas! Är dock röksugen som en babian och har inga cigg. Shit. Känner mig som Hannah W (Big brother) just nu, i alla fall på ciggfronten ;) NAT. Inte riktigt så allvarligt.
Jajaaaa.. Önska mig lycka till! :)

Tejpatejpahej

Blir ingen målning ikväll, gör det imorgon istället. Nu förbereder vi istället :)
Och ja Moa, det är nog ditt ben ;)

DH

Sitter och tittar på Desperate Housewives nuu... Gött. Sen blir det att åka till Innertavle och laga middag + måla sovrum. Kuligt.
Vill åka utomlands nuuu... Har till och med hittat en megafin bikini. Morr...

Nu jävlar!!

Vad säger ni nu då? ;);););););) skönt att ha en ordentlig design på blöggen kan jag lova. Visst blev den fiin?
First Aid Kit – The Lion's Roar

Ny design

Var så  jädra less på min gamla, så laddade ner någon istället. Orkar inte ta tag i det nu såattehh

Tick tack...

Blä. Snor snor snor. Det är mitt liv just nu. Som ni vet.
Imorgon ska jag på nåt möte i Holmsund xd Orkar inte förklara för er, då det är ganska invecklat.
Nåjaa...
Annars så är jag förbannad, gråtfärdig och less. Varför ska jag alltid oroa mig? Och varför är jag så jääävla DUM?! Ingen vet.

Mjau! Ligger i sängen och försöker bli trö...

Mjau! Ligger i sängen och försöker bli trött. Eller, är egentligen trött, men kan inte somna för att min näsa är täppt som en förstoppat körv. Mattias ligger och sover (snarkar). Och det går ingenting roligt på tvn heller. Bajsbajs. Kan förkylningen bara försvinna? Näääää. Det går bara inte. För jag får inte för förkylningsguden :):):) hoppas ni har haft en bra helg i alla fall. Skickar en kryapådigkram till Stina som ligger hemma med megafeber!! Godnatt.


True... True

Hahaha.... Seriöst dom fulaste skorna jag sett. Klarar inte av deee.
Btw så borde ni se Warhorse (skrev Warhore först.. HAHAHAAA), den var typ lite som Black Beauty, väldigt fin!

But don't you come here and say I didn't warn you

Är så jääävla less på allllt. Orkar inte vara sjuk, orkar inte att folk inte kan lära sig från sina misstagx10000, orkar inte sitta hemma ensam. Har typ aldrig känt mig så här ensam på länge, helt sjukt. Nu ska jag titta på Warhorse och gråta lite. Kul Fredag, kul liv. Nä, inte ett dugg jävla kul. Lär väl få sova ensam också. bajs.

Save me

Vad fan är grejen med att vakna tidigt när man är sjuk?! Min hals är svullen som en överviktig pelikan och ska försöka att inte prata alls idag. Eller, nästan i alla fall. Ska träffa Malin på stan sen, och sen blire storshoppa på apoteket <3 Har då inte haft någon feber alls inatt så det är ju positivt. Men det tråkiga är att jag förmodligen inte kan jobba imorgon. Känns varken kul för mig eller de andra att ha en sjuking där, och å andra sidan så får man ju inte vara sjuk heller. Inte om man är uppe i mat osv.
Så det är megatråkigt. Men är nog bättre att man skippar en dag så man kan jobba flera sen. Eller hur? jaja.

Jag har lite småpanik över att jag inte har någon laddare hemma. Måste ladda mobilen nu ju.... Den är helt dö :(
Nu ska jag se bb.
Snor snor på er!


otippat

Haha, läste på Stinagummans blogg att hon också är sjuk. Det roliga är att jag sa till mina syskon igår att jag aldrig blir sjuk, typ som Stina sa till Josefin. Hur kul är det då? Ska fan aldrig säga nåt sånt igen. Plus att jag har fått ett bajssår på näsan, så jag ser inte lite störd ut. Blek, röd om näsan och gammgokläder. :( Längtar tills Mattias kommer hem så han kan ta hand om mig. Blähäää.
Btw så gör dom nudlar på BB nu, blev sjukt sugen på Nudelsoppa. Jag.vill.ha.

Herå

-


Blä

Ska ligga och titta på Big Brother nu. Tror aldrig jag har varit så intresserad av det förut som nu, alltså, förra säsongerna. Ska även berätta att jag får min "nya" dator på Fredag;) hihi. Ska bli så himla skönt!


Godmorgon på er. Inte en lika god morgon f...

Godmorgon på er. Inte en lika god morgon för mig kan jag ju säga. Vaknade med snorig näsa, ont i halsen, mår illa osv osv. Kul. Inte så värst!! Så antar att min dag kommer att bestå av te och serietittande i sängen. Låter ju som världens drömscenario, men inte om man är sjuk :( Igår var vi i alla fall på middag hos Kalle och Elin. Efteråt blev det film och piercing! Jajamen, har fått ännu ett hål :p I ögonbrynet..... Mahahahaa. Skojar bara er jö. Jag har bara skaffat mig ett till hål i örat :) nu ska jag se på tv och tycka synd om mig själv. Puss