himlen är oskyldigt blå

aaaaaaah, varför går allt så dåligt för?! Jävla skithelvete.

(L)

Denna dag börjar ju bra. Försova sig, och brände mig nyss på tån pga. En as jävla varm plattång.

aaaand the struggle continues

Nu ska jag lägga mig. Åt helvete med detta.

I put myself first..?

Gud så otroligt skönt det var att sitta vid ett skrivbord och skriva! Längesen jag upplevde en sådan konstig känsla...

Dagen var från början en helt underbar solig skoldag, tills någonting, som vanligt, gjorde alltihop till en deppig dag. För det första så gick alla mina planer om imorgon åt helvete, och alla har bara varit så himla konstiga. En del förstår precis hur jag menar, andra inte. Jag har alltid haft så jäkla jävla svårt att förklara mina känslor och även visa dem. Så det är inte så lätt för mig heller. Jag önskar ni förstod... Det gör jag verkligen. Alla mina tankar och funderingar tar snart över mitt liv.
Jag vill inte ha ett liv där jag måste vara berädd på allting, alltid oroa mig, prestera mitt bästa och aldrig få någonting för det. Jag vill I-N-T-E. Men samtidigt känner jag att jag inte heller vill vara en tråkmåns. Jag vill kunna vara impulsiv. Kunna känna "Fan vad kul, det här måste vi göra igen, vi gör det nu!".
 Jag vill att DU ska känna som mig. Låta minnena vara någonting du vill komma ihåg som någonting underbart. Jag vill vara med dig. Bara dig. Jag vill inte dela dig med någon annan. Jag vill att vi ska kunna sitta en natt, titta på stjärnhimlen och bara hålla om varandra. För jag älskar dig. Det gör jag verkligen så jävla jävla mycket! Och jag vet att du älskar mig. Det är vi nu och kommer vara det resten av våra liv. För vi har ett band som ALDRIG kommer slitas ut. Du vet att du betyder så oerhört mycket för mig. Jag behöver dig.
Och mamma. Jag vet inte vad jag ska säga om dig. Hur jag än fortsätter med att säga att du måste ändra på dig, att jag hatar dig när du gör så, kan jag inte sluta älska dig. Jag behöver dig, och det är det värsta av allt. Jag behöver dig, även fast jag inte vill. Jag vill kunna lämna allt detta kaos vi lever i utan att känna skuld över allt. Jag ska inte behöva känna ett sådant stort ansvar över dig och de andra som jag egentligen inte behöver ha. Jag vill inte tycka att hela min släkt är dum i huvudet och skrika att jag hatar alla. För det gör jag ju inte... Verkligen inte. Jag vill bara att du, ska fatta. Ta något beslut som inte sårar oss andra.
Jag vill kunna säga "Nej, nu skiter jag i allt" och verkligen göra det.


Sunny day. And life?

Fick precis ett jättetrevligt sms från Moa! Och om det blir som jag hoppas så får ni veta det senare, nu bevarar jag det som en liten hemlighet ;)
Nu borde jag klä på mig, fixa mig, packa skolstuffs. Meeeen, jag har ju en fet tendens att kunna tro att jag har all tid i världen på mig. Vilket jag INTE har. Så... Jag skriver senare!

Idag blir det Jeansjackan!


Där ser du själv hur högt du når

Vet ni, Notebook är så underbart bra så jag vill gråta ännu mer. Aw... Nu ska jag i alla fall sova, även fast vi har sovmorgon imorgon (tagga!!!!) . Hoppas ni får en god natts sömn. höh :p

Puss



I bullis blir det denna goding kanske? Om jag får på mig den. Har väl gått upp 500 kg sen dess så. Skämt åsido, men känner mig tyvärr så. SUCKSUCK. Godnatt!

Just hangin around

Är det bara jag, eller är det lite smygroligt när man får sockerdricka i foten? Hihi. Ibland kan jag sitta konstigt med flit, bara för att få känslan av att inte känna någonting alls. ÄR jag normal?

Jag tittar för övrigt på Notebook. Har sett den minst 4 gånger... Men jag tröttnar liksom aldrig. Tycker den är så hiiiimla mysig. Och för er som vill veta så har jag precis lämnat in ett referat!
Visst verkar jag gladare nu? Kanske, beror det på att jag har stängt ute min familj från mitt liv för tillfället och från mitt rum. Skönt som aldrig förr. Nu finns bara jag, och mina gosedjur.

Puss

häfoauäåorinadf

Becca, jag behöver dig. Nu. Och våran mirakelkur mot depp.

De djävlar, som förändrat mig ska jag för alltid hämnas

Okej, förlåt. Här kommer tyvärr ett riktigt deppskriv. Min bror har fått åka in med ambulans, igen, pga. Att han inte kan röra sig utan att spy. Han har helt enkelt mått förjävligt. Det har varit fram och tillbaka på olika sjukhus hela tiden. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Inte nog med att det redan var jobbigt hemma, nej, vi ska bli straffade ännu mer. Jag tycker att vi får ta skit hela tiden. Jag vet inte om jag klarar detta mer. Och det blir inte bättre av att jag är stressad och håller på att jobba ihjäl mig med olika skoluppgifter, prov, idioter på skolan, idioter på fritiden. Hur mycket ska en människa tåla? Vem är det som bestämmer allt? Jag har ingen aning. Men jag vet att jag inte kommer orka så mycket längre om det ska fortsätta. Det måste ta slut. Jag har sagt så här förr och klarat mig från att falla. Men nu, känner jag att det är på riktigt.  What the fuck am I suppose to do? För helvete.



Jag har aldrig känt så här. Det känns som om jag lever i en annan värld

Förstår inte hur vi ska överleva resten av terminen... har flera inlämningar och prov nästa vecka. PLUS nationella. Älska livet.

Fetnaajs

Sååå skönt med lite sovmorgon... Puss. Nu borde jag fixa till mig lite :p Måste även förbereda mig inför en tre timmars hotellektion. Sjukt drygt.



Jag ser ut att vara fem mil bred :p

Happy together

Tyvärr blondinälskare... Mitt hår är inte längre lika ljust pga. En del klagomål. Haha : p Men, det kommer förändringar! Promise ;)

BLOND?!

Alltså... liksom. Jag är blond. Vad hände? Får typ en chock varje gång jag tittar mig i spegeln... Funderar nästan på att färga tillbaka det till ljusbrun eller någonting :p Känner mig sjukt obekväm. Skulle kunna lägga in en bild... Men aa. Nä, tror inte det.

Vilken underbar dag

Haha, känns ganska... nördigt att sätta sig vid datorn det första man gör när man vaknar. Kanske skulle jag ha skrivit om det istället på nationella...
Idag hade jag tänkt fixa håret igen, tror jag... Dock inte så mycket. Annars har jag ingen aning om vad som händer. Ska kanske vara med Alexander ett tag innan han dissar och åker iväg på någon fest. Tror nog att Stina får vara mitt offer ikväll, hon ska vara med mig, även om hon kanske inte vill ;) haha... Det är ju i alla fall rätt fint väder ute, tror jag (ser bara ljusa strimmor från fönstrets persienner).
Nu ska jag... chilla lite till.

Var det kul med videoinlägg? Mer sådant? Ni kan väl ge tips osv. På vad NI vill att jag ska skriva ? =)

-.

FAAAN, vad du gör mig besviken. Du vet hur jag tycker och känner. Ändå känns det som om du skiter i allt det.

Det är nu jag börjar fatta allt som har hänt. Jag kan inte stå eller gå ordentligt pga. Chocken. Jag skakar, i både armar, ben och händer. Om någonting skulle hända dig, vet jag inte var jag skulle ta vägen. Det värsta är att jag inte kan göra någonting. Absolut ingenting alls för att det ska bli bättre.

Vad fan ska jag göra?

hihi

Hahahahahha, jag dör. Puss på dig rebeccis. Du kommer döda men.. :p Blev tvungen

'Cause you are the sun in my universe,

Håret blev... jaa... måste nog göra om det lite... haha:p Men det blev i alla fall bättre än vad jag trodde. Kanske lägger in en bild någongång i framtiden!
Kysss

Måste bara berätta att jag fick VG på svenskaprovet vi gjorde för ett tag sedan. Go janna! Kändes också som att nationella och idrottsprovet gick superb!

Mr tambourine man

Om mitt hår blir dåligt nu... börjar jag gråta. Snällaaa... Någon som vill göra någonting ikväll btw? Alla är borta.

lallaa

Fick veta nyss att vi är utomlands på brännisbollisyris :( Menmen, det är way better!
Idag fixade jag mitt pass på polisstationen. På bilden såg jag ut som en rysk fångrymling eller nåt. Det såg i alla fall inte ut som jag hade så kul. Innan det (medan vi väntade) så for vi på strömpilen där jag köpte en stor svart tshirt med ascool rygg, lägger förmodligen ut en bild senare då min dator vill leva igen. Som vanligt är det någonting fel på internet på min dator... Asdrygt. Nu ska jag åka på maxi och köpa slingfärg. Åh vad jag älskar att mamma och pappa har fått lön.
Ciao!



Så här kanske? Nooooot

how sweeet

vad heter ni? - Janna och Alexander
Hur träffades ni? - ehm... Vi gick i samma klass sen 6an, sen träffades vi på en fest!
Hur länge har ni varit tillsammans? - 1 år den 6 maj:)
Är ni förlovade? - Nej
Bor ni ihop? - Nej
Har ni barn? - Nej
Har båda körkort? - Nej
Kommer du ihåg er första kyss? - Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? - Vet inte riktigt... Tror det var Alexander...
Vem är äldst? - alle :(
Vilka stjärntecken är ni? - Jag är  jungfrun och han är kräfta!
Vem fyller först på året? - Alle...
Vem är längst? - alle :(
Vem sjunger bäst? - Jag ;) , nämen... No idea!
Håller ni i handen på stan? - sometimes :)
Var någon av er oskuld när ni träffades? - haha.... kanske
Kände ni varann innan ni blev ihop? - Nope..
Vad har ni gemensamt? - Det mesta!
Blev du kär i första ögonkastet? - oooja!
Har ni någon speciell låt? - Nej, eller jag har en som jag eggade sönder : p fasennnn, kommer inte på vad den heter..
Har ni några "fri kort"? - huh?
Har ni stora framtidsplaner? - Jadå
Har ni gråtit i varandras armar? -Ja,det har i alla fall jag.
Har ni varit utomlands tillammans? - Nej, men snart!!
Vilket är ert bästa minne? - Valborg 08 :)
Vem lagar bäst mat? - Vågar inte riktigt säga.. Men tror att det är jag!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Antingen tv-spel eller tv och mys :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Japps!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? - Nja, 3 km
Blir du lätt svartsjuk? - sådär...
Brukar ni bråka? - Småtjaffs kanske..
Ringer eller SMS:ar ni mest? - smsar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - Allt :)
Vad använder ni för preventivmedel? - Haha, wtf?
Brukar nån av er prata i sömnen? - Nja, eller jo... :( Jag...

--------------------------------------

Ingen annan än jag som är sjukt taggad på att fixa ett lag till brännbollsyran?! Come on... Anmäl er här :D Skulle verkligen vara awsome

Schteek

Kanske härligaste någonsin att sitta ute och sola....Mums

PANIC AT BÖLE

Min lillasysters gerbiler (halft eftersom hon har delad vårdnad om dem med sin kompis, iknow.-...) har just fött två äckliga ungar. Fy i helvetet. Dom är verkligen inte fräscha.. Typ alldeles rosa. Nice. slimeslime

EN FET JÄVLA SMÄLL

Jag är så jävla förbannad just nu. Tack mamma och pappa för att ni glömde att hämta mig. Fick bara stå ute tre timmar och frysa ihjäl. Men det gör ingenting! För att frysa tycker jag är jättemysigt, att vara ashungrig också för den delen!


Evert

Nu tror jag att jag ska gå ut och gräva ner mig eller någonting. Mamma sa precis att pappa fyller år idag. Och jag hade helt glömt bort det. Tur att han jobbar just nu... Jag skäms: p

Någonting kul jag hittade : p

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR SOMMAREN 09!

KÄRLEK

 Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - njaa...
 Du är kär nu - Väldigt!!!
 Du har sårat nån så de börjat gråta - jo, det tror jag
 Nån har sårat dig så du börjat gråta - För många gånger.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Japp :)
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Snart!
Du har haft ett förhållande som varade över två år - faktiskt, men då var jag typ 10 : p

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - japp
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - many times :p
Jag har smygit ut utan lov - nja, någongång
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Typ inte.
Jag har en hemlighet som ingen vet - haha, mhm
Jag har fuskat i ett spel - haha, vill inte ens räkna
Jag har struntat i ett prov - Njaa

DÅLIGA TIDER

Jag kan inte svälja piller - Sådär, det är lättare nu!
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
 Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - typ... kanske
Jag har vaknat gråtande - jaa
Jag har somnat gråtande - mhm..

DÖDEN

 Jag är rädd för att dö - ja
Jag hatar begravningar - hatar vet jag inte... Men det är inte kul precis :p
 Jag har sett någon dö - en fisk
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja.
Någon nära till mig har begått självmord - nej, och det är jag glad över.

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha, ja
Jag har sett en fallande stjärna - typ tusen ggr!!
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - japp :)
Jag har varit på en offentlig plats i min pyamas - venne.. typ kanske
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja?
Jag har sparkat en kille mellan benen - kanskee...
Jag har varit i ett casino - nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - japp
 Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - ingen aning
Jag har krockat i en bil - nästan
Jag har medverkat i en teater - Typ " den elaka kängurun.."
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - mmm
Jag har sett norrskenet - japp
Jag har suttit på ett tak på natten - ja :)
Jag har aprillat någon -jepp
Jag har åkt taxi - typ inte :O
Jag har ätit sushi - usch
Jag har åkt snowboard - försökt!

Morning sunshines!

Klockan är cirka 08.34 när jag påbörjar detta blogginlägg. Vad jag gör uppe så här tidigt på min lediga dag är egentligen bara stört. Fast det kan också bero på att jag sov över hos Alexander, och eftersom han har skola idag så, ja... Men, morgonstund har guld i mun, eller nåt.
Idag hade jag tänkt att försöka dra med Stina och Rebecca på stan, istället för att låta dem ruttna, som lätt kan hända på lediga dagar. Hade också tänkt att prata med papi om passet jag måste ta för att kunna dra till Bullis med tha guys. Kommer lätt se ut som en fånge eller någonting eftersom jag har en tendens att se ganska .... sur ut på bilder : p Nu ska jag göra någonting skoj, förhoppningsvis!
Ciao!


Bara en av de tusentals jag och Rebecca tog.
 Måste även informera om att mitt nya minneskort har skickats från Hongkong!

Superman never made any money

Rebecca har precis åkt hem till henne, så nu sitter jag ensam här och skrattar åt våra roliga videoinspelningar och bilder. Puss på dig! Alldeles strax ska jag cykla den otroligt LÅNGA vägen hem till Alexander. Haha, not :p Och jag är inte ledsen över att skolan börjar på måndag för er, för vi på östra är lediga! Så underbart. Hoppas ni har haft ett superlov! Det har jag..


Smile

Eftersom bikinin jag beställde förr var för liten, så hade jag tänkt skicka efter denna !


Det var 17 år 17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går? och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar

SUCK

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Min hjärna står stilla just nu. Jag vet ingenting. Känner mig besviken, men samtidigt att jag vill försöka. Sån här är du inte. Sån där är inte jag. Suck.



Min största skatt.

What the fuck am I suppose to do?

Jag är så jävla less på alla idioter omkring mig. Grattis, på tredje plats har vi en idiot som förstörde ungefär tre år av mitt liv.
Tack så mycket! Och det blir inte bättre av att du umgås med den jag älskar mest. På andra plats har vi... En väldigt nära släkting. eller, släkting? Släktingar. Några som borde förstå bättre än att förstöra livet. Och på första plats har vi EGOISTEN. En person som verkligen borde tänka efter när det gäller familjen. Du vet vad jag tycker, så jag har inte så mycket att skriva här egentligen, eftersom jag redan skrivit allt om dig.

Nu ska jag äntligen kliva upp och försöka hitta någonting som jag kan ta på mig. Sen ska jag cykla till Teg för att hälsa på Rebban.

Bad day. And you didn't make it easier.



Jag har väntat på ett regn

Igår kom vi hem efter en underbar helg i lillholmt. Tur för oss att det varit sol varje dag. Har fått minst tusen fler fräknar också... SUCK. En rejäl förkylning har jag också dragit på mig. Duktigt. Dock blev jag riktigt besviken, igen, när jag kom hem. Inte nog med att min bror fick åka in med ambulans igen, nej, då gör du så här. Förstår inte hur du kan tänka på dig själv när någonting som detta händer. Vad har du där inne egentligen?
Idag ska jag träffa Rebecca och Stina. Jag har bestämt mig för att färga håret. Jag hoppas verkligen att det blir bra, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Har i alla fall längtat ihjäl mig efter flickorna mina!
Vill bara påminna alla om att jag åker till Bullis om 40 days. Love.

Cry cry cry

Nu ska jag ta och lägga mig, och hoppas på att ryggen blir bättre... Och att de två fulla skålarna med popcorn jag åt inte visar sig någonstans på kroppen : p Hö hö.
Och Alva, jag skulle gärna ut och springa med dig, men just nu äre vila som gäller! Fy farao så ont det gör!

Näe, ha en god nattssömn. På Lördag åker vi till LillH. Det kommer bli suvve.
Puss och kram, och nyp i stjärten! :)

buhu

Jaha, då har man fått en inflammation i en muskel i ryggen. Kan knappt andas, och när jag tar djupa andetag gör det så jävla ont. Kan varken böja mig ner eller lyfta saker. Usch vad jag tycker synd om mig själv.

:)


Buckle And Zip SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Ska nog köpa dessa!

And the tears come streaming down your face, Could it be worse?

Alltså, jag känner mig så här lagomt... Less. Jag vill bara kunna vara jag, utan att vilja vara som någon annan. Bara kunna vara nöjd med mig själv för engångsskull. Om det inte är det ena, är det det andra. Alltså.. Det är så jäkla svårt att förklara. Men jag hoppas ni förstår vad jag menar.
Nu ska jag deppa ihop och kanske få ihop något skolarbete. Come oooon....
Var ute och halvsprang igår. Det gick sådär.. Träffade i alla fall Elin på vägen. Trevligt. Imorgon ska jag nog ut igen. Jag ska få bättre hälsa. Men då var det ju det där också... : p




Ta mig hit så jag kan meditiera eller liknande..

bananpaj

Håller just nu på att somna på en bänk i skolan. ASKUL.

Vet du hur länge jag har väntat på dig?

Nej vet ni vad. Nu ska jag lägga mig och sova. Hoppas att jag är friskare imorgon. Har restaurang till ca: 15.30, sen blir det ut och springa med älskling. Känner dock på mig att löprundan inte kommer gå så bra... Har en kondition på - 8943. Så det lär inte bli en lång runda precis.
Snälla, kan inte skolan brinna upp eller nåt, så jag slipper den ett tag.
Ha en fortsatt trevlig natt allihopa!
Ciao!

John Blund är på G ikväll tror jag. Natti.

Det sög.

Jaha, nu blir det hårdträning. Står inte ut med mig själv i detta tillstånd.
Usch..

:)


Kär är jag!!Celine SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Finella 2 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Buckle And Zip SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Ge mig!!




Hey little world

sitter just nu hemma och tycker synd om mig själv. Inte bara för att jag är sjuk, också för att jag har minst tio saker som ska vara inlämnade denna vecka. Buhu... Annars har det mesta blivit bättre. Min bror kommer hem till oss klockan två. Känns mycket bättre och säkrare nu när han kommer hem. Så vi har lite större koll. Till påsk tror jag att jag ska åka till Lillholmträsk med alexanders familj (till deras stuga). Då ska vi förmodligen ta med oss min hund Wilma! Berit (Alexanders mamma) Var ju så himla taggad på att låna henne, så det skulle vara jättekul! Nu ska jag nog ta tag i någon läxa. Usch. But, it's reality. Sad truth.

:(

Jag älskar att ha huvudvärk. Speciellt när man inte kan ta sig till skolan tack vare det!!!

Thousand miles






I can't see me lovin' nobody but you for all my life

Kvällen igår var otroligt roligt! Alla som var där får mycket bra kritik. Förutom att Pernilla brände mig med sin cigarett på mitt ögonlock, inte lika kul för det svider och dunkar fortfarande! Frågan är hur man lyckas? haha.
Just nu ligger jag i Alexanders säng och väntar på att han ska komma hem. Och han har precis åkt, lonely! Men men... Får typ sova eller någonting.



Ta mig ifrån denna regn och kyla.


Snyggggga

Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Jaha, ännu en skolvecka mindre. Känns riktigt härligt. Dock inte att jag måste ägna hela helgen åt plugg, och det suger ganska hårt. Ikväll blir det i alla fall fest. Det däremot känns taggat...
Nu ska jag duscha, bränna skivor och sen åker jag till Stina.

Puss.



Du är fylld av begär, varje dag det tär
helt förblindad av dig själv och din egen karriär
du dricker för mycket, men det förnekar du
om jag frågar dig om sanningen så tvekar du
du tycker synd om dig själv när du jobbar för hårt





What goes around, comes around.

Det är tragiskt att det ska bli så här. Du var en person som jag verkligen såg upp till. Du var som en idol för mig, och har alltid varit det. Är det verkligen värt det? Du är så jävla ung. Ditt liv ska inte bli så. Förstår du?
Du har gjort mig besviken.



Är det värt att kämpa, när ingen annan försöker? Mitt liv ska inte sluta som en katastrof. Jag vägrar bli som er.

du har solskenet

Usch. Regn och cykel går inte ihop. Nejnej. Men motion får man ju i alla fall. Tur det.

Dagen har varit helt okej, och det känns som om det har blivit mycket bättre på skolan nu. Jag känner mig så otroligt duktig. Kanske jag äntligen får betygen jag verkligen förtjänar? Vem vet.. Folket är inte lika jobbiga nu som innan. Känns underbart. Även fast det har varit en skitdag när det gäller vädret. Men det är ju som sagt april, då tillhör vädret.
I helgen blir det fest hos en kompis. Riktigt kul. Tråkigt dock att Alexander inte kan komma.. Vi kommer inte kunna ses resten utav veckan pga. Innebandyn. Tråkigt för mig, men att döma betyder ju också pengar. För honom. Jag vill också ha lättförtjänta pengar. Turunge. Men vi träffar ju varandra på måndag. På våran 11 månadersdag.

Nu ska jag klä om mig och fixa mig till ikväll. Ska nämligen på hållplatsen. Skoj.
Puss!!!

Tack Stina för att du finns. Du är fortfarande min Bästa vän. Även om vi har haft det kämpigt! Du är underbar.


Det regnade idag och jag tackar dig för det

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
 För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


Nu lägger jag mig. Tidigt huh? Sov gott!!

du måste vara blind du kan inte inte se när löven faller ner hur fel jag är

Känns så himla somrigt på något vis när Håkan spelas på högsta volym. Jag är verkligen övertaggad på sommaren... Fast det kanske märks? ha ha

Har precis kommit hem efter att ha varit på maxi och strömpilen med mamma och papa. Det slutade med att jag kom hem med en finfin skjortklänning från Lindex. Hittade en del andra fina saker också, men jag har tyvärr inte så mycket pengar eftersom allt går till bulgarien. Så jag hoppas verkligen att jag hittar någonting trevligt där. Funderar eventuellt på att slinga håret ljusare, men vågar inte göra det själv. Någon frivillig??!


Ser lite wierd ut där dock.


Ett superfint skärp som jag tittade på. Fanns dock inte svart på strömpilen.

Ciao!

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det, Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Så otroligt fint väder. Kan bara inte släppa tankarna kring det. Känner mig lagomt lycklig och fortsätter att hoppas på det bästa. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig mot vissa... Det beror väl helt på. Jaja.

Dagen har varit sjukt trevlig med trevliga människor. Vi har haft en temadag på skolan som handlade om mobbing osv. Intressanta föreläsningar och roliga lekar. roligtroligt.