I’ll never let you sweep me off my feet,

Vaknade lite senare än planerat, så det första jag gjorde var att gå ut på en promenad. Promenaden var magisk!! Lagomt kallt ute, stora snöflingor som dansade omkring mig och jag har aldrig känt mig så avslappnad på länge! Underbart. Ska verkligen göra detta till en vana.
Igårkväll började jag läsa en bok (14 år till salu) och hade läst ut den vid tvåtiden på natten. Jahapp, tänkte jag. Det var den boken. Haha. Nämen, antar att ni hört talas om den? Handlar om en tjej (allt är en sann berättelse) som blir våldtagen när hon är liten, sedan får man följa hennes väg som prostituerad. Inte riktigt min typ av bok, men ändå helt ok. Jag är mer en fantasytjej ;) Hahaha, jag borde jobba på Fantasia och sälja Warhammergubbar:P
Jaja. Ikväll blir det förmodligen födelsedagsfika hos Malin som fyller hela 20 år idag! Sjuuukt.... Är det nu man ska börja skaffa hus, familj och vovve eller? Känns som om det bara kommer flyga iväg tid, sen vips, så är jag 50+. :(

Tjoho!! Jag och Mattias tog en tur med spa...

Tjoho!! Jag och Mattias tog en tur med sparken efter middagen, satan vad jobbigt det var! Inte nog med att man är ovan, det var så himla halt också. Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att dra ut och springa/powerwalk. Känns bra. Ska börja skriva ner varje dag (hur mycket jag tränar alltså) och försöka bli fit. Är less på att se ut som en degklump med armar och ben :p Så nu känns det som om jag kan komma igång på riktigt. Det gäller att ta vara på de dagar man känner att motivationen är på topp. Ha det bra!!


kaaaaallT

Vaknade imorse när Mattias åkte till jobbet vid sex och kunde inte somna om. Nu har jag käkat frulle och sett lite Simpsons (hahhaha, "ska titta på SIMPsonS") . Ska nog krypa tillbaka till sängen och läsa lite. Och värma mig :P Är så sjukt kallt i det här huset, ni anar inte.
Ha en fortsatt trevlig dag/morgon.

Don't fucking tell me what to do

Kom just hem från Jysk och NK! Mysipys :) Gick omkring med solglajjor eftersom jag är så jävla cool. Eller? Jo, typ. hihih. Nu ska jag titta på Harry pottan och mysa med min prutt (mattias alltså... inte mina gaser). Ha en trevlig kväll :)


Nå så mycke jeeeeevulskt

Rubriken beskriver min gårdag. Eller kväll. Jag ska berätta för er! Angelica hämtade upp mig på Scandic och vi drog hem till mig innan festen vi skulle på. När vi väl kom dit så mötte jag en flicka (tänker inte kalla henne tjej/kvinna/osvosv. Eftersom hon knappast är mognare än en treåring) som jag tidigare har tjafsat med, för typ två år sedan. Orkade inte bry mig och tänkte inte ens bråka. Men tror ni hon (som inte ens kunde prata för att hon var så full) ber om att få visitera mig?! Anledningen var att jag tydligen hade tagit hennes kamera. Och då hade jag och Angelica varit där i två minuter. Kände bara ilskaaaan.
Jaja, vissa verkar ju knappast bli mognare med åren.

Nu sitter jag och tittar på 101 dalmatiner på fyran. Väldigt intressant.... Och ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Kanske blir middag och planering hos Stina!


Blabla

Snart ska jag dra till Scandic för att jobba littee, gick faktiskt superbra igår. Lite rostig (hahaha) i början, men sen släppte det. Har även lärt mig kassan nu, ägit. Efter jobbet blir det partaj med brudarna, HUR BRA?! Megabra. Kommer dock lukta gammbajs efter jag har jobbat, men äsch. Orkar inte bryyyy.  Kbry? K. Geeeee.


HAHHAA, lätt roligaste


Life is short, but this time it was bigger

En lista som går runtrunt


Mahahaa

Är på hyfsat bättre humör nu i alla falllll.


Leave the world behind

Fyfarao... Är trött som en korv. Vill bara ligga i sängen och gråta hela livet typ. Har ingen aning om hur jag ska göra för att det ska bli bättre heller. Även om det mesta har löst sig så känns det fortfarande skit, massa jävla bajs. Funderar på om jag ska gå och duscha. Allt kanske känns lite bättre då? Well, I don't care. Ska i alla fall jobba ikväll och imorgonkväll. Skönt att få tänka på annat. Hoppas bara att det inte är så jääävulskt med folk, jag har ju typ glömt bort hur man gör..... Fail.

Älskar dig mest av allt.

Känner mig så jävla dålig. Har alltid levt...

Känner mig så jävla dålig. Har alltid levt med att folk styrt över mitt liv och sagt "så här ska det vara". Tar det någonsin slut? Jag vill leva mitt liv precis som jag vill, duger inte det, synd. Är så jävla förbannad. Du säger att det är så här verkligheten är, att det bara är att acceptera läget. Men det vägrar jag tro på! Jag har min verklighet och du har din. Så enkelt är det. För vissa går livet ut på att jobba, andra resa och kanske en del sova. Låt dom då få ha det så, hur svårt kan det vara? Jag vägrar låta någon annan styra mitt liv. Den tiden är över nu så, fuck off. Har gråtit alldeles för mycket ikväll, något som jag aldrig tänkt. Känns som om all den kärlek jag ger till mina nära bara flyger ut till tomma intet. Ingenting känns värt att göra längre. Komiskt va? Ena stunden så är man överlycklig och INGENTING kan förstöra det. Fem minuter senare så rasar allting. Den mur man byggt upp (jävligt kass mur) sprängs i småbitar. Pga. Ett litet ord eller en mening. Jag vet att jag inte är tillräcklig, och jag antar att det är vad drömmen jag hade inatt försökte förklara för mig. Du är inte bra nog Janna. Förstå det. Hur mycket du än försöker så kommer du aldrig till den nivån du behöver komma till. Du ska vara där du är nu, längst ner. Du kommer aldrig vara tillräcklig.


En tråkig lista

Namn: Janna Knutsson
Piercingar: naveln, tungan, tre dermals och i öronen :p
Tatueringar: två
Längd: 162 typ
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Brun.
Fräknar: jajameen
Motto: Har typ inget motto

Kär? jappp!!
Önskar du att du bodde någon annan stans? Ibland, ibland inte
Tänker du på självmord? Nej.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland
Dricker du? Japp.
Använder du droger? Nej.
Röker du? tyvärr
Vilket schampo använder du? Wella tror jag, brukar ba ta det som finns
Vilken parfym använder du? Svettluktenn... haha. Nämen, ingen.
Vad är du rädd för? Att bli ensam, clowner...
Gillar du att tvätta? Njä
Gillar du berg och dalbanor? FYFAN

Senaste...
Filmen du hyrde
? Iiiingen aning
Filmen du köpte? Minns inte det heller.
Låten du hörde: You da one - Rihanna
Låten du laddade ner? minns inte
Personen du ringde? Angelica?
Personen som ringde dig? Stina
TV-program du såg? Grimm
Person du tänkte på? Mattias kanske

För eller emot...
Långdistansförhållanden? Emot är jag väl inte, men det skulle vara jobbigt.
Utnyttja någon? Emot.
Självmord? Emot!
Ungdomar som röker? Emot.
Använda droger? Emot!
Sex före äktenskapet? För ;) Fast folk gör väl som dom vill
Köra onyktert? Emot!
Förhållanden? För!!

Favorit...
Låt: Kan inte välja :)
Sak att göra: Typ spela spel -.-
Sport: hm... Fotboll?
Dryck: Cola liiight
Kläder: Myskläder.
Film: Någon av Tim burton
Bil: R8GT ;)
Serie: Desperate housewifes, Grimm, Once upon a time, Walking dead... osv osv

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? Ja
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? ja:P
Varit i slagsmål? Jaa
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Jajamen

Antal...
Gånger du vart kär
? Två. Om man inte räknar alla gånger i typ lågstadiet -.-
Gånger ditt hjärta brustit? en
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning!
Tjejer du kysst? haha;) Typ alla mina vänner:P
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Nästan alla! ungefär
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Typ två gånger!

Pålägg som gäller: Ost, potatis, morötter......
Dagens dryck: Pepsi

Senaste...
boken du läste? tror det var... Harry potter
Personen du fick e-mail av? no idea
Personen du fick brev av? Biblioteket..... Räkning :(
Personen du fick sms av? Mattias
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Varje dag? Nästan
Saken du köpte? Ett bord?

Vad har du gjort idag? Städat rummet, sett film, masserat Mattias..
Var det kul? Eh... sådär
Brukar du svära mycket? haha, typ hela tiden
När stiger du upp på morgonen? 12? :]
Gillar du att slåss? hahaha, kanske
Vad har du på dig? mjukisbralls å ett linne
Vad ska du göra ikväll? Snart sova
Vad är du allergisk mot? Ingenting.
Var har du ont? I skallen kanske
Använder du hårspray? Ibland
Kan du stå på händer? Säkert;)
Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN
Salt eller socker? Salt!
Gillar du ketchup? Jodå
Är du glad nu? Sådäääär
Var du glad igår? Trore!
Vad dansar du till? Musik? haha
Stockholm är... ? Gammgo
Göteborg är... ? Kul
Kan du sjunga? Alltid!
Spaghetti eller makaroner? Spaghettii
Land du vill besöka? Kroatien!

Den ni!

Har just gett Mattias en Zonterapibehandling (Massage för fötterna)! Antar att det var skönt eftersom han somnade... Så om ni vill låta mig träna på er, göre! Det är så jäkla roligt !

Jag ljög och låtsades som ingenting, visst skiter jag i dig men inte i mig.



I want ya

Drömde världens hemskaste dröm. Fy.. Sitter i alla fall och städar upp lite i mitt rum. Längtar tills Mattias kommer hit, måste krama om honom! Sen får vi se vad som händer ikväll :)
Juste!! Fick veta en superkul sak igår! Hoppas bara att det blir som jag vill (A)

Love

Buhuu.... Har just sett klart Sex and The City (första filmen) och under filmens gång hade jag tuuusen olika känslor. Grät, skrattade, var kär, arg. Allt! Konstigt egentligen, har ju sett den filmen förr. Den fick mig att inse hur mycket jag älskar Mattias och att jag verkligen vill ha honom vid min sida, hela tiden. Saknar även mina tjejer. Det var alldeles för längesen vi träffades alla tre. Eftersom Pernilla numer bor i Sundsvall, jag i Umeå och Rebecca i Karlstad så blir det ju tyvärr så. Men det blir det förhoppningsvis ändring på! Usch. Känns som om jag kommer gråta mig till sömns eller nåt. Fy bubblan vad orättvist.

Imorgon ska jag i alla fall ut och gå/springa. Åkte ju lite skridskor idag (men inte tillräckligt), så måste träna mer. Mer, mer,mer. Önskar man fick välja hur man skulle se ut/intressen/osvosv. Förstår ni hur lätt allt skulle vara då? Dock så skulle nog ganska många se likadan ut... Men okej. Om jag fick välja, bara jag. Det hade ägt. Jaja. Livet är som det är, tur är väl det egentligen. Problem finns och kommer alltid att göra, bara att inse! Man får helt enkelt göra det bästa av situationerna, eller hur? Nu ska jag lägga mig och försöka sova (kommer förmodligen fastna för något spel på mobilen). Ska testa ha igång tvn, på något konstigt vis så brukar jag faktiskt bli tröttare om jag har på den. Weird.
Måste bara säga att vi förmodligen kommer boka en utlandsresa på Söndag. Så himla, himla underbart. Att bara få komma bort en stund, slippa allt här hemma.

Godnatt.

forever yours, mine and ours

:(

Någon som vill sova med mig? Pruttmatte ska sova i innertavle, så lilla jag får vara ensam....... Jag säger det än en gång, JAG ÄR MYSIG :]

HockeyspelarN

Det är jag de! Kan ja löööva. Dock så blev åkandet inte så långvarigt:P Var hur kallt som helst + ont i fötterna. Jaaaaja. Har just käkat iaf och ska snart åka till Isa för att hänga litte. Kommer säkert frysa ihjäl på vägen dit. Men jaaaaaa. Aja. hahahaha . VEnne.


Sun kissed

Nu har jag bytt stav i tungan (fy faaan vad skönt) och Angelica har piercat naveln. Allt gick superbra :)

Ljuva tider

Åh, vad jag saknar vårat SNES!





Too many words


I won't let you go

Fyfarao vad äcklig och ofräsch jag känner mig. Huvvaliga. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan dra till stan. Kuligtkuligt. Borde typ städa rummet också, men det orkar jag faaan inte. HA en bra dag!
Drömde föresten att jag dödade zombies! Eller, vi var några stycken. Mina vapen var: En liten spade, en kratta och grus? :S Och hade allt i ett förkläde. Fint.


 


Hola! (stajlar lite med spanskakunskaperna...

Hola! (stajlar lite med spanskakunskaperna). Idag har jag varit med Angelica, hämtat bordet, käkat asgod sallad, käkat mindre god sushi (som vi för övrigt gjorde själva!! Jag och angeliccc alltså), gett massage, fått massage och skrattat i massor! Alltid lika skönt! Det enda som fattas nu är min älskling som sover i Innertavle inatt. Hur kan man sakna någon så mycket? Helt otroligt. Hann inte med något hemmaspa heller, hur kul är det då? Får göra det imorgon istället. Imorgon blir även en piercingdag! Inte för mig dock, känner att min kropp måste få vila lite. Men fyra av mina vänner ska göra! Iaf tre. Ska bli spännande att se!:) nu ska jag fortsätta se på tv och sakna min finaste. Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag :) Bara för att vara lite sur också, så ska jag vräka ur mig lite bajsmeningar. Är jävligt less på vissa situationer. Samma sak, varje jävla gång. Alla jäkla idioter som stör en, som man egentligen inte borde slösa energi på. Äckliga människor som tror sig vara så mycket. Blöh. Nä, vet ni vad. Jag tänker inte låta någon fjortisbajsunge förstöra min dag. Du kan ha ditt bajsiga liv och skriva om det hur mycket du vill, hur bra det än är. För jag har något du aldrig kan få. Riktiga vänner och världens bästa pojkvän. Ha en trevlig natt!


Just nu

Donkeyboy – City Boy

Älskar dig!

Du är världens bästa! Älskar dig så mycket att jag inte kan beskriva det.

So in the end, I'll be what I will be


Evenstar

Men helvetet så less man kan bli. Beställde ett soffbord från Ikea den 2 Januari och igår blev jag less och skrev till kundtjänst för att klaga (hade fortfarande inte fått hem det, fast det stod 10 dagar). Tror ni inte att jag får ett rövsms om att bordet finns att hämta nu <3<3<3. Så himla irriterande, och typiskt!! Fast, nice att bordet är här... haha. Ska be Mattias skjutsa mig till Ica sen, så jag kan hämta ut det :P

Senare ikväll ska jag förmodligen ta ut hårförlängingen (SKÖÖNT) och ha hemmaspa... Fyfan vad skönt! Nästan så att jag vill göra det nu. Har tittat på massa ansiktsmasker osv. som man kan göra själv. På tal om spa, så jag ta och åka till Iksu för att boka behandlingar till mig och Mattias. Vi båda har ju presentkort där, så då måste man ju... höhö. Ska även inreda ett behandlingsrum (typ massage osv) hos Mattias. Känns så jävla kul och bra! Sen ska jag lära mig massera. Då får ni gärna komma och skämma bort er:D Nu ska jag fortsätta se på serier, märkte nyss att DH har kommit med ett nytt avsnitt. Ägit.
Ha det så superbra allihopa :)

kurrrrr

Det ägde igår. Det gör det inte idag. Åt fyllemat från Max inatt. Det var gött. Nu är jag hungrig.

Allting kommer bli bra

Har köpt nya kläder, dricka, och har ett glatt humör. Nu blire fest!

partiieee Världens bästa partyplaylist!!

Now and then I think of all the times you screwed me over But had me believing it was always something that I'd done

Drömde att jag var i rymden i förrgårnatt (hade något uppdrag), och inatt skulle vi fånga någon dumming. Verkar som om jag är en ganska populär spion/agent på natten. Haha....
Jajaaa, nu ska jag fixa mig och sedan dra på staden. Gäsppp. Ikväll ska jag träffa min bror och hans girlie, kul! Och imorgon... då smällereee:D


Jag kunde inte bry mig mindre

Taggar Lördag som sataan. Kommer bli så jäkla kul! Är i en "hemmafestperiod" just nu. Känns som om det var helg nyss? Hinner inte ens med längre. Imorgon ska jag i alla fall till stan för att skriva nå papper, och till Scandic för att skriva på papper där med. Gah... Vuxenlivet börjar sakta men säkert hälsa på mig. Och kommer för att stanna, eller nåt.
Sitter och väntar på att Mattias ska komma hem, är så tråkigt att vara själv. Kom även på att jag har presentkort på H&M, så ska nog köpa litte grejer imorgon :D Ih. Ägit.

Läsläslääääs!

Nu är det ju såhär mina vänner, att min syster (som är piercare) kommer upp den 23 Januari och åker den 26. Så ni som vet att ni vill pierca er, här kommer lite priser och nummer. Ni som inte har bestämt er ännu, göreba. Woop woop.
Om ni inte hör av er till henne så kan ni höra av er till lilla moi :)

So do you

Åt upp gammgo resterna från förrgår, igår. Nomnomnom. Ikväll ska jag och Mattias ha en myskväll, känns helt underbart okej! Nu ska jag käka en burk tonfisk (NOMNOM!!!!) Och se film. Sen ska jag diska.... Kul ärerå? Aja. Och på Lördag är fekke som faaan.

Nu tar jag dig till himlen

Gjorde gomaten med Angelica igår. Ägit. Nu ska jag sminka mig och sedan dra till stan för att göra lite ärenden (haha, skrattar alltid när jag skriver ärenden... känns nördigt). Slänger in lite nya sköna låtaar... (nya för mig alltsååe)

Ansiktet – Äckligt

Gotye – Somebody That I Used To Know

The Smiths – Please, Please, Please, Let Me Get What I Want - 2007 Remastered Version

Den svenska björnstammen – Svalkar vinden

Hej mina sömntutor! Mår illa som en ko och...

Hej mina sömntutor! Mår illa som en ko och kan inte sova. Har läst ca 100 olika bloggar.... Och lyssnat på Mattias (som snarkar...). Jag vill också sova :( Ska dricka lite pepsi (är svårt beroende av läsk), beställa medel från rapunzel, för att ta bort hårförlängningen dåråå. Är sjukt less på den kan jag lova, känns dock som om mitt hår kommer gråta efteråt. Pga. Att det är slitet. Aja. What's done is done. Eller nåt. Imorgon ska jag äta gomiddagen med mina flickor! Skojskoj. Åt även gomaten med Mattias på Allstar idag. Goaste kan jag lova! Och innan middagen så åkte jag skrillor med Isa,Angie och Jesper! Sjukt roligt! Kan garantera träningsvärk om någon dag. Nu ska jag försöka sova. Snart. Godnatt! Eller morgon? Hmnu


We're running in circles again

Hahaaaa... åh. känner mig på megabus humör!! Känner mig så jävla bra :D Har nöjdminen ggr 100..... Ajaaaa :D Ska snart in till stan för att äta med Stina och Angelica. Sen bär det vidare till Ön där vi ska partaja heeela natten lång :D IH! Kommer äga.
Nu ska jag låtsas vara snäll med folk jag inte tycker om :) Eller nåt.
HERRRÅ

Tittar på prison break med Mattias! Minns ...

Tittar på prison break med Mattias! Minns när det just kom ut! Var heeelt fast i det kan jag lova :) nu spelar jag spel påå mobben istället. Började gråta för ett tag sen, då jag var nära på att klara en level. Känslig? Näärå... Ska försöka få mattias att se på Once upon a time istället.... Det äger.


Hej på er, alla morgonpigga människor. Jag...

Hej på er, alla morgonpigga människor. Jag har inte sovit ett skit i natt. Inte ens en minut!! Fast jag är ändå trött som en banan utan skal. Fyfarao. Igårkväll var vi hos Simon J och spelade geni. Vann ju såklaaarrrt. ;). Angelica följde med mig hem också. Vi fikade, pratade och... Hon somnade. Så hon har haft det kul i drömmarnas värld medan jag har försökt att bli trött. Fuskit :( känns dock som om jag börjar bli liteee tröttare nu. Intressant va? Väldigt. Taggar iaf jäävel till imorgon. Till idag också. För då får jag äntligen träffa min älskling. Så jag har saknat honom! Har inte sovit utan honom så här länge på tusen år.... (3 nätter). Imorgon får jag min lön, och då är det betalaräkningardags. Kul.......... Nej. Inte alls. Vill kunna lägga undan allt jag tjänar på Turkiet juu. Ja ja, små bäckar små blir ett stort jävla hav!!!!! Får vi hoppas. När jag är med dig känns det som om jag är top of the world.


Ligger och tittar på ellen degeneres (?) j...

Ligger och tittar på ellen degeneres (?) just nuu. Sov typ 11 timmar. Nåådigt skönt! Igår var jag och Angelica hos Stina och åt lunch. Vi kollade på resor med. Ägit. Idag så åker jag till min sjukling i Innertavle, stackarn... Alltså, synd om honom för att han är sjuk. Inte för att jag åker dit. Hahaha. Eller, vad vet jag? Hope not. Annars så taggar jag till Fredag! Då kanske det är fest hos stinis på Ön! Wohopp. Taggar till helgen överhuvudtaget! Och till måndag. Då ska jag och stina på djupvattengympa! Låter som gammgopasset, men det är faktiskt sjukt jobbigt! Juste, igår började jag grina till biggest loser. Hur normalt?:s Aja, ni får ha en megabra dag. Herråe


:-( Inte ägit att jag vaknade nu. Drömde a...

:-( Inte ägit att jag vaknade nu. Drömde att jag hängde med transformers. Eller, iaf autobots. Dom skulle skjutsa hem mig och stina från ett äventyrsbadhus. Som låg i rymden :p stört.... Nu ska jag försöka somna om. Känns som om jag bara vill sova hela dan. Sååå... Gonatt


Helluuu. Har just pussat på min fina. Nu t...

Helluuu. Har just pussat på min fina. Nu tittar jag och angelica på hotell i turki. Tips?


Har just vaknat och vet inte riktigt om ja...

Har just vaknat och vet inte riktigt om jag skriver detta i sömnen eller inte. Så var lite snälla med stavning osv! Drömde att mattias fick en jättelång gädda. Blä. Aja. Igår drog vi och bowlade iaf! Jag vann (ej oväntat) ;) blev dock något fel på våran bana 24/7.... Sen såg vi film hos Simon. Kuligt! Nu är Mattias i Innertavle för att jaga, och jag ligger forever alone i min säng. Gosa med mig? Någon? Jag kan faktiskt vara jättemysig!:] nähäpp... Blir väl jag och datorn som alltid. Gamla, trogna datorn. Haha. Låter som jag och datorn är pervkompisar, men så äre inte! Bara vampire diariesfriends... Nu jävlar så ska jag vakna till ordentligt och.... Meh. Glömde bort vad jag skulle skriva. Aja. Säkert inget viktigt. Trevlig söndag....


Igår var jag med angie och mattias! Skulle...

Igår var jag med angie och mattias! Skulle egentligen bowla, men bowlinghallen stängde vid nio. Drygt! Så vi drog hem till mig, käkade lite glass, pruppcorn, fick massage. Lite myspys!! Nu ligger jag i sängen och tittar på vampire diaries. Har just börjat på säsong 3! Det äger. Mattias är hos sig och spelar dator med min bror. Kuligt för dom!


Har just krypit ner i sängen hos Mattias. ...

Har just krypit ner i sängen hos Mattias. Det är seriöst det bästa jag vet! Eller i alla fall topp tio! Älskar honom mer än allt och blir alldeles varm i kroppen av att tänka på honom... På oss! Den 9e har vi varit tillsammans i 15 månader. Känns konstigt. Bra, men konstigt. Tiden har gått så snabbt! Känns som om vi nyss träffades på festen hos Tobias. Men det var faktiskt 17 månader sen. Galet. Och jag är fortfarande lika kär!! Hur underbart är inte det? Längtar tills jag får pussa honom på riktigt (får inte för piercingen)! Vill inte ens tänka på att han ska till thailand nästa år... Och vara ifrån mig i två låååånga veckor. Jag som knappt kan sova utan honom en natt. Uscha. Nä. Nu ska jag gosa ner mig ordentligt och bara ge massa kärlek. Mattias brukar alltid berätta för mig att jag har fått honom att känna sig så mycket bättre, mer självsäker och älskad än innan. Någonsin. Och det kan jag säga dig, älskling. Du får mig att känna precis likadant. Känns som om jag inte fanns innan du kom in i bilden. Tack för att du hjälper mig, lyssnar och ger mig den kärlek jag behöver. Älskar dig nu, imorgon och för all framtid.


I'm always going to choose you

Skulle egentligen åka och titta på tapeter idag, men verkar inte som om det blir av? Aja. Vi ska i alla fall göra om litegrann. Skönt! Sen i eftermiddag så ska jag hänga med Angiehoe, myspys! Nu ska jag se ett till avsnitt av The Vampire Diaries. Hur bra?! Äckligt bra. Ska försöka leta efter alvedon också... Har huvudvärk som en ko. Hare gött!
Mohaha... Känns så skönt att vissa försvinner ur ens liv. Så otroligt jävla skönt.

Sötaste finisarna! Medan ni förmodligen li...

Sötaste finisarna! Medan ni förmodligen ligger och sover (om ni inte har jobb dåeee) så ligger jag ensam i sängen. Kissnödig, ont i käften, huvudet kände för att värka lite också.... Men vad fan ska man göra? Kändes jääääävligt drygt att gå på toa. :( ska typ skaffa blöja, he e grejer de!! Sov gött.


Juste, assugen på att röka också. Men tydl...

Juste, assugen på att röka också. Men tydligen så kan man inte det. Trevliga tider.........


Snart blir jag galen. Ont och hungrig. Har...

Snart blir jag galen. Ont och hungrig. Har världens hungerdamp :):):) kul. Jag har i alla fall sagt att den 12 så ska jag och mattias (om det är fler som vill hänga på, göre!) äta på allstar. Fy i fan! Ska typ äta tuuuusen olika rätter, bara för att jag kan liksom ;) meh... Känner mig som värsta tjockisen nu. Men det skiter jag i. Älskar mat! Älskar att laga god mat och bjuda på (vilket jag snart ska göra, håll utkik mina vänner), älskar att lära mig mer om mat. Det finns så mycket mer än att bara äta för att bli mätt. Alla oändliga kombinationer osv. Öh... Okej. Haha. Ja. Nu fick ni veta min kärlek till mat. Jag är störd. :) håll ut Janna.


Helluu! Sitter och tittar på himym. Ska sn...

Helluu! Sitter och tittar på himym. Ska snart titta på vampire diaries! Härlig dag! Bortsett från att jag inte kan äta. Konstigt egentligen, hur man kan bli hungrig... Ser typ allt det här som början på resan till smala janna. Hahh. Hare gott.


Är redan hungrig på gomaten. Men tror mer ...

Är redan hungrig på gomaten. Men tror mer att det beror på att jag inte kan/får. Får inte pussa på Mattias heller. Hur kul är det då? Aja. Bara bita ihop och försöka sova bort dagarna ;) då går ju tiden fortare.


Nu är vi på väg hem! Har fyra nya piercing...

Nu är vi på väg hem! Har fyra nya piercingar och ont. Tre i armen och en i tungan! Hade ju i tungan förut, men tog ut den . Så nu jäklar. Dock efter många om och men. Så nu ska jag hålla käften i typ en vecka.... Kul för er, jobbigt för mig!:( seyaa, don't wanna be ya


Gott nytt år på er! Sitter just nu i soffa...

Gott nytt år på er! Sitter just nu i soffan hos min syster och är bakis som en ko..... Men det hör väl till antar jag. Nu ska jag fortsätta titta på kalle och chokladfabriken. Pusssss. Hahahaha måste ba säga att jag är bäst. Helt underbart lagom störd :)