A broken heart can't be that bad?

Sjukt less.....


Tacos!!!! VILL JAG HA

är hur hungrig som helst. Och det blir inte bättre av att jag sitter på google och söker på "Tacos". Får upp mumsiga bilder som gör att min mage kurrar ännu mer.... Argh.
För övrigt är bec finast!


U are my sister

Tack för att du går att prata med!

We're not so different after all


:vpoahnädfjs

Det var droppen. Helt seriöst. Klumpen jag hade i magen försvann nästan nyss, men du gjorde att den kom tillbaka! Det känns så värdelöst. Alltihop. Ingenting är ens värt längre. Man blir bara besviken när man väl försöker. aaah. Trodde verkligen att man hade en chans, men tydligen inte. Får försöka ändra riktning och börja om. IGEN.
Suuck..

Hide and seek

My hopes are so high that your kiss might kill me.
So won't you kill me?
So I die happy.

Ibland förstår jag mig inte på folk. Varför all dess skitsnack? Varför inte bara vara ärlig? Gah...

What the hell is going on?

It's a lovestory

Är så jäkla förbannad nu alltså. Helt sjukt. För det första så är en av våra lärare på skolan helt jäkla.... Gah. Dum i huvudet. Och för det andra så har jag inte fått min lön från sommarjobbet ännu. Fast alla andra har fått deras. Jag behöver ju pengarna för tusan! ;p Sjukt less alltså.

I do

Helgen har tillbringats i Vännäs. Sjukt nice. Även om vissa saker... Hände. Haha: p
Nu ska jag duscha och chilla jävel. Puss på er.

Alice i underlandet regisserad av Tim burton som jag längtar efter att få se!!


Gah. Snälla, låt det här vara på riktigt.

1/10 - 09

Ska jag faktiskt Tatuera mig! Klå den ni.

Why do you hurt me so bad?

Jag har ingen jävla aning om vad jag ska skriva men.
Party i helgen. And noone can stop my life.

GRATTIS TILL MIG

som blir 17 år idag!!

Jävla idiot.

Skriv aldrig, ring aldrig, rör mig inte. Du hade en chans, och du sumpade den så jävla hårt.
Vad är det som gör att idioter dras till mig? Jag förstår det verkligen inte. Är så jävla less och förbannad just nu. Kan alla bara dra åt helvete?

Lördag

Just nu sitter jag inne i Philips rum (pernilla sover som en stock i hans säng. Kan bero på gårdagen). Är sådär allmänt less på livet. Hatar när man inte kan sluta tänka på en person. Ut ur mitt huvud liksom!!! Önskar som fan att det inte blev som det blev. Eller, att jag inte skulle må så här. För det suger. Ångest hit och dit. För er som vill veta.
snart fyller jag år i alla fall. Om tre dagar. And I don't give a shit. Bryr mig inte speciellt mycket om det. Allt jag tänker på är... Ja. ?

I'm not the one.

gah, jag orkar fan inte alltså. What the fuck am I doing? Och jag känner att det inte är över än. Är jag så jävla lycklig som jag säger? Det vettefan alltså. Okej, du är great, verkligen. Men är vi?
Och vem i helvete är det som får dig att må så jävla bra? Du beter dig som om det aldrig varit någonting. visst, strula runt med vem fan du vill. Jag kan inte bestämma över dig. Men det är bara du som gör bort dig. Jävla helvetes idiotjävel!!!!!!! Kan inte tiden bara gå assnabbt så jag kan komma bort från detta skämt? Hela jävla Umeå är ju ett skämt.

Och dig, skrattar jag bara åt. SKYLL DIG SJÄLV. Jag har sagt mitt, så fuck u.

What the fuck is your problem?

Jag förstår inte!! Blir helt jävla galen. Är det bara jag, eller har Umeå blivit fucked up? En satans wannabestad med idioter till invånare. Seriöst, jag klarar inte av det. Har ni glömt hur man använder hjärncellerna eller? Jag har då bestämt mig för att flytta härifrån direkt efter skolan. Hallelujahh...

Och du som kommenterar till Moa, lägg ner. Man är aldrig anonym på internet, hoppas jag att du vet.


Untouched

Seriöst. JAG HATAR FLUGOR! Dom är så jäkla irriterande! arghh....
I alla fall så hängde jag med Pernilla och Philip igår, tittade på ghostbusters ett tag, sen sov jag som en baby. Vaknade hyfsat tidigt och drog in till stan för att chilla. Nu ska jag duscha och försöka få tag på älsklingsstina! Har saknat henne som en tok!

CIAO



är du seriöst dum i huvudet? Så där beter man sig INTE!
Skyll dig själv. För allt hänger på DIG.

I'm just a kid.

Hola!
Har precis kommit hem från skolan (fick skjuts hem idag! Yeees...)! Vi hade våran sista kökslektion idag innan praoen som är sju (?) veckor. Snackade lite betyg osv. Också. Och jag fick MVG - ! Hur bra är inte det? Är typ sjukt stolt. Imorgon börjar serveringen istället för köket. Men det ska nog gå bra hoppas jag.
Nu ska jag nog ta en lååååång dusch för att sedan dra på stan och sola lite. Känns verkligen som om jag behöver det :p Är blekare än ett jävla spöke. Huvva.


It's all about you.
Du är så jävla SÖT!


YO

TIPS!!!

Världens bästa sida!

lullaby

Suck, skola.

Puss!

Här kommer pippi......?

Har precis kommit hem efter en råmysig kväll med Pernilla! Vi satt på Café Station i säkert två timmar och bara pratade om allt. Kändes otroligt skönt! Måste även berätta att jag gick till min skola imorse. Sjukt! Förstår inte hur jag orkade. Det är typ... kanske fem km? Nä, jag vet inte. Men långt var det i alla fall! Hurtig som jag är. Imorgon slutar jag skolan 17.40. Men om vi har riktigt otur (som förra onsdagen) så kan vi sluta senare. Sist slutade vi 18.20. Så jävla tråkigt. Men vad gör man? Jo, kämpar! Plus att vi har en tvåtimmars lektion med Yvonne (världens drygaste tant på 60+). Suck.

Godnatt!

Pernilla och Rebecca på trästock!

?

Förstår inte grejen med att vara anonym när man skriver kommentarer? Och speciellt inte om man inte kan stå för det man skriver. Idioter.

jag ställer frågor som alla vägrar svara på. jag får en karta, men inte vilken väg att gå. Min själ vill iväg här ifrån. En fånge länge nog, ska världen vara så?

Soon i'm going to yttertavle. Film ya know!
Någon annan än jag som är galet sällskapssjuk?! Jag klarar typ inte vara ensam hemma i mer än en timma. Helt stört. Måste hela tiden ha någonting att göra. Börjar fan tro att någonting har hänt. Hallå hjärnan?! Den finns typ inte : p

Snart kommer i alla fall stina och robin hem från turreland. Åh, vad jag är avundsjuk. Tror jag ska tjuvsola lite solarium innan hon kommer hem och skryter om hur brun hon blivit! Jäkla unge... Vill också åååka... Tänk er? Så jävla greaat.



Heart in a cage

Haha, kvällen blev bra. Fick dock dela världens minsta säng med philip, och fick knappt plats. Annars var allt kul! Gratis är som sagt gött.
Nu ska jag ta ett långt bad och ringa Rebecca.

Puss

Alltså, vad hände?

Be strong

Haha, alltså, "emma". Fattar inte grejen liksom. Skulle din kommentar göra mig... Ledsen? I alla fall så funkade det verkligen inte. Så tyvärr! Ditt tappra försök funkade inte!

NU: VÄNNÄS!
Hope we survive... ;)

Sötbec!

 

Becca tappade ut en massa potatismos idag! Sötnos


Falling down

Haha, alltså. Allt är sjukt skönt. Lever livet med världens bästa tjejor, skolan funkar helt ok, och andra stuffs. I really needed this! Imorgon blir det förmodligen fest i Vännes med tjejgänget och några andra snyggingar. Något som jag verkligen taggar!

Nu ska jag duscha, sen blir det träff med Bec.
Puss!

Sjuuuukt... ; )

Haha, du blir ju så jävla ägd. Skyll dig själv. You'll never find somone like me.

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Och, jag vet inte hur jag gör med DIG. Jag är nog inte den du söker... tyvärr.

bananiel

saaatan vad allt krånglar. Inte för mig längre dock, men för andra. Ojojoj.

I helgen blir det i alla fall kanske fest i Vännes. Sjukt vad jag taggar. ; ) And you guys know why!