I wish you were a stranger I could disengage

Sitter fortfarande i Innertavle och väntar på att Mattias ska komma hem samtidigt som jag håller på att frysa händerna av mig. Har typ sämst blodcirkulation... woo. Ikväll ska jag i alla fall färga håret, hur spännande är inte det?? Kommer säkert bli cp och att jag tappar allt hår. Men vadå? Flintis blir säkert sexigt.

Tävling hos sminklådan!

Jag tävlar om smink och lite annat mysigt på : http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html
Gör det du också!

Venne

Ja, festen kom och festen gick. Allt gick väl som det skulle, tills jag började må dåligt osv (men det behöver jag inte ta upp). Blev nådigt förbannad och besviken på några som verkligen hade intygat att de skulle komma, men som ändrade sig i sista sekund. Hur fan tänker man då? Om jag får fråga? Jag och Mattias hade verkligen lagt ner mycket tid och energi på denhär (jävla) festen. Men okej! Då vet vi ju det till nästa gång, vilket aldrig kommer bli, men som sagt. Då vet man ju. Sen att en av anledningarna var att man inte kände tillräckligt många för att våga komma? Jävla idiot. AHHHHHH. Eller justdeeet, jag förstår att man inte vågar lära känna nya människor när man är 18 jävla år, för det är ju så himla farligt. Speciellt när man BARA känner 4 av typ 10 pers?! Fjantjävel. SISTA gången man bjuder vissa. Fy fan. Annars var det ju kul, dock inte lika skoj att städa dagen efter, men det är ju sånt som måste göras.
Gårdagen bestod som sagt av städning, men också mycket myspys med Mattias! Efter vi racerstädade i två timmar så såg vi massa serier och filmer, samtidigt som vi käkade pizza och chips. Underbart! Love u darling :)
Imorgon ska jag jobba igen. Vet att jag inte ska klaga, för är verkligen glad över att jag fått jobb! Men jag antar att det bara blir så, automatiskt på något sätt. När man är arbetslös (arbetssökande som de vuxna så fint säger) så gör man allt för att få ett jobb, och när man har ett så vill man vara ledig så mycket som möjligt. Knasigt egentligen.
Idag ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Funderar på att dra till Strömpilen för att köpa ett par jobbskor. Dom jag har nu dödar verkligen mina fötter, så... Sen ska jag ta det lugnt och dricka Coca Cola. Weyhoooo. Och käka billys?? Shit. Jag kommer ha en ägit jävla bra dag. Det enda som fattas skulle möjligtvis vara att jag tjänade pengar på att slappa! Fan vad nice.
Måste även skriva att jag älskar Mattias så otroligt mycket! Vi har haft våra svåra stunder, no doubt, men vi har alltid fixat det och kämpat oss igenom dom. Jag är så glad och tacksam över att vi träffades den där kvällen hos Tobias. Även om det var en lite annorlunda situation. Tänka sig... Jag trodde aldrig att vi skulle stå här idag, ett år senare och fortfarande vara lika förälskade. Känner mig så jäkla lyckosam! Alltid vi två, vad som än händer!

blä

Mår inte bra alls för tillfället.... Tror jag har fått för lite sömn. Usch. Huvudvärk, virrig i skallen, ont i kroppen. Hur kul ärerå? Längtar tills Mattias kommer hem, så någon kan ta hand om mig. fyfarao... Börjar må illa nu också. KUL.

The Secret Circle

Som rubriken lyder! Det är en ny serie jag börjat titta på, och den är faktiskt helt ok! Handlar om typ häxor... o.o orkar inte förklara : ]

jävla korv

Vad i satans gör jag uppe nu, tänker ni. Och vet ni vad? Jag har ingen jävla aning. Eller, jo! Mattias försov sig och då väckte han mig, = jag kunde inte somna om. Och det är ju kul... Eller inte.
Har lite småfunderingar över festen som vi ska ha i helgen. Kommer det ens bli kul? Folk har så stora förväntingar (inkl. jag) så det känns som om allt kommer gå åt skogen. Där kommer den andra funderingen in, om allt går åt skogen så kommer jag dö av besvikelse (har redan bestämt i min hjärna hur ALLT, exakt allt ska gå till, vilket knappast kommer hända, men ändå) och aldrig mer styra, även fast andra kanske säger att det var bra. Om jag bara hade haft megamycket pengar så hade jag lätt haft värsta USA/highschool/maffiga Halloweenfesten, men nu är det inte så. Shit. Vad har jag gett mig in på? Visserligen är det bara hyfsat nära vänner som ska komma, men ändå. Det här är liksom min chans.

poopo

Om cirkus en timma drar jag till stan för att köpa grejer till Halloween! Tror det kommer äga. Tråkigt bara att vissa inte kunde komma, eller valde att åka någon annanstans, men det är sånt som händer. Sen när jag kommer hem ska jag träna på att sminka mig och göra sår. PUSSHAJ

The sims 3 pets

CIAOOOOOO :D

ajjuu

Har just fräschat (?) till mig och ska snart dra till Universum för att förbereda inför morgondagens bravader. Fick även hem läppglanset idag (som ska göra mina läppar storaaaa). Och... Det svider som satan, men tror faktiskt att det blir skillnad! Kanske kommer se ut som värsta bimbon ? hahhahahaaa... fyfan vad skojsigt. Nämen. Jobb. Kul. Nä.

MEnååååh....... glömde ju ta en före-bild. :(

Lights

I helgen ska jag jobba. Ett jävla helvetes jobb (egentligen), ska servera på promoveringen på Universum... Och det brukar typ komma ca 700 pers. = jag är död. Aja, pengar är ju pengar. Nu funderar jag på om jag ska ta och städa mitt helvete till rum. Typ disk, smutskläder, damm.... Ja, ALLT! Sen ska jag duscha. Trevlig info :)

prosiit

Hade skitsvårt för att somna inatt... Antar att det var blåsten som gjorde det! Blir alltid värsta nojjig om det blåser mycket etc. Så nu när jag vaknade och klev upp så blev jag lättad över att det inte blåser längre. MEN OJ! så fel man kan ha! Så nu sitter jag här igen framför tvn/datorn och försöker att inte bli skrämd. Jäkla bajs.
En annan sak som är SJUKT frustrerande är att jag varken har pengar eller sms på min mobil, OCH jag är i Innertavle hela dagen tills Mattias slutar jobba (Inget fel med Innertavle eller så, men bara det att jag inte kan ta mig någonstans utan Matte). Det betyder att jag är så död som man kan bli utan att vara död på riktigt. Ungefär.
Sen måste jag bara berätta om en störd dröm jag hade inatt. Drömde att jag först bröt armen (hur vet jag inte), tror vi var i Östersund hos min syster och skulle ut på partaj. Min syster hade en ganska stor hund, som några små flickor typ retade den, så jag gick fram och sa åt dom och sedan klappade jag snällt på vovven. DÅ bet han mig! Och det ba flöög ben från handen. Jag fick panik och de andra verkade inte bry sig, men de kunde i alla fall ringa ambulans. Men grejen var, att när ambulansen var framme så fick jag köra den eftersom ingen annan orkade (???). När vi var framme så slutade det med att jag fick gips på båda armarna och typ nån jävla ställning. Kanske inte låter så konstigt, men det äckliga var att allt gjorde typ ont på riktigt...

and it did.

Fyfarao vilket väder! Blåsigt och jävligt. Faaaast, en perfa filmdag :] Ska nog tända lite ljus, göra lite käk, se massa film (och The Walking Dead SÄSONG 2 som just kommit ut!!!!!).
Måste ba berätta vad jag nyss beställde från Style by Tyra, ett sånthär läppglans som ska göra läpparna större ;););));) Rawrrrr. Nämen, ska bli kul att testa!

It will rain

Hejhejhallouuå.

Ligger i sängen och tycker lite synd om mig själv, har bajsont i magen (inte för att jag måste bajsa, inte sån ont i magen). Grejerna från Partykungen har kommit idag, men dom är dock på TEG, och jag måste isåfall cykla för att hämta dom. Så himla drygt. Ont i magen + lite luft i cykeln + kallt ute = Nejtack. Men, måste ju hämtas... buhu :(

Igår var vi ute i skogen med Mattias familj, eftersom de jagade hare med Valle. Det var en ashärlig höstdag! Vi gjorde lunch på murikkan och plockade mossa till vintern. ÅH, det var underbart, faktiskt :) Senare på dagen spelade jag och Mattias HoMM, jag dog och började typ gråta. Men så kan det vara.


hoöpkpn

Att ständigt gå med en fet jävla klump i magen/bröstet pga. Känslan om att man inte duger/ska göra fel, är så... Jag vet inte.

Hej jag gillar att skriva idag

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta
Rädd att jag kanske hade läst dig fel
Kan jag säga nu med säkerhet
Att min första instinkt var korrekt
Nu vill jag uttrycka det i klartext
Du är helt klart unik och speciell
Universum är vigt åt dig själv
Från den djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid



Satans

Orkade inte spela sims, utan blev Heroes of Might and Magic 4 (tror jag, eller kan det vara 5an?aja). Efter ett antal misslyckanden och svordomar så skiter jag i att spela och funderar på att hitta på något annat. Fast, kommer säkert spela om typ 5 min. Förstår inte hur man kan dö exakt hela tiden när man har på Easy? Jag är sämst helt enkelt. :)

Fredag (IGEN?)

Hallå! Känns riktigt knasigt att det är Fredag redan.... Men, klagar gör jag inte!
Imorse hade jag tandläkartid 07.10 (..) för att kolla varför jag har så ont, men det var tydligen inget fel? Aja, får väl hoppas på att det går över snart. Nu ska jag i alla fall spela lite The Sims och gosa ner mig i sängen. Finns fasen inget bättre! Eller jo, Spela HoMM med min älskling.
Ikväll blir det utgång (tror jag)!

Annaj

Hejhopp mina gullrumpor!
Måste bara meddela om att jag nu har hittat en dräkt till halloween. Intressant va?? Mattias ska vara en äcklig zombie och jag ska vara..... mohahaa, säger inte! Men om någon har en likadan så blir jag sad.... Aja!
Sitter i en stor tshirt och shorts med en knut upp på skallen, medan jag väntar på att min babe ska komma hem. Min underbara babe som fick jobb i Tisdags! Hur bra är inte derå? Jo, ägit bra.
Annars så taggar jag jävel inför Lördagen den 29e Oktober! Varför? JOMEN, Halloweenpartaj! Åh, det kommer äga. Mina fina kommer göra kvällen till guld.

You look at me it's like you hit me with lightning


Galen!!!!!!

Nu jäklar, mina tusentals läsare(....) måste ni hjälpa mig! Vad i hela helvetet ska man klä ut sig till på Halloween? JAG BLIR GALEN! Och jag lovar, jag har varit inne på alla hemsidor som finns. Nä, jag går naken. Då! Blir alla rädda iaf.

DH

Gårdagen var lagom dramatisk kan man ju säga. Men orkar inte gå in på det nuuu.
Idag ska jag göra massor med grejer! Typ. Ska åka till tandis och fixa en tid till mina cptänder, hämta cykeln på Scandic (!!), skriva lite mail, skicka lite brev. Ni vet, tjäna lite mer vuxenpoäng! Men FÖRST! Klä på mig och käka lite frulle.

Såg tredje avsnittet av DH igår... och FYFAAARAO så spännande det är! Blir besatt.

Så, om ni inte orkar vänta på att avsnitten kommer ut på tv kan jag alltid vara snäll och ge er en länk på en ägig hemsida.

http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/

All the things they'd say, they were never true, never true

Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så här jävla värdelös. Men nu vet jag i alla fall att man aldrig ska lita på någon. Aldrig. Man tror att man har vänner, riktiga vänner omkring sig. Det visade sig vara helt fel. Jag vet inte var jag ska ta vägen, hur jag ska hantera det här. Men en sak ni lyckades med, var att få mig att klandra mig själv för saker jag inte ens gjort. Jag antar att det är lättare att tro på en personlighet som är påhittad än den man lärt känna.
Nu står jag här alldeles ensam.

Fridaaayyy

Hej.
HIHIH, ska inte vara världens deppigaste idag inte!
Vet inte om jag skrev förut, att jag provjobbade i Tisdags? Men, det gjorde jag i alla fall. Kan bara säga att det verkar som om det gick bra där, eftersom jag fick ett väldigt trevligt samtal från chefen igår som sa att jag skulle jobba på Söndag! Fattar niii? Min första riktiga arbetsdag är på Söndag! Känns jävligt läskigt kan jag lova...
Nåt annat som är jävligt läskigt, är vinden som blåser som SATAN idag... (konstig mening jag vet). Aja. Idag ska jag och några andra finingar käka på Allstar, som blivit ett favvoställe, och sedan bowla! Och det gör vi för att fira Mattias som fyllde hela 19år igår! Wohooooooooo. Har tillochmed lyxat till det idag genom att måla mina naglar silvriga.. MHM! den ni!
Nu ska jag äta frulle innan jag får hungerdamp, och det vill ingen.
Btw, så saknar jag mina flickor som är i GBG. Kom ba hem :(